FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
látod megint olyanról beszélsz amit egy csomószor elmondtunk

teljesen hülyeségeket írsz

1. nem kell órákat letölteni egy patchet kell leszedni aminek teljes
telepíthetõ verziója is van. Leszedi az ember telepíti ennyi.
2. Registery-t teleszemetelni?
egyik program se ír semmit a registery-be vmit nagyon keversz......
3. Szval errõl ennyit te hoztad fel éncsak javítottam mert elég valótlanságok.
Mielõtt kötekednél inkább tájékozódj.....
Latom teged aztan tenyleg semmivel nem lehet leszedni a magas lóról. Az, hogy önszorgalomból csináltál 3892558 füvet, mert ez a mániád, nem jogosít fel arra, hogy mindenkivel ekkora lekezelõ paraszt legyél.

"1. Talán több fogalmam van mint az itt okoskodóknak"

Jó, rájöttem, hogy te tényleg reménytelen eset vagy. Nem tudom, miért vagy ennyire öntelt, egyszerûen felfoghatatlan, hogy képes valaki ennyire ajnározni magát, és ennyire lenézni másokat.

De tudom, midnenki más hülye, aki szerint egy hangember vagy, neked van igazad. Gratulálok, hogy 2 meccs után siman partnere voltal a tobb 100 meccset jatszoknak, csodalatos ostehetseg vagy. És ha szerinted a ténykedésed csak a jószándékú "elmondtam, hogy kell füvet cserélni megcsináltam a csomagot vagy arra, hogy elmondtam, hogy kell gólos gif-eket elkészíteni" hsz-ekben merül ki, javaslom, olvasd vissza, amit az utóbbi egy-két hétben csinálsz. Vagy tudod mit? Az utóbbi egy-két évben.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Breki33
1. Talán több fogalmam van mint az itt okoskodóknak
2. Talán többet is tettem ezért a játékért
3. Nem mi hozzuk szóba a pes-t ha nem vennéd észre, hanem jönnek a hülye kérdések vele kapcsolatban amibõl annyira látszik, hogy nem értenek hozzá
4. Pont a fifások nem ismerik a PES-t hisz aki ismeri az nem szidja.
Fõleg ilyen hülye érvekkel.
Nem azért lett valaki PEs párti mert azt akarja, hogy a Fifa rossz legyen hanem fordítva Fifaval játszók megismerték a játékot és rájöttek, hogy jobb
5. Aki meg nem tud játszani vele mint a te az másokba köt bele.........
6. Áruld már el milyen észt osztottam?
Talán arra gondolsz hogy elmondtam, hogy kell füvet cserélni megcsináltam a csomagot vagy arra, hogy elmondtam, hogy kell gólos gif-eket elkészíteni?
Vagy hogy két meccs után simán partnere voltam több 100 meccset játszóknak? PP
Taranov
Már ideje volt leállítani Brekit, kicsit elkapta a hév.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

LasCar16
forró a hangulat😛 Bee igazad van, nekem is ez a véleményem, hangoztattam is de mindig leszóltak, h. mien lama Fifas vok^^...és a topik címe Fifa 07...

#acm

Fyrex
neked meg okvetlen bele kell szólni mindenbe...

Avanti Crociati!

Taranov
A számból vetted ki a szót. <#eljen><#eljen>

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

vmvr
Ott a pont

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

DJ Bee18
hát ezaz a feliratok nagyon ocsmányak, 90-es évek konzoljain volt ilyen gusztustalan. Ezeket meg nem lehet cserélni? Figyelj én korrekt voltam, elmondtam, a gameplay tetszik, de néhány körítés ronda. Letojom mivel lehet felturbózni, nem szeretek patchekkel szarakodni, és szállj le a magas lóról mostmár tényleg

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Az, hogy egy játékhoz mennyi mod készült, kurvára nem jelenti azt, hogy az adott játék alapból is szép lenne. Nem mindenkinek van kedve órákat töltögetni, peccselni, 4 féle segédprogrammal szemetelni tele a registryt. Mondhatod, hogy ezek az emberek retardáltak, de szerintem pont, hogy õk a normálisak.

