36657
-
#7164 énse érek rá
kijött egy fú patch
http://www.speedyshare.com/275527831.html -
#7163 Sziasztok!
Felraktam ajátékot,crackeltem,daemon t-de aztán,a lemezt kéri folyton,nem indítja el ajátékot,leszedtem ano dvd patchet is,de azután is ue ahibaüzi.lemez,lemez.De lemez nincs,mert nem írtam ki.Valkinek hasonló problémája volt,hogy an oldotta meg???Segítsetek.köszi -
#7162 nyilakkal... -
#7161 elárudlod,hogy hogyan leeht szabadrugásban csavarni?:D mert nem naon akar siekrülni nekem:-) előre is thx -
#7160 annyi lenne,h át kellene nevezni őket,de hát 40-et átnevezni előadó és cím alapján...hát most nem érek rá,és azért kellene vhogy gyorsan.a szám cím előtti számok jók(01,02),és a beatiful goalal is keződik,de nem ez a címe,tehát össze-vissza vannak -
#7159 mire is?
énis várom a választ
In fifa.db the information on stadiums and what lawn what stadium are stored{kept} uses.
The section mowpattaern is what pattern (structure) uses stadium, striped, a rhombus.... Only 11 variants -
#7158 nem közvetlenül idekapcsolódik,de leszedtem a fifa 07 soundtracket,és felakarom tölteni,csakhogy a számcímek össze-vissza vannak,viszont a sorrend jó.próbáltam,h csinálok belőle iso-t,de audio cdként nem lehet megcsinálni,mert túl hosszú a mérete,ha meg mp3ban csinálja,akkor cdexben nem tudom úgy beolvasni mint egy cd-t,cddb-vel akartam volna átvenezni.elsősorban tőled várom a választ Breki :) -
#7157 fifa.db-be valaki már belenézett editorral? -
#7156 bocs srácok ez ma nem az én napom -
#7155 nyugi, volt ott szmájli, ember! -
#7154 -
#7153 http://www.sg.hu/galeria/11337089881159815199.JPG
Jó kapus fejel is játszik. -
#7152 SZabadrúgás közben a sorfallal hogy lehet fölfele ugrani? -
mikiking #7151 külsővel C+D -
#7150 Nekem gyors a Fifa, de hihetetlenül!!!
Átálltom a játék sebességét, de nem ér semmit, kb 3szor gyorsabb mint alapban kellene, Intel core duom van, nem lehet hogy az a baj??? -
#7149 és Z vagy Y?
jah és balra nem lehet csavarni?jah és egyszerre kell a két gombot nyomni? -
mikiking #7148 Z + D - az én billemen -
#7147 Sziasztok!
Felraktam ajátékot,crackeltem,daemon t-de aztán,a lemezt kéri folyton,nem indítja el ajátékot,leszedtem ano dvd patchet is,de azután is ue ahibaüzi.lemez,lemez.De lemez nincs,mert nem írtam ki.Valkinek hasonló problémája volt,hogy an oldotta meg???Segítsetek.köszi -
#7146 Billentyűvel teljesen zsír! -
#7145 csavarni hogy lehet? -
#7144 gépem:
memória:512mb-ram
vga:128-mb
proci:intel celeron 2,6ghz
És impact-os gamepaddal AKAD! -
#7143 Lol, te mindíg olyan szépeket rúgsz, nekem általában ilyen pechem van, de néha becsavarodik félályáról:) -
#7142 talán impact
de mostsem írtad hogy milyen gép a gemepad akad-e stb... -
throne #7141 Nah írok 1 saját véleményt a játékról, szerintem sokan egyet értenek majd velem.
Pozitívum, hogy a háló fizikáján javítottak, ez élethűbbé teszi a játékot. Szép gólokat lehet lőni, az ellenfél kapusa sem terminátor már World Class nehézségben sem. 11-eseket gyakrabban tudok elérni, szerintem ez is pozitívum. A Stadionok szépek, a kicsit elhomályosító effektek is tetszenek.
Na ennyit a pozitívumokról.
Manager módban(még csak ezt próbáltam) simán 1. vagyok Arsenallal magasan, hiába buktam 8 meccset. Mögöttem a Watford van, Manchester 10., Chelsea 7., Liverpool 6.(érdekes) Mondhatnátok h próbáljam ki magasabb nehézségi fokozaton, de World Classon vok.... Így viszont nagyon unalmassá válik a játék 1 idő után. A partjelző természetesen itt sem integet, a fűben találtam 1 hatalmas bugot, remélem adnak ki javítást hozzá.
Kb. ennyi jut most így eszembe...
Jó8 -
#7140 loool!
ezér tényleg kár:D -
#7139 hallod nekem is akad :(
nekem chello 3 megás
havernak meg 2 megás ( adsl) nete van és akad mint állat
nemtom mi f*sz van vele..... -
#7138 imapact-os
-
#7137 egy gépet írt -
#7136 bepattanhatott volna a ká anyját
-
#7135 állj már le
hogy vársz segítséget ha még aztse vagy képes beírni, hogy melyiknél akad és milyen gamepaddal
Attól, hogy beírod újra nem fo erre senkise válaszolni. -
#7134 Hogy lehet a grafot max-ra húzni???
vagy csak felbontást meg kidolgozottáságot lehet változtatni?
-
#7133 nálam is az a bibi mint watto-nál...
Direct IP-nél akár én akár haverom hostol, állandóan akad a játék :/
marhára idegesít
ha ez számít:
- tűzfal mind2-nél kikapcsolva
- fps-em is van szvsz elég (stabil 50-60)
- netsebességünkel sincs semmi gond (256K ~ 23Kb/sec, haver chellos neki 512K ~ 60Kb/sec az uploadja)
- a játék elődeinél nem volt ilyen gondom
van valakinek valamilyen ötlete? -
#7132 azért áll itt -
#7131 hy.
az mitől van hogy mikor haverral ketten akarunk játszani egymás ellen(egy gép, billentyű+gamepad)akkor mikor haver elkezdi irányítani az emberét akad a game,de ha én mek akkor nem!ez mitől van?
U.I.:csavarni hogy lehet?faq-ban olvastam de nem értem... -
#7130 ez a rabonna egy kicsit nehéz kombináció:D:)
de jó
-
shiftáj #7129 AAt meg ilyesmit hol tok állítani? :/ meg ha lehet magasabbra húzni a grafot pl dx9, de ha ez dx9 akkor télleg racsni :/ -
#7128 HOgy tudom erősíteni a játékosaimat? hogy pl 55ösről 80as legyen? -
#7127 Én ezt értem..:Pde nincs valakinek ötlete?? -
#7126 :) hát állíts oda... -
#7125 valaki linkelje be légyszi a játékos frissítést mert a múltkori link már nem müxik!
köszi!