36657
-
#9686 :DDDDDDDDDDDDD
böszmeség:DDD
jajj mekkorát röhögtem:D
ez jó:D -
#9685 billentyűn az F4-el lehet váltani -
Tom Tom #9684 Nálam profin a kapusok olyan böszmeségeket csinálnak mint király Málta ellen.
Na meg ez is mi a ***???
-
#9683 thx -
#9682 hát nem a éret a gond .... -
#9681 http://rapidshare.de/files/36685842/Movie.avi.html
itt a link...
remélem jót másoltam be :) -
cucumber87 #9680 Hamachiba zöld tudjuk egymást pingelni tüzfalak kint.. kössz az infót olvasgatom faq-t kössz helpet..remélem összejön -
#9679 e -
#9678 okok -
#9677 na igen,még ez is lehet...bár ilyenkor nálam ilyenkor nyavajog h nincs elegendő hely a memóriában -
#9676 ok próbálgatom, de még 1 kérdés. melyik gombal lehet a játékban a visszajátszást lassítva indítani? -
#9675 a fájl valószínüleg használatban van,ha nem,akkor nem tudom.az sztem hülyeség,h nincs jogod,azért próbálj meg rendszergazdaként bejelentkezni windowsba,és próbáldd meg,de ez sztem hülyeség.
icemannek is ugyanez a gondja,most tölti fel a videót,és megnézzük h nekünk betölti e az animation shop -
#9674 "or cannot be read", lehet, hogy túl nagy a file mérete... -
#9673 kössz! de mit kell csinálni? -
#9672 leírtam már,de mégegyszer leírom:a gol.avi nem létezik,vagy nem lehet olvasni.kérlek ellenőrizd a fájl nevét és h van e hozzá jogod -
#9671 ez mit jelent?:
The file "C:\fraps\gol.avi"does not exist or cannot be read. Please check file name and acces privileges.
Ezt akkor írja mikor betölteném az avimat a JASC Animation Shop 3-ba. -
#9670 nem gamepaddal játszok.van gamepadom,de az is azért van,h legyen,azon sincs analóg kar -
#9669 tört verzió -
#9668 ha a bal analógot benyomod akkor zenét vált... -
#9667 elsősorban Brekihez megy ez a kérdés:ki lehet vhogy szedni a menü hátterét?ugyértem,h nem kivenni,hanem kellene a kép/képek.
mégegy kérdés:talált e már vki olyan patchet,amivel lehet váltogatni a zenét a játékban,mert elég idegesítő,amikor fél órán belül harmadszor hallom ugyanazt a zenét -
#9666 ya,igen.tűzfalat nem árt kikapcsolni,még ez is lehet baj -
#9665 nem basztatlak csak válaszoltam:P -
#9664 a faq-ban van pár info,lehet h segít.sztem fusd át egyszer,ha nem találod meg a választ,utána írj. -
#9663 mind2en zölden látjátok egymást hamacsiba? mer ha nem akkor nem is fog menni. -
#9662 te mé basztatsz egyfolytába??? -
#9661 sziotok...
na kipróbáltam, mert minden évben megadom az esélyt, neki hátha megveszem
kinézet: szánalmas...béna modellek, kidolgozatlan az egész, hangyafoci, aránytalan labdanagyság...semmi változás korábbiakhoz képest (ps2 grafikát ütné meg, ha nem szaggatna a gépemen 800*600ban is), optimalizátlatlan motor
hang: magyarul megszólaló komentárok igazi felüdülés...ez tényleg jó lett...és a zenék is a szokásos válogatott jófajta
irányítás: szerintem ez javult, pontosan passzol és lehet tenni venni a labdát értelmesen. Ha nem szaggatna, ricegne ennyire a scrollozás , az irányítás még jobb lehetne....csakhát így vannak kieső képkockák...és ez rányomja bélyegét a játékmenetre/irányításra
10-es skálán kb 5 nálam...
uninstall on -
cucumber87 #9660 Hi lenne 1 problémám és remélem tudtok segiteni...
Ugyebár nekem tört verzió van meg és szeretnék haverokkal tolni neten..
Probáltuk Direkt Ip-t sikertelenül, probáltuk hamachival hálozatot(network) látta is havert de mikor kapcsolodtam rá 1 darabig kiirta h kapcsolodik aztán sikertelen..
valakinek valami info v segítség? előre is kösz ;) -
#9659 eredetid van? neten tolod? -
#9658 -
#9657 faxa vagy! de hamá átírtad a mégfaxább szövegedet az aláírásodban akkor legalább ügyelhettél volna a helyesírásra:PPP:DDD -
#9656 uh...argentínokkal voltam németek ellen világklasszis szinten 10-perces volt és rendesen leizaddtam :)
egésszen a 120.-percig 1-1 volt de aztán jött egy szöglet amit Crespo úgy befejelt mint a huzat...és így 2-1-re nyertem:D -
#9655 én kérek elnézést:)
csak legközelebb ne azzal kezdd h nem megy, mer az télleg idegesítő 1 kicsit, hanem részletesen pls.:) -
#9654 nem a te hibád,egyenlőre még mi sem tudjuk,h mi lehet a baj,szal... -
#9653 felteszem... kb fél óra múlva fog csak felérni...
amúgy köszi hogy segítetek... tudom hogy idegesítő ha vki meg tudja csinálni, és fórumon meg állandóan csak kérdeznek, de ezt most tényleg nem értem...
simán felraktam a fraps-et felvettem a gólt, és ennyi -
#9652 :D -
#9651 tedd fel rapidshare.de-re vagy vhova amit betucc linkelni azt a videót, megnézzük! -
#9650 tedd fel vhová az avi-t,és megnézem,h én be tudom e olvastatni az animation shoppal -
Curesz #9649 nekem is ez volt a baj, és nem tudtam rá megoldást találni:S -
#9648 Felvettem Fraps-el egy gólt... Animation shop 3 al próbáltam megnyitni de hiba üzi jött csak... leszedtem Hunbasser kérésére a photoshop-ot, de még azzal se tudtam megnyitni a movie-t... elvileg avi fájl... mplayer simán lejátsza...
szval nem kell vmit pl Fraps nél beállítani? ezek szerint akkor nem a photoshoppal van a baj, hanem a videóval... -
#9647 hát sztem ha láttad h szép füvek vannak akkor azt is látnod kellett volna h leírták h mit csináltak vele, szal sztem olvass vissza és ott lesz, segítenék de én nem értek hozzá, meg nekem jó a gagyi fű is:D attól még megy a foci:D