FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én tuti a netrõl fogom leszedni a gamaet de akkor azon nem hiszem hogy lesz magyar felirat vagy kommentár hang de talaán majd a fifahungaryra felteszik

Prince of Máté
Hát a második videó meggyõzõbbnek tûnt...
Amúgy nektek tetszik ez a kommentátor?(ami az ueaf c l óta van) Mert nekem a régi ally mcoist vagy ki jobban tetszett.

The Hedgehog: - nem tod ki lessz a magyar kommentár benne?
- lessz benne esetleg magyar csapat?
- mien ujjitások várhatók?
jbal
lehet érteni csak furcs😄

The Hedgehog
FH-n most dolgoznak vmi sufnituningos kommentáron...

Ez a kommentár (ha a hír igaz) akkor hivatalos lesz és gondolom profi módon - talán profi magyar kommentárokkal - összerakott hanganyag lesz, ami a játék magyar kiadásában kap helyet.

Mit nem lehet ezen érteni? Tavaly magyar dobozban, magyar feliratokkal jött ki most ha minden igaz ehhez jön a magyar kommentátor is.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

jbal
bazeg magyar kommentár?😮OOOOOOOOOOOO
mér nem német vagy vmi nagy?vagy van olyan is?
és a FH mien magyar kommentárt csinált?

igy van!! jol beszélsz!
amugy ebben a részben még nem lessz magyar bajnokság !
de ha mondjuk a Debrecen bejutna a BL csoportkörbe akkor a 2008-as fifába már benne lenne mint BL szereplö!!
Én azér szurkolok nekik hogy legalább nekik sikerüljön!!
Hajrá LOKI
The Hedgehog
jelentem a játék magyar felirattal és HANGGAL kerül a hazai boltokba... ezt az infót az 576 KONZOL júliusi számából tudom ahol az elõrendeléseknél így szerepel a játék

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Ezt honnan veszed?Én úgy tudtam hogy ebben a részben még nem lesz magyar bajnokság, a megjelenésrõl pedig lejjebb olvashatsz
lesz benne magyar bajnokság ha pl a debrecen vagy a fehérvár bejut a nemzetközi kupába?remélem az igazolások jól meglesznek csinálva benne meg az új arsenal stadion
MIKORRA VÁRHATÓ A MEGJELENÉS?

Hú remélem ha igaz hogy magyar kommentár is lesz akkor nem olyan gagyi lesz mint amit a fifahungarysok csinálnak a 06-hoz, meghalgattam az ízelítõtt, hát mit mondjak jót röhögtem rajta, a gyereknek nincs kommentár hangja, nem éli bele magát, nincs lelkesedés és komolyan elég ratyi lesz, szerintem állítsák le a szinkronizálást!Egyébként én hiszek MikroID-nek!Csak legyen igaz amit mond!
DaemoonHunter
Ahha. Egyetértek. Némi javítással.

jbal
Tiszta FIFA06

DaemoonHunter
Hello! Hát igen ez a Fifa talán jobb lesz. Ahogy elnézem realisztikusabb a gameplay. Itt már jól lehet cselezgetni, elvinni a labdát az ellenfél játékosa mellett. Nem rossz <#nevetes1>

jbal
- Változó idõjárás (meccsen belül is)
- Különbözõ gyepszõnyeg gazdagabb és szegényebb kluboknál
- Új gólörömök
- 8 darab új lövéstípus
- Svájci (valószínûleg itt a második ligát értik, hiszen svájci bajnokság már volt a FIFA 06-ben) és török bajnokság

jbal
igaza van!
minek irsz be ieneket??
senki nem kérdezte és nem kiváncsi rá szal....<#ejnye1>
constantin
Te most knek bunkóskodsz szarjancsi.Húzz bõrt a pofádra oké.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Linkeld már be annak a programozónak a blogját <#vigyor3>

EmIn3m02
-.-

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Spam, úgyhogy nem érdemes -.- majd ha lesz valami normális cikk akkor kéne járni a szátoknak

hirekkel amit MikroID adna!!
az rendben, dehát mivel lehetne feldobni?

na mivan ezzel a topikkal ??
naon régen irtatok!!<#szomoru1>
dobjuk már fel a topikot hisz nem kis gameröl van szó!!
zmeor
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

leszarom a konfigod...

