36658
-
Nem tudjuk rá a választ ne írd be még 50x!!!
Mor3llo: Szép gólok csak kár,hogy nem folyamatosak a gifek -
ha beirom az ip cimem akor be fog nekem jönni az h kik vanak a listán akikel játszani lehet?? -
yetikeee #8204 Segítsetek pls. Megvan a Fifa 07 Reloaded-os és a magyar változata is. Minden tök jó nem is szaggat, csak egyszer minden ok nélkül kifagy és kilép teljesen a játékból. Főleg gólok után. Mind a két verzióban. Mi lehet a gond? Drivert is cseréltem már. A gépem. 2.7 Intel proci,1 gb Ram, 6600 GT vga. Megveszem eredtiben ha akkor nem fagy ki. -
bence00 #8203 hé figyu valaki nem tudja honan lehet letölteni a fifa 07 -hez a magyar komment -
Valaki egy Direct IP játék-ra? -
törölt hozzászólás -
Hol kell regizni? -
mi a felhasználó neved? -
Tudom mér szaggat a Direct IP-s játék -
Hát az eredeti fifádat feltelepited és regisztálsz! Fizetni nem kell mert sponzor fizeti ki neked a 2 dollárt! És ha megvan akkor van olnile részed! -
thx -
Milyen dolgokat kell ahoz feltelepíteni? És kell fizetni?
-
jó ötlet, kéne egy online kieséses bajnokság délután
-
mikiking #8193 és azt honnan lehet leszedni? -
nekem nem -
mi az felhasználó neved? -
Nekem az -
:D:D:D:D hát nemtom, télleg irjatok már ha van eredetitek azt nyomhatnánk most délután egy olnine bajnokságot! -
Szóval akkor senkinek sincs itt eredeti Fifája csak nekem, meg a Brekifan LordHappynek? :( -
Hát én saját klubbal vágtam neki, úgy sztem jobb. Lenne még egy kérdésem: Ha
nem manger módban, hanem símán nyertem egy kupát, akkor azt hol tom megnézni? -
Ha Direct IP-n játszok, akkor mér akad annyira? -
Lenne megint egy hülye kérdésem,hogy pl. most kezdem majd el a Bajnokságot játszani,és ezt hogy érdemes játszani?
Csináljak saját klubbot,és az átigazolt emberekkel vágjak neki? Vagy már meg meglévő csapattal? Melyik a jobb?
Mert azt szeretném ha fejlődnének az emberek,ha van ilyen :S tehát meccsről meccsre! -
Ha már formázol akkor tedd fel a D: particiomra a fű patcheket lécci:D -
Neoncsoves #8183 igen a szomszéd kutyájának xD -
Szaggat vkinek a Readon 9600-al??? -
yetikeee #8181 Segítsetek pls. Megvan a Fifa 07 Reloaded-os és a magyar változata is. Minden tök jó nem is szaggat, csak egyszer minden ok nélkül kifagy és kilép teljesen a játékból. Főleg gólok után. Mind a két verzióban. Mi lehet a gond? Drivert is cseréltem már. A gépem. 2.7 Intel proci,1 gb Ram, 6600 GT vga. Megveszem eredetiben de mi a biztosítésk hogy nem fagy ki akkor sem. Szerintem a gép elég kell hogy legyen. -
#7521 -
mert nem volt poénos
az lesz poénos ami most jön P -

-
Hát látod:D lehet igyis kapok majd - ma a te poénodat sem vette hanem lecseszett téged is! -
Breki a kamera patchet be tudod linkelni mert nem találom :( -
és még a nagy "B" re is figyeltél a nevében :) mert különben kaptad volna a lecseszést :) -
:DDDDDDD lol 
-
:D:D -
mintha csak én írtam volna,igaz én csak direkt ip-n toltam egy-két meccset,de tényleg az a szintű unintelligencia ami ebben a szutyokban van az valami hihetetlen,a world class azt jelenti EA-nél hogy az én játékosaimból komplett idiótát csinálnak az ellenéből meg supermaneket akik mindenhova odaérnek
azt hogy a játék képének meg semmi köze a valósághoz(mind abban ahogy folyik a játék,és az is hogy pl robi carlost 3 meccsenként pihentetnem kell) már leírtam jópárszor
azt meg valaki legyen olyan szíves árulja már el nekem hogyan tudom beálítani azt hogy melyik játékos hogy viselkedjen a pályán,tehát pl hogy mit csináljon támadáskor és mit védekezéskor.elég szánalmas hogy a stratégia beállításakor csak megnyomok bár gombot a numerikuson és kész,ráadásul az sem működik rendesen,mert pl ha beállítom hogy tömörüljenek a 16-on belül de az ékknél van a labda akkor mindenki mögé!!!!!!! helyezkedik még akkor is ha az ellenfél kapujától 20 méterre van a labda,hiszen a "csodás" formáció beállítás miatt oda vannak bebetonozva a játékosok ahol a kis képen mutatja -
Old Tafford: Szitáló eső -> és Breki füve még mindig tart!
Santiago Bernabéu: Erős napfény -> és Breki füve még mindig tart!
Amsterdam Arena: Tomboló szél > és Breki füve még mindig tart!
Stadio Olimpico éjjel: Breki füve csillog a sötétben is!
Te is probáld ki Breki fű patcheit és "Légy a Füved Szobrásza"!! -
pityu14 #8170 olvastam a FAQ-ban, hogy a analógkar a Shift lebutított változata, akkor a Shift-tel lehet ugye cselzni úgy mint kb. a World Cup-ban. csak egy igen vagy egy nem elég lesz -
A kamerapatchel -
mikiking #8168 azta a 2. kameraállást hogy lehet megcsinálni? -
a kertemben megnőtt csúnyán a gaz. letudnád vágni ilyen szépre? :) de ez nem kötekedés, szeretem nézni miket alkotsz :)