36657
-
#8045 leszórítani nem, lehet, de:
---magas labdát úgy lődd el, hogy megvárod, amíg a földhüz közel van a labda, sőt akár dropból kell ellőni.
---egyszerű labdavezetésnél meg nem kell végigengedni a csikot, hanem két irány nyomása(jobbra+fel v. le) és a feléíg engedni a csíkot. rengetef gólt lehet rúgni, csak ki kell tapasztalni. elsőre nem fog sikerülni, az tuti, gyakoroljatok. -
#8044 hm mekkora góól
nagyobb méretű mert az egész akció
-
#8043 Valaki megmondaná nekem direct ip alatt miért szagat ?
Bezavarhat msnhivás ? -
Sam87 #8042 hy mi az az interaktiv liga???
hogy kell használni??
-
Sam87 #8041 hy mi az az interaktiv liga???
hogy kell használni??
-
samhun #8040 mondjatok jo jatekstilust!
pl hogy hogy vezessem a labdat, mikor adjam, stb stbg, mert a haverom kezdő, és kezd már már nyerni.!! és ideges vgyok. -
#8039 írd be öt percenként újra grrrrrrr -
#8038 Jó de nincs gamepadom...
Billen hogy lehet leszorítani a lövést? Hogy ne a csillagokat löjjem le mindig? Melyik billentyűvel lehet?:) -
Sam87 #8037
hy mi az az interaktiv liga???
hogy kell használni??
-
#8036 Mikorra lesznek várhatók cipők, bootraptor?mezek is alig jöttek ki :S
esetleg vmeikőtök ismer vmi külföldi fifás oldalt?ha lehet angol nyelvűt -
Sam87 #8035 hy mi az az interaktiv liga???
hogy kell használni??
-
#8034 Vki játszon velem direct ip-n Pls!msn cimem:[email protected]
-
#8033 :DDDDD -
#8032 Nálam zöld a gyep
-
#8031 tess -
#8030 cásztok
van 1 gondom
ha letöltöm a borítót
és letöltöm azt írja ki hogy nincs villámnézet más progi pedig azt hogy sérült:(
mi lehet a problem?? -
#8029 nincs warez,mégegyszer cracket kérsz,szólok modiknak -
BIZ0906 #8028 persze lehet hogy van még ami nem buditott de én ezeket szoktam nézni -
BIZ0906 #8027 geforce-nál a gt
atinál a pro xt kari a nem buditott -
#8026 mert az EA-nek nincs péze locsolni a gyepet-.- -
zsolt 879 #8025 Sziasztok! Valaki a crack fájlt nem tudná elküldeni nekem? E-mail cimem:[email protected] -
#8024 gamepad kell azzal le tudod szorítani a lövést és jobban lehet cselezni -
#8023 Lehet lámázni,stb :)
Mert én most játszok elősször a Fifa-val,vagyis régen még a 2002vel játszottam,ott valamivel könyebb volt,mint most.
Szóval nekem túl bonyolult az irányítás csak? :S Vagyis cselezni alig lehet,vagyis csak akkor,ha nézem a billentytűt,hogy mit nyomjak :D
Még annyi,hogy mikor viszem a labdát,melyikkel lehet laposan elrúgni? Mert nekem mindig csak felfelé lövi.
Aki nagy Fifa-s pls dobjon már meg egy msn címmel (priviben),mert még így a játék során lenne pár alap kérdésem. -
EmLacee #8022 A borító -
#8021 Ebbe minden fű szinte barna miért??? -
Piko888 #8020 Írd be a lenti keresőbe hogy magyar borító -
#8019 valaki linkelje már be nekem a magyar nyelvű dvd borítót! régebben már megtaláltam itt csak nem tudom hova tettem és nem találom melyik oldalon volt THX előre is!! -
mikiking #8018 hogy rúgod meg vinklibe a labdát ( a felső sarokba )? én akármien hoszan nyomom,
csak max, a feléig emeli meg :((( -
#8017 De nekem nem gs van hanem gst az meg jobb a gsnél... -
#8016 7600 az jó kártya bár a GS az a butított inkább a GT-n megy minden játék fullon kb. 50fps-el. -
#8015 Nem a kártyának van a baja, hanem a fifa szar. A kártya az jó, eddig mindent vitt fullon, egy ilyen játék meg akad :D -
samhun #8014 hi.
7600gst t akarok venni, és akad?
2. ha menedzser modban fejlödik a csapatom, akkor azt onlineba is berakja? -
#8013 Nekem 7600gst-m van, mégis szarrá akad fullon :) -
#8012 hát nem hiszem, h fifa 07 a neve szal menny a geforce tápicba bizti van olyan. ha nincs csinálj! -
Piko888 #8011 Srácok a Geeforce kártyákhoz milyen driver van? -
#8010 ne csak a rúgás előtt nyomd -
Tom Tom #8009 Az én gépem se egy erőmű mégis megy a legmagasabb részletességgel és 1280*1024es felbontással és nem ügyködtem semmit szóval sztem csak sok progitok fut egyszerre.
A 11EST MIÉRT RÚGJA MINDIG KÖZÉPRE HIÁBA NYOMOK MINDEN IRÁNYT????? -
#8008 ha öcsém gépén be tudtuk lönő a grafikát akadásmentesre 800x600/32 alacsony minőségi részletességgel akkor nehogy már sokkal jobb gépeken ne lehessen, nem csak abban merül ki a beálltás, hogy a menüben magas, közepes, alacsony, meg a felbontás kiválasztása vagy a videokártya beállitásánál AA, AF kikapcsolása !
mi igy csináltuk:
...\data\cmn\cfg_pc_h.ini kitöröltük (!)
...\data\cmn\cfg_pc_m.ini kitöröltük (!)
és bent maradt a cfg_pc_l.ini
ebben pedig majd mindent kikapcsoltunk (árnyékok, nézők, stb) azaz átirtuk a megfelő értékeket 1-ről 0-ra !
Igy tökéletesen fut akadás nélkül egy ilyen gépen: AMD Duron 1600MHz, 512SDRAM, Geforce 2 (64Mb)
Nem azt mondom, hogy mindenkinek ki kell kapcsolni mindent, de érdemes eljátszani vele, hogy mi az amitől akadhat !
Igény esetén feltöltöm valahová azt az ini fájlt , de szerintem jobb ha mindenki a maga gépéhez találja meg az optimális beállítást !
-
#8007 mákom volt, majdnem kifogta
elárulom, nem ment be -
#8006 pfff, látom te nem sokat értessz a gépekhez...