FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
most épp azon gondolkoztam,h ha kihagynák ezt a részt,akkor fejlesztenék a mostani 07-et 08-á,és akkor sokat szöszölhetnek a fizikával,magával az egész gameplayel,és akkor a fifa 08 olyan lenne,h kb így lesnénk OO
és akkor jövõre szeptember 1-jén betennék a játékosokat,és ennyi 😊
jó ötlet mi? 😊)

ReaL MaDRid x siempre

unkóság=bunkóság

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

lol mááár....az nagy unkóság lenne tõlük, bár tény, hogy megtehetnék ezt is...remélem azért nem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunbasser
szerdán
és mi lenne,ha mondaná az ea,h "sorry,nem mondta senki,h 2006 szeptemberében jön a játék,mi 2007 szeptemberére gondoltunk!" 😄D

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
jó,nem 06,de wc-s 😊

ReaL MaDRid x siempre

Vagy még késöbb<#sir>

vmvr
Hétvégén!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

na akko mikkor jön ki a DEMÓ?

LasCar16
jajjmá booringgg, elegem van már h. állandóan ez megy majd kidrül, mindig nem tudtam h. akad itt 2 FH-s is😛 hozzáértésüket nem kérdõjelezem meg, de lama^^ FIFA fan vok,

#acm

Breki33
Breki nem rakott be 06 wc-s képet vmit elnéztél....
gabi89
Aha persze csak vicceltél <#buck><#vigyor>(Amúgy részemrõl nincs harag 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hunbasser
mondjuk az is hülyeség,h minden évben megkapjuk a 2003mat,sztem minden évben változik vmit,újul mindig a fifa vmiben...gameplayben is mindig más,bár most nem sokat változott a 06 wc

ReaL MaDRid x siempre

tobias88
Minden évben kijön egy fifa, és én mindig kipróbálom, de sztem meg se közelíti megint a pest!
gabi89
Teljesen eggyetértek!!

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

csak vicceltem h töltöm lefelé a fifa 07 demot bocsi mindenkinek ne legyen harag
hunbasser
látom fyrex elõbb írt,de visszavonta.
nos,én utána ezt írtam rá:

"azt hiszem nyár közepén linkeltem be egy Fifa 2002 -es képet aminek a grafikája kicsit verte a Fifa 2006-osét."
ezért gondoltam h a wc-re gondolt 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
látom megint megy a pes vs fifa.
erre annyit mondok: mindenki azzal játszik,amit szeret,nem kell fikázni a másikat,mind2nek megvan a maga hibája,és elõnye.
láttam breki,h betettél egy 06 wc-s képet,hát,nem tudom,h ez milyen videokarival van,de az én geforce mx 4000-remen(!!!!!!!) is szebb a grafika...
pedig hiába h 128 mb-os a kari,mégis hát fogalmazzunk úgy,"nem harcol az elsõ helyért" 😄
meg a szám sem ilyen a brazil válogatott mezén,sztem a 06 wc grafjával semmi baj,csak a füvet próbálják élethûre csinálni,csak már annyira elbasszák minden évben,h kifejezetten szar.gondolom azért csinálják ilyen szarra a gyepet,mert nem akarják h olyan "mûnek" tûnjön.
és a fifa 2002 grafja azért meg sem közelíti a fifa o6 wc-s grafot...😄
(fifa 2002ben ljunberg úgy néz ki mint világi péter,a fejeknem gömböjödnek,inkább vmi konkávsokszögre hasonlítanak,és amikor gólörömnél kinyitják a szájukat,ott meg majdnem elhányja magát az ember 😄)

ReaL MaDRid x siempre

examinee
A te kikidat meg azért szopogasd mert az a kibaszott gyep meg a stadion érdekel ahelyett hogy megtanulnál gamelni....

