36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• lobig
    hol találom a dvd-n a zdata34-et??? nekem nincs rajta. vagy miből kell kiszednem?
  • lobig
    nekem is Dual Action-öm van már egy éve. teljesen jó.
  • r9actros
    Hello!
    Gondolom elhangzott már párszor ez a kérdés,de szeretném tudni honnan lehet egyszerűen leszedni a fifát?Torrenten kívül van más ahonnan le lehet?Előre is köszi
  • james69holden
    hát attól függ mennyi pénzt szánnál rá
    én amúgy logitech párti vagyok, azon belül is a Rumblepad 2-őt választanám Link
    vezetékes 6-7ezer körül van, vezeték nélküli 9-10 között
    de van 5ezer körül a Wingman Dual Action szvsz az se rossz darab (havernak olyan van) Link
  • Neoncsoves
    OFF
    Szerintetek érdemes egy Genius Game Pad MAXFIRE G-12 USB -ra beruházni, vagy inkább egy drágábbat, jobbat vegyek? vélemény? Igazából fifara veszem :P
    ON
  • gabi89
    Ezért ez szar mert ha pl Realal vagyok akkor Ronaldinho-t meg eggyáltalán senkit se vehetek meg a Barcából de az Atletico Madridból se szerintem mert ők is ríválisok :(
  • Tom Tom
    Itt aztán van minden:D
  • CodeRed
    Egy könyökkel betolt labda. A bíró megadta. :-)
  • grebber
    Gamepadot és billentyűzetet hol lehet konfigolni a játékon belül?
  • Zizou5
    nem moondoom elllll.. eddig 1 emberrel se jácottam aki tudja olnine ba vagy bármibe. szal én tom csak a világon bebebe :D:D::D:DD:
  • andmez
    Szóval a Bajnokság játékmódban játszod egymás után a meccseket, de csak a tabellát lehet megnézni. A párosítást és a többi csapa álal játszott meccsek eredményeit sehol nem találtam.
    Lehet, hogy bamba vagyok, de ez van...
    No?
  • Tom Tom
    de mik azok a gombok?ja mondjuk igen a rivális csapatnak soha nem adnak el senkit.Nálam is ez volt C. Ronaldoval...
  • Zizou5
    egy jo gombkombinációval lehet, ha szerencséd van, golt löni kapussal egész pályárol. nekem sikerült a szerencse, és givennel gólt löttem, van der sarnak. igaz elég bugos gol volt.
  • Zizou5
    megesküszök neked..
  • Zizou5
    nem nem lehet. én megakartam venni puyolt, 2xes pénzt adtam érte, több pénz meccsenként stb, még a mutato el se indult, mert azt írta ki, h ellenséggel nem tárgyalnak, vagymit írt. szal azért mindenkitnem...
  • Tom Tom
    hogy sikerült kapussal gólt lőnöd?
    Sztem baromi nagy kamu
  • Tom Tom
    Bárkit meg lehet venni csak fölé kell ígérni jópár millióval...
    vagy jobb fizut adsz vagy gólért jutalmat vagy dupla licit stb...
  • Zizou5
    ha elmondod értelmesebben a kérdést akkor lehet h tudom rá a választ.
  • lobig
    kb 50 perc alatt be is imoprtálta
  • andmez
    zizou az én kérdésemre nem tod a választ véletlenül?
    megköszönném...
    sőt inkább meg is köszönöm
    :)
  • Zizou5
    benyomod a szabad úszókat, vagy a kölcsönözhetőket, kidobja őket, de sajnos, ezek nem lesznek sztárjátékosok, max 70esek.
  • mate317
    Hi!
    Hogy tudok leigazolni manager módban vkit aki amúgy nem eladó? A max. árajánlaot sem fogadják el:(
    Segítsetek mert lejár az átigazolási időszak:D
  • andmez
    szasztok!
    meg lehet nézni sima (nem manager) bajnokság módban az eredményeket?
    mert én kurvára nem találom sehol, és elég idegesítő, hogy a tabellából kell kibányászni a többi meccs eredményét!
    SEGÍTSETEK, mert elrontja a jtékélményt!
    Vagy nem lehet? mert az elég gázos
    Köszi!
  • Zizou5
    szó szerint egész pályárol, a 16oson belülről. de nem mondom meg hooooooogy :P:P
  • Zizou5
    srácok, egész pályárol rugtam givennel golt, onlineba :D:D:D:D:D: csak képet nem csináltam mert annyira nevettem :D:D:D:d
  • Tom Tom
    Ronie gyors...

Egyetlen csel amit jól tudok megcsinálni:P
  • grebber
    Valaki help nagyon nem találom hol lehetne bekonfigolni a billenytűzetet és a gamepadot!!Hol kell?
  • Tom Tom
    Nem gyenge góól.
  • Mor3llo
    nemtom, mivel másodosztályban volt még ez a meccs, ne számíccsunk már egy Allianz-Arénára :D
  • Zizou5
    ez milyen "stadion"?? :D:D:d
  • Mor3llo
    törölt hozzászólás
  • matyi08
    ha hamachival hálózatban akarunk játszani, és én csinálni akarok egy szervert, a haverom miért nem látja? az lehet, hogy a router miat van?
  • Neoncsoves
    mekkora vértócsa van ott!! :DDD
  • matyi08
    ha hamachival csinálok hálózatot, hogy kell játszani? vagy csak direkt IP-vel lehet?
  • lobig
    Import to All Stadiums-ra nyomtam
  • arsnl
    bocs, hogy 2szer ment az egyiket ki lehet törölni
  • arsnl

Seongnam-i Beckham gólja:DDD
    sry a minőségért, de így a legkisseb a mérete
  • lobig
    az normális, hogy már 10 perce importálódik a zdata_34.big???
  • Kisvigyori
    ako mék!!
  • bubu13
    Direct ip-be