FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
azt mondd már el nekem,h te h tudsz ilyen jókat csinálni frapsel? 😊
mert amikor én elindítom a felvételt,akkor kb lemegy ilyen 2-3-4-5 fps-re

ReaL MaDRid x siempre

Mor3llo
Hna, sok billentyûs emberke, nem tudjátok véletlen a a billentyûzet SHIFT-jét hol lehet átállítani Gamepadra ? 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
ya,ez 😊

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
gifeket szeretnék hozzá látni 😛P

keress cracket animshophoz

Avanti Crociati!

Fyrex
hát látod ez a baj

ezért kéne inkábbm mostis jáccanod

Avanti Crociati!

Forza Italia
Az a Backward az melyik gomb?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Ez nekem pl nem megy

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

na most nekem nagyon mennek

olyan cselekt vágok már 😄 Mondjuk jön rám védõ , c+backward , aztán shifttel eltolom mellette , ha netántán utolérne , akkor shift+up arrow+down arrow és egyszerûen elsarkazza mellette xD

ezt a c+d meg z+d dolgot viszont nem nagyon vágom

Fyrex

erre gondolsz? 😊)

Avanti Crociati!

állj má le !!!!!!!!!!!
már egyszer leirtam h akkor müködnek a cselek, ha ütembe nyomod a shiftet, nem vaktába mint vmi dankóros

hunbasser
a flip flap az az,amit ronaldinho csinált.amúgy annak a cselnek a neve elastico,és rivellino találta ki a 60-as években(csak érdekességképpen mondom)

én arra a cselre gondolok,amikor c.ronaldo sarokkal átteszi a háta mögött jobbról balra.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
kétlem,h benne lesz pl egy olasz fifában a magyar kommentár is.csak a Mo-n kidobott példányokban lesz,ez tuti.tehát megvárod,míg felrakja vki vmi magyar torrent oldalra,vagy dc-n...

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
melyiket? flip flap?

velem az a helyzet h leírni nemtom a cseleket, csak érzésbõl jönnek

nem lehet elmagyarázni egyszerûen gyakarolni kell nem óránként nyavajogni h nekem nem megy

Avanti Crociati!

hunbasser
leszeded,és láss csodát:nincs benne.ugyan mit vártál egy demotól...?

ReaL MaDRid x siempre

Fyrex
bazz még egy nyomorult fordulós cselt sem tudsz megcsinálni és már olyanokat akarsz amik a videókban vannak

láttad a gifeket miket lehet elõször azokat próbáld
...

Avanti Crociati!

hunbasser
látszik,h fifa 05/06-on szocializálódott...nem mintha én nem<#idiota>
csak itt rá is kell jönni a cselekre.persze gondolom sok cselt csak gamepaddal lehet megcsinálni(az analóg karnak köszönhetõen)
gyakorolnia kell sztem csak,ennyi az egész

én már eljutottam addig,h megcsináltam c.ronaldoval azt a fasza bokás cselt <#vigyor>

ReaL MaDRid x siempre

A Fifa07 demo az is magyar kommentes már ??
Forza Italia
Csak nehogy azt mond hogy neked a schift+Iránygombokkal megcsinálja ami a videókba van.

Fyrex
szerinted nekünk megvan a teljes? nem

ergo mi sem vagyunk okosabbak

de valószínûleg benne lesz

Avanti Crociati!

Sziasztok!
Az a kérdésem lenne hogy csak a Magyaroszágon megjelenõ FIFA 07-ben lesz magyar komment vagy az eredeti is tartalmazza?
Mert nekem nincs kedvem megvenni inkább letöltöm de úgy meg nehéz megszerezni hozzá a magyar nyelvet hogy ha az angol változat nem tartalmazza!
Fyrex
azt hogy hihetetlenül értetlen és béna vagy... sajnálom ez a szörnyû valóság..

Avanti Crociati!

Forza Italia
Ok
De akkor mért csak egyfajta cselt csinál.
Mért nem csinálja meg azokat ami a videóba benn van #2237
Na erre mit mondassz.

Fyrex
SHIFT + IRÁNYGOMBOK

legalább harmadszorra lett elmondva...ennyi az egész... gyakorolj...

Avanti Crociati!

