FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>Én is így vélekedek. Jah, majd kiderül a megjelenés napján.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

#3220 Hunbasser szted attól jobb lesz? 😊 Legalábbis személyes tapasztalatom az, h ahol van FAQ, ottis minden 4.dik hsz-ben olyan kérdést tesznek fel, amit amúgy már 234234-en megkérdeztek és a FAQ-ban benne van...
Fyrex
az én véleményem h az EA nem csinál külön játékot minden országba

ergo mindenhol lesz benne magyar kommentár

de ezek csak feltételezések mind-mind-mind

biztosat senki nem tud

Avanti Crociati!

Gyovai
fyresz hallod arrol tudsz már valamit h amit leszedünk az abba lessz magyar kommentár???

Fyrex
nem vállalom, de azért köszi 😊)

indok kb pont annyi mint Brekinek... amint kijön a PES6 nem valószínû h fifázni fogok

és ugyebár a Football Manager topik is az "enyém", ami szintén az SG egyik legpörgõsebb topikja, sok lenne 😊

Avanti Crociati!

Gyovai
Fyrex-re szavazok!

Gyovai
micsoda

Részermõl Fyrex lenne a házigazdaságra a legmegfelelõbb.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

A demojával játszottam de nem sokban különbözik a fifa world cup 2006-tól.
<#idiota><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Peppus
Pierre Corpfish tudod hogy nyomi vagy Fifában.. ne is próbálkozz vele 😊

vmvr
Kéne egy best of Gyovai😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Fyrex
"Házigazdaságot nem szeretném mivel ugye enyim a Konami-s és nem vagyok elfogult P"

tök jó meg minden h ennyire szeretnétek Brekit, de annak szvsz semmi értelme h max 1 hónapig ittvan a többi 11ben a következõ fifáig meg semmi...

de ahogy érzitek, csak vélemény

Avanti Crociati!

Gyovai
ahogy gondolod téma lezárva

Barni
Brekire szavazok!

Avanti Italia!

sztem holnap lesz de ha nem akkor nem.
Mit számít egy hét...Addig elvagyunk a demoval

Fyrex
gondolkozz már egy kicsit kérlek... egyáltalán nem biztos...

és veled ellentétben folyamatosan olvasom a fórumot tehát fölösleges hszeket mutogatnod

Avanti Crociati!

Gyovai

Fyrex
egyáltalán nem biztos h lehet holnap szedni...

Avanti Crociati!

Gyovai
jolvan nyugi máD: inkább örülj h holnap már lehet szedni

lobig
ha elmondod privátba, én csinálok füvet. soccergamingen láttam a góljaidat... 😊

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Fyrex
te tényleg elmebeteg vagy... részvétem

gyerekek van már demo?
gyerekek honnan lehet leszedni?
gyerekek mikor jön ki a teljes?
gyerekek lehet már szedni?

...

Avanti Crociati!

Mor3llo
Igen, nagyvalószínûséggel, legalábbis remélem ¢¢

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Taranov
11690.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Gyovai
gyerekek holnap már lehet szedni??

vmvr
Pontosan mennyibe fog kerülni a pc-s verzió? én 12.000-rõl hallotam

Breki33
dxsetup.exe nekem külön könyvtárban van, he meg nálad nincs szedj le egyet
Bizony, 29 a biztos.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Mondom én, hogy mindenféle megjelenési hírt terjesztenek már: szerintem a 29-dike lesz a biztos.

examinee
Hogy érted hogy külön? install nélkül? hogy kicsimagolom a 0comressed filet?

Breki33
a játékra visszatérve most olvasom a külföldiek által rt megjelenési idõpontokat hollandiában angliában is 28-29-et írnak
Breki33
rakd fel külön

az én hasonlatom
nem beszél a hasáról akinek nincs hascsikarÁÁsa
examinee
amugy akinek gondja volt a direcx-el ha valaki tudja miért irja ki és nem engedi installálni plz help benne! Elõre is thx!

vmvr
Hehh, micsoda hasonlat😊

examinee
Figyi nagyfaterom biztos jobban ért a sexhez, de mivel õ kevesebbet gyakorolja már ezért magamra szavaznék😄 Na szoval érted: aktivitás..

Breki33
sztem Süni többet ért
examinee
Ha már itt vok! Brekivel voltak összetüzéseim fölleg a Pes vs fifa miatt: de mivel õ ért itt e legtöbbet hozzá no meg Süni ezért kettöjük közül Brekire szavazok mert ö foglalkozott fifa07-tel a legtöbbet eddig!

vmvr
Hunbasser-re szavazok.

Szavaztam elején már😛 csak szerintem akár hunbasser is lehetne, de The Hedgehog talán nagyobb eséllyel...nemtom:S:S.

Nah ahhoz nem hinném, hogy értek<#hehe>.

Akkor hunbasser/The Hedgehog<#eljen>.

Breki33
Hedgere miért nem szavaztok?

Õ már akkor mezeket csinált amikor én gameplayokat irogattam át "csak"
Breki33
nem mindenki örülne neki sztem P
Zizou5
re szavazok 😊

Breki33
én Hedge-re szavazok ha, 2. ként rád.

De régen ez nem kivánságmûsor volt.

A 2004-es úgy kaptam a cikkem után, hogy nemis tudtam róla :-)

Olyan kéne aki a szerkesztéshez is ért azért
vagy igazoljunk külföldit P
Zizou5
én hunbasser!

LasCar16
de Hunbasser is elég aktív😊

#acm

LasCar16
Breki vállalnád?😛

#acm

<#hehe>photoshop topik<#idiota><#hehe>. Az mekkora volt már. Na de offnak vége.

Én benne lennék, de soha nem csináltam ilyet és nemtom mit hogyan kell<#idiota><#hehe>. Amúgyis: legyen egy tapasztaltabb muksó<#eljen>.

Kaplan
Lobig és Te azt mondtátok nem akarjátok. Mindenesetre én vállalnám, jöhetnek a kampányok!

Nagyobb szinten fifázok mint 4 éve, IGEN. Megcsináltam. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!