FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

examinee
Hát tudod van olyan hogy control center...

examinee
Mondom hogy a patchel nem jo a partjelzö! Ha meg nincs patch vagyis az az expander akkor meg nincs partjelzõ szoval akkor nincs is missing texture! ezt irtam le elõbb is! Hameg az ea csinálta volna az expandert akkor mért nincs benne a partjelzõ a demoba? Porugálok csinálták az expandert nem az ea..

Nem a FIFA 06 topikba akartad? 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

És ez milyen játék volt?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Winz
Karrier módban volt akit kirúgtak?
Én az Evertonnal orrba-szájjba nyertem mindent,azt mégis kib*sztak 😞
A ligakupa elõdöntõig jutottam,igaz a kassza -1000 ruppón állt mert toltam egy kis zsét a stadion programba,de ha megnyerem a kupát dõl a lé.
Azt a mélt küldték,hogy nincsenek megelégedve velem,szétpicsáztam a Pool-tól MU-ig minden tímet erre ez a köszönet?😊
Télleg a gempa miatt váltak meg tõlem?

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Kösz!

Te amugy milyen "windowsba" grafika-allitasrol beszelsz? a

sracok, valaki tud valamit arrol ,hogy a gamestaros video VALOBAN a pc-s verziorol keszult? mert igy utolag nezve kicsit fura...

Breki33
mindjárt mutatok
Tudtok pár csel kombinációt?

üdv az a kérdésem hogy a stadionokat hogy tudom változtatni?

Breki33
te komolyan azt hiszed, hogy a készitõ csinálta a partjelzõt? P

Amúgy mez az van rajta :-)

Mutass képet, hogy nálad jó, ne mellé dumálj P
examinee
Demoba nincs! Teljesbe lesz!

ProGabe
biztos,hogy csak a demoban nincs

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

examinee
Hát ott a kép amit betettem! Azon nincs se biro se partjelzõ😄
Szoval nem missing texturás a partjelzöm!

Viccet félre téve: ugyebár csak a patchel van partjelzõ! Az már a készitõ hibája hogy elbaszta és nem tett rá mezt, mert ugyebár azt nem az ea csinálta.. hanem egy portugal srác! -a jol tudom

watto
pedig aszt mondják...újságba is írják...lehet hogy csak demóban nem 😛

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

mike0013
nem😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

PESFAN
Én MU-Celtic-ek nézek

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

watto
magyar a kommentár?

LasDen
ha tartja a tempót pont a Lyon-Real meccs elõtt kiprószálhatom 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

PESFAN
Na kipróbáltam.

A játék legnagyobb erénye, a játékmenet, ami végre nem olyan kurva gyors mint egy ferrari, hanem tök reális lett.
Hallottam hogy PES-ben akarják gyorsítani a játékmenetet, hát nagyon remélem, hogy nem a a fifa elõzõ részeihez hasonlóan.
Az nagyon gagyi volt.
Nem mondom hogy nagyon szar inkább csak szimplán szar a Fifa 07, ettõl azért rosszabbra számítottam.

Breki pajti.
Adok egy jó ötletet.
A PES újabb üde színfoltja lehetne, hogy ha a Fifából valahogy kivennénk a csapatok logóit, amik benne vannak mert nagyon szépek, és azokat raknánk át a PES-be logónak.
Csak egy ötlet mégha hülye is.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Breki33
sg tükörben P
watto
ja 😄
magyar a kommentár?

Breki33
szedd több szálon letöltésvezérlõvel akár több helyrõl

10 szálon is jöhet
LasDen
GameStar...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

watto
mi az a gs?

Breki33
jobb analóg illetve r2 de az nem mindig jön be
LasDen
én a GS-rõl szedem FlashGettel...130-140 között..

Breki33
na hol a kép?
watto
és tényleg magyar a kommentár?

ProGabe
<#zavart2>a zinternetrõl

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

watto
és honan lehet leszedni ha megjelent?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
mikor jelenik meg?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

examinee
Grafikát windowsba is fellehet nyomni!

Kaplan
Én kitudnék ugratni, de olyan szinten betömörül az ellenfél, hogy lehetetlen. Ennyi. Eddig nem igazán gyõzött meg. Pedig nyomtam vele, vagy két órát eddig.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hi !

az normális, hogy több helyrõl is 50-65 kb/s közt tudom szedni ??
ja és nekem is volt 50%-nál elszállás 😞(

eZo
a grafikát és egyébb dolgokat a Fifa07DemoExpander-el tudjátok álltani

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Nemtudja valaki, hogy hogyan kell cselezni gamepaddal?
examinee
Legrossszabb az hogy a gamepados hibát se javitották még ki! Hogy egyeseknél pl nálam nincs 3-as gomb! Nem ismeri fel és ez volt már a 2006-ba is.😞 (bár az állitolag törés hiba volt - eredetibe ment rendesen)

Breki33
d+s hiányzik nekem nagyon

meg mindig dd-vel akarok beadni és r2-vel cselezni
Breki33
a eadownloaderen mintha 8 ho let volna a release
vmvr
Üdv neked😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

eZo
a teljes verzió a magyar kommentár miatt azért fent lesz a gépen, de még azt se mondhatom, hogy csalódtam... kb erre számtottam!
most lejátszottam 1 meccset a pes5-el hát igen, ég és föld !
sajnos a fifa 2005 ben is közismert bug-nak számtott dolgok, még erõsen jelen vannak, nem javtottak hibákat 2 év alatt 😞
2xD -vel szinte bárhonnan gólt lehet rúgni, hogy a kapusnak esélye se legyen és a beadások utáni fejesek ugyanolyanok mint korábban 😞

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

LasDen
nah de legalább nagyot nem csalódok...habár így se úgy se csalódtam volna....soakt alapból nem várok tõle 😄

Fyrex
énis csatlakozom 😊)

Avanti Crociati!

csak tudnám mit csináltak az elmúlt napokban amikor elnapolták a demo kiadását??

Sly06
na én vagyok még így vele <#zavart1>

Mor3llo
énis így vagyok vele vmvr xD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

srácok hülye kérdés de nemjöttem rá!!a graf ot hol tudom felnyomni full maxra?

vmvr
Hát eddig kap hideget meleget, de már jöjjön le nekem is!😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix