36657
-
#8365 hol találom a dvd-n a zdata34-et??? nekem nincs rajta. vagy miből kell kiszednem? -
#8364 nekem is Dual Action-öm van már egy éve. teljesen jó. -
r9actros #8363 Hello!
Gondolom elhangzott már párszor ez a kérdés,de szeretném tudni honnan lehet egyszerűen leszedni a fifát?Torrenten kívül van más ahonnan le lehet?Előre is köszi -
#8362 hát attól függ mennyi pénzt szánnál rá
én amúgy logitech párti vagyok, azon belül is a Rumblepad 2-őt választanám Link
vezetékes 6-7ezer körül van, vezeték nélküli 9-10 között
de van 5ezer körül a Wingman Dual Action szvsz az se rossz darab (havernak olyan van) Link -
Neoncsoves #8361 OFF
Szerintetek érdemes egy Genius Game Pad MAXFIRE G-12 USB -ra beruházni, vagy inkább egy drágábbat, jobbat vegyek? vélemény? Igazából fifara veszem :P
ON -
#8360 Ezért ez szar mert ha pl Realal vagyok akkor Ronaldinho-t meg eggyáltalán senkit se vehetek meg a Barcából de az Atletico Madridból se szerintem mert ők is ríválisok :( -
Tom Tom #8359 Itt aztán van minden:D -
#8358 Egy könyökkel betolt labda. A bíró megadta. :-)
-
#8357 Gamepadot és billentyűzetet hol lehet konfigolni a játékon belül? -
#8356 nem moondoom elllll.. eddig 1 emberrel se jácottam aki tudja olnine ba vagy bármibe. szal én tom csak a világon bebebe :D:D::D:DD: -
andmez #8355 Szóval a Bajnokság játékmódban játszod egymás után a meccseket, de csak a tabellát lehet megnézni. A párosítást és a többi csapa álal játszott meccsek eredményeit sehol nem találtam.
Lehet, hogy bamba vagyok, de ez van...
No? -
Tom Tom #8354 de mik azok a gombok?ja mondjuk igen a rivális csapatnak soha nem adnak el senkit.Nálam is ez volt C. Ronaldoval... -
#8353 egy jo gombkombinációval lehet, ha szerencséd van, golt löni kapussal egész pályárol. nekem sikerült a szerencse, és givennel gólt löttem, van der sarnak. igaz elég bugos gol volt. -
#8352 megesküszök neked.. -
#8351 nem nem lehet. én megakartam venni puyolt, 2xes pénzt adtam érte, több pénz meccsenként stb, még a mutato el se indult, mert azt írta ki, h ellenséggel nem tárgyalnak, vagymit írt. szal azért mindenkitnem... -
Tom Tom #8350 hogy sikerült kapussal gólt lőnöd?
Sztem baromi nagy kamu -
Tom Tom #8349 Bárkit meg lehet venni csak fölé kell ígérni jópár millióval...
vagy jobb fizut adsz vagy gólért jutalmat vagy dupla licit stb... -
#8348 ha elmondod értelmesebben a kérdést akkor lehet h tudom rá a választ. -
#8347 kb 50 perc alatt be is imoprtálta -
andmez #8346 zizou az én kérdésemre nem tod a választ véletlenül?
megköszönném...
sőt inkább meg is köszönöm
:)
-
#8345 benyomod a szabad úszókat, vagy a kölcsönözhetőket, kidobja őket, de sajnos, ezek nem lesznek sztárjátékosok, max 70esek. -
mate317 #8344 Hi!
Hogy tudok leigazolni manager módban vkit aki amúgy nem eladó? A max. árajánlaot sem fogadják el:(
Segítsetek mert lejár az átigazolási időszak:D -
andmez #8343 szasztok!
meg lehet nézni sima (nem manager) bajnokság módban az eredményeket?
mert én kurvára nem találom sehol, és elég idegesítő, hogy a tabellából kell kibányászni a többi meccs eredményét!
SEGÍTSETEK, mert elrontja a jtékélményt!
Vagy nem lehet? mert az elég gázos
Köszi! -
#8342 szó szerint egész pályárol, a 16oson belülről. de nem mondom meg hooooooogy :P:P -
#8341 srácok, egész pályárol rugtam givennel golt, onlineba :D:D:D:D:D: csak képet nem csináltam mert annyira nevettem :D:D:D:d -
Tom Tom #8340 Ronie gyors...
Egyetlen csel amit jól tudok megcsinálni:P -
#8339 Valaki help nagyon nem találom hol lehetne bekonfigolni a billenytűzetet és a gamepadot!!Hol kell? -
Tom Tom #8338 Nem gyenge góól.
-
#8337 nemtom, mivel másodosztályban volt még ez a meccs, ne számíccsunk már egy Allianz-Arénára :D -
#8336 ez milyen "stadion"?? :D:D:d -
#8335 törölt hozzászólás -
#8334 ha hamachival hálózatban akarunk játszani, és én csinálni akarok egy szervert, a haverom miért nem látja? az lehet, hogy a router miat van? -
Neoncsoves #8333 mekkora vértócsa van ott!! :DDD -
#8332 ha hamachival csinálok hálózatot, hogy kell játszani? vagy csak direkt IP-vel lehet? -
#8331 Import to All Stadiums-ra nyomtam -
#8330 bocs, hogy 2szer ment az egyiket ki lehet törölni -
Seongnam-i Beckham gólja:DDD
sry a minőségért, de így a legkisseb a mérete -
#8328 az normális, hogy már 10 perce importálódik a zdata_34.big??? -
#8327 ako mék!! -
#8326 Direct ip-be