36657
-
Tom Tom #9887 Rivellino's Elastico
Beszarok hogy csak ronaldinhoval lehet...Ezt még Torghelle is beadja néhanapján
Semmi extra nincs benne csak az ellenkező irányba nyomod a nyilat meg nemtom hogy kell e de én rányomok egy shiftet is -
mikiking #9886 és ez hogy is sikerül neked? billkomb ? -
#9885 -
mikiking #9884 hát ez az hogy nem, nem tudod hogy a blurt hogy kéne kikapcsolni, ugyhogy magas rézletességen jáccak a nézők ..... miatt? -
#9883 Látjátuk=látjátok
-
#9882 Mint látjátuk ez a sarokkal felemelős megy csak az nem amit tom tom csinált messivel azt hogy kell?
-
Tom Tom #9881
Gépem:Intel cel 2,97
Ati 9600 pro 256mb
1gb ram
80giga winyó
Jó igaz hogy 2 éves de vettem bele ramot meg videókártyát...
Neked megy simán? -
#9880 Bamaba kapus: -
mikiking #9879 leirnád akkor a géped? az enyém :
penytium processor 2,4
512 mb ram
G-force fx 5200 128 mb
120 gb hard disc
direct-x 9 -
faláb #9878 Ezt meg hogy csinálod?:O -
#9877 A lenti képeken mintha a nézők máshogy néznének ki(jobban) mint nekem. Van
vmi néző patch vagy ilyesmi? -
Tom Tom #9876 Még messivel és decoval is lehet cselezni ők is tudnak valamit -
Tom Tom #9875 Nagy szart nem bluros...Nézd vissza a góljaimat és meglátod...
Messi egy álat...Nem csalás nem vágtam össze ezt télleg így csinálta
-
Neoncsoves #9874 most renderelem a 8 és fél perces fifa07es új videomat... ebben más is ügyeskedni fog :PPP még 30 perc és megvan a renderelés :P -
mikiking #9873 ien hüje kérést még nem basztam, vedd meg oszt lessz kód bazdki ! majd valaki a sajátját fogja neked oda adni, hogy ő ne tudjon jáccan i, nem? IQ FIGHTER -
barcafiu #9872 hali!Lenne egy kérdésem.Az interaktív Ligában nem tok játszani.És kéne egy eredeti fifa regisztrációs kódja.Segítségetek előre is köszi -
mikiking #9871 hát szerintem ez nem igy van, sszerintem a magyar focisták mindenfajta cselt tudnak , ami csak létezik mindent, világsztárok nem?(lásd Málta ellen ) :P
de hogy kérdésedre válaszolajk én C.Ronaldoval, Robinhoval, Ronaldinhoval, Kakával próbálkoznék, mert van elég skilljük . -
#9870 hali!
mindegyik játékos tud minden cselt vagy el kell érni valamilyen szintet velük, hogy tudják? mint tudjuk a való életben sem tud mindenki mindent, sőt...
szóval? -
Livius #9869 Azér nem szaggat. -
Livius #9868 A képek alapján te csak max mediumban játszol vele és nincs is blurod. -
#9867 Az elsőn fapofával hárít a VÉDŐ -
-
#9865 Ezek mostani online meccsemen történtek.
-
mikiking #9864 mien géped van?ird már le pontosan lécci ! -
Tom Tom #9863 Fura...Nézem a gépeiteket hogy mit tudnak és itt panaszkodtok hogy milyen lassú meg hogy beszagga stb míg nekem van egy 2 éves gépem és minden fain blurral meg 1280*1024el... -
Tom Tom #9862 Cső neoncsöves!!
Nekem minden csel ment eddig a videódba kivéve a végén amikor felemeli a labdát valahogy.
Asszem a 2.20dik msodpercnél van.
Nem csak Ronie tud szép dolgokat...
-
mikiking #9861 valaki? -
roli1990 #9860 Nekem az a problámám van, hogy kiprobáltuk a haverral a Hamachi-s hálozatot és odáig jutottunk, hogy bementünk a játékba-> hálozat majd az egyikünk rákattintott az indításra, utána én a kapcsolódásra mentem és vártunk majd pár másodperc múlva kiírta, hogy a kapcsolódás vagy csatlakozás (már nem emléxem) sikertelen. Elöre is szólok kikapcsoltuk a tüzfalat, akkor kiprobáltuk azt is mikor kipipáltuk a mágikus kapcsolatot, akkor is ugyan ez maradt. Látom más is irta ezt, de senki se magyarázta el még, hogy ezellen mit tegyünk, a FAQ-ban sincs benne. Léci segítsetek!! elöre is köszi -
roli1990 #9859 Nekem az a problámám van, hogy kiprobáltuk a haverral a Hamachi-s hálozatot és odáig jutottunk, hogy bementünk a játékba-> hálozat majd az egyikünk rákattintott az indításra, utána én a kapcsolódásra mentem és vártunk majd pár másodperc múlva kiírta, hogy a kapcsolódás vagy csatlakozás (már nem emléxem) sikertelen. Elöre is szólok kikapcsoltuk a tüzfalat, akkor kiprobáltuk azt is mikor kipipáltuk a mágikus kapcsolatot, akkor is ugyan ez maradt. Látom más is irta ezt, de senki se magyarázta el még, hogy ezellen mit tegyünk, a FAQ-ban sincs benne. Léci segítsetek!! elöre is köszi
Nem hiszem el, hogy senki sem segít! -
Neoncsoves #9858 thx thx :) közben használtam a keresőt :P -
Attlen #9857 Hello Első évembe barcával mindent megnyertem király kupa szuperkupa bajnokság erre 2. idénybe minden bajnokságba csak 2.osztáyba kezdhetek?:S -
#9856 Szerintünk nincs. Amikor úgy alakul, az bug! -
mikiking #9855 all: csá mindenkinek: nem lehet valahogy kikapcsolni a blurt? mert magas részletességen akarnám nyomni, de a blur miatt nagyon akad a bejáccások, valami 5let? -
Attlen #9854 hello itt a Shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna
itt a vissza az milyen gomb?:S -
#9853 meg egy kerdes: "mueses" van? -
Neoncsoves #9852 jah és bill.-el csinálom uhhogy hajrá mindenki4!!! -
Neoncsoves #9851 elvileg: Shift+fel+balra+le
elvileg... nem mindig sikerül. de faqban benne van -
#9850 jah, és ha csak a to_24s-ben módosítom a fűmintát, akkor pontosan milyen lépeseket kell tegyek, hogy jó legyen??? valamiért mindig elbaszó**k, és tölthetem vissza az alap zdata_34-et, meg az összes pecset...
köszönöm... -
#9849 aludni kéne már...
-
#9848 rég lőttem finesse-t
kedves