Csak gondolkodj logikusan! Minden a netre felkerülõ cucc az amcsiktól jön leginkább, csak ritkán máshonnan és abban is biztos lehetsz, hogy az amerikai verzió nem fogja tartalmazni a magyar szövegeket és az is szinte biztos, hogy cd-s lesz, mert ott azt szeretik! Warezon max akkor lesz, amikor kijön itt is és valaki esetleg feltolja a sajátját, de ez nem az én asztalom! A megjelenés viszont világszerte nagyjából egy idõben lesz, kb egy hét különbséggel.

de warezon szted lessz magyar verzio??
vagy alapbol ami kijön elsö verzio abba már bele lessz épitve a magyar verzio?
Természetesen egyik verziót sem itt csinálják, sõt ha engem kérdeztek, akkor a kommentátor szinkron is úgy fog elkészülni, hogy összevagdalják a meglévõ meccs közvetítések hanganyagát. Amikor kijön nálunk, akkor már a magyar verzió fog jönni, mert itt már elõre eldöntötték a honosítás tényét!

akkor még annyit hogy: a magyarországi EA vagy az amerikai EA csinálja a magyar verziot??
és még az hogy amikor kint lessz a FIFA 07 akkor egyböl benne lessz a magyar verzio vagy majd azt késöbb külön fogják adni??
Blaha, Rákóczi út 42. EMKE Building, 3. emelet, EA Magyarország Kft., mellesleg ha nyûgötök van egy program szériaszámával akkor ide kell mennetek...
Na ez a magyar képviselete az EA-nak, az ifjú titánoknak meg egy jótanács, ha valamirõl nem tudsz, elõször nézz utána!

bodesz
ijj hát hogy te milyen síkhülyevagy...majd a magyarok maguknak megcsinálják a magyarosítást.magyar EA 😛 azhozmeg senkinek se kell a magyarokkal foglalkoznia...max a kiadásnál...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Még annyit azért hozzáfûzök, csak hogy képben legyetek, hogy az EA a Sims 2-nél azt csinálta, hogy mikor elérte a 10 ezres eladott példányszámot, megcsinálta a program magyar verzióját, majd ezek után ingyen és bérmentve kicserélte bárkinek a megvásárolt angol verzióját. Ennyire hálás a vásárlásokért! Csak úgy érdekesség képpen mondtam ezt el.

na én azér már ezekböl a hirekböl kezdem elhinni amit MikroID mondd mer nagy meggyözöz!!
Bárcsak igy lenne ahogy elmondta!! 😊
így legyen

Na, még egy zseni... 😞 Mindegy, nekem attól nem lesz jobb, hogy hisztek-e, avagy sem, ezért nem is foglalkozom tovább ezzel a témával! Mellesleg a fifa 06-ból az elsõ nap, a world cup-ból pedig három nap alatt adtam el 50-nél több darabot... na akkor kezdj el osztani szorozni és gondolj arra, hogy ha valami az ea-nál eléri a 10 ezres eladott példányszámot, akkor megéri honosítani!

Peppus
nehogymár bevegyétek ezt a faszságot 😄😄 pont a magyarokkal foglalkoznának.. megvesznek kb 50 db eredeti Fifát 😄 hatalmas felvásárló piac..

Nem akarok senkinek kellemetlenséget, vagy hasonlót, de a forrás hivatalos, ebben biztosak lehettek! A megjelenés szeptember vége október eleje, ez is hivatalos infó, nem a én találtam ki és ez a magyarországi megjelenés! A Hajdu B.-t sem én találtam ki és lenne több infó is, csak nem figyeltem eléggé, nem erösségem a fifa. A kiadás szinte biztos, hogy dvd-s lesz, a honosítás pedig azért került a figyelem középpontjába, mert a Sims 2 honosítása is bejött és a magyar elég fociõrült nemzet! Sokat szeretnének eladni! 😊 A játékmenetrõl nem tudtak semmit mondani... 😞

Forrás?...

bodesz
ha lessz is 100%os magyar rész akkor az csak akkor fog kijönni amikor megjelenik a game MO-n.nem?arra meg lehet várni heteket/hónapokat bõven :S

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

ja meg az h aza hivatalos forrás címét meg tudod adni??
akkor lécci mondj még vmi t az uj fifárol!!
ez is gondolom DVD-s lessz és nagyobb méretü mint a 06.
ja meg az hogy gondolom nem csak magyar kommentárt lehet betenni hanem másnyelvüt is??
Forza Italia
Én hiszek neked és remélem ígyis lessz. Egykis változás nagyon jó lenne.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nézd, ha nem így lenne, akkor nem lenne a marketing része, hogy ezzel vakítsák a viszonteladókat! Mint mondottam ezzel foglalkozom, másképp fogalmazva kereskedõ vagyok.

SiteDisagner
Ha nem ugy lesz, nagyot koppansz...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Csak annyit hitetlen okostojások, hogy ezzel foglalkozom és hivatalos forrásból tudom, mivel a komolyabb dolgokra jó elõre fel kell készüni! Na akkor lehet tovább fikázni...

SiteDisagner
Baromság...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

jo haggyad má!!
ez kitöl szedted??
Haller!
Két fontos infó! Az egyik, hogy szeptember vége, október elején jön a progi és ha minden igaz, akkor full magyar lesz... az egyik kommentátor Hajdu B.

Kavácska
No pics, no party sorry

ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)

Helló Herty.Kérlek szépen vegyél fel MSN-re mert szeretnék veled beszténi nagyon [email protected]