36657
-
#7326 Katt ide! -
#7325 Olyan kár, hogy nincs meg a játék! Ti megvettétek? -
#7324 Naplementét a következő stadionokban lehet választani:
Veltins Arena
Jose Alvalade
Estadio Azteca
Estadio Da Luz
Dragao
Estadio Do Bessa
Olympiastadion
Próbáld ki! Nekem tetszik :) -
#7323 érdekes. én még csak nappal játszottam szép tiszta időben meg este esőben. :) -
#7322 -
#7321 Igen, ezt a hozzászólást olvastam a soccergamingen. De nem tudom mennyire tükrözi a valóságot. Végül is azt írja hogy ez csak példa. És mi lenne a t229__0_4_0 és t229__0_5_0? Ugyanis az Old Traffordban csak este/napos/borult idő van (ha jól emlékszem). Naplemente biztos nincs. -
#7320 különben az elmúlt pár napban olyan kérdésekkel találkozok, amiktől kicsikét égnek áll a hajam. mintha most kezdtek volna az emberkék fifázni (mondjuk lehet, hogy így van).
szerencsémre, én a demo megjelenése óta aktívan részt veszek a fórum életében és így majdnem mindennel képben vagyok. azt, hogy ez az aktivitás meddig fog tartani, nem tudom. gondolom, amíg leköt a fifa07...
de ajánlom minden kedves játékostársamnak, hogy jövőre látogasson el a fifa 08 témába már a demo kijövetelekor.
ennyi... -
#7319 másvalakinél is volt hasonló probléma?:
felraktam tegnap azt a turf patchet, amit breki belinkelt ..meccs kbben mikor cserélek akkor kilép a játék, nem tom h. ez csak az általam korábban megkezdett manager módban van, vagy a kezdőrúgásnál is... -
#7318 mingyá egy jó kis vírus átnevezek FIFA07_onlineplaycrack.exe-re és belinkelem ide ez kb olyan:D
h mennyire buta emberek vannak -
mike369 #7317 gusztusos... -
#7316 Ezt olvastan énis de igen bonyolult. És értelmetlen egy kicsit. -
#7315 végre egy jó gyep
link -
#7314 benne van a faq-ban, hogy hogyan lehet kikapcsolni nem?
nem nehéz rájönni a fordítottjára...
A másik kiváltó ok az Ati videokártyatulajdonosknál fordulhat elő.Ilyenkor a következőket kell tenni:
Nyisd meg a 3 cfg_pc_ fájlt külön-külön jegyzettömbbel van más szövegszerkesztő programmal.Keresd meg ezt a sort:
DISABLE_DOF = 0
DISABLE_POSTFX = 0
Változtasd meg a nullákat egyesre.
Mentsd el és zárd be az ablakokat.
Kicsivel rosszabb lesz a játék grafikája(pl.: a fű),de legalább akadálytalan lesz a játék.
A DOF a Depth Of Field (mélységélesség) melyet blur-nek hívunk a játékban... -
#7313 már mind1 megoldottam -
#7312 na megjött a válasz
i guess he mean:
t229__0_0_0
t229__0_0_1
t229__0_0_2
t229__0_0_3
t229__0_1_0
.....
The Table is similar with the Stadiumtable in Fifa.db
The most wanted is that we can see, which stadium are you witch .fsh File
yust a Example(i don´t know the real files):
Old Trafford/Day fine use t229__0_0_0
Old Trafford/Day Rain use t229__0_1_0
Old Trafford/Night fine use t229__0_2_0
Old Trafford/Night Rain use t229__0_3_0 -
#7311 esetleg a videókártyád nem tudja,dx9-es?bár azt sem tudom hogy maga a blur effekt az e -
#7310 Ha bejött az ablak akkor pipáld vissza hogy beragadó billentyűnél irjon figyelmesztetést...
Meg kicsit tanuld meg a gépet kezelni ne csak játsz -
mate317 #7309 Hi! Mit tegyek ha cselezéskor(SHIFT) mindig bejön az a kibaszott beragadó billentyűs ablak?! -
#7308 Hát kb.. Nemértem hogy gondolták hogy egy crack megoldja nekik... vicc:D -
#7307 senki nem tudja hogy hogyan lehet bekapcsolni a blurt mert nekem nincs, pedig magason van a részletesség -
#7306 Ahhoz online cd kulcs kell még mielőtt vki beleélné magát xD -
#7305 Aki online play cracket probálgatja gondolkozzon már el egy kicsit... -
#7304 mert ez nagyobb felbontású, sokkal szebb a játékban... -
#7303 erre gondolsz?
Shift + jobb(hosszab ideig nyomni, ha futsz)->fel->bal->le gyorsan(csak akkor, amikor a ladbához ér a játékos) - sarokkal hátulról megemeli, majd leveszi mellel -
#7302 nem attól lesz valaki profi játékos hogy hogy tud cselezni ;) -
#7301 A profibb játékosoktól kérdezném. Hogyan kell megcsinálni a David Villás cselt. Azt amikor sarokkal veszi fel. Mert nem tudom, hogy kell. A faq-ban le van írva de ha azis ott van akkor annak mi aneve? -
#7300 ő egy köcsög aki most van elősör netközelbe[ismeri] -
#7299 Lámaság felsőfokon -
#7298 A 768x768pixeles mezeket mivel kell berakni?? mert kit raptorral nem lehet.
Eggyáltalán mért nem a emgszkodt 512x512-es mezeket csinálnak?? :D
(soccergaming fórumán néztem szét csak.) -
#7296 jbal ismeri -
#7295 Ha nem buheráltad a cfg_pc fájlokat akkor nem tudom. -
#7294 nincs harag , de miért nincs blur ha a részletesség magason van? -
#7293 bocs :) -
BT91 #7292 az adatbázisszerkeszt MENTETT játék kompatibilis? vagyish. a mentett játékomban fog látszani az eredménye amit változtatok? -
#7291 itt mindenki ilyen hülye? valaki nem segítene? -
#7290 megoldás: #7280 -
#7289 télleg,mit csináljak hogy legyen? -
#7288 kösz!nekem se csinál semmit:D -
#7287 megfogod és leveszed a polcról :) -
#7286 komolyan, nekem ingyen is odaadhatod ;)