36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• lobig
    installálás után high grafikai beállításokkal, szakadt a vágóképeknél, ma beállítottam high-ra, és ma meg nem szakad. érdekes. élvezem.
  • hunbasser
    beteszed a dvd-t(nem tudom mit akarsz cd-vel),vmi progival,pl alcohol 120°%-al,vagy neroval a dvd tartalmát megcsinálod pl isoban.ott lesz a gépeden az iso,onnantól már nem kell betenni a dvd-t,csak az isot kell bemountolni daemon toolsba,ha egyszer bemountolod,akkor ott marad,nem kell mindig mountolni
  • Breki33
    In FIFA 07 there are included overacted filter effects which appears during cinematic animations (after-goal-animation, intro sequence) and in replays.

Who do not like these filter effects, but still want to play with high details should install this patch which removes this blur effect.

This patch is also useful if your FIFA 07 is jerking, because some PC systems have problems with these filter effects.

• lobig
    mégeccer megkérdezi valaki privátban, hogy hogy kell csinálni a rabonnát azt megverem.

BENNE VAN A FAQ-ban is...
    Shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna
    balró jobbra futsz a jobb szélen...
  • GAMEfórum admin
    Ok! De ehhez kell CD hogy cd nélküld menjen vagy elég amit feltettem?
  • Mor3llo
    Áhh hihetetlen...bajnokságban Kalsruhével 4 meccset vesztettem sorozatban!Eztán vhogy sikerült idegenben 3:2-re nyerni, majd jött a kupameccs a Hannover ellen.Eléggé sima volt, 3:1-re sikerült nyernem.És most pedig zsinórban 2 meccset sikerült hoznom nagy nehezen.Mindig először én kerülök hátrányba, és nagyon nehéz felhozni...
  • Jahooo
    Mér van az hogy a world cup 06ban tök jo eredeti cipőket lehetett venni és ráadni a létrehozott játékosokra itt meg alig van még a sztárjátékosokon is eredeti cipő. Nem lehet ezt valhogy megoldani? nincs letöltés hozzá?
  • DjCooll
    ja van ha be mutolod a deamon toolsba clon cd vel vagy vmi hasonlo progival és akkor létre hozz egsy új meghajtót fifa 07 néven
  • nuno valente
    Sőt naon
  • nuno valente
    mert nekem kicsikét!!!:(
  • GAMEfórum admin
    Sziasztok! Van a FIFA 07-hez egy olyan progi h. CD nélkül induljon a játék?
  • nuno valente
    nektek is szakad a bejátszás???
  • báttyó02
    spontán
  • gabi89
    Tudom vki kérdezte már de az olló az spontán van vagy vmi külőn kombináció van rá.Mert én is ollóztam már de nem tudom mit nyomtam :D
  • hunbasser
    faq
  • KeKKSZike
    És azt a rúgást, beadást hogyan kell csinálni?
  • sapkafej
    én is a 99 óta nyomom, de nekem akkor is kihívás. :P
  • hunbasser
    én is több éve fifázok,mégis tetszik a játék.aki igazán fifa párti,az több javulást lát benne mint más
  • hunbasser
    be kell tölteni a játékban is(FAQ-ban ez is benne van)
  • hunbasser
    hát a kérdésedre a válasz:sztem hosszan nyomd a d-t
  • mikiking
    segitsen már valaki ! lécci, nekem mennek elég jól a cselek, nagyon sok, már csak a rabonna val vannak bajok,sehogy sem sikerül, ugy csinálom mint a faqban van leirva, de nem megy, valaki irja már le részletesen lécci hogy kell .
  • lampard99
    OK
  • lampard99
    Hello jó hírem van az xbox használoknak! Folyamatban van az xboxra való magyarosítás(mint pc)!!!!!!!!!!!!!

NEM HAZUDOM.
  • vmvr
    aham, és mennyi időbe telik normálisan megtanulni vele játszani?
  • zmeor
    tök jó hogy a fórum azért van hogy mindenki berakja hogy milyen gólt lő!
    de egy kurva választ nem tudtok adni egy kérdésre
  • lobig
    a válaszom: IGEN.
  • TheImmortal
    a squad-ot miért nem rakja be a játékba be másoltam a dok/fifa2007-be be is töltöttem de nem rakja be mi a baj??
  • vmvr
    Nemrég kérdeztem, de nem kaptam rá választ, hátha most igen: Mióta az eszemet tudom billentyűzettel fifázok, de az utobbi időben erősen hezitáltam, hogy mi lenne, ha áttérnék gamepadre, érdemes?
  • Tom Tom
    Billentyűvel meg tudtátok csinálni a rabonnát mert nekem rohadtul nem sikerül...
    Sőt max ha 2-3cselt tudok normálisan csinálni.
  • Monoton
    énis lőttem ilyet :)
  • TheImmortal
    Hello, már kérdeztem 1x de senki nem válaszolt -honnan lehet letölteni a 2007-es nyár végi igazolásokat mert faq-ban levan írva de nem tudok rá klikkelni lécci írja le vki
  • Mythic
    Valaki esetleg nem tudja, hogy a legendás fokozat újra csupán a barátságos meccseknél választható, vagy menedzser módban is lehet használni? Sapkafej, szerintem a napi 6 meccs az abszolút nem sok. Igaz, csak a hosszú hétvégékén tudok ennyit játszani. Viszont már a 99-es FIFA óta rendszeresen játszom jóformán az egész évben az éppen aktuális sorozattal, szerintem így nem meglepo a tapasztalat.
  • DjCooll
    vagy csinálj te gportalon egyet:)
  • DjCooll
    írd be a keresőbe:) hátha talál.
  • szapor
    na lécci vki válaszoljon?
  • LasDen #7048
    ilyen beadás nekem is szokott sikerülni csak kicsit kijjeb a 16-ossal 1 vonalban :D

(Amúgy osztályban én vagyok a beszállító :D)
  • szapor
    na van vkinek fifa 07-es klánja?
  • lobig
    nem mindennapi beadás

etus megvillan

ronnie-nak ez nem kihívás

deco bomba
  • szapor
    van vkinek fifa 07-es klánja?
  • zmeor
    hogyan lehet erőset fejelni?