bocsi<#conf>
Üdv. mindenki. Egy kéréssel fordulok hozzátok. Akinek van szeptemberi gamestarja, az feltehetné valahova azt az 5perces videot a FIFA07-rõl amiben magyar kommentár van, elore is köszi ha valaki tud ebben segiteni..

nem tudok róla

demó még nincs a fifa 07rõl?
Mike
qrvára nem érdekel ez se
életben nem töltöttem le a fiák mellé semmit

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

PESFAN
Na végigolvastam a beírásokat az enyém óta!
Ilyen lottó ötösöm legyen.
Tudtam, hogy Breki lesz az aki érti mire gondolok.
Hedge meg pozitív csalódás, teljesen reálisan látod te is.
Hiába a szakavatott szem...

Nos errõl a két emberrõl csak annyit hogy:

Hedge
A fifahungary fõkolomposai közé tartozik, aki fifás az szopogathatja a kukiját, mert sokat tesz azért hogy az a trágya Fifa elviselhetõbb legyen.

Breki
Az õ kukiját azért szopogathatjuk, mert nélküle nem lenne normális gyep, stadion, mez stb a PES-ben.

Kéretik mindkettõjük véleményét tiszteletben tartani, tanácsaikat megfogadni, nem szemtelenkedni velük, merthogy õk ketten azok akik nem csak hogy játszanak a játékkal, hanem fejlõdése érdekében kurva sok dolgot tesznek is érte, hab a tortán, hogy saját fejlesztéseiket különbözõ oldalakon számunkra elérhetõvé teszik.

Köszönöm!

Kérem kapcsolja ki.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

DJ Bee18
amúgy a PES6 mikor jelenik meg? topicját nem látom

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Mike
a mostani 2006 wc-ben pl. nem tetszik, hogy nem lehet úgy bajnokságot játszani mint régen, vagyis hogy a be nem választott csapattal is ember játszik, nem pedig a gép

ha meg a 07-re gondolok, azért fogom megvenni, mert ezzel tehetek azért, hogy az EA további magyarított programokat adjon ki kishazánkban

Mike
én sokat kihagytam, nem ok nélkül
legtöbbet a 99-cel játszottam és most a 2006 wc-vel, ami ugye egyáltalán nem szép, különösebben nekem sem tetszik, de el lehet vele lenni
a többibõl volt amit megnéztem, de zavart az irányítás, vagy nem tetszett a Géza kiugrik, gól igaz a Fifa 99-ben is voltak problémák, vonalról menteni nem tudó játékos, granatáltan bevédett lövések, billyntzükombináción alapuló gólok, de szerencsére semmilyen ügyességi faszság nem volt benne, mint hogy találjuk el a a kis bizbasszal a két csík közötti fél millimétert, stb) tahát volt olyan rész,. amit megnéztem és nem tetszett, volt olyan rész amit meg sem néztem, de soha nem a grafika volt a mérvadó

de ez a grafika fontzos nem fontos téma örök, mert anno ott volt a Master of Orion 1, ami szuper játék volt, persze sokan meg sem nézték az ósdi grafikája miatt, csak széjjelfikázták

Mike
hja hogy pénzed nincs
ez lehet minden baj gyökere 😊))

eZo
nem az xbox360 a drága, hanem hozzá egy HD Tv + a 15-20e Ft-os játékok 😞
de ez nem ide tartozik...

Sok helyen lehet olvasni, hogy a PES inkább az idõsebb, a Fifa a fiatalabb korosztály kedvence, de errõl is már sok vita volt.. aki mind 2 ismeri az ugy is tudja mi a helyzet !