Hogy a te szavaiddal éljek, "errõl ennyit".

De neked persze midnenrõl tökéletes fogalmad, véleményed és tudásod van, mi?

Szállj már le a magas lóról, ember.

És hagyjuk már a PES-t a FIFA fórumban, iszonyatosan unalmas a téma. A PES-esek miért érzik kötelességüknek, hogy kiröhögjék a fifásokat, és úgy tegyenek, mintha õk lennének a sportjátékok felvilágosult kereszteslovagjai, a többiek meg a tudatlan pórnép?

Nevetséges, de fõleg az, hogy egyesek mennyire magas lóról osztják a többieket, és nem tudni, miért.

Fifahungary : A demó elõtt... Ha még lehet hinni az EA-nak akkor elvileg ma késõ este fog megjelenni a 07 demója. Elég sok macera van és volt eddig a demó körül, mait az EA-nak köszönhetünk.
Fyrex
hát nemtudom ki hogy van vele, nekem nem mûködik a ps2 demo

Avanti Crociati!

Breki33
pl neked

link

Ennyit errõl, fõleg hogy akár 500 stadion közül lehet választani

DJ Bee18
ez kinek ment?

Breki33
atyaisten

ennyire nincs embereknek fogalma a dolgokról.............
DJ Bee18
egyébként kipróbáltam a PES5 demóját... Gameplay tényleg odab*sz, de a gyep stb. grafika a teljes verzióban is ilyen sivár?? (nem ronda, csak az egész nem ad hangulatot)

mohus
told át a PS2 vincsidre oszt kész😊

lehúzom én is azt megfejtem mi az😊bye

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

PESFAN
Na ez akkor már a kétmilliomodik ok amiért sokkal jobban várom a PES-t.
Mikor adják ki elvonási tüneteim vannak már.
PES 5 meg lekerült egy bajság miatt a gépemrõl nincs kedvem letölteni.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Fyrex
nekemis csak mondták, többen több helyen, h nem ajánlatos cd-t futtani, lehetséges de nem érdemes

de mondom mindenki ahogy jónak látja 😊

Avanti Crociati!

Terminátor14
😊

Igen, valószínûleg megoldható lesz, persze ez azért nem 100%, csak 99 😄. Majd ha kijött mindkét játék, akkor sokkal okosabbak leszünk.

CSAK a Fradi

zolo
Az biztos...De ahogy nézem a tag kicsomagolt fájlait, ugyanazt a struktúrát használja.Ugyanazok a fájlok megtalálhatók mindkettõbe...De akkor is furcsának találom hogy nem szereti a cd-t...

http://flickr.com/photos/zolika90/

Fyrex
term megoldható

Avanti Crociati!

Fyrex
ps1 rengeted dologban eltér a ps2tõl

én megmondtam, amit megmondtam

felõlem arra használja a pisi2jét amire akarja, énis így cselekszem az enyémmel

Avanti Crociati!

PESFAN
Háháháháhá
Ez jó duma!

"Természetesen nem, de arra jó lesz, hogy kivehessük belõle a magyar kommentátort, és átrakjuk a pes-be...😊)"

Egyébként ez tényleg megoldható Termi?
Mert ha igen akkor hajrá!

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Terminátor14
Nem kínlódom, játszom 😊

FFX mindenhol stabil 30 fps fölött (átlag úgy 50-60), Budokai 3 20 fölött mindenhol, stb...😊 alakul ez, és a fifa is menni fog szerintem.

CSAK a Fradi

báttyó02
jájj még mindig emuval kínlódsz? 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Terminátor14
Alattad a válasz 😊

közben és szedem a ps2-es demót, elméletileg 3-4 óra és lejön. Aztán meglesem ,hátha fut a gépen is.

