36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
    az új kamerát senki sem használja?
  • Breki33
    köszi megnézem
  • Breki33
    ez nem a neon?
  • sammy
    Kezdőrúgásnál stadion állítás:

Mikor a csapatokat állítod, akkor az otthoni csapat kiválasztásánál megnyomod az L1 vagy L2 vagy R1 vagy R2 gombot (fejből nem tudom melyik). Akkor a stadion választásra ugrik.
  • lobig
    nálatok milyen a napnyugta, sztem nálam nem néz ki túl jól...
  • lobig
    nálam így néz ki a veltins napnyugtakor és elvileg az új turf patch-el

• hunbasser
    faq
  • examinee
    Nem kér mivel a fifának van egy sponzora és azok befizetik helyetted! Arra kell rákattintani! Megnemmondom mi a nevük, nem ugrik be de tulajdonképpen mivel megvetted a fifát és rájuk kattintassz ezzel öket támogatod és ezáltal ők téged asszem 2 dollárral -> ami a regisaztrácios dij! szoval ilyen kamu szöveg szerüség az egész! Nem kell bankkártya!
  • Randelz
    köszi..esetleg van erről valahol bővebb információ?
  • Jahooo
    De ott az online részben kér valami bankkártyaszámot nem?
  • examinee
    Jobb alul a két képernyőre katt és kiirja! Vagy ha olyanod nincs mert nemtudom miért akkor Start-> beállitások -> hálozati kapcsolatok -> jobbgomb: állllapot -> részletek!
    Amugy meg nem olnine játszol hanem multiba direct ip-be és a játék is kiirja az ip-et!
  • Hunor1
    megtudná mondani kalaki hogy mit jelentenek és mire jó a NUM_2,6,4,8 ha megnyomod akkor vlmi TT 3T SZ meg ilyen rövidítést rak ki
    ?

Hello.Figyu ezek taktikát meghatározó parancsok
    pl: numlock 8 ez a kontrára játszás
    6 ez a szélső játék(tehát a széleken megindulnak)
    4 ez a hármas kiugratás
    Védekezésre pedig: először lenyomva tartod a Q-t majd megadod a védekezésed stílusát. Q+2 -zóna védekezés
    Q+6 -lesreállítás ....stb
  • dalackraul
    üdv az a kérdésem hogy onlinebe akarok játszani hacverommal de nem tudom mi az ip címem azt milyen honlapon tudom megnézni?
  • examinee
    R1-el lehet előhozni , asszem billen az a sprint gomb!
    A futoszallag meg csak akkor megy ha online vagy vagyis kell az eredeti game hozzá és reg hozzá! Amugy ha az megvan akkor meg beállitásoknál a futoszallag!
  • hunbasser
    nem kell a reklám,kösz.
  • Zeccc
    anyád jólwan? :\
  • GAMEfórum admin
    Hello! Az egyik barátom csinált egy FIFA 07-es fórumot! Gyertek osz' nézzétek meg! /Ne lepődjön meg senki, hogy még nem írtak! Még új!/ Katt ide ha megakarod nézni!
  • Randelz
    megtudná mondani kalaki hogy mit jelentenek és mire jó a NUM_2,6,4,8 ha megnyomod akkor vlmi TT 3T SZ meg ilyen rövidítést rak ki
    ?
  • hunbasser
    vagy horsepower(lóerő) :)
  • hunbasser
    házipálinka :P
  • matyi08
    Hewlett Packard
  • piamania
    Mivel hozod elő ezt az erőt,meg a többit?És hogy nekem is megjelenjen alul az a sáv,melyiket kell engedélyeznem?Köszi
  • examinee
    Regisztrálsz telepitéskor ha uj vagy, és utána elfogadod hogy néma csatlakozás, aztán meg online részbe is kell még regisztrálnod egy gyorsat és akkor menni fog!
  • hunbasser
    van hozzá kézikönyv nem?abban sztem mindent leír részletesen
  • Jahooo
    Nekem is eredeti, de hibát ír ki. Mit kell az internetes regisztráción kivűl csinalni hogy müködjön?(van accountom)
    Az elözö kérdésemre valaki?
  • hunbasser
    ez erős túlzás volt
  • examinee
    lol ---- Harry Potter:SDDDD:D:D
  • examinee
    Igen az az eredeti miaat megy! Azt az ea serverröl tölti be!
  • zmeor
    SZR= SZAR
    HP= HARRY POTTER

amúgy enegem is érdekelne
  • Attlen
    Lehet hogy hülyeséget kérdezek de ott alul a mecsek hogyhogy mennek vagy azé mert neked eredeti nekem azt irja ki Hogy Hiba?nekem mondjuk tört van
  • examinee
    Hol élesz te??? Szerinted mért nem müködöik??? mert ilyen nincs...
  • Jahooo
    Nem tudja valaki mitöl van az hogy az uj játékos készítésénél csináltam 11 embert( eddig minden oké, semmi gond) aztán amikor a 12-dik és az az utáni embereket is meg szeretném csinalni, minden oké addig amig kész és el nem mentem mert utána egyszerüen a külsö tulajdonságait rezeteli és egy ocsmány gnom lesz az emberem.(mindegyik ugyan olyan fekete gnom fickó). Pontosan ugyan ez volt nekem a world cup 06 ban is. Valami ötlet? Kérdés?
    Plz segítsetek mert szeretném rendesen megcsinlani a csapatomat.
  • Gyovai
    amugy meg nemvagyok láma.
  • Gyovai
    vagy megad hozáá 1 et
  • Gyovai
    ugy hogy kiüti a kódkérést
  • examinee
    Irtam hogy gondolkozz már el! Hogy lenne online patch???? láma
  • Gyovai
    császtok az online crack ezt irja nálam:D cann't load libary (admsw.dll)
  • examinee
    Valaki mondja el mit jelentenek a röviditések! előre is thx! (az ERŐ-t értem én is:D)

• Kaplan
    Ez csak a játék hibája, hogy képtelenek evvel a motorral azt megcsinálni, hogy közelről is úgy tűnjön ráncigálják egymást. Magyarúl nem műesés :)
  • Forza Italia
    Srácok megtudtam csinálni a David villás cselt. Hihetetlen. Nagyon Király.