FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fincsi, ha megoldják, hogy a sztárok ne igazoljanak ilyen középcsapatokba akkor<#eljen> 😊
Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Igen, élõben láttam róla gameplayt.
Lord RZA a PUNK
Na szevasztok, ma a 7. szezonomat fejeztem be a Virtuális prómmal jobb hátvédként a Lazióban, 29 évesen, 80as ratinggal, világklasszison, elértem a kulcsjátékos szintet. Elég szar helyen ( 13 a 20ból ) végeztünk a liga tabellán, viszont az olasz kupát megnyertük. Na a próbléma a következõ: miután rányomtam, az "idény vége" opcióra, akkor ugye kapja a profid az ajánlatokat a többi csapatoktól. Legalább is így volt ez az utóbbi 7 szezon végén. Most is így van, csak most nem játékosként, hanem MANAGER szerzõdéseket kapok CSAK! . Próbáltam, h visszatöltök egy régebbi mentést de hiába, ugyanaz még ha épp el is vesztettük a kupát, akkor is. Ez valami bug? Mert szerintem az. Utána olvastam, legtöbb embernél már az 1. szezon végén elõjön ez a hiba, valakinél késõbb. Azt is kétlem, hogy kiöregedett a játékos, mert van olyan a csapatban, aki csatárként 36 éves. Na aki tudna erre egy megoldást az legyen szives segitsen nekem mert qrvára nem akarok manager lenni. Köfi

Effe88
grafikailag nem hiszem, ugyan az lesz mint a 12 de az teljesen jó
tartalmilag viszont sokkal jobb lesz:-kibõvített manager mód,+sokkal több stadion,gyakorló módba ügyességi feladatok stb...
- a gameplayen meg finomítanak,jobb ütközések,jobb cselezések,elsõ érintés
szóval jó lesz ez!!!😊

Rudee
#33230-ból sokat nem lehet megállapítani, talán azt, hogy sokat költöttek a rendezvényre. A játékot alig mutatják.

Rudee
Nagyon informált vagy. Játszottál már vele esetleg? <#smile>

A motor ugyanaz marad, gameplay alapján szinte semmi sem változott!
Vedd meg eredetiben és magyar lesz! Vagy találd fel magad! 😉
Lacoka12
grafikailag és játék élménybe jobb lesz a 13?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

LINK: katt

Pff... tök ugyanaz

Breki33
Sziasztok.azt szeretném kérdezni,hogy a magyar kommentárt hol lehet beállitani.Mert a játékfelirat az magyar de a kommentátor csak angol mexikói meg még egy nyelv van.arra nem emlékszem hirtelen.köszönöm.
Breki33
Rudee
Kis idõt az optimalizálásra is szánnak, remélem.

Effe88
A legfontosabb elemek a PC-s változatban az alábbiak lesznek:
- Támadó intelligencia: Az új helyezkedési rendszer segítségével az AI jobban tudja majd értékelni az aktuális helyzetet, majd úgy helyezkedni, hogy a lehetõ legjobb pozíciója legyen a támadáshoz. A játékosok keményebben és okosabban próbálják majd áttörni a védelmet, futásokkal a védõk pozícióját gyengítve és új passzolási lehetõséget teremtve a csapattársaknak. A játékosok két lépéssel elõre fognak gondolkodni.
- Komplett cselezés: A támadó 360 fokos szabadsággal rendelkezik majd a cselezésben, ezen kívül nagyon precíz mozdulatokat is képes lesz végrehajtani.
- Elsõ érintéses irányítás: Új rendszer amely lehetetlenné teszi a tökéletes labdaátvételt ezzel kiszámíthatatlanná téve a játékot. A rosszabb passzokat nehezebb lesz átvenni, így a védõnek könnyebb lesz a támadótól elvenni a labdát. Így a játékosok képességeinek a figyelembevételével sokkal kiegyenlítettebb lesz a támadás és a védekezés egyensúlya.
- Player impact engine: A tavalyi évhez hasonlóan azt tökéletesítve a védõknek a lehetõségük lesz a testük segítségével kibillenteni a támadót és megszerezni a labdát. Jobb pozícióért harcolhatnak, így rossz döntésre kényszerítve a támadót.
- Taktikus szabadrúgás: Három játékossal is kombinálhatjuk mostantól a szabadrúgásokat. Összezavarhatjuk az ellenfelet a figurákkal. Természetesen a védõk is reagálhatnak a módosításokra, több vagy kevesebb védõt állítva a sorfalba, vagy esetleg kirepülõ játékost küldve.
- Gyakorló játékok: Teljesen új mód, ahol megtanulhatjuk, de mester szintet is elérhetünk a FIFA 13 irányításában összesen 32 mini játékban.
- Karrier mód: Harcolj a csapatodért vagy a válogatottadért a kiterjesztett karrier módban, ami most már nemzetközi szinten lesz. Menedzseld a válogatott csapatot, játssz barátságos meccset, selejtezõt és nagy nemzetközi tornákat. Klub szinten új átigazolási rendszert raktak be. Lehetõség lesz ellenajánlat tételére, játékos cserére pénzügyi kompenzációval egybekötve, de csapat szerepet is felajánlhatunk. Játékosokat kölcsönözhetünk, de minket is kirúghatnak a csapattól, akár év közben is.
- EASFC: Továbbra is lesznek az igazi foci eseményeihez köthetõ kihívások, de rengeteg mindent vásárolhatunk is, mezeket, speciális ünnepléseket, Virtual Pro extrákat, szuper játékos megfigyelõket is. Az EASFC meccs napban az igazi foci eseményeit kapjuk meg a hírekben, illetve a meccsek alatti kommentárokban. A meccsek menetrendje, eredmények, játékos formák mind az élõ eseményekbõl aktualizálódnak. Minden héten le lehet játszani a hét meccsét is, ami a legizgalmasabb, legrangosabb derby-ket jelenti.
- Fifa Ultimate Team: Szerezz, vásárolj, cserélj ahhoz, hogy a legjobb csapatod legyen. Készíts és kezelj akár több csapatot is online. Az új játékosoknak minden eddiginél könnyebb lesz a rendszer, mert teljesen új navigációs felületet kapunk.
- EA billentyûzet és egér irányítás: Minden trükköt végre tudunk majd hajtani az egér és a billentyû segítségével
- Csapattárs irányítás: Az egérrel lehetõségünk lesz kijelölni a csapatársak mozgását, de a védekezésben is megadhatjuk, hogy kit fogjanak.
- 30 liga, 500 hivatalosan licenszelt csapat, 15.000 játékos
Boltokba kerülés: 2012. szeptember 28.
Online játékosok száma: 1-22
Offline játékosok száma: 1-5
Minimum rendszer követelmény: Kétmagos CPU (Core duo 2 vagy jobb.) Intel Core2Duo @ 2.4Ghz Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 2 Gigabyte RAM. DirectXŸ 9.0c kompatibilis 3D 256 MB-os videókártya (Shader Model 3.0 vagy magasabb támogatás). ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT
fifahungary.hu

