36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
    Hát ez...............

• samhun
    ok, és a menedzser módbol a barcelona csapatomat, hogyan tudom a "sima modba" át portálni?
  • soma62
    Hali nekem impact gamepadom van és nemmegy a jobb analogon a cselek:(
  • Breki33
    http://www.fifawebportal.com/
  • Firerock
    honnan tom leszedni a turf importert?
  • Breki33
    XBOX 360 Demo released

The Xbox 360 Demo Version of FIFA 07 is out! One week earlier than planned it is now available over at the Xbox Live Market Place. The demo weights 827 Mb and is ready for all you XBOX 360 crazies now!

The teams are the same ones as in the PC Demo.
  • Breki33
  • Breki33
    Turf Importert kipróbálta valaki?

• The FlashBack
    nem
  • WartHogSon
    Magyar bajnokság megint csak kiegészítőből lesz benne a játékban? Vagy a magyar verziós tartalmazza?
  • Firerock
    áááááá
    :D
    köszi fijúk
  • Firerock
    bocsi próbálok
  • hunbasser
    gondolom exportálod a csapatot,utána meg betöltöd
  • hunbasser
    ott van minden hsz fejlécében a válasz gomb.amelyik hszre akarsz válaszolni,annál nyomsz rá a válasz gombra,és írhatod
  • Breki33
    lehet de a védő szerintem kicsit visszalép és azért nem les meg azt elég korrekten befújja
  • samhun
    nem mégegszer leirom azért, biztos van rá válasz...
    amit menedzsermodban fejlödnek az emberek, azt hogyan tudom megkapni pl hogy onlinen a fejlödött csapattal jáchassaak?
  • vmvr
    persze az rendben is van, de a kiugratás az eléggé lesgyanús, nem? Bár a kamera nem mindent mutat szal be is ragadhatott egy védő
  • Firerock
    lenen 1 szar kérdésem fórummal kapcsolatba
    ezt hogy tudom megcsinálni:
    pl.:Válasz 'gabi89' üzenetére (#8068) ???,,
  • Breki33

Senkise köszönte meg a készítőnek
  • Breki33
    elég hozzá egy kis program és 5 perc
  • Breki33
    nem az a lényeg hanem a lövőcsel aztán a kapus felet bepörgetés amiből Cafu marha nagy öngólt fejel
  • hunbasser
    aztakurva...olyan 2 hete a FULL JÁTÉKRÓL van szó.asszem FAQ-ban ez az első:Mikor jelenik meg a játék? - A játék szeptember 26-án jelent meg a hazai boltokban
  • littleNorbi
    Kijött már?
  • DjCooll
    lol emb1er nekem is megvan walcott:) és ugyan ebben a felállásban
  • hunbasser
    hopp,most látom...
    BSZ Tom Tom!
  • hunbasser
    nero borító tervező(cover designer).itt válaszd a dvd-t,üres,ok.alul beillesztés fül,jobb egérgomb,beillesztés,kép.aztán egy kék négyzet fog megjelenni,ezt illeszd mondjuk a bal felső sarokba,pontosan úgy,h ráilleszkedjen.utána meg széthúzod,addig,amíg el nem éred a határokat.
    na most mivel a nyomtatóm rossz,és ezért nincs is feltelepítve a driverje,ezért nem tudom tovább mondani.de ott a nyomtatásban lesz egy fül,asszem elemek,ott csak a beillesztést pipáld ki,nomeg ne felejtsd el beállítani,h fekvő legyen a tájolás vagy mi a franc :)
  • hunbasser
    amíg dinhonak így megy,meg a barcanak,és nem fedeznek fel egy újabb dinho kaliberű játékost,aki nem a barcelonaban fog játszani,addig sajnos hozzá kell szoknod...ugye,h 1-2 év alatt milyen sok barcás lett hirtelen...?
  • samhun
    lenne még valami. barcaloneval csinaltam menedzsermodot, de az elött még az ac milanal. jácottam egy meccset menedzserben a barcaval, elmentettem, még 2szer is. kiléptem, és ujra viszalptem, menedzsermod, és fifa 07 menedzser, és erre bejön az acmilanos szar :(.
    mit csinaljak?
  • samhun
    amit menedzser módben szefzek a csapatnak, fejlődést, azzal a fejlödött csapattal tudok menni onlinen is?
  • rage
    Nos, kb 50 online mérkőzés, sok győzelem, és sok vereség után
    azt állapítottam meg, hogy kevés olyan játékkal játszottam, amivel többet idegeskedtem mint ezzel, lenne még mit javítaniuk a mesterséges unintelligencián, ami ebben a programban van, és ha az összes hibát kijavítanák, akkor az már nem is Fifa 2007 lenne, hanem valami más
    Mondjuk Fifa 2020.

Viszont, nem ártana a kedves fejlesztőknek néha a tv-ben megnézni egy-két igazi futball meccset is. Sokat segíthetne abban, hogy olyan játékot készítsenek, ami hasonlít picit rá.

A magyar kommentátorok viszont nagyon jók, még 45-50 meccs után is tudtak új poénokkal szolgálni. A menedzser mód sem lenne rossz, mindössze annyi kéne, hogy legalább 4-5 %-ban közelítsen a realitáshoz.

Még annyit, hogy az online játékosok 90%-a a Barcelonát választja,
    mert velük enyhén szólva is könnyebb nyerni, s a vége felé már kissé untam a minden második meccsen ellenfélként kiszaladó Ronaldinhot és társait.
  • games4ever
    erre nem tok mit mondani!
    vedd meg eredetibe, kérd karácsonyra, névnap, szülinap, amelyik hamarabb van.:)
    akkor tuti jó lesz
  • yetikeee
    Segítsetek pls. Megvan a Fifa 07 Reloaded-os és a magyar változata is. Minden tök jó nem is szaggat, csak egyszer minden ok nélkül kifagy és kilép teljesen a játékból. Főleg gólok után. Mind a két verzióban. Mi lehet a gond? Drivert is cseréltem már. A gépem. 2.7 Intel proci,1 gb Ram, 6600 GT vga.
  • games4ever
    vedd meg eredetibe és nem kell ilyet többet itt kérdezned.
    most is annyian jáccanak mint állat...
  • JaBaRn #8093
  • Neoncsoves
    eltaláltad
  • buko20
    valaki nem játszik mos velem egyet?
    direct ip-n?
    [email protected]
  • examinee
    Az azért van mert valószinű gamepaddal léptél be a gyaksiba és ott meg billel lépkedsz és nem az az aktiv vezérlőd hanem a gémpad! Vagy forditva..
  • Neoncsoves
    ne egérrel kattolj rá, hanem billel enterezd le. és jó lesz
  • JaBaRn #8088
    Ha még akkor se, akkor annyiszor kattint rá amig engedi.
  • games4ever
    ilyen problémám nekem is volt, de nem tudtam rájönni, h mitől, de kiléptem újraindítottam a játékot és újra jó volt:)