36658
-
Amikor ezt írja, okézd le, és kattint rá megint, akkor engedi. -
Hi. Nekem olyan kérdésem lenne hogy miért nem engedi a gyaknál választani szabadrugást, szöglet rugást stb, azt irja hogy csak az aktiv vezérlő használhatja -
lehet! ha te csinálsz párosítást és nem rangsoroltat csinálsz akkor ott tucc választani a nemzeti csapatok közül vagy ha olyan párosításhoz lépsz ami nem rangsorolt akkor tucc választani azok küzöl. ha rangsoroltat jáccol ott nem tucc közülük választani. -
törölt hozzászólás -
vki nem tud válaszolni? -
nero cover designer? -
sayan #8080 Hamachival is próbáltuk , de akkor meg kilépett a játék a windózba... -
Törökökkel?
-
Nah kitapasztaltam a játékot,úgy 4 órába telt. Nem is olyan rossz,bár meg kell hagyni,hogy a bíró úgy járkál mint egy nyomorék,meg a partjelző néha inkább a közönséget nézi,mint a pályát,de nem vészes.
Meg végre legyőztem egy csapatot,fullra büszke vagyok magamra. :D
Az még hozzá tartozik,hogy az pont a Magyar Válogatott volt
-
hamachi... -
sayan #8076 Hello mindenkinek! Olvasgattam a fórumot , és ahogy látom itt mindenkinek működik a 07 DirectIP-vel...használtok hozzá valami patchet vagy crack-et? Mert unokatesómmal akartam játszani , és nem találta egymást a 2 gép...
PLEASE HELP ME!! köszi -
Ki akarom nyomtatni a borítót, hogy állítsam be a nyomtatási beállításokat hogy olyan legyen mint egy igazi borító? -
milyen az a nem gagyi ? -
de pedig teljesen uj gamepad
és nem gagyi nemértem! -
Valószínűleg nem támogatja a controlleredet a FIFA... -
Vki help! Az lenne a problémám hogy cselezni nemtok analog gameaddal kettö darab analog kar van rajta és a jobb oldalira megse moccan vki segitsen pls! -
amikor be akarom olvastatni a JASC Animation Shop 3ban a FRAPS-el csinált videm-et v.mi hibát ír ki és nem adja be.
a FAQ-t is alolvastam de hiába.
v.ki HELP -
big thx!!!!!! -
Magyar nyelvű kézikönyv -
Besorolt (ranked) játékokban nem lehetsz válogatottal
Egyedi játéknál igen. -
má mind1 mert máshonnan letöltöttötem.
csak szóltam h nálam nem volt jó -
siettem és ez jutott először eszembe.
utána én is kapcsoltam
-
van 1 viszonylag régi MAxis gampadom
de naon ugrál a menü
nemtudna vki adni 1 olyat hogy mind a 10 bill. éljen?? -
Ez nem flash :D ahoz komoly proframozási tudás kell.
Ez csak egy gif. :D -
nekem nem jön be a FAQ-ban leírt JASC Animation Shop 3 oldala :( -
Hát ezt kipróbálom most,mert már igazán idegesít,hogy eljutok valameddig,és akárhányszor rárugom,fölészáll jóval.
Örülök néha,mikor egy gólt tudok lőni valahogyan,pedig amatőr szinten nyomom,és még így is nehéz (nekem).
Lehet h tényleg egy gamepad segíteni,mert azért kicsit gáz,hogy egy cselt megtudjak csinálni,nyomogassam a shiftet,meg a különböző gombokat,s a végén már azt se tudom hol vagyok :|
De majd belejövök,talán :) -
srácok h lehet online-ba válogatottal lenni, mert én nem találom őket, de néha látom h az ellenfél válogatottal van és nem értem h. -
faq -
hogy kell csinálni ilyen kis flash-eket? -
sehogy nem lehet, mert a számítogép csak 1 bilet tud elfogadni 2őt nem. probáltuk már és összezavarodott a fifa. -
mikiking #8056 szerintem les , -
ez engem is érdekelne, jó lenne, ha lehetne ilyet. -
hy mindenki
vki tudna segíteni hogy hogy tudnák két billenytyűzettel jáccani??
1ik USB-s
a másik meg PS/2-s(ha ezt így kell írni,ha nem akkk értitek) -
picit lesgyanús:) -
Neoncsoves #8052 a kukim kivan az ilyen kérdésekkel -.- :c -
yetikeee #8051 Segítsetek pls. Megvan a Fifa 07 Reloaded-os és a magyar változata is. Minden tök jó nem is szaggat, csak egyszer minden ok nélkül kifagy és kilép teljesen a játékból. Főleg gólok után. Mind a két verzióban. Mi lehet a gond? Drivert is cseréltem már. A gépem. 2.7 Intel provóci,1 gb Ram, 6600 GT vga. -
áárulkodós!!! :D -
hy vki játszik eggyet velem neten????
msn: [email protected] -
ban -
Neoncsoves #8047 csa