FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyovai

hunbasser
te ennyire lusta vagy?fh-ra felmész,ott van fõoldalon a demo,rámész,szerver1(vagy lehet szerver2),és már csak a mentés gombra kell ráklikkelned.
lent meg találsz ilyen "csakrákattintokoszttölti" linket is

ReaL MaDRid x siempre

DjCooll
valaki adjon már ge yolyan linket amikor már csak elkell fogadni a letöltés létszike.Nagyon megköszöném plz

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

hunbasser
attól függ.ha külföldirõl szeded le,az tuti nem lesz magyar.sztem ha magyar trackereken fent lesz,akkor ott is lesz mellette h hun

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ütemre kell csinálni a cselt,shift+nyilak,meg még c meg y gondolom.
hát,rá kell jönni,de pl c.ronaldoval,ronaldinhoval több cselt tudsz csinálni
gyakorolni kell

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ilyet már én is csináltam,ez nagyon tetszett nekem 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
helyezkedni kell,itt már harcolni is kell a labdáért.

ReaL MaDRid x siempre

tud fifázni a fiu , az fix, nemhiába jáccik az sgcupon a fifawc06-al bronzmeccset, ugyhogy semmi fikázás neki, mertt tudo fifázni

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

vmvr
qw egyszerre😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

jah , hogy úgy

megfogod és q-val indítod embert ^^ ha rövidre érkezik akkor lágy beadás vayg sokáig nyomod q-t és ellövöd keresztbe , vagy várd meg amíg jó helyzetbe kerül és akkor add be !

DjCooll
segitsen már vki

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Zizou5
jaj istenem te nagyon okos vagy... szted nem tok fifázni?? az a bajom, h kegyetlen nehéz beadni rendesen oda ahova akarom, mert nem lehet írányítani h h kell beadni. azt kérdeztem volna, h vki nem e jött rá a technikára, h h lehet beadni rendesen.

mike0013
hogy xD?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

DjCooll
nem tudja vki segíteni hogy letöltöm az open fájlt és nem tom megnyitni segítene vki?

na megcsináltam a megkerülõs cselt 😄

examinee
Pc-re mért nem csinálták meg next genre...<#conf><#mf1>

Gyovai
teljes játék megjelenés idõpontja?

a

Zsolti9014
akkor oké, köszi, csak azt hittem, ha van telepítõ, akkor azért van, de nem lenne EA ha nem találna ki valamit mindig 😄

Hajrá Magyarország!

Zizou5
srácok h kell beadni plz help!

asfa
😄D majd meglesem ha lesz 😄D

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

jAsOn VoOrHeEs
Benne van, vagy legalábbis nagyon hasonló, meg még egy pár mozdulattal ki van egészítve 😊 De szerintem tuti, hogy róla lett "mintázva" 😛

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

asfa
??
benne van vagy mi? 😄

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

DaemoonHunter
jAsOn VoOrHeEs
A "Robo-Crouch"-os gólöröm az nagyon ott van <#zavart1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Zizou5
SRÁCOK!! VKI MONDJA MÁR MEG H LEHET BEADNI! HÁT ÉN BESZAROK, ÉN A WCBE MEG MINDÍG SZÍNTE CSAK BEADÁSOKBOL SZEREZTEM A GOLT, ITTMEG NEM LEHET. HÁT ÉN BESZAROK!

Fyrex

Avanti Crociati!

visszaolvas -> örül

Sziasztok megint én! Lenne egy pofátlan kérésem amivel tök idegek lesztek😊 CSak annyit kérnék leírnátok , hogy mijen gombkombi milyen csel és milyen ütemben kivel kell hogyan csiknálni? csak néhány nagyobbat, az elhúzás meleltte megy de amik a videokon vannak már nem igazán.Köszönöm
de pl ha én lehúzom torrentrõl akkor tuti nem lesz benne magyar komentár vagy majd külön ki kírják vagy hogy?
Gyovai
sztem csak azt kéne kiirni h Fifa07 ,nemkéne kép

eszméletlen szar lenne 😄

LasDen
a mostani nagyobb...
vmi jobb kéne...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gyovai
vélemények bannernek?

Gyovai

Gyovai
császtok gyerekek jo a demo most szedtem le .. de én nem nagyon szeretem a demokat jol láttom h a grafika kicsit hiányos?vagy ez csak a demoban van?ezért nemszeretem mert a kettö között mozog nem is a teljes verzio hanem csak mintha egy y kis kiegészités lenne..

Sziasztok!

Nálam elmosódik a kép. Geforce fx 5200-as videókártyám van és Benq fp737s monitorom (Lcd). Nem tudja vki mitõl van? Más játéknál még nem tapasztaltam, csak az elõzõ fifánál és most ennél.
lobig
nem az összes nyelv, de egy tizenvalahány nyelv sztem ráfér. telepítésnél válaszhatod ki hogy melyiket kéred... szerintem... de lehet, hogy tévedek... mindegy, ezen nem veszünk össze. 😊
megyek gyakorolni a cseleket mert még nagyon nem mennek.
kiváncsi lennék, hogy a cancel/dummy move gomb használata a jobb analóg karral bõvíti-e a speciális mozdulatok tárházát?!

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

hunbasser
szted hány nyelven adják ki a fifát?értelmetlen lenne,ha minden fifában ott szerepelne az összes nyelv,összes kommentátorral,lehet,h rá sem férne egy dvd-re a játékkal együtt :S

ReaL MaDRid x siempre

lobig
ezzel nem értek egyet.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

hunbasser
mo-n magyarral,angliában angol nyelvvel adják a fifát.értelmetlen lenne minden fifába az összes nyelvet beletenni

ReaL MaDRid x siempre

kva idegesítõ tud lenni ha már 10edjére krédezik meg

valaki help azt szeretném tudni pl megjelenik angliában a fifa 07 és akkor az angolok is választhatják a magyart????vagy megint úgy lesz kiadják és utánna külön meglehet venni boltban magyar kommentárral?
csak reménykedtem de azért köszi 😊
hunbasser
nekem nem 😞

ReaL MaDRid x siempre

lobig
ott a jobb analóg kar egyenértékû a SHIFT+iránygombokkal szerintem...

Ezt simán a D-vel lõtted vagy még valamit nyomtál?

Fyrex
nekemis lemegy, de attól még a felvétel okés lesz

Avanti Crociati!