36657
-
#7124 96óta fifázok, fifa 96al kezdtem, és nekem nem unalmas, nekem mindegyik fifa tetszik, de a 2001 a favorit, és nekem a legszarabb fifa eddig a 2002 volt :) -
#7123 De neked is az volt régen nem? 2 éve kb! -
#7122 Igen akinek az 1-es:D Nekem nem :D -
#7121 jól mondod: jobb analóggal vissza-fel majd ívelés, ott van 5 mm-re az ívelés gomb (1) -
#7120 csak feljebb hozom...és nem lehurrogni kell hanem segíteni! -
#7119 le van írva
nem próbáltam ki mert nekem nem akad -
#7118 még írd be 8* -
#7117 AZZAL NEM TUDNÉK JÁTSZANI ITT ÁLL
bocs caps -
#7116 Amit felveszek videot mindig túl nagy a mérete, hogy lehet állítani? -
#7115 de mit javit ez a patch? -
#7114 Nekem a 3-ason van, azt szoktam meg ami Wingman Rumblepadnál a legjobbszélső.. 6 gombos nem a 4. -
#7113 hy.
az mitől van hogy mikor haverral ketten akarunk játszani egymás ellen(egy gép, billentyű+gamepad)akkor mikor haver elkezdi irányítani az emberét akad a game,de ha én mek akkor nem!ez mitől van?
U.I.:csavarni hogy lehet?faq-ban olvastam de nem értem... -
#7112 simán együtt elérhető hüvelykujjal akár egy időben a jobb analóg és az 1-es
gomb
szval
-
exorcis #7111 na aki akar jatcani neten itt az msn-em majd ott megbeszelunk mindent!!!!
[email protected] -
#7110 A játékos frissítést hova kell beilleszteni, mert én beraktam a leírt helyre de nem változott semmi.
Könyvtárral együtt kell másolni? -
#7109 szerintem nem -
#7108 szmájli azér ottvolt a kommentje végén csak ugy megjegyzem :w -
#7107 Tsá!! Azt szeretém kérdezni, hogy a fifa 07 reloaded verzió elinditáskor a fifa07.exe hibát észlelt és leállt... Namost monták már páran, hogy csökkentett mód-rendszergazda...de ugy is ugyanaz a szitu...(Fifa07exe...) PLS segítsetek!!! Help me!!! A választ elöre is kössz mindenkinek:P -
Tom Tom #7106 Anyád a csíter.
Azt se tom hogy lehetne... -
#7105 hy.
az mitől van hogy mikor haverral ketten akarunk játszani egymás ellen(egy gép, billentyű+gamepad)akkor mikor haver elkezdi irányítani az emberét akad a game,de ha én mek akkor nem!ez mitől van?
#7104 csíter:) -
#7103 Amugy kiváncsi vagyok azt hogy bal analoggal futsz és jobbal visszahuzod fel -> aztán jobbrol hogy érek fel gyorsan a beivelés gombra..... talánb ez a csel könnyebb billel.. -
#7102 Breki ez hivatalos patch? -
Tom Tom #7101 Hát ha én azt tudnám...Csak simán ki akartam cselezni a kapust és ez lett...De töbször már nem is tudtam megcsinálni -
#7100 jóaz,csak mák is kell hozzá meg gyors ujjak:D nekem egyszer sikerült ... onnantol ien hulyén rugták..:D -
#7099 bazz eszt hogy a faszba hoztad össze???:D -
mikiking #7098 na , rabonnát valaki leirná részletesen , mert a faq-ossal nem müxik, please -
#7097 hy.
nono7 #7096 magyarul lészi :P -
#7095 nagyon jól néz ki -
#7094 bocs előbb a kép elmaradt
-
#7092 -
#7091 Hát kicsit furcsa hogy milan mezben van Cisse de megvan az első gólja rögtön:)
http://www.sg.hu/galeria/11337089881159809553tn.jpg
Nem jó?? -
Tom Tom #7090 Ne kérdezzétek hogy csináltam de billentyűvel csináltam!!!! -
Tom Tom #7089
Másikból. -
Tom Tom #7088 Na erre varjatok gombot:
-
#7087 bexarok, te aztán tudsz xD -
mernokur #7086 lenne egy kerdesem.. Hogy lehet a nezok szamat megnovelni a lelaton mert eleg tragya amikor real madrid es a cselzi osszecsap :) -
#7085 Letöltöm és remélem hogy jó lesz :] -
#7084 Ok! Akkor várnom kell holnapig!