FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akk fájlátírással nem kapom meg a magyar kommentet?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amúgy srácok, honnan veszitek ezt a szept 22-t? Én mindenütt 29-et látok, és nekem az tûnik hitelesebb infónak.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
29.-én irány a bolt, haza, és fel online-ra. ^^
ReaL MaDRid x siempre
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
a menü,meg a szövegek az más,ugye meglehetett azt csinálni 06ban,h átírtad az hun.db-t eng.db-re(ha jól emlékszem a kiterjesztésre) és már magyar is volt a fifa.a hangfájlok kicsivel nagyobbak lesznek,és ha nem lesz a külföldi fifákban magyar kommentár,akkor nem rakják bele a hangfájlokat feleslegesen
ReaL MaDRid x siempre
Mintha nem is mondtam volna valamit 1 oldallal elõbb vastag betûvel ^^
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
hogy vagy ma vagy holnap már warez oldalakon fenn lessz
hogyha átírok vmit akkor ugyanúgy megkapom a magyar kommentet??
De amikor elkezd így ordibálni hogy onnnrrrííí úgy megijedek hogy kihagyom
Adebayorral olyan mester 3ast csináltam...
jaja menjen hunbasser
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
a megjelenés elõtt meg nem nagyon fog felkerülni a netre,hacsak nem vmelyik ea-s ember átírja magának,és otthon feltölti vhová.
és valószínüleg a megjelenés után 1 nappal már lehet is szedni a játékot
ReaL MaDRid x siempre
nem hivatalosan?
mikortól lehet szedni?v megvenni?(akár angolul is jó)
nekem nem jó a demó magyarosítás francia a kommentár
.:SOLIDUS:.
Erre vártam gebasz
ReaL MaDRid x siempre
meg fifavictormarcaon láttam,h 13-14-15 éves gyerekek ilyen olyan rostereket csinálnak,meg arcokat,mint pl jbal is,akkor csak nem lehet annyira nehéz 😊
(fõleg azért,mert jbal képességeivel nagyjából tisztában vagyok)
ReaL MaDRid x siempre
bár ha én lennék a hg,jó nagy betûkkel lenne a bannerben,h "olvassátok el elõször a faq-t,ha nem tudtok vmit,és csak utána kérdezz"
szóval a faq nem rossz dolog,és azért 10-bõl 9 ember el is olvasná elõször sztem
ReaL MaDRid x siempre