FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
Nálam is hasonló a helyzet, 98RTWC óta minden fifával játszottam, a 2005-el a legtöbbet az online miatt !
Fifa 06-ot megvettem elõrendelésbe, annyi-szépet és jót olvastam/hallottam róla, aztán jött a feketeleves, mert enyhén szólva sem váltotta be a hozzáfûzött reményeimet... azóta csak PES 5-el játszok, ami valóban megérte az árát !
Ég és föld a két játék, tudom mert mindkettõt elég jól ismerem, de ez az én véleményem !
Persze vártam a 06WC-t, de 2 napig volt fent a gépen, most meg ugye a 07-tõl várnám az újat, de ahogy már korábban kifejtettem, szerintem a magyar kommentátor lesz az egyetlen "forradalmi" újítás és a így lesz akkor a PES-nek elég lenne egy 6-os cimkét az ötös helyére nyomni és úgy is inkább azt választanám !
De várjuk ki a végét ....

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Sly06
a fifa06 után én már nem számítok semmi jóra,így legalább nem fog kellemetlen meglepetés érni..

eZo
eddig még 1x se volt az, hogy a végleges igazolások lettek volna benne !

ha legkorábban holnap délutántól estig nem jönne ki a demo, akkor majd csak hétfõn, de szombat vasárnap tuti nem ... ha meg akkor sem, akkor kitudja mikor !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

The Hedgehog
nekem már nincs bõr az arcomon annyiszor pofára estem a csalódástól...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

ProGabe
...mint már 4-5 éve folyamatosan,itt most persze az igéretek vs végtermékrõl beszélek,minden fifával játszottam eddig és el is voltam velük,de ez az idõ évrõl évre drasztikusan csökkent,2006 wc kb 1 hónapig volt a gépemen 😞

egyébként ha tényleg csak okt közepén jön ki és nem lesznek benne az aug 28 utáni igazolások akkor szakadjanak meg!bár EA-t ismerve már réges-régen aranyra ment a kicsike,biztos valami licenc,vagy engedély gond van a háttérben

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
én is,attól h elõbb jön ki a demo és a játék,attól még nem lesz olcsóbb a kenyér...szóval ráérek,a lényeg,h jó játékot kapjunk,és h vmi pozitívat is mondjak,minél késõbb adják ki,annál jobban várjuk majd,és ha már meglesz a game,jobban fogunk neki örülni 😊
csak nehogy pofára essünk...

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
nah mind1 én kíbíromXD

#acm

The Hedgehog
oh 😄 ja igen... én kb hatodszori figyelmeztetésre felemelem ám a seggem nyugi 😄

hunbasser
nem 😊
de azért feltölthetnéd mostmár a fifákat amit kértem 😄

ReaL MaDRid x siempre

The Hedgehog
miért átírják az egész játékot? 😄

hunbasser
© PLATINO tegnap 15:14 | Privát | Válasz | #647

na császtok mentem

© PLATINO tegnap 15:14 | Privát | Válasz | #646

júpí már el is indult lefelé

© PLATINO tegnap 15:14 | Privát | Válasz | #645

lehet szedni!!!!!!!!!!!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
és ebbõl mi következik?
h majd szerdán töltöd le a demo-t,és október közepén a játékot.
örülj neki,h késõbb dobják ki,legalább kijavítják a bugokat,amiket észrevesznek közben.

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
te már letöltötted ugyhogy nyugi ^^

Avanti Crociati!

szombaton sem lesz DEMO!!!!!!!!EA nyilatkozták szerdára igérik és lehet hogy csúszik a teljes is október 13!!!!!!<#gun>
ProGabe
az a kb 10 az nagyon kb 😊
nézd meg xbox360-t és mellé amit carmack bácsi mondott:"tulajdonképpen már most is össze lehet állítani olyan gépet ami hozza a next-gen konzolok tudását,karácsonyra pedig tulléphetik majd" és ez a bácsi tudja mit beszél 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
a közönség sztem még vagy 10 évig kb hasonlóan fog kinézni.
majd akkor lesznek 3d-s,szépen kidoolgozott nézõk,ha azt a gépek is bírják majd.

ReaL MaDRid x siempre

<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike
hát ja, de az meg kitérdekel
nem szoktam a közönséget nézegetni

olyan ez mint anno a NetQRally, az ember az utat figyeli, nem az egyhangú fenyõfákat a kép szélén

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

a közönség körülbelül 5 éve uúgy néz ki 😄

examinee
Legnépszerûbb témák
1. FIFA 07
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Magyar válogatott
4. Battlefield 2
5. World of Warcraft
6. Call of Juarez
7. Digitális és analóg fotográfia
8. Digitális és analóg fényképezõgépek
9. SilkRoad Online
10. Olasz foci szerelmeseinek

eZo
ez a pc-s verzióból van ?

