36657
-
#9927 aha.. gondoltam hogy van vmi ilyesmi...
kár hogy elnéztem az igazolás szezont az év végén... elfelejtettem ajánélatokat tenni, csak 1x tudtam akkor meg senkit se adtak oda... pedig van 95 millám :) szerintetek Rooney-t és Messi-t mennyiért kapnám meg? és esetleg Fabregast? :) -
#9926 mivel a 06 óta ez van(pontosabban ott lan-ban volt ígx,hiába na,fajlődtek :S),így nem,nem jött ki és szerintem nem is fog,bár ahhoz kijött egy nemhivatalos,ami tulajdonképpen annyit csinált hogy amit lehetett kikapcsolt/levett minre,na az kicsit segített a dolgokon,kb 60-ik percig röccenésmentesen ment -
#9925 akkor az első sort hagyd figyelmen kívül. -
mikiking #9924 De nekem n-vidia g-force fx 5200 128 mb-os graf cardom van, na ? -
#9923 nem voltam jóideje erre, jött már ki valami patch arra hogy direct ip-ben ne szaggasson a játék?
/mint már korábban is írtam fps-em van bőven, más netet használó progi nem fut.../ -
#9922 A másik kiváltó ok az Ati videokártyatulajdonosknál fordulhat elő.Ilyenkor a következőket kell tenni:
Nyisd meg a 3 cfg_pc_ fájlt külön-külön jegyzettömbbel van más szövegszerkesztő programmal.Keresd meg ezt a sort:
DISABLE_DOF = 0
DISABLE_POSTFX = 0
Változtasd meg a nullákat egyesre.
Mentsd el és zárd be az ablakokat.
RÉSZLET A FAQ-BÓL!!! -
throne #9921 világklasszis
31 meccsből 19 győzelem 10 döntetlen 2 vereség
67 pont - 1. hely, mögöttem watford 53 pont. Chelsea 6. MU 10. Liverpool 13. Bl-ben legjobb 8 között vagyok, az Alkmaar-al lettem most összepárosítva, amely 5-2 es gólkülöbséggel verte ki a Lyon-t... -
mikiking #9920 SZóval nem lehetne valahogy megldani a BLUR kikapcsolását? de ne a részletességi szint leveveésésvel -
mikiking #9919 na neke,m 1ik probléma sincs, Manchesterrel nyomommanaget, 65 pontom van, a 75-ből, szóval elég jó, és csak 1 ponttal vagyok a Chelsea előtt, és minden jü csapat elő futkos, mien szinten nyomod? -
#9918 természetesen a bonyolultakat csak igazából is jól cselező játékosokkal lehet megcsinálni,pontosabban azokkal akikről az ea azt gondolta hogy biztos megtudja,vagy csak simán sztárjátékos,szal izé..érted na :)
mert pl emerson is tud olyanokat hogy összefosnánk magunkat itt egy-ketten azthiszem,a játékban meg biciklicsel a max... -
#9917 nekem nem cseszte el, pedig szinte minden peccs fenn van...
de előtte át kell írni a real madrid adboard ID-jét a DB Master-rel a fifa.db-ben, és azt a számot kell megadni az adboard importerben... ahova .bmp-ket tudsz beolvasni... -
#9916 Ez nevetseges azert, hogy barmit jatszhatok szinte full detailen a legujabb jatekok kozul, DE a Fifa07 persze akad... de csakis a cinemtacisnal. El nem hiszem hogy nem probaltak ki 1 ATI kartyaval sem a jatekot mielott kiadtak volna :( -
Tom Tom #9915 Ezeket a táblákat az adoboard izével kell berakni??
Nem cseszi el a fifámat és nem bonyoult? -
#9914 Real Madrid adboardok
-
#9913 azért én kísérleteznék...
szóval, beimportálom a mintát az fsh-ba és elmentem. ezután filemaster-be beimportálom az fsh-t? compresselni kell és regenerálni? vagy mi??? -
#9912 hali!
kiokosíthatnátok mostmár... tényleg nem értek vmit...
visszaolvasgattam egy kicsit... vannak olyan cselek amit pl csak Ronaldinhoval meg Messi vel lehet megcsinálni? vagy legyen bármilyen szar is a játékos akkor is meg lehet vele ezeket csinálni?
nekem eddig nem nagyon sikerültek a cselek... lehet h nem próbálkozom vele túl sokat, de szerintem elég nehéz bill-el -
throne #9911 Hali!
