36657
-
mikiking #8966 aha , thx -
#8965 rivális csapattól nem tudsz venni,úgyis mondani fogják h rivális csapattal szóba se állnak... -
#8964 ha nincs licited az azért van,mert elhasználtad mind a 3 licited,de ha vmelyik igazolás nem sikerül,akkor visszakapod a licited -
#8963 #8952!!!!!!!!!! -
mikiking #8962 a Barcával, miért? ugye nem a Real riválissága miatt, pedig a piaci ár 32 millió volt, én pedig már 40-et adtam volna érte + gólonként 15 % + és minden meccs 200000 -
#8961 Hi! Hogy lehet cseleket csinálni?minden embernél más?
-
#8960 154-et elosztod a stadionok számával
talán még csíkozást lehetne cserélni, de én már nem szórakozom vele
ígyis be fog szólni jövőre valaki, hogy én csak füveket tudok csinálni P -
#8959 melyik csapattal vagy me ha barca akkor sztem elfelejtheted:) -
#8958 na Breki visszaolvastam, otthon majd lehet neki állok kisérletezni. úgy tűnik, hogy a mowpattern és a pitchsorroundcode kombinációi adják meg a pálya gyepét. tehát ha egy stadionban akarok gyepet cserélni, akkor is vagy 10-15 fsh-t kell módosítani... -
#8957 Német kommentár
http://files.filefront.com/Fifa_07_Kommentarpatchrar/;5990891;;/fileinfo.html -
#8956 érdemes de ez a korábbi angolos -
#8955 World Roster Update 2007 v1.0 -t kipróbálta valaki?
·Ø The patch file is replaced by new 1.01 version at 9:00 AM 11th, October. (Restoration function is fixed. And you can play Interactive online league normally by replacing "fifa.db" with original "fifa.db" file after installing this patch.) -
#8954 Amúgy erre gondoltál? "Turf Importer v1.2" Ezt találtam.
S ezzel simán be lehet tolni az új gyepet?
Miről kell biztonsági másolatot csinálni, hogy ne kelljen újrahúni a gamét?
-
Tom Tom #8953 Hohh erre büszke vagyok bár a védőt képen találta de sikerült legalább!!!
-
#8952 na vki segítsen.
telepítésnél minden ok egészen addig, amikor kiválasztom a könyvtárba, Továbbmegyek, de hibát ír ki és kilép. Másnál megy a játék... -
#8951 nekem run time error-t ir ki ha be akarok rakni a turf importerbe egy gyep képet... sztetek mi a gond? -
#8950 olvasd el amit írt, elég bonyolul egy táblázatot is felrakott -
#8949 kár -
#8948 nem ugyanaz a gyep van minden stadionhoz csak nem egyforma az összes mint eddig hanem hat féle mint az eredetiben csak szebb színben -
mikiking #8947 és ebben minden stadionhoz van gyep? -
#8946 Na akkor az utolsó turf pack a fifához, ebben különbözőek a gyepek
http://www.mytempdir.com/979698
a tegnapi képek ebből voltak. -
#8945 Grabber mester a KS-ban Palermo poszter !!!! -
mikiking #8944 legalább a fű zöld lett -
#8943 beállításokban lehet színt változtatni sajna a bugyikéket nem -
#8942 vasárnap, asszem... -
#8941 sajnos nem
ezt csak próbálgatással lehetne kideríteni, illetve Sammy tud valamit ez ügyben -
#8940 Breki, azt tudjuk, hogy melyik fsh melyik stadionhoz tartozik?
mert nálam mindig lassan importálja a füvet, és jobb lenne, ha csak egy stadionba kéne és akkor ott próbálnám ki... -
#8939 vodás szám? pfff.... -
#8938 Aki meg akarja mondani a véleményét hívja az EA-t
+36 (70) 385-1111
ne hagyjuk már szó nélkül ezt a bughalmazt !!! -
mikiking #8937 Nem is olyan rossz, vagy igen? -
#8936 A Képes Sportban Fifa Demo van -
#8935 turf importerrel
ma már volt róla szó -
#8934 idézek a FAQ-ból:
"-Ez nem warez fórum, ne kérdezgessétek, hogy honnan lehet letölteni, vagy azt, hogy honnan lehet hozzá leszedni ilyen-olyan cracket."
-
#8933 off:S bocs de mióta ilyen az oldal??? bocsi az offolásért -
#8932 Vagy ez más miatt van? -
#8931 Felraktam az egyik patchot, asszem a graphic2 volt az. A rossz "mellékhatásai" pl.: az állandó kilépegetések. Meccs közben csak úgy kilép. -
#8930 lécci ne offoljatok!honnan tudom letölteni magyar kommentárral a full verziót? -
#8929 nálad a játékban van a hiba.csinálj másolatot a mentéseidről és telepítsd újra sztem a játékot,én egyből a Reallal kezdtem.
végülis van benne vmi,amit Zizou5 mondott.sztem ha elkezdesz egy kiscsapattal nyomulni,és ha a kiscsapattal vered a nagyokat,akkor már ha nagycsapathoz szerződsz,semmi értelme nem lesz a játéknak,mert akkor úgyis agyonvered őket még szép játékkal is.én elkezdtem profiban a Reallal,ez az 1.idényem,nemsokára véget ér,sajna csak 3. vagyok a sok x miatt,aztán ha szép játékkal sikerül minden meccsen rúgnom egy négyest az ellenfélnek(amihez már közel járok),akkor váltok világklasszisra,és ha ott is jól nyomulok,akkor utána minél kisebb csapatokhoz szerződök,és az utolsó évben már vmi nagyon amatőr csapattal leszek.
a 15 év pont elegendő erre -
#8928 az átigazolási piacon szűkítsd le a keresési kritériumokat.én úgy szoktam,h minden bajnokságban,minden csapatban,min 80 max 100(ezek a pontok), és akkor kiválasztom h mely posztra kell,és először a szabadúszókat nézem meg,aztán a megvásárolható játékosokat,ha itt sincs senki olyan,akit érdemes lenne megvenni,akkor beállítom,h mindenféle státusz között keressen,ha egy játékos nem akar eljönni,akkor megpróbálkozok a kölcsönzéssel,ez még akkor is ajánlatos,ha nincs elég pénzed megvenni -
Flower #8927 Magyar nyelvű leírás:
Fifa 07 manual:
http://rapidshare.de/files/36235162/fifa07_manual.pdf