FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
EAUK_Protagonist
EA Admin

Once again - any information or rumours you here regarding the release of an EA game, demo, patch or otherwise that you did not hear from an EA employee via an EA site or forum is speculation.

As has been proven in this case no matter how reliable you believe a piece of "insider" information to be, it is frequently not the case.

The teams who run EA's sites and forums are in touch with every relevant person within EA in the release of game information, patches, demos and so on, and therefore have the absolute best detail with regards to when something will arrive.

Again - if you didn't read it officially it isn't official - and should not be taken as true.

In this case the demo was scheduled for release on the 6th over a month ago, however this was a speculative date which is why it was not publicly released. Speculative dates are frequently wrong, and often change in the last few days for one reason or another. It is for this reason that we will not issue the date for the release of anything until we are 100% certain that it will not move.

Don't blame those who have been misinformed regarding the release of the demo, as they believed they were accurate, however for your future reference you should only believe what you hear officially.
UltimateGamR
sõõõõõõõõt a tegnapelõtti nfs carbon demo utána ma reggel látom torrenten: FIFA2006_PS2DVD_nowloaded !!! megint konzol elõny!!<#eljen> carbon demo se volt fake ( játszottam vele ) , ez se lesz az...

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

UltimateGamR
Pcdemos online-on már tölthetõ a demo!! ugorjatok neki gyorsan , addig még lehet szedni!

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

The Hedgehog
de ezt csak úgy is mi értjük Breki... 😄 reménytelen eset itt mindenki

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
nem, most nincs a közelemben scanner :S

Breki33
be tudod scannelni?
The Hedgehog
Érdemes a Gamestar cikkét elolvasni a játékról. Hiába kapott 90%-ot mégis rávilágítanak arra, hogy mi a különbség FIFA és PES között... csak egy mondatot emelnék ki:

"Amióta Varsóban elõször láttam a FIFA 07-et azon morfondíroztam, vajon mekkora lemaradásban van még a FIFA sorozat a PES-sel szemben. A producer szerint 2-3 év. Higgyük el neki!"

Hm érdekes, hogy az EA fõproducere is elismeri, a PES játékképileg jobb a FIFA-nál! Akkor itt sok ember miért nem hisz ennek?! 😄

Breki33
Hanem a nyomorult gameplay. :-)

Te nõben is biztos csak a lukat látod P
Istenem tényleg akkora hülyeségeket tudtok írni.

Ilyen emberek miatt csinálhatja ezt az EA

<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike at home
nemtökmindegy? ha elvagy vele, jó játszani a haverokkal, akkor jó a program
ez a lényeg. nem a nyomorult grafika.

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

LasCar16
Lvileg 7végén, de ez akár szerdáig is Lcsúszhat, ezzel eggyütt a szept29.-e is módosúlhat októberre, asszem😛 ha jól értesültem!

#acm

ban?<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Igen.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Mikor Lessz DEMO??

asus alaplap; intel core 2 duo 2.13GHz; 2*1024 ram; Asus 8800GTS 320MB;

LasCar16
ezen már az se segít,XD

#acm

Szerintem szóljunk már modi topikba, hogy kapjon1bünti pontot...<#lama>

LasCar16
én már csak a demó után nyilatkozok , e témában<#smile>

#acm

A 07 nem lesz semmiféle mérföldkõ... sajnos

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

LasCar16
jah egen, hangos tapsot ovációval<#worship><#worship>.... uttánozhatatttlan vótamm😊

#acm

ProGabe
ennyire akarod azt a bant?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
2x-es ték! egyrészt a hsz száma és az idõpont 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
tisztára mint a többi oldal fórumán PES VS FIFA ... majd a demo megjelenése után kéne egymást osztani, 2003 mérföld kõ volt, a 07 is az lesz ( ígéretek szerint) a két dátum közötti fifa részeken nem volt jelentõs változás, talán feltud nõni a Fifa 07 a PES-hez, gameplay terén..., de többi másban sztem veri ..én véleményem
PLATINO te meg moderáld már magad, nem elég h. dva topikokat nyicc, meg még le is szedted tegnap a 07 demóját😛😛 még ilyen színvonalú kommenteket írsz, sajnállak
köszöntem<#lama>

#acm

te nagyon nagy vagy tudtad?! elmehetsz kekszet kapálni te faszcimbáló
Egyetértek, h 2003 óta nem volt drasztikus változás a játékban, de a rajongók fikázását nem értem. Akik játszanak vele, azok szeretik a focit, és lehet h nem is kívánnának bele túl sok további újítást (kiv. adatbázis), mert így tetszik nekik a játék (vagy pedig PES-eznek). (persze bugok maradnak benne😊 Az ea marketingje ettõl függetlenül mindig eladja a játékot, de az is valószínû, h a jelenlévõk többsége nem adna ki érte pénzt. A graf. nyilván nem a legszebb, de vhogy azt sem tom elképzelni, h a géped elvigye az xbox360-on látott grafikát.

\"Hard to see, the dark side is.\"

PESFAN
Nem verset!
Az igazat!

