36657
-
#7486 hallod hogyan lehet szögle3tből rűácsavarni? meg van egy olyan h elindul pl. eto és előrevágja neki valdes, de nem Aval nem tom mivel és ezzel a 4 védő mögé vágja az indulo etonak a labdát, és a kapus elő, vagyis ha aeto eléri vagy ha nem jövök ki gol... ezt online fifába tapasztaltam, de mindeggyik alkalommal kitudtam jönni casillassal. -
#7485 ja, mondjuk kipróbálnék egy nem AI elleni játékot... :)
nem jó a banner, vagy csak nálam? -
#7484 Meg online módban.
Viszont ott gyakran idegbajt lehet kapni a játéktól...
Tetszik, hogy az online játékosok 90%-a a Barcelonával játszik,
ami pedig kb olyan, mintha valami cheat kódot kapcsolt volna be az ember
:-) -
#7483 be a védők mögé
érdekes
kipókhálóztam
csak sikerült becsavarni
-
#7482 ok, bocsi -
#7481 ja, töröltem a fájlt és így meg nem akad -
do2 #7480 szerintem a fifa07-l csak a legnehezebb fokozaton érdemes játszani.. akkor élvezetes cak a meccs.. bár kurva jól védekeznek a csapatok, megkéne tanulni alkalmazni a cseleket......
a többi fokozat szerintem elég gyér:(
-
#7479 Egyszerűen itt próbálom fél órája csinálni, de ez a rabonna az istenért se jön össze! Megyek előre, nyomom a SHIFT-et! Majd megnyomom a bal nyilat, mert ugye az a vissza, nem előre! Szóval balra, majd fel és az ívelés gombot! Mindeközben nyomom végig a SHIFT-t, de semmi!!! Miért?? Olvastam FAQ-t! :D -
#7478 ok lehet h hülye vok... de nem talalom
-
#7477 már írtam róla -
#7476 kapcsolódás sikertelen.. :(((( ezt írja ki aállandóan
PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
-
#7475 a kamerától? P
érdekes egy gép -
#7474 Hrvoje (soccergaming) csinál TurfImporter-t a KitRaptor mintájára
http://soccergaming.tv/showthread.php?t=136752 -
#7473 haj vki...
nem tudjátok h kell multizni benne?
a direkt ip s verzsön nem müxik...
pls..
-
#7472 új kamera:
nem volt situation.ini-m amit felül tudtam volna írni az újjal ezért bemásoltam a fifa07 főkönyvtárába. sokkal jobb lenne vele játszani, de akad tőle a játék. szar dolog... -
#7471 Na összehasonlítottam az eredeti gyepeket a fifában. Csináltam screenshotokat is.
itt vannak
Kiderült az is hogy melyik mező mit jelent:
MOWPATTERN: a gyep mintázatát jelöli. 9 fajta mintázat van összesen, a fenti fájlban mindről található screenshot.
PITCHSURROUNDMODE: azt mutatja meg, milyen színű a kapu mögötti részek textúrája. 6 féle van összesen (világos lila, terepszínű, szürke, rózsaszínes, bordó, krémszínű)
Az FSH-k nevéről annyit tudtam meg, hogy a következő formátumban van: t229__x_y_z (például t229__0_5_3.fsh).
X - pitchsurroundmode (értéke 0-5)
Z - a gyep kopottságát jelöli (értéke 0-3, legkopottabb a 3). Ezek közül úgy tűnik véletlenszerűen választ a gép.
Y - ezt nem tudom biztosan, de valószínűleg azt mutatja meg hogy este/nappal/napnyugtakor/felhős időben játszódik a meccs
-
#7470 Max36: Serialok
L9SA-NPCU-NVCH-BNV2-NRLD
T833-BUXG-JXF5-TKX3-BRLD
TBEW-3UX8-UKA4-5UKY-8RLD
Breki amiket csináltál gyepet azt majd elérhetővé teszed? -
#7469 szép az új gyep -
#7468 -
#7467 nem találtam olyat.kicsit lassú vagyok most végeztem rég volt reggel 6
-
#7466 cíp -
#7465 Szép :) -
#7464 serials.ws Google istenem.... Meg a dvd-n is rajta van a crack mappába.... -
#7463 -
#7462 sziasztok!! ki tudna nekem segíteni a szériaszám kellene a magyar verzióé ha valaki tudja irja meg elöre is köcce és jó játékot mindenkinek -
#7461 Hát érzéssel kell én akkora gólokat szóktam lőni így :D
Pl.: 40m-ről bumm góól :D Persze nekem is néha a szögletzászlóhoz megy olyankor elkap az ideg -
#7460 Nem értem ezt a csavarásos módot, nem szabadrúgásoknál, hanem sima helyzeteknél. megnyomom a z-t(ez a csavarás) és megnyomom a d-t, meg is csavarja, csak a szögletig csavarodik a labda, mert bal oldalról külsővel csavarja meg, jobb oldalról is ugyanez van, és a kapu közelébe se megy a labda. -
#7459 elég a zdata mentést visszamásolni -
#7458 emberek van vmi grafika vagy vmi hasonlo patch ami javítja a játék garfikáját akkár a legjobb gyep patch vagy vmI???? -
Fox44 #7457 Jo a magyar verzio? Vagy az angol az jobb? Hallottam, hogy gyorsabb a jatekment a magyar verzional! Igaz ez? -
#7456 hát nem, reinstall -
#7455 Nekem az a baj h néha túlságosan is csavar :S
Az irányt h állítsuk be?mint ha pipát akarnék lőni és aztán lenttartani a balrát vagy a jobbrát? -
#7454 szabadnál meg szögletnél megnyomtam a D-t aztán folyamatosan nyomvatartottam azt a nyilat amerre tekerni akartam. -
#7453 felrakom a premier-league patch-et, hátha az megjavítja -
#7452 meg ha berakok lila füvet a 4 fsh-ba (mondjuk az első négybe) és elmentem az fsh-t akkor kell még valamit csinálnom, hogy látszódjon a játékban? -
Fox44 #7451 Kozben rajottem, ugy kell mint az igazi fociba!:)Azert az igazi focinal erzi az ember, hogy hova is fogja loni. A jatekban max elkepzeli, de gyakorlassal a jatekban is megtanulhato. -
BT91 #7450 vki segítsen plz...
ÁTÍROM a fifa.db fájlt accessel visszakonvertálom az unidb-vel, és felülírom az eredetit, de a játékban nem változik gera értéke!!!
a victor marcao féle adatbáziszerkesztőben is átírtam, de semmi...
nemhogy menedzser módban, de még simán sem változik az értéke
! ! ! H E L P ! ! ! -
#7449 nálam is kilépett cserénél, rakhatom újra a fifát. -
#7448 másvalakinél is volt hasonló probléma?:
felraktam tegnap azt a turf patchet, amit breki belinkelt ..meccs kbben mikor cserélek akkor kilép a játék, nem tom h. ez csak az általam korábban megkezdett manager módban van, vagy a kezdőrúgásnál is... -
#7447 Ja, még egy kérdés. Melyik mappába kell betenni a file-t? Nem találom.