36657
-
#9967 Breki,milyen videokártyát javasolsz fifához 16-17 körül?tudom,h ez nem futja nagyon jó kártyára,de mást is akarok venni a gépembe -
#9966 Hát nemtom, én úgy csináltam ahogy a leírásban van, éshát nem egy bonyolult dolog, mégsem jóh...
De mondom, lehet hogy nálam a memória hiánya miatt van...Bár a füveknek nincs sok közük hozzá, mert gondolom a textúrák maradtak ugyanakkorák :( -
#9965 gondolom már mindenki rájött, hogy mi a 4-es -
#9964 nem fatgui kell hanem a ft importer első gombja
amúgy én a másik módszert használtam és tökéletesen megy -
#9963 Nah nekem megint kilépett a meccsen :(
Nem lesz ez így jóh... -
#9962 ezeket te csináltad? -
#9961 igen compressednek kell lennie
deha berakod a mintát kapásból megmondjuk jó lesz-e P -
Curesz #9960 és elvileg igy kéne megcsinálni:
Here is the Importer:
Copy all Files into your Fifa/data Folder and run the:
"Install_FIFA07_New Turfs.bat"
after all files imported FatGui pops up -->click Process
Finished and Enjoy -
#9959 Nemtom, de a hiba nálad van, mert nekem jól műküdik. (igaz hogy meccs közben kilépett, de ez a memória hiánya miatt volt szvsz) -
Curesz #9958 letöltöttem ezt a fűcsomagot: http://www.mytempdir.com/991028...bemásoltam a fájlokat a data-ba, aztán lefuttattam azt a bat fájlt amit irt, aztán a fatguit is lefuttattam...aztán beléptem a játékba és mikor töltötte be a meccset, kilépett:S...mit csináltam rosszul? köszi -
#9957 Ha jobbra támadsz nyomod a Shift-et elengeded a jobbrát és aztán fel balra le és természetesen közben shift
-
#9956 Nah, talaltam 1 kis segitseget... akiknek nagyon szaggat, de nem kene ergo normalis gepuk van azok pakoljak be ezt a reszt a shortcut moge:
WINDOWED = 1
Igaz, ablakban indul el, de nem zavaro nagyon es tokeletesen megy. -
#9955 Honna lehet leszedni hogy ilyen szép fű legyen? -
#9954 Az rendben, hogy nalad szaggat, de nalam? :) x800xt, amd 4000+, 2g ddr es a replayeknel van 2 fps :) -
#9953 FIFA07/data/cmn -
#9952 A data/cmn mappába található! -
mikiking #9951 BAZDKI KERESEM, keresem de nem találom sehol sem, lécci egy kis helpet ! -
#9950 jah szerintem is játékostól függ.. a jobbak nem szoktak engedni, főleg nem a fiatal tehetségek.. pl S. Ramos... -
#9949 Ez csak attól függ, hogy milyen szintu a játékos, akivel hosszabbítani akarsz. Én pl. Aquilani fizetéséből 3 ezer eurót le tudtam faragni, Manciniére és Mexesére viszont 5-5 ezret rá kellett dobni. -
Varja #9948 Sziasztok! Az a gondom, hogy manager módban a csapat morálom 22-23 között mozog. A csapat az első. Kupában is 4. fordulóig jutott (pedig a legalsó osztályú Hereforddal vagyok) Az idény elején mindenkinek meghosszabbítottam a szerződését 2 évre és max fizetésre. Mégis sok az olyan játékos akinek 4-5 a morálja a 100-ból. Majdnem mindenkit játszatok is a meccseken. Segítsetek, hogyan kell a morált növelni? A másik. Mi az a
csík a játékosok mellett? Erőnlét? Na az is egy-két meccs után pirosban van. Na előre is köszi. -
#9947 hali!
amikor "leülök" tárgyalni egy játékossal szerződéshosszabításról, akkor csak nagyobb összegnél fogadja el az ajánlatot?
elsőre lehet, hogy hülye kérdésnek tűnik, de a fifa06-ban felakkora pénzt is elfogadtak, mint amit korábban kaptak. lényegében ez bug volt, de hasznos:) sok pénzt lehetett spórolni a sztárjátékosoknál. -
#9946 hali!
amikor "leülök" tárgyalni egy játékossal szerződéshosszabításról, akkor csak nagyobb összegnél fogadja el az ajánlatot?
elsőre lehet, hogy hülye kérdésnek tűnik, de a fifa06-ban felakkora pénzt is elfogadtak, mint amit korábban kaptak. lényegében ez bug volt, de hasznos:) sok pénzt lehetett spórolni a sztárjátékosoknál. -
Tom Tom #9945 Nekem egyszer messi 55 milláért és 120 ezres fizetéssel jött át 10%-os gólprémiummal...Mondjuk 1 milla szponzori pénzből telik rá... -
#9944 jah ok, ezt nem tudtam:) -
#9943 hivatalosan nincs magyar verzió xbox-ra, de ugyanúgy lehet magyarítani mint a PC-st
bemásolod a magyarításokat tartalmazó fileokat az alábbi alkönyvtárakba, majd a "hun" végződésű fájlokat átírod "eng"-re és felülírod az eredetieket
audio.big ------------- DATA/AUDIO/AUDIO.BIG
dat_hun.bib ---------- DATA/AUDIO/DAT_ENG.BIG
hun.db ---------------- DATA/CMN/FE/ENG.DB
hun_memc.loc ------- DATA/MEMCARD/HUN_MEMC.LOC
csinálsz róla egy .iso-t UltraISO-val azt meg kiírod...
játékindításnál meg az angol nyelvet választod -
#9942 áááááá, olvassál már legyél szíves -
attila117 #9941 ja és hogy kell online n jácca ni???????
-
#9940 felül a jobb sarokba a BAZI NAGY FAQ(jó lehet h ígyse elég nagy:D), szted mié van? -
attila117 #9939 van vmi trük lista ha igen elküldi valaki az oldalt vagy a listát?????????????????????????
-
#9938 meg jó sok fizetést kell neki ajánlani, akkor talán kötélnek áll:) -
#9937 mennyi az a "qrvasok" ??? 40-50 milla vagy még több? és Ronaldinho Messi és Fabregas? vki nem vette még meg őket? :) csak érdeklődés képpen... 3-4 meccs és jön a januári igazolás időszak :) 96 millával öröm lesz :) -
#9936 xboxra nincs is magyar, csak ps2-re meg pc-re, legalábbis én így tom, de cáfoljon meg vki ha tévedek -
Neoncsoves #9935 amugy nem -
#9934 wazz, keress rá!!! -
Neoncsoves #9933 eltévedtél -
mikiking #9932 Ronneyt qrvasokért ! -
jimy jum #9931 ?
-
jimy jum #9930 meg jelent már az fm 2007
-
mikiking #9929 big thx, és az a "3 cfg_pc_" fájl hol taláéható? -
#9928 hi!
megvan a fifa07 xboxra de nem magyar...honnan tudom letölteni?tudom van erről is szó a faqban de nincsen odaírva hogy mire(pcre ps2re vagy mire)
előre is kösz