FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
33061!!!!!!
A probléma a következõ, a Fifa csak eredeti Logitech F510es és F310es gamepadokat ismer fel teljes mértékben, mint ahogy a mai játékok kb 100%a. Erre csináltak egy progit amivel elhitetheted a játékkal hogy ilyet használsz. Az alább linkelt youtube videó elmagyarázzal a telepítését és használtat. Bár szerintem megéri beruházni egy F510esre, a legjobb minõségi controller PChez amit lehet kapni. Megéri az árát.
Valaki segítsen!!!!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vki tud arról vmit, hogy az end to end kamera állást lehet-e babrálni, hogy mindig hátulról elõre mutassa a pályát?
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Szar Bayern, szar Bayern :)
talán a legdurvább és legjobb ez lehet, kár hogy az ára se semmi...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
de beírod gugliba, hogy ps3 gamepad és csemegézhetsz közülük 😄
Esetleg van PS3-ashoz más kialakítású gamepad? Elõre is köszönöm a válaszokat. 😊
Az UEFA EURO 2012-ben nem lehet egymás ellen EB-t játszani, csak sima barátságos meccset? (1 PC, 2 kontroller)
Csak 1 csapatot lehet választani, ha EB-t akarok játszani...
Adtak ki a játékhoz javító patch-et???????
33061
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Van routered? Ott is továbbítani kéne a portokat a játékhoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Két kérdésem volna. Az egyik, hogy online meccset játszanék, de 10-bõl kilencszer az történik, hogy "sikeres ellenfél keresés" majd pár másodpercre rá "megszakadt a kapcsolat..."
Mi okozza ezt?
A másik, hogy kikapcsolt tûzfalnál miért írja, hogy hogy a tûzfal státusza korlátozó?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Letöltöttem az Alan Smith féle kommentátor packot, de hiába teszem be a game mappába, a játékban nem tudom beállítani õket, csak a gyenge Andy Townsendéket... mit csinálok rosszul?
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Megvettem a FIFA 12-t... játszottam vele egész sokáig, semmi baj nem volt.. most meg szürke kép és kib... mit tegyek ilyenkor ?:/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Letöltöttem az Uefa Euro 2012, feltelepítettem és az lenne a gondom a játékkal, hogy a harmadik mérkõzésnél nem lép vissza a menübe, és semmilyen gomb nem jelenik meg csak a stadoint látom. Mi lehet a probléma? Valaki segítsen!
Elõre is kösz!
AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit
Olyan problémám lenne,hogy letöltöttem a magyar bajnokságot,játszok vele,kilépek a játékbõl.Újra játszani akarok,be akarom tölteni a profilomat,és lefagy a játék.Mit lehet tenni?
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
"Absolute rip off, save yourself the money and make a custom tournament on FIFA12."
Így akkor ez kimarad az életembõl, erre nem áldozok pénzt. Marad az alap...
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
üzlet az üzlet😄😄
az alap fifa 12 amúgy nagyon fasza de ez az eb dlc<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota> gagyi lett😄
-edzõket nem mutatják, ugyan azok az animációk i mint a sima fifa 12ben stb.
-nincs benn a sima selejtezõ(nem is értem miért nincs:S:S:S:S)
-kevés licence van(bár ez nem az ea hibája javarészt)
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Tegnap feltelepítettem a Euro 2012-t a fifám mellé és amikor elindítottam, a profil választásnál rámentem a profilomra gyönyörûen tapasztaltam hogy megsérültek a mentéseim!Nem akarja megnyitni!Újat létre tudok hozni,de nekem baromira kéne az elõzõ profilom!Valaki tapasztalt már ilyet, vagy valahogy visszatudom hozni a régi dolgaimat?
Csináltam egy VP játékost, spanyol másodligából feljutottam a csapattal, aztán átigazoltam máshová. Régebben volt olyan, hogy a nemzete meghívta válogatott meccsekre. Magyart csináltam. Mikor játszhatok válogatott meccseket?