Mindenesetre jó lenne egy élvezetes és látványos fifa 07 !
Mi nem a fifa ellen vagyunk, sõt... szinte mindannyian a fifán nõtünk fel, ezért bosszantó, hogy egy ideje ugyanazt vagy rosszabbat kapunk évrõl évre !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
ilyen szép gyep azóta sem volt...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
sokan írnak hülyeségeket a másik fociról anélkül, hogy ismernék
erre céloztam

adj pénzt
Mike
mert ezek szerint én mondok?

na játszatok akkor PC-n ezzel
tessék szépen venni egy xbox360-at

Breki33
Szintén 2002-es na ez szép grafika

Breki33
mert nem mondunk véleményt anélkül valamirõl, hogy megismernénk
és 2003-óta minden évben reménykedünk, hogy hátha most
Breki33
Egy Fifa 2002-es kép

World CUp-os kép

Mike
akkor nem értem, ha ez ennyire szar, akkor minek erõltetitek

Breki33
igen magában a grafika kevés, de igencsak sokat számít

98-al kb fél éve játszottam és azt hiszem nyár közepén linkeltem be egy Fifa 2002 -es képet aminek a grafikája kicsit verte a Fifa 2006-osét.

A grafikával nekünk az a bajunk, hogy minden évben azt javítjuk és egyre jobban zavar, hogy ugyanolyan ronda, holott kis ráfigyeléssel sokkal jobb lehetne akár ezzel a motorral is (lásd mezek reklámtáblák, fû).

DE ez még hagyján, ha a gameplay hûdeszuper lenne.
Mike
hát akkor ez a "hülye kis pisisek" nem jött be 😊

akkor sem érdekel a grafika
nem mondom, hogy nem jó ha valami szép, de nem az aza elsõ, nem azon mûlik játszom-e hosszabb távon egy játékkal
ahhoz a grafika kevés
nézd már meg hogy nézett ki a 98
játszanál ma már egy ilyennel? hörögnél hogy de ocsmány, és el sem indítanád
ehhez képest jó játék volt nem?

és mi a jó grafika?
amikor már készen kapsz mindent, az agyadnak semmit sem kell hozzátennie? amikor TV-t megkapod újra csak interaktivabban?

nézz a TV-n igazi meccseket, ott szép a grafika, elképesztõ szinvonalu az AI, és még hangosan kiabálva irányíthatod is õket

Breki33
"majd ha felnõttök rájöttök, hogy a szar aranypapírba csomagolva is csak szar marad"

Erre neked kéne rájönnöd.

Sztem Hedge az elsõ Fifához is csinált már kiegészítõt, énmeg ha jól emléxem
98-ban már gameplay patcheket.P
Breki33
nemcsak a grafikája

de egy játékban a grafika is fontos sõt konkrét esetben a hangok is
Mike
kezdek mostmár bepöccenni
én vagyok sérült, mert a képi megjelenítést a játék hangulata mögé helyezem?
gonodlom úgy 92-94-ben szörnyethaltatok volna a 320x240-es pixelcsodákon
és képzeljétek akkor is voltak játékok, sõt, igen jó játékok
majd ha felnõttök rájöttök, hogy a szar aranypapírba csomagolva is csak szar marad

Mike
én elhiszem, hogy a PES grafikája jobb
csak nem érdekel

Mike
vagy a lelkét, személyiségét
hát bizony
a boritás annyira nem fontos

DJ Bee18
figy, nem kíváncsi rád senki...

mutass már egy nyomorult shoot-ot, ha ekkora király vagy, köpködõs tapló...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Breki33
talán kicsit jobban értenek a Fifa-hoz mint a nem felvilágosultak ...
LasCar16
Fifa topikban felvilágosult PES fan legyen a hg, nemááá😄😄

#acm

Breki33

Ennél többet nem szánok rá ígyis jobb lett mint a mostani P
Breki33
én nem kérem

inkább banerozzubk
The Hedgehog
én kb 1 hónapig tolom a FIFA-t, aztán jön a PES... Breki szintúgy... 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

egyébként elég gyakran vagyok , igaz , nem rég kezdtem el írni , de ha nem zavar senkit , egy házigazda jogot megpályáznék ^^ Vgay HeDGET MEG BREKIT ajánlanám