36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• games4ever
    :DDDDDDDDDDDDD
    böszmeség:DDD
    jajj mekkorát röhögtem:D
    ez jó:D
  • SzakYy
    billentyűn az F4-el lehet váltani
  • Tom Tom
    Nálam profin a kapusok olyan böszmeségeket csinálnak mint király Málta ellen.
    Na meg ez is mi a ***???
  • watto
    thx
  • watto
    hát nem a éret a gond ....
  • Iceman89
    http://rapidshare.de/files/36685842/Movie.avi.html

itt a link...
    remélem jót másoltam be :)
  • cucumber87
    Hamachiba zöld tudjuk egymást pingelni tüzfalak kint.. kössz az infót olvasgatom faq-t kössz helpet..remélem összejön
  • hunbasser
    e
  • watto
    okok
  • hunbasser
    na igen,még ez is lehet...bár ilyenkor nálam ilyenkor nyavajog h nincs elegendő hely a memóriában
  • watto
    ok próbálgatom, de még 1 kérdés. melyik gombal lehet a játékban a visszajátszást lassítva indítani?
  • hunbasser
    a fájl valószínüleg használatban van,ha nem,akkor nem tudom.az sztem hülyeség,h nincs jogod,azért próbálj meg rendszergazdaként bejelentkezni windowsba,és próbáldd meg,de ez sztem hülyeség.
    icemannek is ugyanez a gondja,most tölti fel a videót,és megnézzük h nekünk betölti e az animation shop
  • lobig
    "or cannot be read", lehet, hogy túl nagy a file mérete...
  • watto
    kössz! de mit kell csinálni?
  • hunbasser
    leírtam már,de mégegyszer leírom:a gol.avi nem létezik,vagy nem lehet olvasni.kérlek ellenőrizd a fájl nevét és h van e hozzá jogod
  • watto
    ez mit jelent?:

The file "C:\fraps\gol.avi"does not exist or cannot be read. Please check file name and acces privileges.

Ezt akkor írja mikor betölteném az avimat a JASC Animation Shop 3-ba.
  • hunbasser
    nem gamepaddal játszok.van gamepadom,de az is azért van,h legyen,azon sincs analóg kar
  • SzakYy
    tört verzió
  • lobig
    ha a bal analógot benyomod akkor zenét vált...
  • hunbasser
    elsősorban Brekihez megy ez a kérdés:ki lehet vhogy szedni a menü hátterét?ugyértem,h nem kivenni,hanem kellene a kép/képek.

mégegy kérdés:talált e már vki olyan patchet,amivel lehet váltogatni a zenét a játékban,mert elég idegesítő,amikor fél órán belül harmadszor hallom ugyanazt a zenét
  • hunbasser
    ya,igen.tűzfalat nem árt kikapcsolni,még ez is lehet baj
  • games4ever
    nem basztatlak csak válaszoltam:P
  • hunbasser
    a faq-ban van pár info,lehet h segít.sztem fusd át egyszer,ha nem találod meg a választ,utána írj.
  • games4ever
    mind2en zölden látjátok egymást hamacsiba? mer ha nem akkor nem is fog menni.
  • watto
    te mé basztatsz egyfolytába???
  • mohus
    sziotok...

na kipróbáltam, mert minden évben megadom az esélyt, neki hátha megveszem

kinézet: szánalmas...béna modellek, kidolgozatlan az egész, hangyafoci, aránytalan labdanagyság...semmi változás korábbiakhoz képest (ps2 grafikát ütné meg, ha nem szaggatna a gépemen 800*600ban is), optimalizátlatlan motor

hang: magyarul megszólaló komentárok igazi felüdülés...ez tényleg jó lett...és a zenék is a szokásos válogatott jófajta

irányítás: szerintem ez javult, pontosan passzol és lehet tenni venni a labdát értelmesen. Ha nem szaggatna, ricegne ennyire a scrollozás , az irányítás még jobb lehetne....csakhát így vannak kieső képkockák...és ez rányomja bélyegét a játékmenetre/irányításra

10-es skálán kb 5 nálam...

uninstall on
  • cucumber87
    Hi lenne 1 problémám és remélem tudtok segiteni...
    Ugyebár nekem tört verzió van meg és szeretnék haverokkal tolni neten..
    Probáltuk Direkt Ip-t sikertelenül, probáltuk hamachival hálozatot(network) látta is havert de mikor kapcsolodtam rá 1 darabig kiirta h kapcsolodik aztán sikertelen..
    valakinek valami info v segítség? előre is kösz ;)
  • games4ever
    eredetid van? neten tolod?
  • SzakYy
  • games4ever
    faxa vagy! de hamá átírtad a mégfaxább szövegedet az aláírásodban akkor legalább ügyelhettél volna a helyesírásra:PPP:DDD
  • watto
    uh...argentínokkal voltam németek ellen világklasszis szinten 10-perces volt és rendesen leizaddtam :)
    egésszen a 120.-percig 1-1 volt de aztán jött egy szöglet amit Crespo úgy befejelt mint a huzat...és így 2-1-re nyertem:D
  • games4ever
    én kérek elnézést:)
    csak legközelebb ne azzal kezdd h nem megy, mer az télleg idegesítő 1 kicsit, hanem részletesen pls.:)
  • hunbasser
    nem a te hibád,egyenlőre még mi sem tudjuk,h mi lehet a baj,szal...
  • Iceman89
    felteszem... kb fél óra múlva fog csak felérni...
    amúgy köszi hogy segítetek... tudom hogy idegesítő ha vki meg tudja csinálni, és fórumon meg állandóan csak kérdeznek, de ezt most tényleg nem értem...
    simán felraktam a fraps-et felvettem a gólt, és ennyi
  • games4ever
    :D
  • games4ever
    tedd fel rapidshare.de-re vagy vhova amit betucc linkelni azt a videót, megnézzük!
  • hunbasser
    tedd fel vhová az avi-t,és megnézem,h én be tudom e olvastatni az animation shoppal
  • Curesz
    nekem is ez volt a baj, és nem tudtam rá megoldást találni:S
  • Iceman89
    Felvettem Fraps-el egy gólt... Animation shop 3 al próbáltam megnyitni de hiba üzi jött csak... leszedtem Hunbasser kérésére a photoshop-ot, de még azzal se tudtam megnyitni a movie-t... elvileg avi fájl... mplayer simán lejátsza...
    szval nem kell vmit pl Fraps nél beállítani? ezek szerint akkor nem a photoshoppal van a baj, hanem a videóval...
  • games4ever
    hát sztem ha láttad h szép füvek vannak akkor azt is látnod kellett volna h leírták h mit csináltak vele, szal sztem olvass vissza és ott lesz, segítenék de én nem értek hozzá, meg nekem jó a gagyi fű is:D attól még megy a foci:D