Latom a blur effekt meg mindig "tul eros" a mai PC-knek.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Breki33

níugi

12 éves fejjel még nem érti a dolgok lényegét ^^ évek során majd lassan megtanulja ^^ most lelépett és soha többet nem jön vissza ebbe a topicba <#lama>

Kezdjük ott, hogy nem tudsz demoval játszani, mert az EA eltolta hétvégére a megjelenést és nem hinném, hogy veled kivételeznek, hacsak nincs valami benfentes haverod, amit nagyon kétlek. Folytassuk azzal, hogy kímélj meg minket a gyökér hsz-aiddal pls, ha PES rulz neked, megértjük, de a Figa attól még ugyanolyan jó, mint a PES....szerintem. Úgyhogy maradjunk annyiban, a Fifa jó nekünk, neked a PES és ne gyere ide haragot szítani, meg ne provokálj minket, mert megjárod.

Végezetül egy láma bunkó seggfej vagy, ezekkel az irományaiddal csak magadat járatod le.

Összegezve:<#levele><#violent><#bdead><#lama><#banplz><#taps>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Gaba9
Ehh én meg felkelek hajnalok hajnalán félig csukott szemmel azthittem van benne igazság .. srry 😊 köcc majd figyelek tov csak jobban 😄

Gaba323

DJ Bee18
erre élveznek, vagy mi? 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

na ez egy jó topic legalább

meg merik mondani az ilyen lamaknak , hogy mi is van és nem engem szólnak le h mit pofázok 16 évesen

M@TriX
nemrég volt egy másik topikban egy srác, aki ugyan ezt végigjátszotta, csak kicsit tovább fokozódott, a végén megsértõdött és elvonult. (gy.k.:így nem kellett mutatnia semmi bizonyítékot 😉)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Bee18
de tahó vagy, gyerekesen idétlenkedsz, hogy játszol, aztán kérdõre vonnak, és megjátszod a felháborodást... infantil, sajnállak, õszintén

és ilyeneket géphez engednek

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

M@TriX
ez talán jelent valamit...

"(Plusz 3 db téma a gumiszobában)" 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

imádom az ilyen 12 éves sulinetes pöcsöket , akik info órán jobb dolguk nem lévén itt majomkodnak

eZo
Nics semmiféle demo, ha lenne ITT lenne fent elõször !
Lesz magyar kommentátor, csak nem a demoban, sõt a demoban semmilyen kommentátor nem szokott lenni !

M@TriX
ezért megérdemelnél egy bannt.

- szóhasználatért
- hozzáálásért
- és nem adsz linket, márha tudsz

az ilyen embereket sosem értem...

UltimateGamR
buta vagy , majd csinálok egy videót és leköplek és kinevetlek hogy buta vagy...

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

két 14 alatti értelmes társalgása ^^ akinek meglenne a demo , rég megosztotta volna

M@TriX
de lesz magyar kommentár, infóim szerint...

Gaba9
Honnan szedted le ??

Gaba323

már erre vártam , h ki mikor kezdi el , hogy õ már rég tolja

scak ott buktál el , hogy nem is lesz magyar kommentár

kiváncsi lennék azért arra, ahogy EA-nél eldöntik: "Kiadjuk a demót. Az elmúlt 2000 év olyan kegyetlen volt a magyarokkal... Most megajándékozzuk õket és beletesszük a demóba a magyar kommentárt, csak az õ kedvükért!"

roflmao, vagy hasonló. De megigérem, hogy én fogok neki a legjobban örülni, ha tényleg így lesz...

Est Sularus Oth Mithas

M@TriX
persze, a külföldi oldalt meg persze nem tudod megmondani... 😉

UltimateGamR
VÁÁÁÁ

most játszottam a Fifa07 demojával! nagyon állat a kommentár ami MAGYAR!!! egyszerûen nem tudoma bbahagyni a demot mentem is vissza játszani

ui.: külföldi oldalról lehet tölteni van benne angol és magyar kommentár

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Te meg mindig ugyanolyan intelligens vagy, mint regen 😉
Csak vicc volt, en rohogtem is rajta 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

csak szorakozik😄
ezt a hülyeséget honnan veszed?

Mike at home
engem nem érdekel a demo
csak jelenjen meg 29-én

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hunbasser
ez vicc.hazajöttem,és gondoltam,h lesz demo,és megsem.
de jó,h nem itt vártam egész délután a gép elõtt...😄

ReaL MaDRid x siempre

Count Adyn
Ujfajta másolásvédelem kerül a magyar fifa 07 verzióba:
A tört verzióban Hajdu. B. és Faragó helyett Léderer Ákost hallgathatjuk
kommentálni, realsiztikusan random emeli fel majd a hangját, miközbe A MÁGUS
néha belemorog a 20 perccel ezelõtt történteket mesélve.<#idiota><#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ha hétvégén sem jön ki akkor idegesekbbek lesznek az emberek mert ez mát tényleg sok amit mûvelnek!!!!
Nem hiszem el hogy egy ilyen nagy kiadó csak így szivatja a jónépet, de úgy látszik hogy õk mindent megtehetnek. Sajna