36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Zizou5
    hallod hogyan lehet szögle3tből rűácsavarni? meg van egy olyan h elindul pl. eto és előrevágja neki valdes, de nem Aval nem tom mivel és ezzel a 4 védő mögé vágja az indulo etonak a labdát, és a kapus elő, vagyis ha aeto eléri vagy ha nem jövök ki gol... ezt online fifába tapasztaltam, de mindeggyik alkalommal kitudtam jönni casillassal.
  • lobig
    ja, mondjuk kipróbálnék egy nem AI elleni játékot... :)

nem jó a banner, vagy csak nálam?
  • rage
    Meg online módban.
    Viszont ott gyakran idegbajt lehet kapni a játéktól...

Tetszik, hogy az online játékosok 90%-a a Barcelonával játszik,
    ami pedig kb olyan, mintha valami cheat kódot kapcsolt volna be az ember
    :-)
  • lobig
    be a védők mögé

érdekes

kipókhálóztam

csak sikerült becsavarni
  • lobig
    ok, bocsi
  • lobig
    ja, töröltem a fájlt és így meg nem akad
  • do2
    szerintem a fifa07-l csak a legnehezebb fokozaton érdemes játszani.. akkor élvezetes cak a meccs.. bár kurva jól védekeznek a csapatok, megkéne tanulni alkalmazni a cseleket......
    a többi fokozat szerintem elég gyér:(
  • KeKKSZike
    Egyszerűen itt próbálom fél órája csinálni, de ez a rabonna az istenért se jön össze! Megyek előre, nyomom a SHIFT-et! Majd megnyomom a bal nyilat, mert ugye az a vissza, nem előre! Szóval balra, majd fel és az ívelés gombot! Mindeközben nyomom végig a SHIFT-t, de semmi!!! Miért?? Olvastam FAQ-t! :D
  • Shane
    ok lehet h hülye vok... de nem talalom
  • Breki33
    már írtam róla
  • Shane
    kapcsolódás sikertelen.. :(((( ezt írja ki aállandóan
    PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  • Breki33
    a kamerától? P

érdekes egy gép
  • lobig
    Hrvoje (soccergaming) csinál TurfImporter-t a KitRaptor mintájára
    http://soccergaming.tv/showthread.php?t=136752
  • Shane
    haj vki...
    nem tudjátok h kell multizni benne?
    a direkt ip s verzsön nem müxik...
    pls..
  • lobig
    új kamera:
    nem volt situation.ini-m amit felül tudtam volna írni az újjal ezért bemásoltam a fifa07 főkönyvtárába. sokkal jobb lenne vele játszani, de akad tőle a játék. szar dolog...
  • sammy
    Na összehasonlítottam az eredeti gyepeket a fifában. Csináltam screenshotokat is.

itt vannak

Kiderült az is hogy melyik mező mit jelent:

MOWPATTERN: a gyep mintázatát jelöli. 9 fajta mintázat van összesen, a fenti fájlban mindről található screenshot.

PITCHSURROUNDMODE: azt mutatja meg, milyen színű a kapu mögötti részek textúrája. 6 féle van összesen (világos lila, terepszínű, szürke, rózsaszínes, bordó, krémszínű)

Az FSH-k nevéről annyit tudtam meg, hogy a következő formátumban van: t229__x_y_z (például t229__0_5_3.fsh).

X - pitchsurroundmode (értéke 0-5)
    Z - a gyep kopottságát jelöli (értéke 0-3, legkopottabb a 3). Ezek közül úgy tűnik véletlenszerűen választ a gép.

Y - ezt nem tudom biztosan, de valószínűleg azt mutatja meg hogy este/nappal/napnyugtakor/felhős időben játszódik a meccs

• gabi89
    Max36: Serialok
    L9SA-NPCU-NVCH-BNV2-NRLD
    T833-BUXG-JXF5-TKX3-BRLD
    TBEW-3UX8-UKA4-5UKY-8RLD

Breki amiket csináltál gyepet azt majd elérhetővé teszed?
  • Breki33
    szép az új gyep
  • Breki33
  • Max 36
    nem találtam olyat.kicsit lassú vagyok most végeztem rég volt reggel 6
  • lobig
    cíp
  • gabi89
    Szép :)
  • gabi89
    serials.ws Google istenem.... Meg a dvd-n is rajta van a crack mappába....
  • Breki33
  • Max 36
    sziasztok!! ki tudna nekem segíteni a szériaszám kellene a magyar verzióé ha valaki tudja irja meg elöre is köcce és jó játékot mindenkinek
  • gabi89
    Hát érzéssel kell én akkora gólokat szóktam lőni így :D
    Pl.: 40m-ről bumm góól :D Persze nekem is néha a szögletzászlóhoz megy olyankor elkap az ideg
  • Mr k
    Nem értem ezt a csavarásos módot, nem szabadrúgásoknál, hanem sima helyzeteknél. megnyomom a z-t(ez a csavarás) és megnyomom a d-t, meg is csavarja, csak a szögletig csavarodik a labda, mert bal oldalról külsővel csavarja meg, jobb oldalról is ugyanez van, és a kapu közelébe se megy a labda.
  • Breki33
    elég a zdata mentést visszamásolni
  • DjCooll
    emberek van vmi grafika vagy vmi hasonlo patch ami javítja a játék garfikáját akkár a legjobb gyep patch vagy vmI????
  • Fox44
    Jo a magyar verzio? Vagy az angol az jobb? Hallottam, hogy gyorsabb a jatekment a magyar verzional! Igaz ez?
  • lobig
    hát nem, reinstall
  • GTheo
    Nekem az a baj h néha túlságosan is csavar :S
    Az irányt h állítsuk be?mint ha pipát akarnék lőni és aztán lenttartani a balrát vagy a jobbrát?
  • watto
    szabadnál meg szögletnél megnyomtam a D-t aztán folyamatosan nyomvatartottam azt a nyilat amerre tekerni akartam.
  • lobig
    felrakom a premier-league patch-et, hátha az megjavítja
  • lobig
    meg ha berakok lila füvet a 4 fsh-ba (mondjuk az első négybe) és elmentem az fsh-t akkor kell még valamit csinálnom, hogy látszódjon a játékban?
  • Fox44
    Kozben rajottem, ugy kell mint az igazi fociba!:)Azert az igazi focinal erzi az ember, hogy hova is fogja loni. A jatekban max elkepzeli, de gyakorlassal a jatekban is megtanulhato.
  • BT91
    vki segítsen plz...

ÁTÍROM a fifa.db fájlt accessel visszakonvertálom az unidb-vel, és felülírom az eredetit, de a játékban nem változik gera értéke!!!

a victor marcao féle adatbáziszerkesztőben is átírtam, de semmi...
    nemhogy menedzser módban, de még simán sem változik az értéke

! ! ! H E L P ! ! !
  • lobig
    nálam is kilépett cserénél, rakhatom újra a fifát.
  • LasCar16
    másvalakinél is volt hasonló probléma?:
    felraktam tegnap azt a turf patchet, amit breki belinkelt ..meccs kbben mikor cserélek akkor kilép a játék, nem tom h. ez csak az általam korábban megkezdett manager módban van, vagy a kezdőrúgásnál is...
  • Mr k
    Ja, még egy kérdés. Melyik mappába kell betenni a file-t? Nem találom.