36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
    énse érek rá

kijött egy fú patch

http://www.speedyshare.com/275527831.html
  • SuperPippo
    Sziasztok!
    Felraktam ajátékot,crackeltem,daemon t-de aztán,a lemezt kéri folyton,nem indítja el ajátékot,leszedtem ano dvd patchet is,de azután is ue ahibaüzi.lemez,lemez.De lemez nincs,mert nem írtam ki.Valkinek hasonló problémája volt,hogy an oldotta meg???Segítsetek.köszi
  • hunbasser
    nyilakkal...
  • b4rc4
    elárudlod,hogy hogyan leeht szabadrugásban csavarni?:D mert nem naon akar siekrülni nekem:-) előre is thx
  • hunbasser
    annyi lenne,h át kellene nevezni őket,de hát 40-et átnevezni előadó és cím alapján...hát most nem érek rá,és azért kellene vhogy gyorsan.a szám cím előtti számok jók(01,02),és a beatiful goalal is keződik,de nem ez a címe,tehát össze-vissza vannak
  • Breki33
    mire is?

énis várom a választ

In fifa.db the information on stadiums and what lawn what stadium are stored{kept} uses.
    The section mowpattaern is what pattern (structure) uses stadium, striped, a rhombus.... Only 11 variants
  • hunbasser
    nem közvetlenül idekapcsolódik,de leszedtem a fifa 07 soundtracket,és felakarom tölteni,csakhogy a számcímek össze-vissza vannak,viszont a sorrend jó.próbáltam,h csinálok belőle iso-t,de audio cdként nem lehet megcsinálni,mert túl hosszú a mérete,ha meg mp3ban csinálja,akkor cdexben nem tudom úgy beolvasni mint egy cd-t,cddb-vel akartam volna átvenezni.elsősorban tőled várom a választ Breki :)
  • Breki33
    fifa.db-be valaki már belenézett editorral?
  • DjCooll
    bocs srácok ez ma nem az én napom
  • vmvr
    nyugi, volt ott szmájli, ember!
  • DjCooll
  • DjCooll
    http://www.sg.hu/galeria/11337089881159815199.JPG
    Jó kapus fejel is játszik.
  • ToCsEk
    SZabadrúgás közben a sorfallal hogy lehet fölfele ugrani?
  • mikiking
    külsővel C+D
  • tobias88
    Nekem gyors a Fifa, de hihetetlenül!!!
    Átálltom a játék sebességét, de nem ér semmit, kb 3szor gyorsabb mint alapban kellene, Intel core duom van, nem lehet hogy az a baj???
  • watto
    és Z vagy Y?
    jah és balra nem lehet csavarni?jah és egyszerre kell a két gombot nyomni?
  • mikiking
    Z + D - az én billemen
  • SuperPippo
    Sziasztok!
    Felraktam ajátékot,crackeltem,daemon t-de aztán,a lemezt kéri folyton,nem indítja el ajátékot,leszedtem ano dvd patchet is,de azután is ue ahibaüzi.lemez,lemez.De lemez nincs,mert nem írtam ki.Valkinek hasonló problémája volt,hogy an oldotta meg???Segítsetek.köszi
  • watto
    Billentyűvel teljesen zsír!
  • watto
    csavarni hogy lehet?
  • watto
    gépem:
    memória:512mb-ram
    vga:128-mb
    proci:intel celeron 2,6ghz

És impact-os gamepaddal AKAD!
  • Mr k
    Lol, te mindíg olyan szépeket rúgsz, nekem általában ilyen pechem van, de néha becsavarodik félályáról:)
  • Breki33
    talán impact

de mostsem írtad hogy milyen gép a gemepad akad-e stb...
  • throne
    Nah írok 1 saját véleményt a játékról, szerintem sokan egyet értenek majd velem.

Pozitívum, hogy a háló fizikáján javítottak, ez élethűbbé teszi a játékot. Szép gólokat lehet lőni, az ellenfél kapusa sem terminátor már World Class nehézségben sem. 11-eseket gyakrabban tudok elérni, szerintem ez is pozitívum. A Stadionok szépek, a kicsit elhomályosító effektek is tetszenek.
    Na ennyit a pozitívumokról.
    Manager módban(még csak ezt próbáltam) simán 1. vagyok Arsenallal magasan, hiába buktam 8 meccset. Mögöttem a Watford van, Manchester 10., Chelsea 7., Liverpool 6.(érdekes) Mondhatnátok h próbáljam ki magasabb nehézségi fokozaton, de World Classon vok.... Így viszont nagyon unalmassá válik a játék 1 idő után. A partjelző természetesen itt sem integet, a fűben találtam 1 hatalmas bugot, remélem adnak ki javítást hozzá.
    Kb. ennyi jut most így eszembe...
    Jó8
  • watto
    loool!
    ezér tényleg kár:D
  • Golyo69
    hallod nekem is akad :(
    nekem chello 3 megás
    havernak meg 2 megás ( adsl) nete van és akad mint állat
    nemtom mi f*sz van vele.....
  • watto
    imapact-os
  • Breki33
    egy gépet írt
  • lobig
    bepattanhatott volna a ká anyját
  • Breki33
    állj már le

hogy vársz segítséget ha még aztse vagy képes beírni, hogy melyiknél akad és milyen gamepaddal

Attól, hogy beírod újra nem fo erre senkise válaszolni.
  • watto
    Hogy lehet a grafot max-ra húzni???
    vagy csak felbontást meg kidolgozottáságot lehet változtatni?
  • james69holden
    nálam is az a bibi mint watto-nál...
    Direct IP-nél akár én akár haverom hostol, állandóan akad a játék :/
    marhára idegesít
    ha ez számít:
    - tűzfal mind2-nél kikapcsolva
    - fps-em is van szvsz elég (stabil 50-60)
    - netsebességünkel sincs semmi gond (256K ~ 23Kb/sec, haver chellos neki 512K ~ 60Kb/sec az uploadja)
    - a játék elődeinél nem volt ilyen gondom

van valakinek valamilyen ötlete?
  • Breki33
    azért áll itt
  • watto
    hy.
    az mitől van hogy mikor haverral ketten akarunk játszani egymás ellen(egy gép, billentyű+gamepad)akkor mikor haver elkezdi irányítani az emberét akad a game,de ha én mek akkor nem!ez mitől van?

U.I.:csavarni hogy lehet?faq-ban olvastam de nem értem...
  • DjCooll
    ez a rabonna egy kicsit nehéz kombináció:D:)
    de jó
  • shiftáj
    AAt meg ilyesmit hol tok állítani? :/ meg ha lehet magasabbra húzni a grafot pl dx9, de ha ez dx9 akkor télleg racsni :/
  • Mr k
    HOgy tudom erősíteni a játékosaimat? hogy pl 55ösről 80as legyen?
  • mrbaba
    Én ezt értem..:Pde nincs valakinek ötlete??
  • lobig
    :) hát állíts oda...
  • lobig
    valaki linkelje be légyszi a játékos frissítést mert a múltkori link már nem müxik!
    köszi!