FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
nem voltam ám szemfüles 😛PPP

Avanti Crociati!

Zsolti9014
Hello!
Leszedtem a demót a gamestar.hu-ról és a DirectX telepítés újraindítás után újra lefut, újabb újraindítást kér, és ez ismétlõdik. A játék telepítéséig nem jutok el, de telepítés nélkül fut, mi lehet a gond? Lécci segítsetek!

Hajrá Magyarország!

Ami miatt rengetegen játszanának vele, az az adatbázis frissítés. De hiába 1 hónappal az átigazolási idõszak után jelenik meg a játék, hiába az 1 hetes demó csúszás, az átigazolások kb. az augusztus közepei állapotot tükrözik.

\"Hard to see, the dark side is.\"

gercse
hát az iránygombokat nem árt hozzá +ba nyomni 😊

Fyrex
úristen...

Avanti Crociati!

zmeor
a rálövést pontosan hogyan lehet? mert nekem kibassza a francba mindig
valamit kell hozzá +ba nyomni?

leszarom a konfigod...

jaja nekem is feltünt

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ja meg a papír szúrkolók<#nyes>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

amugy itt már csak akkor müködnek a cselek, ha ütembe nyomod meg a shiftet

McFrost
kipróbáltam , a 2004-es után ez a legjobb , messzirõl nagy gólokat lehet södörni , de a grafikai hibák nem változtak: régi arcok , a pléja nyaka meg a mez gallér között valami mátrix fíling van és ez a hosszúhajú bajszos arc....szégyen

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sly06
hááát nagyon bízom benne hogy a full jobb lessz..minden esetre a Magyar comment tuti nagyot fog rajta dobni..

hunbasser
<#eljen> bíztató jelek

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
ritka, de sose rúgtam eddig uo. gólt😄

#acm

LasCar16
ülj le vele 1-2 órát játszani, én is így vtam vele amikor elõször megláttam , de ez csak egy demo, jó lesz , jó lesz

#acm

hunbasser
azt hitte a védõ,h majd mozdul a másik,de nem mozdult 😊
hallani is lehet a gól után az anyázást 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a fifa 2005ben jelent meg a kezezés,mondjuk én is elõször csak a fifa 06ban fedeztem fel 😊

ReaL MaDRid x siempre

Sly06
Minek keressünk az egész demo egy nagy bug...Hihetetlen menyjire gyenge az egész..

vmvr
Volt😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Csá mindenki!
Bug-okat kerestek, ezt nézzétek!
http://www.youtube.com/watch?v=GQXyOSsPLys
Az számomra újdonság, hogy van kezezés. Nem tudom hogy ti találkoztatok e már vele, de ez mindenképp pozitívum.
Ha volt az elõzõ részekben is akkor sorry, de azokkal nem nagyon játszottam...

Breki33
Fyrex
hát énis meglepõdtem h milyen üresen vagyok nem támad meg senki, nemhiába vállaltam el

de persze csak semi-pro, ugyanis harmadik meccsem volt kb 😊

Avanti Crociati!

Breki33
hát ez nem hasonlít az igazi focira amit a védõ mûvel
Breki33
mert így tetszik

nem ide készítettem elsõsorban
Breki33
Breki33
röviden ráraktam az egész képre a puzzle

másodikat a magic -al kitöröltem egyszínûre majd egyben kijelöltem és a másik képet a paste in-el beraktam így csak az a része látszik.
hunbasser
shif+nyilak

ReaL MaDRid x siempre

mike0013
?????? nekem azzal nem csinálja😞(((

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hunbasser
shift 😛

ReaL MaDRid x siempre

mike0013
hogy csinálod a biciklicselt?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Fyrex

Avanti Crociati!

hunbasser
old fifákat feltolod e,amiket kértem? 😊

ReaL MaDRid x siempre

The Hedgehog
mi a ráknak ide ekkor kép?!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

mike0013
sztem csak tömörítve van a PCDOME-os (szerintem)

Lacee86
Hali! A PC Dome honlapján is fenn van a Fifa 07 demo, de 529Mb és nem 657, amennyi az EA-n. Miben más ez a PC Dome-os demo, tudja vki?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

hunbasser
frapset letöltöd,feltelepíted,elindítod,leteszed tálcára,elindítod a fifa 07-et,F9-et megnyomod(elindítod ezzel a felvételt),aztán F9-el leállítod.kilépsz a játékból, a fraps mappájában ott lesz a vid aviban,jasc animation shoppal megnyitod,kivágod croppal AMI KELL(a lényeg),és elmented gifben,feltöltöd vmi képfeltöltõs helyre.pl iaro.srv.hu

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
akinek a cselezéssel gondjai vannak csak kezdjen egy meccset a manchesterrel, passz c. ronaldonak és tapajon rá a shift+irány gombokra... belejöttök van csomó csel

az R2-(C billentyû)vel is érdemes bíbelõdni

Avanti Crociati!

figy most ollóztma egy szép gólt , ha be aakrom tenni mit csináljak ? galértimába nem tom feltenni nem vokVIP , meg h mentsem le .gifben ?

LasCar16
jó lesz, ez télleg PES-esebb lett😛 tanultak vmit a konkurenciától, grafi a tejjes verzióban sokkal jobb lesz ebben biztos vagyok, bár a kapus néha nemtom h. mért fut ki:S, amikor ott a két bekk elõtte:S simán átemelem a labdát:o

#acm

examinee
Zsiráfnak a nyaka hosszu nem a teste😄😄

hunbasser
sztem jó lesz ez a game.tetszik,h végre normálisabban vannak megcsinálva a labdákért folytatott harcok(pl:egy-egy ívelésnél,amikor küzdenek,h melyik fejelje el)
a lövések is jók,a passz meg inkább élethûbb,meg az mozgások is.
az is tetszik,h bedobásból nem úgy rúgja el,mint a többi fifában.

ReaL MaDRid x siempre

skill

shifty nem ide kell cod2 skoll 😛

gyerekek én megmondom az õszintét.
ez 1 rakat xar, talán az legxarabb a 03 óta, és évrõl évre csak rosszabb lesz

cs. ps-ben hogy csináltad , hogy ilyen alakúra vágtad ki ronaldinho meg rooney képét? hónapok óta próbálkozom de nem jön össze

totti10
az meg mi?

hajrá,lilák!

Sly06
valóban 😄

Az viszont amúgy beszarás, hogy rövidebbb a gyeptextúra, mint a pálya maga... Mondjuk ez tuti, h javítva lesz, mert pl a wc 2006 és a fifa 06 demójában is teljesen más fû volt, mint a véglegesben.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Egy kis anisotropic filtering raferne a beallitasaidra 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Breki33
zsiráf az árnyéka