36657
-
punkers #7366 sziasztok!
Visszaadtam haveromnak a DVD-t és most nemtudok játszani.Nincsen valami oylan crack vagy mini-image amivel megtudom oldani a problémát?
Előre is kösz a segitséget -
#7365 Amugy ti d lenyomása után irányitjátok kapura a labdát vagy kb egyszerre nyomtok irányt és lövést is? -
#7364 SpeedGame, gyerünk regisztráljon mindenki vagy jelntkezz szerkesztőnek! -
floori #7363 Bocs hogy újra kérdezem de meghalok, hogy itt mindenki a játékról beszél én meg csak epekedve olvasom!
Szóval:
Lehetséges az hogy a TNT2 nvidia 64m videókártya gagyi a játékhoz?
elvileg minden hardver igénynek megfelel a gépem. A 06 is ment rajta. Feltelepítettem és amikor elindítom olyan mintha elindulna de pár másodperc múlva kilép! Előre is köszi
floori
-
#7362 jah télleg qva jó, csak mondjuk az negem néha nagyon föltud baxni mikó rúgok egy gólt és erre kilép az ellen:(:@ -
#7361 BÜNTIPONTOT NEKIJE... -
#7360 Google a barátod
Első oldal amit kidobott rá: http://www.daemon-tools.cc/ -
lampard99 #7359 hello demon tools progit honnan tudok le szedni hogy müködjön is? -
#7358 És mivel tudom berakni a játékba az adott csapathoz?? -
#7357 Talán picit sötét
-
#7356 Anfield is jó
-
#7355 ki ez a bernardo valerio az interben? materazzi? miért így hívják? -
#7354 tökjól megcsináltad a kamera mozzanatokat:) -
#7353 ha megmondod hol lehet a stadiont beállítani barátságos meccsen akkor miután levertem a Manu-t megnézem -
#7352 -
#7351 kiváncsi lennék rá, hogy kell, néha eljáccanám. :) -
#7350 Meg tudnád nézni, hogy a következő stadionokban is ilyen-e (módosított) a gyep?
Anfield
Generic Square Oval
Generic Olympic
Elvileg ezekben a stadionokban is már a módosított gyepnek kéne lennie (legalábbis ha az Old Traffordon ez van). -
Tom Tom #7349 Nemtom miért de nekem sincs blur de ugyanakkor mégis highon van a game és 1280x1024en de miért nincs??? -
#7348 Sztem van. Nekem egyszer sikerült ilyet produkálni teljesen véletlenül. Asszem a Dummy gombbal (nálam L2).
-
#7347 Igen ez az én képem -
#7346 Igen, nekem is ilyesmi ötleteim vannak. De meg akarom nézni a játékban és összehasonlítani pl. két olyan stadiont ahol a PITCHSURROUNDCODE=0. Aztán ha összehasonlítom őket, rögtön kiderül hogy mi is a különbség, és mi azonos. -
#7345 lehet, hogy mégis van műesés?
http://www.youtube.com/watch?v=9ykvntyvk4g -
#7344 MOWPATTERN: sztem az a fű vágását (csíkozását) jelölheti, nem!? lehet, hogy ezt is egy fsh definiálja.
PITCHSURROUNDCODE: fogalmam sincs, talán az alap- és oldalvonalon kívüli részt határozza meg... -
#7343 Te ezt egyébként felinstalláltad? -
#7342 Köszi, de egyelőre megpróbálom saját magam kitalálni. Ha holnapig nincs eredmény, akkor majd kérdezek :)
Nekem is van egyébként regem, úgyhogy én is meg tudom kérdezni ha nagyon akarom :) -
Curesz #7341 jah értem..kár -
#7340 Én megvettem! És nem bántam meg mert az online az kurva jó benne meg az interaktiv ligák is! -
#7339 ok, köszi. -
#7338 Breki
Az csak photoshopos -
#7337 ha leírod angolul a kérdéseid bemásolom a fórumba -
Curesz #7336 breki ezt a füvet honnan lehet leszedni (ha már le lehet)--->#7190? -
#7335 #7319 vki?:) -
#7334 Igen, tényleg jól néz ki!
Csak idegesít hogy még nem találom benne a logikát! De majd csak megértem egyszer! Este lehet hogy a stadionok meg a játék alapján megpróbálom kitalálni mit is takar pontosan a MOWPATTERN és a PITCHSURROUNDCODE mező. -
#7333 Ez a fifa 07 nagyon jó! Lehet, hogy megveszem! Nem bírom ki. Ezek a képek... -
#7332 csináltam egy saját csapatot, mindegyik jó játékos bennevan, 5 csillagos csapat, és evert egy 4csillagos :D -
#7331 ez nagyon szép! -
#7330 2x6 -
#7329 Ti hány perces meccseket játszotok? -
#7328 pedig jó lett amit csinált
új kamerával elég fasza
-
#7327 Egyébként nekem is úgy rémlik, hogy ha este játszik az ember akkor esik az eső. Mintha nem is lehetne csillagos ég alatt játszani. Ha ez tényleg így van, az azért gáz sztem.