36657
-
#8165 Lesz tó is a pályán?:D -
#8164 nem itt hozzáértők és kötekedők vannak -
#8163 kb:D::D:D -
#8162 Aki meg multizni akar vagy livecuppokon részt venni az meg Töltse le a mIRC-et ott válaszza ki a quakenet szervert és join #fifa.hu. Ez egy chat progi kb a láma chat és az msn között helyezkedik el! Itt vannak klánok akihez lehet tartozni, irják hol van bajnokság és nem kell állandoan msn-re felvenni idegeneket meg várni a forumba hogy irja hogy mi az ip meg hogy mehet meg egyebek... -
#8161 de látom itt csak fű mániások vannak :P -
#8160 Na nekem kész is van még egy jó to kell aztán kész
-
#8159 És nem azt hiszi hogy csak eredetivel lehet mutizni, kb 4-5 éve fifázik neten -bár ezt nem tudom pontosan! Szoval jol irta ő... Akinek meg van eredetije az érti is! -
#8158 De lehet bajnokságot nyomni eredetiben is! És Peppe is ugy értette hogy akinek van eredetije matchupba nyomjunk egy live bajnokságot4 rendesen a gép sorsol és knockout rendszerben müködik a dolog! -
#8157 de eredetiben interaktív liga van,meg online,de ott meg nem úgy van,h azzal játszol,akivel akarsz.ott nem lehet bajnokságot szervezni.gondolom ő úgy akarja,h megvannak beszélve a meccsek,és azzal játszik,akivel kell játszania.sztem azt hiszi,j csak eredetivel lehet multizni,de javítson ki,ha tévedek -
#8156 az warezos bajnokság ő meg eredetivel akar, hoppá:_P -
#8155 így javítanám:" egy jópárszor már beírtad"
és a 2. mondat neked is szól,meg jahoooonak is -
samhun #8154 ezt az üzit kicsit mellétoltad? vagynem nekem ment???? de biztos hogy mellément... -
#8153 bajnokság van,mégpedig ITT -
#8152 keresnék olyanokat akik leszedték a turf exportert és tudják is kezelni
tesztelni kellene füveket, gyorsítaná a munkám -
#8151 Valaki nyomja itt eredetivel? mert csinálhatnánk egy bajnokságot. -
#8150 egy jópárszor már beírtam.
és ha vki 3x beír egy kérdést,de nem válaszoltak rá,az nem azt jelenti,h nem akartunk rá válaszolni,vagy elsiklottunk felette(3x elsiklani nehéz),hanem azt jelenti,h nem tudunk rá válaszolni -
Jahooo #8149 Nem tudja valaki mitöl van az hogy az uj játékos készítésénél csináltam 11 embert( eddig minden oké, semmi gond) aztán amikor a 12-dik és az az utáni embereket is meg szeretném csinalni, minden oké addig amig kész és el nem mentem mert utána egyszerüen a külsö tulajdonságait rezeteli és egy ocsmány gnom lesz az emberem.(mindegyik ugyan olyan fekete gnom fickó). Pontosan ugyan ez volt nekem a world cup 06 ban is. Valami ötlet? Kérdés?
Plz segítsetek mert szeretném rendesen megcsinlani a csapatomat. Bocs hogy megint beírom csak hátha valaki nem látta :) -
samhun #8148 legalább mondjátok azt, hogy nemtudjátok (arra amit már v 3szor leirtam) -
#8147 de közbe váltohat:D meg van hogy nekem 2 csik ellenfélnek 3, és 7-1re vezetek -
#8146 Azt jelenti hogy mennyire jó a csapatod! 3 csik = a legjobb formájukat hozzák és jol megy nekik! -
#8145 -
#8144 szerintem meg írtó ronda és borzalmas az eredeti
és nem szarakodunk -
Tom Tom #8143 Mit szarakodtok a füvekkel???
Szerintem úgy jó ahogy van, és nem olyan ronda mint a WC-ben... -
#8142 viszont nem tetszik a fű mintája, nincs meg valakinek az a to24 amit a demohóz csináltam? -
#8141 ami fent van a csapat neve mellet kék csik az mi célt szolgál? -
#8140 készítettem egyet gyorsan talán lehet majd kicsit zöldebb kevésbé sárgás, de sztem sokkal jobb
-
#8139 talán ha játszatod... -
#8138 hogytudom a játékos morált növelni? -
#8137 az csak textura lesz
már kész csak vmiért nem rakta be -
#8136 a füved linkjét akarja majd,ha megcsináltad -
#8135 milyen linket? -
#8134 adol majd linket? -
#8133 kösz -
#8132 készítek
be -
#8131 nincs vmi jó fű??
amit Turf Importerrel betudok rakni? -
#8130 oks -
#8129 Breki
nem én csináltam a füvet -
#8128 uhh
naon csúnya ez a fű
bocsy breki
de az -
#8127 Sammy belinkelt Impactra egy leírást keresd meg illetve a fifa controllers oldalon érdemes megnézni -
#8126 Hát ez...............