FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

holnap este a torrent 22-23 óra között várható!!!
Firerock
és nemtuggyátok ha letöltöm az angol verziót
akk fájlátírással nem kapom meg a magyar kommentet?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Fú de erõltetett de jópofa😄

Kaplan
Legközelebb kérlek formáld meg, hogy ne szedje szét a topikot 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

buldozer99
jaja sztem is holnap vagy holnapután lesz warez

Forca Barca

<#idiota><#hehe>:

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hát az ea honlapon az van ki írva még 1 nap éjfél után ha 0 lesz akkor megjelenik holnap európában kivéva románia magyarország és még pár ország de itt az internet és torrent holnap szedhetitek ez tuti!!!!!
Mor3llo
electronicarts.hu 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

mike0013
angol honlapokon nézted már😊?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Kaplan
Jaja, ha nem Breki, akkor én is Hunbassert támogatom.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hunbasser is tökéletes lenne házigazdának, én támogatom 😊

Amúgy srácok, honnan veszitek ezt a szept 22-t? Én mindenütt 29-et látok, és nekem az tûnik hitelesebb infónak.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

mike0013
elõzõ részekben is így volt😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

buldozer99
hi!
nektek is többet pofáz a komentár a magyaritás után??????
mert nekem többet😊)))

Forca Barca

ProGabe
nem kell ahhoz ea-s,elég egy "egyszerû kis" bolti eladó is,hiszen ahhoz hogy 29-én megjelenjen pár nappal elõtte ki kell szállítani

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kaplan
Engem igazából ez a kérdés nem izgat.
29.-én irány a bolt, haza, és fel online-ra. ^^

hunbasser
én is erre gondoltam,sokkal logikusabb

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
az legyen a házigazda akit a topiklakók szeretnének.persze ha breki nem vállalja,én szívesen elvállalom

ReaL MaDRid x siempre

Nah jah: erre meg azt mondom, hogy megjelenéskor kiderül minden.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kaplan
Nem tudom, ugyanis az itthoni EAnek elég nagy képviselete van, gyárakkal. Simán elképzelhetõ, hogy az itthoni verziót MO.-n csinálják csak és kizárólag.

Miért ne? Már leírtam, hogy mi a véleményem errõl: ugyanúgy benne kell lennie a magyarnak is, mint az angolnak.

Kaplan
Óóóó hát így, hogy Breki 'kiesett', Hunbasser vezet. De még nem annyival, hogyha Breki mégis hajlana a dologra megelõzné Hunbasser õt.

hunbasser
ez nem úgy megy 😊
a menü,meg a szövegek az más,ugye meglehetett azt csinálni 06ban,h átírtad az hun.db-t eng.db-re(ha jól emlékszem a kiterjesztésre) és már magyar is volt a fifa.a hangfájlok kicsivel nagyobbak lesznek,és ha nem lesz a külföldi fifákban magyar kommentár,akkor nem rakják bele a hangfájlokat feleslegesen

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
Kaplan, hogy áll most a szavazás?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Kaplan
Honnan tudjuk, hogyha te átírod At Bre akkor magyar lesz? Nekünk sincs meg 😊
Mintha nem is mondtam volna valamit 1 oldallal elõbb vastag betûvel ^^

Firerock
legyen!!!

totti10
szerintem legyen Hunbasser a házigazda!

hajrá,lilák!

Taranov
Hát érdemesebb megvenni az 576 kByte-ban 1300 Ft-tal olcsóbban.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Firerock
azt írják FH-n
hogy vagy ma vagy holnap már warez oldalakon fenn lessz
hogyha átírok vmit akkor ugyanúgy megkapom a magyar kommentet??

Elég jó lett a peccs csak néhány arc hiányzik de semmi komoly.A magyarosítást felraktam de az csak a menüre terjed ki és a kommentár pedig francia.
De amikor elkezd így ordibálni hogy onnnrrrííí úgy megijedek hogy kihagyom
Adebayorral olyan mester 3ast csináltam...
jaja menjen hunbasser
<#wow1><#wow1>

Solidus
Csak egy verzió létezik.

.:SOLIDUS:.

hunbasser
hát itthon 29-én jelenik meg,de lehet,h holnap már pl angliában megjelenik,és lehet h abban lesz magyar kommentár,bár nem tartom valószínûnek.

ReaL MaDRid x siempre

Firerock
és angolul is akkor?

HUNBASSER t HG nak

REAL MADRID

hunbasser
pont elõtted írták le,h mikor jelenik meg.
a megjelenés elõtt meg nem nagyon fog felkerülni a netre,hacsak nem vmelyik ea-s ember átírja magának,és otthon feltölti vhová.
és valószínüleg a megjelenés után 1 nappal már lehet is szedni a játékot

ReaL MaDRid x siempre

Firerock
mikor jelenik meg a játékk?
nem hivatalosan?
mikortól lehet szedni?v megvenni?(akár angolul is jó)
nekem nem jó a demó magyarosítás francia a kommentár

vmvr
kösz az infot!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Az Arsenal patch mennyire hivatalos? Fogta magát HUN Jani azt csinált 1-et? :/ Vagy valami igényesebb?
Demót is elcseszte, mikor eltávolítottam a magyarosítást. Most telepítem újra.

Solidus
A PC verzió 12-13000,a PS2 15-16000.Pontosan nem emlékszem de nézd meg a Tecsós újságot,ott már elõre hírdetik mennyiért adják majd 29-étõl,árral együtt.

.:SOLIDUS:.

Hibás<#levele>.Legalábbis nekem: leszedtem, feltettemm, minden magyar, oké MU vs Barcelona....lengyel vagy milyen kommentár<#idiota><#hehe>.

Tök jó végre van arsenal peccs😄
Erre vártam gebasz

Fyrex
jó vicc volt 😊)

Avanti Crociati!

Én nem lehetek házigazda?😄

DaemoonHunter
Egy kis magyarítás(lehet hogy már volt de: Magyrítás )

hunbasser
velem is elõfordult sokszor,h vmit nem tudtam,és elsõ dolgom volt feljönni az sg-re:fórumkeresés,klikk,aztán már írtam volna a kínomat,de láttam h van faq,és elõször elolvastam,meg is találtam a megoldást

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ya,h a fifába h csinálsz füvet.kérlek szépen mindent írj le részletesen,h a lehetõ legjobban sajátítsam el 😊
meg fifavictormarcaon láttam,h 13-14-15 éves gyerekek ilyen olyan rostereket csinálnak,meg arcokat,mint pl jbal is,akkor csak nem lehet annyira nehéz 😊
(fõleg azért,mert jbal képességeivel nagyjából tisztában vagyok)

ReaL MaDRid x siempre

mike0013
én ha megszerzek egy játékot és vmit nem tudok, akkor legelsõ dolgom SG-n a topicjába bemenni és nagyon de nagyon szeretem ha van FAQ - ez az én véleményem -

hunbasser
de legalább nem kell megint leírni az illetõnek és nem kell újra meg újra elmondani,h "már leírtuk sokszor,keress vissza",csak annyit kell mondani:benne van a faq-ban
bár ha én lennék a hg,jó nagy betûkkel lenne a bannerben,h "olvassátok el elõször a faq-t,ha nem tudtok vmit,és csak utána kérdezz"
szóval a faq nem rossz dolog,és azért 10-bõl 9 ember el is olvasná elõször sztem

ReaL MaDRid x siempre