36657
-
#7526 sziasztok!
ez a szabadrugás dolgot nem igazán értem itt, erről van vlkinek már írása? -
#7525 rajta van a DVD-n -
#7524 -
re1212 #7523 nem tudtok valamilyen linket adni? -
#7522 nem mentettem le előtte -
#7521 #7200 és utánna -
re1212 #7520 azt mindjárt gondoltam, nincs mit bemásolnom mert nem tudom, honnét kell leszedni -
#7519 milyen segítséget?
simán be kell másolni a könyvtárba -
re1212 #7518 Megtenné valaki, hogy az új kamarabeállításhoz add valamilyen segítséget!
előre is kösz! -
BT91 #7517 vki segítsen plz...
ÁTÍROM a fifa.db fájlt accessel visszakonvertálom az unidb-vel, és felülírom az eredetit, de a játékban nem változik gera értéke!!!
a victor marcao féle adatbáziszerkesztőben is átírtam, de semmi...
nemhogy menedzser módban, de még simán sem változik az értéke
! ! ! H E L P ! ! ! -
mernokur #7516 a nezok miert olyan kevesen vannak hogy lehet a szamukat novelni??????? segitsetek:) koszi -
http://descargas.fifachile.com/pafiledb.php?action=file&id=168
-
#7514 fifa07_comentarios_espanol
link -
mernokur #7513 a nezok miert olyan kevesen vannak hogy lehet a szamukat novelni??????? segitsetek:) koszi -
#7512 Ha mazohista vagy
én visszamásolom a zdata-t kb fél perc. -
#7511 ez volt eddig a legszebb gólom -
#7510 Én meg eddig úgy csináltam hogy megnyomtam a z-t, nyomvatartottam és megnyomtam a d-t és egy irányt, de nem sokszor csavarodott be, -
#7509 ehelyett én tegnap reinstalltam a fifát :) -
#7508 ott is ugyanaz az elv... -
#7507 Akiknek cserénél kiakad
For me the patch crashes during substituting. Can anyone fix it?
Posts: 941 try do copy back you zdata34.big from dvd, install the turfs again, but don´t use fatGUI.exe at the end of the prozess, try instead "fatbhbuilder.exe", to rebuild you zdata, maybe that help
-
#7506 Nekem mé akad? 7600gst-m van -
#7505 Rendes kapura lövésnél is? amikor sikerül egy helyzetet kialakítani és nem állnak bele a lövésedbe? -
#7504 x800 gto, de az új kamerával akadt csak -
#7503 Hm a http://www.gfo2007.de/-re csak most került ki a turf patch
Kicsit megelőztük őket P -
#7502 wazz, balra (ill. jobbra) tépem a kart, amint elengedem a lövés gombot. -
#7501 milyen v.kártyád van? neked nem akad fullon bevonulásoknál? -
#7500 viszont felraktam az premiere-league patchet és abban is jobb a fű. szerintem. -
#7499 szerintem se -
#7498 Ja és mond el plz megint, hogy szögletről meg sz.rúgásból hogy csavarsz:) -
#7497 valószínű, de mondjuk már a bevonuláskor és észrevettem a kevesebb FPS-t... -
#7496 szerintem azt ne szedjétek inkább az FCH félét -
#7495 És a ronaldinhoo gyerekkel nyomtad azt a szép gólt, mert ilyen játékosokkal könnyebb gólt rúgni(pontosan lő), mint egy 1 csillagossal. én 1csillagosokat menedzselek, lehet hogy ezért nem volt még szép gólom:) -
#7494 a turf patch ide volt belinkelve a fórumra tegnap reggel -
#7493 hm kamerától nem szabadna akadnia azt csak nézet
esetleg gyenge a géperd és távoliban több kéne
nálasm gyönyörűen megy sokkal élvezetesebb, hogy átlátom az egész pályát szinte -
#7492 barca -
#7491 Te nagyon rofi vagy hallode :) szépen nyomod. mejik csapattal játszol? -
#7490 Sztem nagyon szép. Honnan lehet ezt a patchet letölteni? -
#7489 pl.: Én Fifa 07 próbákon, nyertem 2-1-re világklasszis szinten svéd csapat ellen. Én Arsenal-al voltam:). -
#7488 nem Q+A? -
#7487 de értitek kajak meglövi izombol és nézem, eto már indul és mngyá utoléri.. mondom áá ez tuti les ilyen nincs h ennyire pontosan fut be h ne legyen les, és igy felkínálják neki. megy megy megy, nem int lest kifutok casillassal, és épphogy kitom vágni.