FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Fifa 12 CD kulcsát valaki meg tudná mondani.
nem tartom magam rossznak, online csak kis csapatokkal illetve hazánk válogatottjával szép eredményeket érek el,
de gép ellen világklasszison is már örülök ha van 5 kapura lövésem...
Win 7-nél: Vezérlõpult --> Rendszer és Biztonság, erre klikk, jobb oldalt a Windows Update-re klikk, utána a bal oldalt a Beállítások módosítása parancsra klikk, és a legördülõ elemek közt, a Soha ne keressen frissítéseket kiválasztani, és Ok.
Ha van fent Windows Update Agent, akár azt is eltávolítani.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
még ha csak egy csettintésre nem menne... mint mondtam, már szinte mindent kipróbáltam... és ennél sokkal nagyobb grafikai és számítási igényû játékok hibátlanul futnak "egy csettintésre"
a driverhez pedig annyit, hogy most nem fogom lefele szedni a régebbi drivereket, hátha egy régebbivel jó lesz... amúgy sem túl egyszerû a driver csere, mert rendesen el kell pucolni a régi maradványait, másrészt amíg a többi játék jól megy vele addig én nem a driverben látom a problémát
Bazinga!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
esetleg egy friss vga drivert felpakolni?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
nem értem...
Bazinga!
Bazinga!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Core 2 duo e4700
2gb ram
8600gt
Hat figyelj, ha ezen a konfigon elmegy akadas nelkul (igaz nem full grafon), akkor a hiba az on keszulekeben van. En azt hiszem alul volt valami ati-s cucc, azt vagy beikszeltem, vagy nem es az megoldotta a szaggatast.
de nem azzal van a bajom, hogy lassan tölti be a meccset, mert nem, eddig ez a fifa tölti be a leggyorsabban a meccseket, kb 5-10 sec
a baj az, hogy játék közben akadozgat a játék, próbáltam már levenni a minõséget alacsonyra, mediumra, élsimítást lejjebb venni, kikapcsolni... felbontást állítani kisebbre...stb., szal kb mindent
friss 1 napos windows, legújabb directx és ati driver
ekkora optimalizálatlan ganéhalmazt amúgy rég láttam... undorító ez a fifa sorozat, mindig is erre hajtott, hogy új pc -ket és pc alkatrészeket vegyenek miatta az emberek
bezzeg a CoD Black Ops röccenés nélkül elmegy medium/high kombón... és szerintem enyhén komolyabb játék mint ez ahol fixen van a kamera és "mikro" emberkék rohangálnak a "mikro labda" meg pattog... szégyen.
Bazinga!
asus p5b
pentium dual core E6500 2,93 hz
ati radeon hd 4670 512mb ddr3
4x1 gb ram
és a fifa 12 akadozik...
lehet vele valamit kezdeni vagy mehet neki a shift+del?
Bazinga!
FIFA 09-hez nem ismertek olyan modot, amivel az afrikai országok csapatainak nagy részével lehetne játszani?
Nekem olyan kérdésem lenne, h a 2012-ben hol lehet normálisan beállítani a gombkiosztást, h olyan legyen, mint a régi verziókban? Ezeken a hülye gamepados ábrákon nem igazodok ki, billentyûzetes kiosztást meg nem találtam... Köszi elõre is.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ez akkor van, amikor a gép magától passzolja, de te pont abban a pillanatban kéred így amikor odaér passznak veszi
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha karrier módban játszom mint csatár, de nem vagyok menedzser is akkor van e mód arra hogy a karakteremet átigazolják egy másik csapatba. ?
Ui: Veletek nem fordult még elõ hogy játék közben egyszer csak megbolondulnak a gombbeállitások és mintha beragadna egy gomb, . Kérem hogy passzolják nekem a labdát és amint hozzám ér már rugja is tovább, meg néha gondol egyet és leszalad a pályárol, mint a reklámban amikor eszébe jut hogy nincs otthon friss tej.... ????
Segítsetek légyszi, ill. válaszoljatok légyszives az elsõ kérdésemre.
Elõre is köszi
am leszedtem a graphic switcher cuccost, és nem mûködnek a dolgok. a végén manuálisan is bepakolásztam, reg. és semmi 😞
ötlet?
I met God. She's black
Hol lehet jatszani masok ellen fifa 11-et?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
please check your entries. valaki valamit?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h