FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
próbáld ki a R2-t kétszer egymásután ha rájössz elég jól lehet boldogulni vele

elmondani nem tudom csak mutatni tudnám
DaemoonHunter
Felraktam a demot és visszavonom minden rossz beszólásomat a Fifa07-el kapcsolatban! Nagyon jó game! Sokkal jobb az eddigi összes elõdjénél! A cselekrõl csak annyit, hogy én nagyon sok újat megcsináltam benne. Semmi gond sem volt a kivitelezéssel. Controllben a 06-hoz hasonlítanám. Mindent összevetve egész jó game. EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!

Breki33
elbeszélünk egymás mellett

partjelzõrõl kérek képet

amúgy ittis jól látszik a ronda csíkozás baloldalt tök éles aztán homályos az átmenet.
watto
az mitõl van hogy 85%-nál megáll a demó töltése?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Fyrex
85 Carrick <#confused>

Avanti Crociati!

Fyrex
nah tömörítem kifele

Avanti Crociati!

examinee
Breki: inkább mesélj a cselezésröl. Nekem valahogy nem jönnek olyan össze mint a videokon láttunk hogy orba-szájba leeht cseleket csinálni! Mintha a jobb analogom megbénult volna😄

examinee
Tess: ez 1024-be van highon! És hidd el a haggal sincs gond nálam.. feltünne!!!

Na van már teljes verzio, mert amig nincs addig tök fölösleg demoval probálkozni mert egy csomo minden ki van belõle hagyva:S
Mor3llo
Nem hiszem h belerakták volna még a cseleket, én eddig a controlleremmel nem tudtam elõvarázsolni még 1 biciklit sem, cask az a Ronaldinho féle talp alatti húzogatás megy.Szerintem csak a teljesben lesz benne!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Figyelj, ha Neked minden játékban az a fontos, h Unreal 3-as motorja legyen, akkor nagyon tudlak sajnálni!És tudom h vannak hibái, ezt le is írtam azért, ha figyelmesebben elolvasnád, de nekem összetéve ezeket a dolgokat, bármily meglepõ DE : BEJÖN .... és h fog okozni nekem 1 jó pár alvatlan éjszakát ez a játék(csakúgy mint a Football Manager 2007), az tuti biztos 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Forza Italia
Egy kérdésem lenn. A demoba benn vannak azok a cselek ami a videóba volt. Joe Colos féle beadás, vagy a C. ronaldos cselekre gondolok, Vagy az csak a fullba lessz. Elõre is köszi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Breki33
Azért kivülrõl nézve olyan érdekes ám.

Ha valami nem jó benne az nem fontos számotokra
Nembaj azse ha ronda, ha bugos csak Fifa legyen :-)
Breki33
rakj már be egy képet
Mor3llo
Énsem, eddig csak fejlõdést vettem észre a játékmenetben.A grafika..nos igen, ha megnézem az Xbox-os FIFA képeket, elszomorodom 1 csöppet, de van Nekünk játékmenetünk, kárpótoljon az!

examinee
😄😄 Én mindig védem tudod!😄

examinee
Nemhiába nincs az eredeti Demoba benne a partjelzõ, csak ennyit tudok mondani! Az hogy feloldotta a srác hát lol.. ea nemhiába nem rakta bele : nem öket kell szidni állandoan!

Breki33
nem leírni kell hanem képet berakni

ha neked nem tûnik fel, hogy késik a hang
rárugom és utánna kezd el jajgatni........
mielõtt valaki kitalálná Prodigy 7.1-esem van

sejtettem, hogy védeni fogod :-)
examinee
Elsõ véleményem: Nekem is bejön. Sokminden történt benne amit pl: #1975-be leirtak, meg miket már én is irtam!
Egy érdekesség még: elõbb rugtam egy golt->hosszura rugtam közelröl és a kapus felismerte hogy közel vagyok és nincs más választás valahova ugrania kell, mint ahogy valóságban is. Vagy bejön vagy nem! Nehátõ rövidre ment én hosszura rugtam.
Lehet ezt a gamet lehuzni, de nem lett roszz sztem.
Partjelzön kivül semmi olyan hibát nem találtam. (bosszantót)

Mor3llo
Na ja! Nekem sem késik a kommentátor reakcióideje, nem tudom Nálatok hogy van.1024-ben nálam semmi gond sincs(és ha van is másnál, ez sztem csak annak akis programocskának köszönhetõ, a teljesben biztos nem lesz ilyesfajta probléma).A partjelzõ nálam is fura, legalább feldobja a hangulatott azzal a szép színeivel xD nem foglalkozom ezzel sem, mert tudom, az eredetiben nem lesz ilyen probléma 😊

examinee
Most a felbontásrol beszél! A partjelzöt tisztáztuk.. nemirom le 3-adszor is!
Más: Nincs hang tolodás, mindig rendbe megy a hang! Nincs olyan se hogy nem a labdát rugja el a csávo csak a levegõt (valaki irta ezt is). Nemtom ha ilyen gondokkal küzködtök valami nem jo a demotokba vagy máshol...
Jah: és 1024-be sincs gond a gammel...