Forza Italia
és mikor lett elmondva mert én nem emlékszem rá.
Arra emlékszem, hogy azt írta valaki, hogy shift+R2 és a nyil valamerre.
De billen melyik az r2-õ.

Fyrex
még jó hogy pont most lett leírva és nem találod...

forza italia el lett mondva hogy kell cselezni, ennél többet nem lehet mondani...

Avanti Crociati!

forza milan
Lenne egy kérdésem!Nem találtam ilyet a topikban szall az lenne hogy melyik kombi-val kell ollózni?Lécci irjátok már le!Ha esetlegesen mégis leirtátok volna már akkor ezer bocs!😊

Forza Italia
Breki. Én probáltam C.Ronaldoval, Ronaldinhoval, Kakával de a biciklicselen kívül semmi más csel se jön be. A z nem reagál semmire. Tudnál valami segítséget adni?

hunbasser
elõbb az irány,aztán a shift.mint a 06ban,gondolom.bár nem nagyon próbálgattam még a cselezéseket

ReaL MaDRid x siempre

asfa
nem igazán ugy volt h sezrelni akartam!tudtam h kint áll nem számitottam rá h bemegy de nem véletlen lõttem el!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Golyo69
és nem beadás akart lenni 😄

GGMU

Golyo69

GGMU

Szeveszatok nem tudja valaki hogy, hogy lehet a grafkót állítani.Csak mert van egy config.dat fájl a játékban de nem reagál az indításra.Légyszi segítsen már valaki.
Ez véletlen volt nem? Nyomtad a dét és ellõtte, amint náladl ett a labda 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

lobig
miaz, hogy majdnem?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

asfa
jolvan!

Forza Italia
Én ezeket nem tudom megcsinálni.

Fyrex
Kis ká nem beszólásból de nem ártana megvágni és kicsinyíteni a gifeket, mert egy óra mire betöltõdik...

Avanti Crociati!

Gaba9
Szewasztok .. ti is aránylag könnyen rúgtok bõrös gólt ??? én egymásután rúgtam 3at így ... 😊

Gaba323

lécci valaki!

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Fyrex
ahha.... majdnem....

Avanti Crociati!

asfa
sry sikeült kétszer ugyanazt nem igy akartam már mind1 a lényeg láccik!
sry azért

asfa

zolee90
Szerintem jó lett a FIFA 07.
Én PES-es vagyok és a Fifával már 2001 óta nem játszottam, mindig csak éppen kipróbáltam, de ez most tetszik...Szóval ez már nagy pozitívum 😄 Sokkal élethûbb lett, bár néha még mindig sablonos. Ha a PES nem fejlõdik sokat, most a Fifa talán ráverhet, idén elõször. (Mármint nálam).
Én gamepaddal nyomom, úgyhogy még nem sok mindent tudok, iylen kombinációkat :|
Kényszerítõ, másfajta lövések stb. még nem mennek, csak az alap dolgokat tom vele scinálni 😊 Igaz csak 2 meccset nyomtam még.

lobig
ja, csak kár, hogy bal belsõvel rúgja el és mégis kifelé csavarodik a labda...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

ja meg ami nagyon zsir a msotani génszbe hogy néha továbbengedik a les szituációt hogy befejezd, aztán hiába lövöd be akkor is szabadrúgás😊
ez nagyon teccett benne.. viszont ami nem az hogykiálitaqttam 3 játékosomat és vagy 20 percig rugdostam fel az ellenfelet keményebbnél keményebb úrágokkal, akkor se adott lapot a biró... remélem csak a demóba van igy.. ügye a 4. kiálitás után már lekéne fújnia a meccset....
fifa06 kurvára szar volt 2005 az meg nagyon fasza.... ez a mostani is elég yónak tûnik...
vagy inkább mondja már meg valaki hogy hogy nyomogatja a cselezést! elõször shift utánna mondjuk a felfele nyil ? vagy hogy ?lécci vajaki segitsen

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

C.Ronaldo-val, de 1cerüen nem regál a shift gomb, és a Z sem , miért lehet?

Breki33
megfelelõ skilles játékossal próbáltad?
nem tom nektek hogy van de én nem tom a biciklis cselet sem a flipflapot sem, mit nyomtok? nekem a z az nem csinál semmit sem . és a shift sem nagyon reagál