36658
-
Srácok megtudtam csinálni a David villás cselt. Hihetetlen. Nagyon Király. -
punkers #7366 sziasztok!
Visszaadtam haveromnak a DVD-t és most nemtudok játszani.Nincsen valami oylan crack vagy mini-image amivel megtudom oldani a problémát?
Előre is kösz a segitséget -
Amugy ti d lenyomása után irányitjátok kapura a labdát vagy kb egyszerre nyomtok irányt és lövést is? -
SpeedGame, gyerünk regisztráljon mindenki vagy jelntkezz szerkesztőnek! -
floori #7363 Bocs hogy újra kérdezem de meghalok, hogy itt mindenki a játékról beszél én meg csak epekedve olvasom!
Szóval:
Lehetséges az hogy a TNT2 nvidia 64m videókártya gagyi a játékhoz?
elvileg minden hardver igénynek megfelel a gépem. A 06 is ment rajta. Feltelepítettem és amikor elindítom olyan mintha elindulna de pár másodperc múlva kilép! Előre is köszi
floori
-
jah télleg qva jó, csak mondjuk az negem néha nagyon föltud baxni mikó rúgok egy gólt és erre kilép az ellen:(:@ -
BÜNTIPONTOT NEKIJE... -
Google a barátod
Első oldal amit kidobott rá: http://www.daemon-tools.cc/ -
lampard99 #7359 hello demon tools progit honnan tudok le szedni hogy müködjön is? -
És mivel tudom berakni a játékba az adott csapathoz?? -
Talán picit sötét
-
Anfield is jó
-
ki ez a bernardo valerio az interben? materazzi? miért így hívják? -
tökjól megcsináltad a kamera mozzanatokat:) -
ha megmondod hol lehet a stadiont beállítani barátságos meccsen akkor miután levertem a Manu-t megnézem -
-
kiváncsi lennék rá, hogy kell, néha eljáccanám. :) -
Meg tudnád nézni, hogy a következő stadionokban is ilyen-e (módosított) a gyep?
Anfield
Generic Square Oval
Generic Olympic
Elvileg ezekben a stadionokban is már a módosított gyepnek kéne lennie (legalábbis ha az Old Traffordon ez van). -
Tom Tom #7349 Nemtom miért de nekem sincs blur de ugyanakkor mégis highon van a game és 1280x1024en de miért nincs??? -
Sztem van. Nekem egyszer sikerült ilyet produkálni teljesen véletlenül. Asszem a Dummy gombbal (nálam L2).
-
Igen ez az én képem -
Igen, nekem is ilyesmi ötleteim vannak. De meg akarom nézni a játékban és összehasonlítani pl. két olyan stadiont ahol a PITCHSURROUNDCODE=0. Aztán ha összehasonlítom őket, rögtön kiderül hogy mi is a különbség, és mi azonos. -
lehet, hogy mégis van műesés?
http://www.youtube.com/watch?v=9ykvntyvk4g -
MOWPATTERN: sztem az a fű vágását (csíkozását) jelölheti, nem!? lehet, hogy ezt is egy fsh definiálja.
PITCHSURROUNDCODE: fogalmam sincs, talán az alap- és oldalvonalon kívüli részt határozza meg... -
Te ezt egyébként felinstalláltad? -
Köszi, de egyelőre megpróbálom saját magam kitalálni. Ha holnapig nincs eredmény, akkor majd kérdezek :)
Nekem is van egyébként regem, úgyhogy én is meg tudom kérdezni ha nagyon akarom :) -
Curesz #7341 jah értem..kár -
Én megvettem! És nem bántam meg mert az online az kurva jó benne meg az interaktiv ligák is! -
ok, köszi. -
Breki
Az csak photoshopos -
ha leírod angolul a kérdéseid bemásolom a fórumba -
Curesz #7336 breki ezt a füvet honnan lehet leszedni (ha már le lehet)--->#7190? -
#7319 vki?:) -
Igen, tényleg jól néz ki!
Csak idegesít hogy még nem találom benne a logikát! De majd csak megértem egyszer! Este lehet hogy a stadionok meg a játék alapján megpróbálom kitalálni mit is takar pontosan a MOWPATTERN és a PITCHSURROUNDCODE mező. -
Ez a fifa 07 nagyon jó! Lehet, hogy megveszem! Nem bírom ki. Ezek a képek... -
csináltam egy saját csapatot, mindegyik jó játékos bennevan, 5 csillagos csapat, és evert egy 4csillagos :D -
ez nagyon szép! -
2x6 -
Ti hány perces meccseket játszotok? -
pedig jó lett amit csinált
új kamerával elég fasza