Mor3llo
törölt hozzászólás

McFrost
nekem cd/dvd-t kér

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

LasDen
nah elsõ vélemény?
érdekes...nekem a játékosok mozgása szúrt szemet....olyan furcsa számomra ahogy mozognak...de valszeg a teljest is csak a Hajdú B-ék miatt prószálom maj ki....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasCar16
a readmi file, az autorunban, és az a rész amikor a telepítõnél L kell fogadni a szerzõdést, szerzõdés szövege is missed

#acm

LasCar16
netem sebessége pedig a béka segge alatt:S

#acm

Breki33
mik azok a filek?
McFrost
egész dléutánom erre kúrtam el , erre nem tom felrakni...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

LasCar16
kicsomagolásnál kiírt 2. hibás filet, se a readme filet nem tom megnézni, se a szerzõdést a telepítõ elején.. szedhetem le mégeccer

#acm

LasCar16
sztem azzal van baj amit letöltöttem...

#acm

LasCar16
<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

#acm

Breki33
jó inkább rádhagyom ha neked egy 2,66-os brand tuninggép GT6600-al szar hát legyen.

Az persze nem tûnik fel hogy azóta se rakott fel képet róla P
LasDen
Nah lejött......1.20h volt 😄
és milyen jól számoltam 😄
nah mingyá felpakoljuk azt jöhet a szörnyülködés/meglepõdés 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Istencsászár
#1829 ezis magától ilyen neked ugye?😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Breki33
azt nem néztem azóta mivel nekem hálisten jó
Breki33
1. fogalmad sincs milyen gépen van P
Mivel ez a szakmám nem hiszem hogy szar lenne

2. Jó nagy hülyeséget írtál nem vga-tól függ, hogy kirajzolja-e a partjelzõ bõrét.
Azse vastagabb mint a játékosoké

3. Kulturáltabban is megnyilatkozhatnál.......
Winz
De ez még a 06-os fifa,csak kíváncsi voltam meg-e esett valakivel-e 😛

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Lacee86
Sztem a Fifa07 igen is fejlõdött a 06-hoz képest, nem is keveset. Pl.: sokkal élethûbbek a játékosok mozgása és a labda mozgása és a kapusok reakciói is; grafikailag jobbak lettek a játékosok arcai; új bejátszások (pl. bedobásnál, kapus bosszankodása...stb.);a szurkolók hangulata is változatosabb; ráadásul a játék gépigénye is csökkent talán (legalább is nekem jobban viszi a gépem, mint a 06-ot). Negatívumok: a fû lehetne szebb is, és a szurkolók megjelenítése is fejlõdhetett volna vmit. Összességében viszont jó lesz a játék sztem, izgatottan várom.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Breki33

kicsit szaggatott, hogy a méretbe beleférjek

ilyesmiket lehet R2-vel
Istencsászár
Fogd már fel az vga hiba, LordHappy-nek x800a van és jó neki... ennyi...

Attól hogy neked szar a géped és semmi sem jó te bajod, rakj fel uj drivereket stb... de ez a játék alapból shit mer EA...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

LasCar16
aham, és volt-e ott vmi megoldás?

#acm

Breki33
Breki

igen, pl hogy mindig restart és újra kéri meg ilyenek
Breki33
pill szórakozik a feltöltõ meg kellett csinálni kicsiben
LasCar16
breki, mámint az én problémámról?😛

#acm

examinee
Persze hogy olyan de már 2 hozzászolásba is leirtam😄
Még az van hogy nekem nem ugy tünik hogy sok csel lenne benne, vagy megint a gamepadomnál van a hiba? Nyomom az analogot de alig alig csinál valamit..

Már én is naon várom azokat a trükköket!!!

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Breki33
olvastam ilyenrõl az ea fórumon
LasCar16
újrarakom a DX9.c-t és kéri h. telepítsem fel legalább a 9.0C-t, pedig az augusztusi van fenn...:ASDSASSASD

#acm

LasCar16
csak nálam ír ki állandóan direct X hibát?...

#acm

Breki33
na hogy világos legyen a patch csak láthatóvá teszi azt a rejtett beállítást

ez olyan mintha azt mondanád a készitõ írja az 1280-as felbontást
õ csak elérhetõvé teszi

erõs fogalmi zavarok vannak

gondolom neked is olyan különben már rég beraktál volna képet