setuh
Hello!

Tudtok adni egy hamachi verzio szamot amivel mukodik a fifa 11 lanba?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

[HUN]FaTaL
Reméljük jó lesz.

Azért jó lenne, ha az alap dolgokat kijavítanák. Pl. a fiókcsapatok ne jussanak már fel az elsõ osztályba...

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
Demó szept 11-én.Most hangzott el a Gamescomon

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Effe88
én örülnék neki😄😄
jól lehetne hülyülni😄😄szépen elcsalnák egy csomó meccset😄😄😄heheh

Effe88
szept 25. észak-amerika, szept 26.eu

Bulykin
hivatalosan amúgy mikor is jelenik meg a Fifa13? <#fejvakaras>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

szabii98

I met God. She's black

szabii98
<#eljen><#hehe>
😄DDD

I met God. She's black

[HUN]FaTaL
lol kiállítok mindenkit 😄DDD

precision
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bazinga!

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Breki33
Breki33
talán ki kéne nyitnod a szemed.........

talán nyiss egy Pes vs Fifa topikot
Rudee
Vagyis már 😄

Rudee
NB1 még egy ideje elérhetõ.

egyébként, anno nagy PES buzi voltam, a 6. résszel sokat toltuk, mérföldekkel jobb volt mint a FIFA. Ami brutálisan bosszantott annó, hogy volt az a belassulásos "effektje", azaz bugja a PC-ken, aki játszott vele, az gondolom tudja mirõl beszélek, néha brutál flottul ment a játék, néha meg mint a lassított felvétel. szó szerint. volt hogy percekig oké, aztán percekig slow motion.

a focis játékokba egy ideig beleuntam, aztán amikor hallottam mekkorát javult a konzolos FIFA, szidtam a jó istent, hogy PC-re miért nem ezt kapjuk... persze azóta beszereztem egy PS3-at és bár tényleg vannak hibái a játéknak, de értelmes és logikus fejlesztésekkel jönnek elõ az EA Sports-nál.

pl. ez a tréningezõsdi. brutál jó. Élvezettel tanít meg olyan dolgokra, melyeket egyébként nem tudtál vagy lusta voltál utánanézni. Szórakoztató, hangulatos. A FIFA 13-ból kilopott képek alapján pedig a menü, a körítés ismét kiváló lesz, tényleg évrõl évre fejlõdik, nem ülnek rá csak úgy lazán a projektre.

a PES szvsz valahol pár évvel ezelõtt elveszítette a fonalat. és én még mindig nem látom a kiutat, mert hiába csinálna tényleg minden téren jó játékot a KONAMI, ha az EA nem csinál valami baklövést, és nem lesz jóval jobb a PES, addig érdemi változás nem lesz a bevételek eloszlását illetõen.
[HUN]FaTaL
A 12 pedig sokkal szarabb volt, mint a Fifa 11. A Pes2013 demoja meg eszméletlen jó, persze hibák vannak, mint mindenben. 😊

2011-ig peseztem azt összes résszel, de mióta fifára váltottam 12b-en újra élveztem egy focis játékot...
és ha csak a minimális hibákat javítják, idén egy brutál jó játék lesz
már alig várom az online klub meccseket
[HUN]FaTaL
Csak a grafika, az optimalizáció meg a játékmenet egy kalap szar, tehát modokkal lényegében a pes össze-vissza veri.

