36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• hunbasser
    Breki,milyen videokártyát javasolsz fifához 16-17 körül?tudom,h ez nem futja nagyon jó kártyára,de mást is akarok venni a gépembe
  • Terminátor14
    Hát nemtom, én úgy csináltam ahogy a leírásban van, éshát nem egy bonyolult dolog, mégsem jóh...

De mondom, lehet hogy nálam a memória hiánya miatt van...Bár a füveknek nincs sok közük hozzá, mert gondolom a textúrák maradtak ugyanakkorák :(
  • Breki33
    gondolom már mindenki rájött, hogy mi a 4-es
  • Breki33
    nem fatgui kell hanem a ft importer első gombja

amúgy én a másik módszert használtam és tökéletesen megy
  • Terminátor14
    Nah nekem megint kilépett a meccsen :(

Nem lesz ez így jóh...
  • Breki33
    ezeket te csináltad?
  • Breki33
    igen compressednek kell lennie

deha berakod a mintát kapásból megmondjuk jó lesz-e P
  • Curesz
    és elvileg igy kéne megcsinálni:

Here is the Importer:
    Copy all Files into your Fifa/data Folder and run the:
    "Install_FIFA07_New Turfs.bat"
    after all files imported FatGui pops up -->click Process
    Finished and Enjoy
  • Terminátor14
    Nemtom, de a hiba nálad van, mert nekem jól műküdik. (igaz hogy meccs közben kilépett, de ez a memória hiánya miatt volt szvsz)
  • Curesz
    letöltöttem ezt a fűcsomagot: http://www.mytempdir.com/991028...bemásoltam a fájlokat a data-ba, aztán lefuttattam azt a bat fájlt amit irt, aztán a fatguit is lefuttattam...aztán beléptem a játékba és mikor töltötte be a meccset, kilépett:S...mit csináltam rosszul? köszi
  • Attila8805
    Ha jobbra támadsz nyomod a Shift-et elengeded a jobbrát és aztán fel balra le és természetesen közben shift
  • Me0w
    Nah, talaltam 1 kis segitseget... akiknek nagyon szaggat, de nem kene ergo normalis gepuk van azok pakoljak be ezt a reszt a shortcut moge:

WINDOWED = 1

Igaz, ablakban indul el, de nem zavaro nagyon es tokeletesen megy.
  • Gyocsika
    Honna lehet leszedni hogy ilyen szép fű legyen?
  • Me0w
    Az rendben, hogy nalad szaggat, de nalam? :) x800xt, amd 4000+, 2g ddr es a replayeknel van 2 fps :)
  • Me0w
    FIFA07/data/cmn
  • Gyocsika
    A data/cmn mappába található!
  • mikiking
    BAZDKI KERESEM, keresem de nem találom sehol sem, lécci egy kis helpet !
  • Iceman89
    jah szerintem is játékostól függ.. a jobbak nem szoktak engedni, főleg nem a fiatal tehetségek.. pl S. Ramos...
  • Taranov
    Ez csak attól függ, hogy milyen szintu a játékos, akivel hosszabbítani akarsz. Én pl. Aquilani fizetéséből 3 ezer eurót le tudtam faragni, Manciniére és Mexesére viszont 5-5 ezret rá kellett dobni.
  • Varja
    Sziasztok! Az a gondom, hogy manager módban a csapat morálom 22-23 között mozog. A csapat az első. Kupában is 4. fordulóig jutott (pedig a legalsó osztályú Hereforddal vagyok) Az idény elején mindenkinek meghosszabbítottam a szerződését 2 évre és max fizetésre. Mégis sok az olyan játékos akinek 4-5 a morálja a 100-ból. Majdnem mindenkit játszatok is a meccseken. Segítsetek, hogyan kell a morált növelni? A másik. Mi az a
    csík a játékosok mellett? Erőnlét? Na az is egy-két meccs után pirosban van. Na előre is köszi.
  • bigapó
    hali!

amikor "leülök" tárgyalni egy játékossal szerződéshosszabításról, akkor csak nagyobb összegnél fogadja el az ajánlatot?
    elsőre lehet, hogy hülye kérdésnek tűnik, de a fifa06-ban felakkora pénzt is elfogadtak, mint amit korábban kaptak. lényegében ez bug volt, de hasznos:) sok pénzt lehetett spórolni a sztárjátékosoknál.
  • bigapó
    hali!

amikor "leülök" tárgyalni egy játékossal szerződéshosszabításról, akkor csak nagyobb összegnél fogadja el az ajánlatot?
    elsőre lehet, hogy hülye kérdésnek tűnik, de a fifa06-ban felakkora pénzt is elfogadtak, mint amit korábban kaptak. lényegében ez bug volt, de hasznos:) sok pénzt lehetett spórolni a sztárjátékosoknál.
  • Tom Tom
    Nekem egyszer messi 55 milláért és 120 ezres fizetéssel jött át 10%-os gólprémiummal...Mondjuk 1 milla szponzori pénzből telik rá...
  • games4ever
    jah ok, ezt nem tudtam:)
  • james69holden
    hivatalosan nincs magyar verzió xbox-ra, de ugyanúgy lehet magyarítani mint a PC-st

bemásolod a magyarításokat tartalmazó fileokat az alábbi alkönyvtárakba, majd a "hun" végződésű fájlokat átírod "eng"-re és felülírod az eredetieket

audio.big ------------- DATA/AUDIO/AUDIO.BIG
    dat_hun.bib ---------- DATA/AUDIO/DAT_ENG.BIG
    hun.db ---------------- DATA/CMN/FE/ENG.DB
    hun_memc.loc ------- DATA/MEMCARD/HUN_MEMC.LOC

csinálsz róla egy .iso-t UltraISO-val azt meg kiírod...
    játékindításnál meg az angol nyelvet választod
  • games4ever
    áááááá, olvassál már legyél szíves
  • attila117
    ja és hogy kell online n jácca ni???????
  • games4ever
    felül a jobb sarokba a BAZI NAGY FAQ(jó lehet h ígyse elég nagy:D), szted mié van?
  • attila117
    van vmi trük lista ha igen elküldi valaki az oldalt vagy a listát?????????????????????????
  • games4ever
    meg jó sok fizetést kell neki ajánlani, akkor talán kötélnek áll:)
  • Iceman89
    mennyi az a "qrvasok" ??? 40-50 milla vagy még több? és Ronaldinho Messi és Fabregas? vki nem vette még meg őket? :) csak érdeklődés képpen... 3-4 meccs és jön a januári igazolás időszak :) 96 millával öröm lesz :)
  • games4ever
    xboxra nincs is magyar, csak ps2-re meg pc-re, legalábbis én így tom, de cáfoljon meg vki ha tévedek
  • Neoncsoves
    amugy nem
  • lobig
    wazz, keress rá!!!
  • Neoncsoves
    eltévedtél
  • mikiking
    Ronneyt qrvasokért !
  • jimy jum
    ?

• jimy jum
    meg jelent már az fm 2007
  • mikiking
    big thx, és az a "3 cfg_pc_" fájl hol taláéható?
  • thomasthomas
    hi!

megvan a fifa07 xboxra de nem magyar...honnan tudom letölteni?tudom van erről is szó a faqban de nincsen odaírva hogy mire(pcre ps2re vagy mire)

előre is kösz