36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Tom Tom
    Rivellino's Elastico
    Beszarok hogy csak ronaldinhoval lehet...Ezt még Torghelle is beadja néhanapján

Semmi extra nincs benne csak az ellenkező irányba nyomod a nyilat meg nemtom hogy kell e de én rányomok egy shiftet is
  • mikiking
    és ez hogy is sikerül neked? billkomb ?
  • Fyrex
  • mikiking
    hát ez az hogy nem, nem tudod hogy a blurt hogy kéne kikapcsolni, ugyhogy magas rézletességen jáccak a nézők ..... miatt?
  • Attila8805
    Látjátuk=látjátok
  • Attila8805
    Mint látjátuk ez a sarokkal felemelős megy csak az nem amit tom tom csinált messivel azt hogy kell?
  • Tom Tom

Gépem:Intel cel 2,97
    Ati 9600 pro 256mb
    1gb ram
    80giga winyó
    Jó igaz hogy 2 éves de vettem bele ramot meg videókártyát...
    Neked megy simán?
  • Attila8805
    Bamaba kapus:
  • mikiking
    leirnád akkor a géped? az enyém :
    penytium processor 2,4
    512 mb ram
    G-force fx 5200 128 mb
    120 gb hard disc
    direct-x 9
  • faláb
    Ezt meg hogy csinálod?:O
  • DaemoonHunter
    A lenti képeken mintha a nézők máshogy néznének ki(jobban) mint nekem. Van
    vmi néző patch vagy ilyesmi?
  • Tom Tom
    Még messivel és decoval is lehet cselezni ők is tudnak valamit
  • Tom Tom
    Nagy szart nem bluros...Nézd vissza a góljaimat és meglátod...
    Messi egy álat...Nem csalás nem vágtam össze ezt télleg így csinálta
  • Neoncsoves
    most renderelem a 8 és fél perces fifa07es új videomat... ebben más is ügyeskedni fog :PPP még 30 perc és megvan a renderelés :P
  • mikiking
    ien hüje kérést még nem basztam, vedd meg oszt lessz kód bazdki ! majd valaki a sajátját fogja neked oda adni, hogy ő ne tudjon jáccan i, nem? IQ FIGHTER
  • barcafiu
    hali!Lenne egy kérdésem.Az interaktív Ligában nem tok játszani.És kéne egy eredeti fifa regisztrációs kódja.Segítségetek előre is köszi
  • mikiking
    hát szerintem ez nem igy van, sszerintem a magyar focisták mindenfajta cselt tudnak , ami csak létezik mindent, világsztárok nem?(lásd Málta ellen ) :P
    de hogy kérdésedre válaszolajk én C.Ronaldoval, Robinhoval, Ronaldinhoval, Kakával próbálkoznék, mert van elég skilljük .
  • bigapó
    hali!

mindegyik játékos tud minden cselt vagy el kell érni valamilyen szintet velük, hogy tudják? mint tudjuk a való életben sem tud mindenki mindent, sőt...
    szóval?
  • Livius
    Azér nem szaggat.
  • Livius
    A képek alapján te csak max mediumban játszol vele és nincs is blurod.
  • Attila8805
    Az elsőn fapofával hárít a VÉDŐ
  • Attila8805

• Attila8805
    Ezek mostani online meccsemen történtek.

• mikiking
    mien géped van?ird már le pontosan lécci !
  • Tom Tom
    Fura...Nézem a gépeiteket hogy mit tudnak és itt panaszkodtok hogy milyen lassú meg hogy beszagga stb míg nekem van egy 2 éves gépem és minden fain blurral meg 1280*1024el...
  • Tom Tom
    Cső neoncsöves!!
    Nekem minden csel ment eddig a videódba kivéve a végén amikor felemeli a labdát valahogy.
    Asszem a 2.20dik msodpercnél van.
    Nem csak Ronie tud szép dolgokat...
  • mikiking
    valaki?
  • roli1990
    Nekem az a problámám van, hogy kiprobáltuk a haverral a Hamachi-s hálozatot és odáig jutottunk, hogy bementünk a játékba-> hálozat majd az egyikünk rákattintott az indításra, utána én a kapcsolódásra mentem és vártunk majd pár másodperc múlva kiírta, hogy a kapcsolódás vagy csatlakozás (már nem emléxem) sikertelen. Elöre is szólok kikapcsoltuk a tüzfalat, akkor kiprobáltuk azt is mikor kipipáltuk a mágikus kapcsolatot, akkor is ugyan ez maradt. Látom más is irta ezt, de senki se magyarázta el még, hogy ezellen mit tegyünk, a FAQ-ban sincs benne. Léci segítsetek!! elöre is köszi
  • roli1990
    Nekem az a problámám van, hogy kiprobáltuk a haverral a Hamachi-s hálozatot és odáig jutottunk, hogy bementünk a játékba-> hálozat majd az egyikünk rákattintott az indításra, utána én a kapcsolódásra mentem és vártunk majd pár másodperc múlva kiírta, hogy a kapcsolódás vagy csatlakozás (már nem emléxem) sikertelen. Elöre is szólok kikapcsoltuk a tüzfalat, akkor kiprobáltuk azt is mikor kipipáltuk a mágikus kapcsolatot, akkor is ugyan ez maradt. Látom más is irta ezt, de senki se magyarázta el még, hogy ezellen mit tegyünk, a FAQ-ban sincs benne. Léci segítsetek!! elöre is köszi
    Nem hiszem el, hogy senki sem segít!
  • Neoncsoves
    thx thx :) közben használtam a keresőt :P
  • Attlen
    Hello Első évembe barcával mindent megnyertem király kupa szuperkupa bajnokság erre 2. idénybe minden bajnokságba csak 2.osztáyba kezdhetek?:S
  • KeKKSZike
    Szerintünk nincs. Amikor úgy alakul, az bug!
  • mikiking
    all: csá mindenkinek: nem lehet valahogy kikapcsolni a blurt? mert magas részletességen akarnám nyomni, de a blur miatt nagyon akad a bejáccások, valami 5let?
  • Attlen
    hello itt a Shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna
    itt a vissza az milyen gomb?:S
  • dogfish
    meg egy kerdes: "mueses" van?
  • Neoncsoves
    jah és bill.-el csinálom uhhogy hajrá mindenki4!!!
  • Neoncsoves
    elvileg: Shift+fel+balra+le
    elvileg... nem mindig sikerül. de faqban benne van
  • lobig
    jah, és ha csak a to_24s-ben módosítom a fűmintát, akkor pontosan milyen lépeseket kell tegyek, hogy jó legyen??? valamiért mindig elbaszó**k, és tölthetem vissza az alap zdata_34-et, meg az összes pecset...

köszönöm...
  • lobig
    aludni kéne már...
  • lobig
    rég lőttem finesse-t

kedves