Breki33
lol 😛
mondjuk én konzolon nyomom, így nálam egyértelmû. de a PES olyan szinten el van tévedve menüre, meg úgy sok minden téren, hogy élbõl kibasznám a grafikus vezetõjüket, dizájnerüket... tudom részletkérdés, de engem, aki tanulta ezt borzasztóan zavar, egy hányás az egész. tavaly is az volt, idén meg aztán pláne, ahogy elnéztem az új demo-t...
Engem csak az zavar hogy a managerbe nem rakják bele a fifa motorját...

szabii98
Az animáció a PESnél sokkal jobb, valamint a közönség , a játékosokon kívüli tárgyak kidolgozása is. PESnél van fasza zászló kivitel, meg minden, tökjól moddolható(fifa azért kicsit nehézkesebb), a nézõk nem ilyen tábla szerû vackok, mint a fifánál már több ezer éve, a pesnél vannak normál nézõk, fényképezõ csávók, meg biztonsági õrök, lehet betenni görögtüzet meg minden.. de a FIFA Manager módja az mindent ver... 😄 Nem tudok dönteni , melyik a jobb. Talán a PES, mert abban vagy BL/EL és könnyen bele moddolható egy csomó ország. FIFA 12höz mióta készül már a magyar nb1, aztán pár hét és itt a FIFA13..

I met God. She's black

mondjuk az röhej, hogy ha feltesznek valahova valamit hivatalosan, akkor valaki leszedni és felteszi a saját oldala, accountja alá is, tiszta nevetséges az egész... ha az ember meg most érdemi kommunikációra és visszajelzésekre lenne kíváncsi, kénytelen lenne megkeresni a hivatalos EA sport által feltöltött promo anyagot...
hát igen, egyre jobb a FIFA. Design, tervezés, játékmenet, játékmódok... Sorolni lehetne. A konkurencia a nyomába nem ér összeségében (!). Ezt nem szájkarate céljából írom, egyszerûen így érzem, látom, miközben kipróbálom mindkettõt, és nézem ezeket a promo videókat...
Bulykin
oda fog vágni amúgy:

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

gabesz2222
meg még azt szeretném kérdezni hogy az edzõ mért nem cserél le soha? néha már semmi energiám nincs de még olyankor s e hívna le... már két szezont lenyomtam profimmal de egyszer se hívtak le a pályáról...

gabesz2222
de pl ha csak simán egy létezõ játékossal kezdtem karriert az is fejlõdött pedig az nem virtuális prfil volt... szal így a virtuális profim magátol nem fejlõdik? csak mert 39% van kész a feladatok közül de a többi már elég nehéz és még csak 79-es vagyok

Effe88
igen+gyakorló arénában is vannak feladatok pl.tizenegyesrúgások,szabadrúgások,csavart lövés,cselek,dekázás

gabesz2222
sziasztok

fifa 12-ben csak akkor fejlõdik a virtuális profim karrierben ha teljesítek egy feladatot? vagy ez mitõl függ?

Közben beötlött még egy dolog: A folytathatóság. Remek példákat láthatunk EA által kiadott játékoknál, gondolok itt a Mass Effectre, ahol lehet folytatni azt amit elkezdtél. FIFA-ban miért kell minden évben újra kezdenem a Virtuális Profim építgetését? Miért kell 0 tudásról kezdenem, amikor az elõzõ évben már csináltam egy világsztárt? Miért kell a Menedzser módot 0-ról kezdenem, amikor már megnyertem 4 bajnokságot és 3 BL-t, meg ki tudja hány kupát...? Miért? Miért nem folytathatom a következõ évi játékban azt amit a tavalyival elkezdtem??? Ha egyszer fizetek érte, akkor miért nem tehetem ezeket a lépéseket meg??? Miért kell minden évben mindent a 0-ról kezdeni, amikor más játékokban rengeteg lehetõség van a mentett karakterek és eredmények betöltésére?

De hogy ne csak sírjak, nem rég szúrtam egy online gólt, kapásból beemelte Benzema. Az indítás sem rossz, de a mozdulat... Ahhw *.* Azért a negatívumok mellett szép pillanatai is vannak ennek a FIFA-nak, pl. mikor az elsõ osztályban ilyen gólt lõsz. Sajna több szögbõl nem tudtam felvenni, meg lassítani mert kilépett a srác :/ 😞