CSAK a Fradi

zolo
Nincs ps2-m csak egyem , de ez akkor is töki hülyeségnek tartom.....Miaz hogy rongálja?És ha valaki audio cd-t akar hallgatni, fityiszt mutat neki a ps2 ,hogy nehogy már cdvel etess?.................................

LasDen
én nem mostanra várom hanem 2 héttel késõbbre.......így ha elõbb jön csak örülhetek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zolo
Hát nem úgy gondoltam.Már miért ne futtatna cd-t a Ps2?Visszafele kompatibilis a dvd a cd-vel.
Nem értem miért okozna gondot a ps2-nek a cd.......Szerinted ha a ps1 képes volt cd játszásra, miért ne lenne a ps2 is?Hülyeség.......

Fyrex
mert a cd-t mégha viszi is a ps2 valami módon, jelentõsen rongálja

ergo dvdre irja ki

Avanti Crociati!

Terminátor14
A ps2 szerinted le fog játszani egy cd-t?
Ha meg úgy gondoltad hogy gépen futtassa, akkor ahhoz ki sem kell írni.

CSAK a Fradi

Terminátor14
Bezony, meg a Faragó úr is 😊

kicsit lejjebb egy videó is be van linkelve a magyar kommentárral.

CSAK a Fradi

zolo
"500 mega kicsomagolva", most mi a meglepõ ha cd-t írtam?Mért kéne dvd-t elpazarolnia 500 megára?

McFrost
Aham , éttem...gyári lesz benne a Hajdu Pista?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Terminátor14
Cd-vel? Az érdekes lenne 😄D

CSAK a Fradi

zolo
Ezt csak simán írd ki.Ha iso lenne alcholollal kellene kiírni ps2 módban.Próbáld ki újraírható cd-vel , úgy ha nem megy nem vesztesz semmit.

Terminátor14
Természetesen nem, de arra jó lesz, hogy kivehessük belõle a magyar kommentátort, és átrakjuk a pes-be...😊)

CSAK a Fradi

McFrost
Sziasztok!
Mit vártok ettõl az újabb verziótól?
A 2004-est nagyon szerettem , azt 2005-ös egy darabig lekötött , a 06-os meg 1 meccsig.....
Ez majd megváltja a világot?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fyrex
nah szedem énis a ps2 demot, remélem holnap már tudok nektek rittyenteni róla vmit

Avanti Crociati!

"EA Staff informed at their forums that : We do not currently believe the PC demo will be released today (September 8th), this may change but it is very unlikely. The final date has yet to be fixed for the release of the demo. The demo will not be released on a Saturday or Sunday. Unfortunately this is all the information I can give you at this time."

Röviden felvázolnám a tényállást. Az EA arról értesítette a fórum látogatókat, hogy a demo megjelenése nem ma (8-án - tegnapi hír), és nem is a hétvégén várható. Konkrétumot nem közöltek, hogy mi lehet a csúszás mögött, és azt sem említették mikorra tehetõ a végleges idõpont a megjelenést illetõen. Az oldal, ahol ezt a fórumüzit olvastam, hét elejére várja a demot. Addig is nincs más, mint várni. Továbbra is várni. Ám bizton állíthatom, hogy nem kell sokáig, mivel az EA már PS-re kiadta a demot.

FH

gercse
torrentrõl, itt volt valahol kirakva a link

Prince of Máté
Honnan van meg???????????,

LasCar16
hatalmas a kommentar, a labda Thorgellénél, utóbbi a nagyobbXD

#acm

DaemoonHunter
gercse
500 mega, és ezek vannak a kicsomagolt zipben :

gercse
na nekem lemászott a demo(ps2)
hogyan is kellene ezt kiírni?😄
van ps2-m, de eddig csak iso-kat írtam ki dvd decrypterrel
(itt meg más a helyzet)

<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!