FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én az Evertonnal orrba-szájjba nyertem mindent,azt mégis kib*sztak 😞
A ligakupa elõdöntõig jutottam,igaz a kassza -1000 ruppón állt mert toltam egy kis zsét a stadion programba,de ha megnyerem a kupát dõl a lé.
Azt a mélt küldték,hogy nincsenek megelégedve velem,szétpicsáztam a Pool-tól MU-ig minden tímet erre ez a köszönet?😊
Télleg a gempa miatt váltak meg tõlem?
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Amúgy mez az van rajta :-)
Mutass képet, hogy nálad jó, ne mellé dumálj P
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szoval nem missing texturás a partjelzöm!
Viccet félre téve: ugyebár csak a patchel van partjelzõ! Az már a készitõ hibája hogy elbaszta és nem tett rá mezt, mert ugyebár azt nem az ea csinálta.. hanem egy portugal srác! -a jol tudom
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A játék legnagyobb erénye, a játékmenet, ami végre nem olyan kurva gyors mint egy ferrari, hanem tök reális lett.
Hallottam hogy PES-ben akarják gyorsítani a játékmenetet, hát nagyon remélem, hogy nem a a fifa elõzõ részeihez hasonlóan.
Az nagyon gagyi volt.
Nem mondom hogy nagyon szar inkább csak szimplán szar a Fifa 07, ettõl azért rosszabbra számítottam.
Breki pajti.
Adok egy jó ötletet.
A PES újabb üde színfoltja lehetne, hogy ha a Fifából valahogy kivennénk a csapatok logóit, amik benne vannak mert nagyon szépek, és azokat raknánk át a PES-be logónak.
Csak egy ötlet mégha hülye is.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
az normális, hogy több helyrõl is 50-65 kb/s közt tudom szedni ??
ja és nekem is volt 50%-nál elszállás 😞(
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
most lejátszottam 1 meccset a pes5-el hát igen, ég és föld !
sajnos a fifa 2005 ben is közismert bug-nak számtott dolgok, még erõsen jelen vannak, nem javtottak hibákat 2 év alatt 😞
2xD -vel szinte bárhonnan gólt lehet rúgni, hogy a kapusnak esélye se legyen és a beadások utáni fejesek ugyanolyanok mint korábban 😞
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú