FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fifa 06-ot megvettem elõrendelésbe, annyi-szépet és jót olvastam/hallottam róla, aztán jött a feketeleves, mert enyhén szólva sem váltotta be a hozzáfûzött reményeimet... azóta csak PES 5-el játszok, ami valóban megérte az árát !
Ég és föld a két játék, tudom mert mindkettõt elég jól ismerem, de ez az én véleményem !
Persze vártam a 06WC-t, de 2 napig volt fent a gépen, most meg ugye a 07-tõl várnám az újat, de ahogy már korábban kifejtettem, szerintem a magyar kommentátor lesz az egyetlen "forradalmi" újítás és a így lesz akkor a PES-nek elég lenne egy 6-os cimkét az ötös helyére nyomni és úgy is inkább azt választanám !
De várjuk ki a végét ....
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ha legkorábban holnap délutántól estig nem jönne ki a demo, akkor majd csak hétfõn, de szombat vasárnap tuti nem ... ha meg akkor sem, akkor kitudja mikor !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
egyébként ha tényleg csak okt közepén jön ki és nem lesznek benne az aug 28 utáni igazolások akkor szakadjanak meg!bár EA-t ismerve már réges-régen aranyra ment a kicsike,biztos valami licenc,vagy engedély gond van a háttérben
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
csak nehogy pofára essünk...
ReaL MaDRid x siempre
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
na császtok mentem
© PLATINO tegnap 15:14 | Privát | Válasz | #646
júpí már el is indult lefelé
© PLATINO tegnap 15:14 | Privát | Válasz | #645
lehet szedni!!!!!!!!!!!
ReaL MaDRid x siempre
h majd szerdán töltöd le a demo-t,és október közepén a játékot.
örülj neki,h késõbb dobják ki,legalább kijavítják a bugokat,amiket észrevesznek közben.
ReaL MaDRid x siempre
nézd meg xbox360-t és mellé amit carmack bácsi mondott:"tulajdonképpen már most is össze lehet állítani olyan gépet ami hozza a next-gen konzolok tudását,karácsonyra pedig tulléphetik majd" és ez a bácsi tudja mit beszél 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
majd akkor lesznek 3d-s,szépen kidoolgozott nézõk,ha azt a gépek is bírják majd.
ReaL MaDRid x siempre
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nem szoktam a közönséget nézegetni
olyan ez mint anno a NetQRally, az ember az utat figyeli, nem az egyhangú fenyõfákat a kép szélén
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
1. FIFA 07
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Magyar válogatott
4. Battlefield 2
5. World of Warcraft
6. Call of Juarez
7. Digitális és analóg fotográfia
8. Digitális és analóg fényképezõgépek
9. SilkRoad Online
10. Olasz foci szerelmeseinek
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
12 éves fejjel még nem érti a dolgok lényegét ^^ évek során majd lassan megtanulja ^^ most lelépett és soha többet nem jön vissza ebbe a topicba <#lama>#lama>
Végezetül egy láma bunkó seggfej vagy, ezekkel az irományaiddal csak magadat járatod le.
Összegezve:<#levele>#levele><#violent>#violent><#bdead>#bdead><#lama>#lama><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Gaba323
meg merik mondani az ilyen lamaknak , hogy mi is van és nem engem szólnak le h mit pofázok 16 évesen
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
és ilyeneket géphez engednek
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
"(Plusz 3 db téma a gumiszobában)" 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Lesz magyar kommentátor, csak nem a demoban, sõt a demoban semmilyen kommentátor nem szokott lenni !
- szóhasználatért
- hozzáálásért
- és nem adsz linket, márha tudsz
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
scak ott buktál el , hogy nem is lesz magyar kommentár
roflmao, vagy hasonló. De megigérem, hogy én fogok neki a legjobban örülni, ha tényleg így lesz...
Est Sularus Oth Mithas
most játszottam a Fifa07 demojával! nagyon állat a kommentár ami MAGYAR!!! egyszerûen nem tudoma bbahagyni a demot mentem is vissza játszani
ui.: külföldi oldalról lehet tölteni van benne angol és magyar kommentár
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Csak vicc volt, en rohogtem is rajta 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
csak jelenjen meg 29-én
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de jó,h nem itt vártam egész délután a gép elõtt...😄
ReaL MaDRid x siempre
A tört verzióban Hajdu. B. és Faragó helyett Léderer Ákost hallgathatjuk
kommentálni, realsiztikusan random emeli fel majd a hangját, miközbe A MÁGUS
néha belemorog a 20 perccel ezelõtt történteket mesélve.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"