FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mégis mindenki evvel fog játszani mert túl bonyolult nekik a pes 😄

ProGabe
kiugratás:q nyomogatása ill. nyomvatartása aztán megfelelõ idõben a w,ennyi ez eddig is így volt,vagy most megváltozott azért írogatjátok?nem próbáltam,4 perc elég volt ebbõl a förmedvénybõl mára,majd a teljeset még megnézem hajdu pista miatt 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ja a labda fizika az tényleg érdekes,volt egy beguritott labda ami alig ért el a hálóig a kapuban ,aztán ott hirtelen felpattant a magasba...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ProGabe
hát ez szar lett,ennyi
najó:eszméletlenül lassú játékmenet,buta ai,labdavezetésnél,lövésnél fél méterre van a játékos lába a labdától(mármint amikor hozzá kéne hogy érjen ugyebár),buta ai (igen,2x mert annyira semmittelen),a gyep is szánalom,a labda "fizikája" is,stb
nem is tudom minek írtam le zeket,csak annyit kellet volna:fifa by easports...szánalom...sajnos!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Breki33
lássuk azt a partjelzõt
GTheo
Nekem nagyon tetszik, mondjk középen van és partjelzõ is szal de kül kiráály.
Ajánlat: Kisszögletet próbáljátok, mindig góltlövök belõle 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

examinee
Na kiprobáltam! Lehet kiugratni csak tudni kell hogyan! Aps nem mindig jön össze vagyis pontatlanabb mint eddig volt, szoval valoságosabb! ivelések se mindig pontosak - valóságosabb! Partjelzöm nem Missing Texturás, 1024-be nem középen van a feliratozás!
Windowsba be kell állitani a grafikát: felkell tolni mindent és szép lesz a grafika is!

LasDen
én most lokálból szedem a GS-rõl 😄
lassú de leszarom...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vmvr
Nem mondod? Mert én ea downloaderrel küldöm, de ugye volt már olyan akinek ea downloaderrel lejött?:S

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Gyovai
kösz faszom ebbe a szar eadowloadba megáll 98% nál aztán elölröl kezdi<#boxer>

vmvr
Nekem is ez volt, most már az ea downloaderrel töltöm

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Breki33
letöltésvezérlõ.....
McFrost
fikahungaryn 2x mehalt a letöltésem 50% körül...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sly06

Gyovai
akár torrent is

Gyovai
valaki lécci egy jol mükdöd linket a a demohoz..!!

Bazz...Ekkora Bugot. Középkezdés. Lepasszolom a labdát mindenki eltünik és egyszer csak a kapumban a labda...öngól...
hát szar ügy

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Breki33
igen
Breki33
két éve mondjuk
Breki33
szerintem a szabad jobb lett lásd a gólom

Várjuk meg a teljest én azt mondom!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

sztem lehet kiugratni is, nekem sikerült csak gyakorolni kéne, sztem nagyon jó lett...
Nálam is zászló színe van a partjelzõnek 😄
Katasztrófális lett ez a 07. Amikor a labdáért sprintelnek, olyan mintha egyhelyben futnának 😊 Nagy totojázós szar lett az egész. Azt mondták pontosabb lesz a szabadrugás... hát a 06 W.C.-ben sokkal jobban lehetett lõni. A szöglet is nagyszerû lett, tapogatózás a sötétben eddig. 😊
Remélem azért hozzászokok, mert ez így nagyon gyenge elsõ nekifutásra.
Fyrex
mostmár valami pozitívum is jöhetne 😛

Avanti Crociati!

Hát a partjelzõ az nálam is ilyen próbababa stilusú...

Kaplan
Hát én kész vagyok, ritka gyenge. Siralom, ááá 😞
Hogy egy normális pörgõs kiugratásos akciót ne lehessen vezetni, csak átlövésekkel vagy átívelésekkel kell operálni, ez nonszensz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ott sincs
Pedig a gamestar videoban volt
arra tudok gondolni, hogy talan a teljesben be lehet majd kapcsolni a menuben
de a cfg-ben nincs ra utalas sajna...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Fyrex
😮O

ha egy szép mozdulatot csinálsz a pályán, késõbb visszajátsza?

Avanti Crociati!

Fyrex
az átvezetõknél sincs?

márpedig grafikában nemhiszem h változás lesz

ezekszerint megintcsak a ps2re marad a blur

Avanti Crociati!

Breki33
Az viszont tetszik hogy a cselsorozataim megismétli
Vazzeg, ha teljesben sem lesz blur effekt, en tunteni fogok az EA szekhaz elott... rohej

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Fyrex
😄DDDDDDDDDDDDDdddd

szegény ne bántsd 😊)

örül h nem kell holnapra tanulni

Avanti Crociati!

Breki33
és a partjelzõd milyen?
examinee
Valaki #1852-re?

Breki33
akkor nálam nemtudom miért így van

érdekes
Breki33
pach P

ezeket este nyomják a fejetekbe?

1024-ben jó helyen vannak a kijelzök.

ez még csak egy demo még egy pár javítás lesz a teljesben ugyis meg lesz hozzá pach!!!!
Breki33
igen nálam is így volt és utánna látszik
FH-ról meglett,majd mindjárt nézem.

Sly06
Az nekem nem jön a délelõtti linkedrõl...

én láttam de a linket külön be kell írni egy új ablakba

examinee
Valhol: 589 mega van ahol: 562 van ahol 600 feltt van!! Meylik a jó???

akkor nem bug
pedig azokat keresem hehe<#idiota>

Breki33
látszik az elsõ szabadrúgásom?
Fyrex
nincs bent teljes terjedelmével a labda

ergo nem gól 😊

Avanti Crociati!

Breki33
sehol a fifáknál külön progi kell hozzá

konkrétan az expander
Hát a labda egy része még mintha a vonalon lenne...