36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• nono7

Tudom nem ide tartozik,de gondoltam van akit érdekel...
  • Firerock
    hova töltiktek fel a képeket??
    mer a zenesznet megszűnt:(
  • sapkafej
    hát, van akinek nincs ideje fél napokat játszani, így nehéz elérni arra a szintre, amit mondtál. nem hogy 4 napot folyamatosan játszani (tudom). nekem profi szinten is kihívás a játék pölö.
  • Mythic
    Nem akarok itt felvágni senkinek, nem ezért mondtam. Ahogy látom, akik már pár éve játszanak focis játékokkal azok nem találnak benne kihívást. Azt hiszem, ez nem az én felvágásom, hanem a játék hibája! Azok az ismeroseim, akik World Cup 2006-al kezdték virtuális foci karrierjuket(ergo max 1éve vannak kozelebbi kapcsolatban a focival), azok most nagyon orulnek ennek, és felvannak dobva, hogy mennyire jó. De sajnos nem sok ilyen játékos van, a tobb éve FIFAzó játékosok számára szerintem ez lehet picit csalódás(személy szerint hatalmas, nekem itt bukott meg a játék).
  • Breki33
    mondom semilyennel

gamepadon játszom
  • AdaKiller
    egyetértek, nekem 2 nap elég volt, hogy uninstall, aztán del image fájl.

majd talán a pes. igaz engem az csak online módban köt le.
  • nono7
    ez nálam is igy van...simán verek nyerek mindent worldclass az nekem kb olyan félprofi szintű...sajna,MU - arsenal 6-1 pfff 2*6percesbe nyomom 2*4 be meg olyan rovid szinte nemis játszok...gondoltam arra 2 évadba vagyok manchesterrel megnyerek mindent aztán megyek le 3 osztályba menedzseezni:D ja és amikor 11-sen belül ugy lerángatnak mint a KUng fuba és mehet tovább a játék:D
  • hunbasser
    FAQ!!!!!
  • hunbasser
    yay,el ne ájulj magadtól
  • ktomi22
    BifFoot.. kérlek válaszolj még néhány kérdésemre...
    1. az nembaj ha ott amikor rámek direct ip re, akkor ott fent nem a hamachis ip met írja , hanem a gépemét?!
    2. hogyan lehet ip címnél 0-t írni.. mer csak 1-9ig enged.. nembírok 0-t írni..á
    3. kell hogy legyen írva aliases.txt a hamachi progiba?
  • hunbasser
    nyomogasd a d-t,mielőtt a játékoshoz érne a labda
  • hunbasser
    faq
  • akyyy
    de milyen billentyáű komibnációvak?
  • Mythic
    Ezt a FIFA-t kb ott cseszték el, hogy semmi kihívás nincs benne. 4 napja nyomom, és world classon menedzser módban 23 meccsbol, 22 gyozelem-1 dontetlen. Max akkor érdekes a játék, ha a barátaim ellen játszok. Szerintem hiába a sok újdonság, ha unok már minden meccset mer 4-5:0-1-ra nyerek. Csak úgy lesz kicsit érdekes, ha komolyan elkezdek benne hulyulni, mondjuk csak ures kapuba rúgom be a labdát stb. Ja meg az is érdekes amikor egy az egyben viszem a kapusra és hátulról lerántanak, és kapok egy sima szabadot, semmi lap. Szerintem a rendszer lokésre, és lerántásra eleve nem ad lapot, vagy csak én nem találkoztam még ilyennel? Ha bárki is kicsit belejon, szerintem hosszú távra ez semmiképp nem lesz kikapcsolódás sajnos.:( Pedig nagyon vártam. Talán valaki csinál majd egy patch-t hozzá amely kicsit módosítja a játékmenetet vagy megérkezik a PES. Mindenesetre jó úton haladnak a 06-hoz képest, de kicsit nehezíthetnének a játékon a rutinosabb játékosok számára.
  • Gyovai
    Ma tanultuk a bineáris számrendszert épeen:D Informatikábol
  • ktomi22
    thx
  • Breki33
    Így

nincs semmi trükk ma ilyen napo van

• bigfoot
    Direkt IP
    ott új beírod a nevét majd az Ip jét
    ő ugyanezt teszi
    te kattintasz a gazdára ő meg a csatlakozásra!
  • Redbull756
    és azt hogy ne legyen nagy mértű??
  • ktomi22
    csatok.. kérlek segítsetek... hogyan lehet hamachi progival keresztül csatlakozni 1másra ??.. a hamachin a kapcsolat már megvan, nem azzal van a gond, hanem a fifán belül hogy kell megtalálni 1mást?
  • zmeor
    hogyan lehet erőset fejelni?
  • Tom Tom
    vedd 25fps re és half size re és hangot mondanom se kell hogy ne vegyél fel.
    Úgy csak kiscit fog szaggatni
  • Redbull756
    Amit felveszek videot mindig túl nagy a mérete, hogy lehet állítani?
  • examinee
    Jah és ez JPG szoval rosszabb a minösége képnek.
  • Firerock
    a magas FPS-miatt nem akadozhat a fraps felvétel??
    mennyi az ideális?
  • examinee
    Tessék itt a kép!!! Sry a méretért! Full grafon és aa-val af-el!
  • akyyy
    ezt hogy?
  • Firerock
    Pont én mondom(lol)
  • Firerock
    az nem lessz könnyű
    Goolgle a barátod...
  • MaxPayne
    hy hol találok a fifa 07-hez cd vagy dvd borítót? de közvetlenül a lemezre szeretném ragasztani nem a tokra.
  • Firerock
    nincs
  • Drizzthsz
    Az Nhl-hez is van magyar kommentár, vagy az Nba-hoz?
  • Firerock
    köszy
  • Tom Tom
    Nekem is akadozott a fraps és azt csinálom most hogy vissz játszásba kicsit mozgatom jobra balra fel le az egeret és akkor meglepő módon nem akad.
    Gogleba üsd be a jasc-t és kidob egy csomó linket.Én valami német downloados szarról szedtem le és sztem jó kis progi és még én is felfogtam.
  • hunbasser
    jasc animation shophoz ott a link faq-ban
  • Firerock
    ezt mivel tudom megcsinálni?
  • Firerock
    de nekem lenne 1 nagy gondom
    a fraps a fifában akadozik
    a tobbi gameben nem annyira de abban is
    de a fifába naon
    vki lécci please help
    vki tudna adni 1 linket a JASC animation Shophoz??
    mer a szoftverbazison nincs fenn
  • Breki33
  • Firerock
    a szabadrúgásnál 1xű D-vel elrugod
    és a futás pillanatában nyomsz 1analog kart(nyilak)
    ennyi
  • Breki33
    egy olló gól