FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elmondani nem tudom csak mutatni tudnám
partjelzõrõl kérek képet
amúgy ittis jól látszik a ronda csíkozás baloldalt tök éles aztán homályos az átmenet.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ha valami nem jó benne az nem fontos számotokra
Nembaj azse ha ronda, ha bugos csak Fifa legyen :-)
ha neked nem tûnik fel, hogy késik a hang
rárugom és utánna kezd el jajgatni........
mielõtt valaki kitalálná Prodigy 7.1-esem van
sejtettem, hogy védeni fogod :-)
Egy érdekesség még: elõbb rugtam egy golt->hosszura rugtam közelröl és a kapus felismerte hogy közel vagyok és nincs más választás valahova ugrania kell, mint ahogy valóságban is. Vagy bejön vagy nem! Nehátõ rövidre ment én hosszura rugtam.
Lehet ezt a gamet lehuzni, de nem lett roszz sztem.
Partjelzön kivül semmi olyan hibát nem találtam. (bosszantót)
Más: Nincs hang tolodás, mindig rendbe megy a hang! Nincs olyan se hogy nem a labdát rugja el a csávo csak a levegõt (valaki irta ezt is). Nemtom ha ilyen gondokkal küzködtök valami nem jo a demotokba vagy máshol...
Jah: és 1024-be sincs gond a gammel...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
érdekes...nekem a játékosok mozgása szúrt szemet....olyan furcsa számomra ahogy mozognak...de valszeg a teljest is csak a Hajdú B-ék miatt prószálom maj ki....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
#acm
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
#acm
Az persze nem tûnik fel hogy azóta se rakott fel képet róla P
és milyen jól számoltam 😄
nah mingyá felpakoljuk azt jöhet a szörnyülködés/meglepõdés 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mivel ez a szakmám nem hiszem hogy szar lenne
2. Jó nagy hülyeséget írtál nem vga-tól függ, hogy kirajzolja-e a partjelzõ bõrét.
Azse vastagabb mint a játékosoké
3. Kulturáltabban is megnyilatkozhatnál.......
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Attól hogy neked szar a géped és semmi sem jó te bajod, rakj fel uj drivereket stb... de ez a játék alapból shit mer EA...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Még az van hogy nekem nem ugy tünik hogy sok csel lenne benne, vagy megint a gamepadomnál van a hiba? Nyomom az analogot de alig alig csinál valamit..
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
#acm