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Há egyáltalán nem rímelt...én megpróbáltam rapp sztájlba válaszolni neki, de most nemvok a topon..majd ma vagy holnap

kackac

hunbasser
te itt most vmi verset írtál? :?_:?_D:AS?_D:?ASD:a

ReaL MaDRid x siempre

Ezek után innen is eltûnik?
Vagy elmegy valahova beszélgetni magával?
ProGabe
ez biztos?mármint az engine pc-re?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Egyelõre tényleg csak adatbázis frisítés. PC-re!!!!!!!!!!!!
XBox360-ra már új grafikus enginenel jönn a 07. És jövõre a PC-s verzió is megkapja az engine (mármint a 08-ban). Adigg meg vár és én is PES-ezek!😊
ProGabe
igazad van,mármint abban hogy minden rész kb csak adatbázis-frissítés,de azért azt nem mondanám hogy szivat minket(vagyis inkább azt mondom hogy õket,én is inkább PES párti vagyok,nem is érdekelt ez a fifa amíg meg nem tudtam hogy magyar komm lesz benne,az után gondoltam hogy majd leszedem arra az öt percre amíg azt meghallgatom)de ez a mondat:"Ez egy szar semmirekellõ banda aki lehúz minden vásárlót és visszaél a bizalmatokkal." azért nem állja meg a helyét mert az itt írók 95%-a nem veszi meg,ennyi

ez meg:"Megengedheti magának, hogy kénye kedve szerint halogassa a dátumokat" nem egészen így van,akkor nem lennének õk a legnagyobbak,ha eltolnak egy megjelenést az nem csak azt jelenti hogy "megszivatták" a játékosokat hanem súlyos dollármilliók vesznek el abban a másodpercben hogy bejelentik(persze nem egy demo halasztásánál)

a mondat második fele:"hogy minden évben szarabbnál szarabb játékokat adjon ki." viszont így van,sajnos!

egyetértek,de mint PES fan nem volt szívem Fifa topic-ba ezzel elõjönni...pedig én is fifa-s voltam tavalyig..

PESFAN
Srácok!

Olyan buták vagytok páran.
Saját magatokat ámítjátok.
Juj nem baj ha késik majd kijavítják a bugokat, meg biztos valami licence dolog van a háttérben stb...
Térjetek már észhez.
Az EA sajnos a legnagyobb játékgyártó a világon.
Megengedheti magának, hogy kénye kedve szerint halogassa a dátumokat, azt is megteheti, hogy minden évben szarabbnál szarabb játékokat adjon ki.

Nézzétek meg azt a képet amit ide bettett valaki.
Hát mi változás van azon?
Lefosott fej, O lábak, gagyi fakó mezek.
Semmi nem változik gyerekek.
Ez egy szar semmirekellõ banda aki lehúz minden vásárlót és visszaél a bizalmatokkal.
Szegények minden évben úgy várjátok ezt a játékot mint a messiást és mindig csalódnotok kell.

Mondjon nekem valaki egy dolgot ami drasztikusan megváltozott a Fifa 2004 óta!
Tud valaki ilyet?
Hát én sajnos nem.
WC 06-ban PES-es mintára próbálnak szabadrúgást csinálni, talán ez.
De ezt annyira gyatrára sikerült megcsinálni, hogy inkább hagyták volna a fenébe.
Minden maradt a régi és ezt nem azért írom mert én PES rajongó vagyok.
Srácok két éve még én is nagy FIFÁS voltam 96-tól kezdve megvolt az összes.
2003 volt a dátum amikor azt mondtam na ez igen.
2004-2005-ig még leszedtem, játszottam vele, de 1 hónapnál nem tudtam tovább nyomni annyira meguntam.
06-ot már le sem szedtem.

Most haver elhozta az Xboxát vele együtt a WC 2006-ot.
Hát gyerekek semmi nem változott, csak döbbentem néztem.
Õ meg még mindig az az elvakult aki nem veszi észre hogy csak szívatják, hogy minden ugyanaz.

Még most is az volt ha 16-os csücskén török be tuti bemegy a gól a hosszúba.
Ha szögletnél a röviden álló játlkosra játszom tuti befejeli 10-bõl 7-szer a hosszúba.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

ProGabe
ha akarod akkor én most neked feltöltöm mondjuk a GTA 4-t vmelyik public torrentre<#lama>

LasCar16
:o

#acm

2 hónapodra sem lennék böszke ^^

vmvr
(ez Selfischnek ment)

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

jó akkor skacok lenyugodok oké rendben
Taranov
Kicsit kilógsz errõl a fórumról a stílusod miatt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

vmvr

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

pár hetes újregeddel nem szólogatnék be <#ticking>

pár hetes újregeddel nem szólogatnék be <#ticking>

majd lesz fejetek amikor nem jön ki a demo hétvégén és nem 29 jön ki a FIFA 07!!!!!!!!de nem kell hinni nekem az rFACTOR fóruon is lenéztek és nekem lett igazam sé bocsánatot kértek!!!!!!!ti is így lesztek csiribirik!!!!!!
?

de te is az vagy<#mf1>
torrenen tényleg fent volt nem kell elhinni de utánna leszedett 2mb és meghalt
© PLATINO tegnap 15:14 | Privát | Válasz | #647

na császtok mentem

© PLATINO tegnap 15:14 | Privát | Válasz | #646

júpí már el is indult lefelé

© PLATINO tegnap 15:14 | Privát | Válasz | #645

lehet szedni!!!!!!!!!!!

majd meglátod hogy hétvégn nem jön ki az EA már a héten nem adja ki!!!!!!de különeben te vagy az<#vigyor2>
Sly06
totál 1et értek...aszem mindent leírtál amit akartam ..<#vigyor3>