Nektek is van olyan problémátok, hogy az elit csapatok a középmezőnyben vannak(pl. chelsea, MU), a BL-ben nem Barcákat, Real Madridokat, Lyonokat, hanem Alkmaar, Fenerbache, Watfordokat látok? Na+, hogy hiába bukok el 10 meccset 1 szezonban a bajnokságban, ígyis mérföldekkel megnyerem?
nagyon idegesítő... -
#9910 Nem, nvidiám van. :) -
#9909 szép, gondolom ati-val P -
#9908 minek módosítani?
sztem Sammy-által készítettnél és az általam berakottnál jobbat úgysem tudsz csinálni.
Nem leszólásként csak jól sikerült és elég nehéz ismétlődésest jól elkészíteni -
#9907 Működik jól, és végre olyan a fű, amilyet szerettem volna. Köszi!
2 kép:
-
-
mikiking #9906 elején kiválszt magyar nyelv, ha nincs akkor nem a magyar verzió van neked, szal a faqban le van irva mit honnan hova, SZÍVESEN :D -
Neoncsoves #9905 FAQ YOU! -
#9904 FAQ
-A magyar kommentárt honnan tudom letölteni,és hogyan tudom betenni? - Vedd meg eredetiben,úgy jobban jársz.De ha mégsincs rá pénzed,akkor letöltöd azt amit itt találsz. Alul a Free gombra rámész,aztán visszaszámol,ezt megvárod,és beírod a kért karaktereket és Download. Célszerű a Letöltéskezelő programokat kilőni,mert azzal valahogy nem megy a letöltés ez esetben.(sokaknál nem ment,nálam sem)Szóval letöltöd és az alábbi dolgokat kell csinálni.:
Ide kell a fájlokat bemásolni:
dat_hun.big EA SPORTS\FIFA07\DATA\AUDIO\DAT_HUN.BIG
hun.db EA SPORTS\FIFA07\DATA\CMN\FE\HUN.DB
hun_memc.loc EA SPORTS\FIFA07\DATA\MEMCARD\HUN_MEMC.LOC
Ezek angol vezióiról(dat_eng.big,eng.db,eng_memc.loc)előtte csinálj biztonsági másolatot,például:dat_eng.big.bak(ez esetleges hiba esetén jó,mert akkor csak visszanevezed simán eng-re az eredetit,és akkor jó lesz a játék.Nem lesz magyar,de legalább jó lesz.)
Természetesen ezután a bemásolt magyar fájlokat át kell nevezni hun-ról eng-re.
A hun_memc.loc fájl létezik is,amit csak át kell nevezni eng_mem.loc-ra,persze előtte nevezd át az angolt vmi másra.
(by The Hedgehog,javította:HunBasser) -
Exiledd #9903 hello.
Halottam olyanrol hogy van a játékban magyar kommentátor nah most azt hogy lehet elővarázsolni csakmert megvan a játék de eddig még nem találkoztam vele:/ -
mikiking #9902 ugyan de ugyanez az én bajom . Mindig ki akad mecss előtt -
#9901 Breki? -
mikiking #9900 Breki te sem tudod mit kéne csinálni, mert a havernak szarabb gépje van mint az enyém , és máégis simán birja a blurt meg sem akar,nekem meg.. nézni sem lehet,pedig nem olyan szar a gépem ! -
#9899 ja ez a tesztelésre jelentkezőknek is szól akik kiakadás nélküli játékot akarnak -
Tom Tom #9898 Cumi
"úgy rohannak mint a veszett egerek":D
Ilyen böszmeségetLOL -
Neoncsoves #9897 kösz! De ez újabb. ez már 8 és fél perces ! :D -
#9896 harmadszorra nem kéne...egyébként jó a videó. -
Neoncsoves #9895 ez új, hosszabb és vágatlanabb verzsön! :D -
#9894 ez a 06-nál is volt.ez van.a latop miatt -
#9893 már kérdezte más is ,válasz nem volt,majd most!érzem xD
haveromnak a laptopján túl gyors a game,úgy rohannak mint a veszett egerek,konfigot nem tudok,vidkari ati mobile valami :S
ötletek? -
Neoncsoves #9892 Fifa07 by Neoncsoves [HUN] -
mikiking #9891 na ugyanaz a problémánk , de nagyon, nem a géptől függ, mert haveré még gyengébb mint az enyém jóval, és 800x600 magason meg sem nyikkan , nem értem mi a kinja ! -
#9890 "Messi egy álat..."
mármint Messi karaktere ebben a fostalicska játékban egy állat,azért ez így helytállóbb :P -
#9889 itt nézzétek meg
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=136379&page=16&pp=15
#231- #232
A másodikat nem próbáltam, de állítólag azis működik -
Livius #9888 Nálam
3.2 Ghz CPU, 2GB RAM, 160GB HDD, G6800 256 MB VGA, és a blur nem megy, mert szaggat akkor nagyon.