36657
-
#9046 -
-
#9044 thx -
#9043 34 -
#9042 pff:D kabbe:D -
#9041 Neked -
#9040 Megint kérdezném: kinek van meg eredeti? -
#9039 A gyep melyik zdata-ban van?? -
jimy jum #9038 golya ezt bilenyüzettel csinálod????mond már el léci hogy csinálod
-
#9037 a 2ikat nemtom hogy kell :D a többi az már megy :D azokat begyakoroltam :D -
#9036 kicsit gyakoroltam a cseleket D: most először :D és billel :D
-
#9035 velem is előfordult má :DDD, főleg az esernyőnél :D azt má kécce megcsináltam, de nem tom h h :DDDD (gombok össze-vissza nyomogatása RULZ! :D), nem kell ide ügyesség, amúgy is bugos a fifa:D -
#9034 Na igen én is úgy szoktam nagy cseleket csinálni,hogy nyomok mindent.De utánna még1x már nem tudom megcsinálni -
#9033 hát ez sajnos nem újdonság,nem is nézem a meccseinket,mindig úgy érzem hogy én égek :S
tom tom:összejött végre,céronáldóval,de nem is igazán tudom mit nyomtam,kb mindent :) -
#9032 Ilyen nálam is van néha,hogy egész meccsen csak kapufákat lövök .D
Mondjuk 1legalább mindig beakad. -
#9031 ez wááázeeee, a 4. kapufa után má szakadtam a röhögéstől, ilyet is csak én tok, de gól lett :DDD
minőség miatt ismét sry -
#9030 egyetértek! :( -
#9029 SZÉGYEN EZ A MAGYAR VÁLLOGATOTT -
#9028 kérnénk ingame-t
2002-es textúrák hol vannak? -
#9027 szóval, senki többet harmadszor? -
Tom Tom #9026 na deco -
Tom Tom #9025 jah és mégvalami:
Nekem csak Ronaldinhoval messivel és deoval sikerült eddig megcsinálni a cselt, senki mással. -
jimy jum #9024 Nekem nem megy ez a kurva csel
-
Djemba #9023 gyerekek most belegondolok mért pont magyarországnak van külön kommentár???? mért nem máltának és a fifa 08 benne lesz a NB1 áááááááá inkább máltai bajnokság -
Tom Tom #9022 Húú bazze 2 1 Máltának...ez most nagyon gáz...
Rabonna:
Na szal mész jobrra és hirtelen visszafordulsz nyomsz rá egy shiftet és gyorsan nyomod a felt meg az a-t.Nagy szopás mert szörnyen gyorsnak kell lenni hozzá és nagyon gyakran nem sikerül mert elcsúsznak az ujjaid a billentyűkön és olyan bughalmazt produkál a fifa akkor is hogy beszartok.Próbálgasd csak majdcsak összejön egyszer -
#9021 Nekem is leírhatnád PB-be mert nekem se megy a Rabonna :( -
Tom Tom #9020 majd privibe leírom de most nézem A MECCSEt -
#9019 látom már elég jól megy ez neked,nekem meg sehogy,pedig tényleg úgy próbálom ahogy a FAQ-ban van,taníts rá meg mester :) -
#9018 a fűs dolog akadozásra bírja vagy minden ugyanaz lesz?
-
jimy jum #9017 FAQ -nálam nem megy egyszere kell nyomni vagy hogy? -
jimy jum #9016 és azt hogy kell hogy sarokkal felöki és melkassal levesz? -
Tom Tom #9015 hát régen volt még egy az a sarokpöccintős de amióta a rabonnával nyomulok azóta egyszerűen nem bírom megcsinálni. -
Tom Tom #9014 azt a cselt hogy kell megcsinálni hogy áll a játékos és hátrahúzza és sarokkal oldalatolja majd útánamegy??nem tom értitek e de benne van a bemutatóba -
#9013 FAQ -
jimy jum #9012 ezt a cselt hogy csinálod tom tom???
léci mond meg ha még tudsz jó cselt
-
Tom Tom #9011 nemtom miért de nekem ezek a peccsek nem fekszenek a fifámnak.
Most kipróbáltam azt a premiere líges peccset és ua mint a grafik peccsnél...
-
jimy jum #9010 graphic patch 2.0 -hogy kell felrakni ???????????????mondjátok el léci -
#9009 1tipikus fifa gól :D
-
#9008 -
#9007 Csináltam egy to24.fsh fájlt a gyephez, amiben összemixeltem a fifa2002 és a régebben itt belinkelt gyep textúrákat. Amiben lényeges változás van, az a távoli kamerállás, szerintem szebben néz ki. De örülnék ha valaki kipróbálná és véleményt mondana.
itt van