36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• examinee
    Lesz tó is a pályán?:D
  • Breki33
    nem itt hozzáértők és kötekedők vannak
  • examinee
    kb:D::D:D
  • examinee
    Aki meg multizni akar vagy livecuppokon részt venni az meg Töltse le a mIRC-et ott válaszza ki a quakenet szervert és join #fifa.hu. Ez egy chat progi kb a láma chat és az msn között helyezkedik el! Itt vannak klánok akihez lehet tartozni, irják hol van bajnokság és nem kell állandoan msn-re felvenni idegeneket meg várni a forumba hogy irja hogy mi az ip meg hogy mehet meg egyebek...
  • Peppus
    de látom itt csak fű mániások vannak :P
  • Breki33
    Na nekem kész is van még egy jó to kell aztán kész

• examinee
    És nem azt hiszi hogy csak eredetivel lehet mutizni, kb 4-5 éve fifázik neten -bár ezt nem tudom pontosan! Szoval jol irta ő... Akinek meg van eredetije az érti is!
  • examinee
    De lehet bajnokságot nyomni eredetiben is! És Peppe is ugy értette hogy akinek van eredetije matchupba nyomjunk egy live bajnokságot4 rendesen a gép sorsol és knockout rendszerben müködik a dolog!
  • hunbasser
    de eredetiben interaktív liga van,meg online,de ott meg nem úgy van,h azzal játszol,akivel akarsz.ott nem lehet bajnokságot szervezni.gondolom ő úgy akarja,h megvannak beszélve a meccsek,és azzal játszik,akivel kell játszania.sztem azt hiszi,j csak eredetivel lehet multizni,de javítson ki,ha tévedek
  • akyyy
    az warezos bajnokság ő meg eredetivel akar, hoppá:_P
  • hunbasser
    így javítanám:" egy jópárszor már beírtad"
    és a 2. mondat neked is szól,meg jahoooonak is
  • samhun
    ezt az üzit kicsit mellétoltad? vagynem nekem ment???? de biztos hogy mellément...
  • hunbasser
    bajnokság van,mégpedig ITT
  • Breki33
    keresnék olyanokat akik leszedték a turf exportert és tudják is kezelni

tesztelni kellene füveket, gyorsítaná a munkám
  • Peppus
    Valaki nyomja itt eredetivel? mert csinálhatnánk egy bajnokságot.
  • hunbasser
    egy jópárszor már beírtam.
    és ha vki 3x beír egy kérdést,de nem válaszoltak rá,az nem azt jelenti,h nem akartunk rá válaszolni,vagy elsiklottunk felette(3x elsiklani nehéz),hanem azt jelenti,h nem tudunk rá válaszolni
  • Jahooo
    Nem tudja valaki mitöl van az hogy az uj játékos készítésénél csináltam 11 embert( eddig minden oké, semmi gond) aztán amikor a 12-dik és az az utáni embereket is meg szeretném csinalni, minden oké addig amig kész és el nem mentem mert utána egyszerüen a külsö tulajdonságait rezeteli és egy ocsmány gnom lesz az emberem.(mindegyik ugyan olyan fekete gnom fickó). Pontosan ugyan ez volt nekem a world cup 06 ban is. Valami ötlet? Kérdés?
    Plz segítsetek mert szeretném rendesen megcsinlani a csapatomat. Bocs hogy megint beírom csak hátha valaki nem látta :)
  • samhun
    legalább mondjátok azt, hogy nemtudjátok (arra amit már v 3szor leirtam)
  • akyyy
    de közbe váltohat:D meg van hogy nekem 2 csik ellenfélnek 3, és 7-1re vezetek
  • examinee
    Azt jelenti hogy mennyire jó a csapatod! 3 csik = a legjobb formájukat hozzák és jol megy nekik!
  • Breki33
  • Breki33
    szerintem meg írtó ronda és borzalmas az eredeti

és nem szarakodunk
  • Tom Tom
    Mit szarakodtok a füvekkel???
    Szerintem úgy jó ahogy van, és nem olyan ronda mint a WC-ben...
  • Breki33
    viszont nem tetszik a fű mintája, nincs meg valakinek az a to24 amit a demohóz csináltam?
  • akyyy
    ami fent van a csapat neve mellet kék csik az mi célt szolgál?
  • Breki33
    készítettem egyet gyorsan talán lehet majd kicsit zöldebb kevésbé sárgás, de sztem sokkal jobb

• hunbasser
    talán ha játszatod...
  • Firerock
    hogytudom a játékos morált növelni?
  • Breki33
    az csak textura lesz

már kész csak vmiért nem rakta be
  • hunbasser
    a füved linkjét akarja majd,ha megcsináltad
  • Breki33
    milyen linket?
  • Firerock
    adol majd linket?
  • Firerock
    kösz
  • Breki33
    készítek

be
  • Firerock
    nincs vmi jó fű??
    amit Turf Importerrel betudok rakni?
  • Firerock
    oks
  • Breki33
    Breki

nem én csináltam a füvet
  • Firerock
    uhh
    naon csúnya ez a fű
    bocsy breki
    de az
  • Breki33
    Sammy belinkelt Impactra egy leírást keresd meg illetve a fifa controllers oldalon érdemes megnézni
  • Breki33
    Hát ez...............