FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
meik az másik progi?😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Bár nemtudom,hogy a teljesbe milyen erõs lesz a grafika mert most igy demoba ugy 800x600x32 Highbe simán megy másik programmal volt elmosodás is és ment vele.1024be már a visszajátszásnál szaggat,de ajátékmenete megy...sztem a teljesbe már 800x600ba és szaggatni fog a visszajátszásnál,de majd meglátjuk...
Breki33
próbáld meg alkalmazásvezéreltre rakni aliasingot meg a aizoszûrést vagy hogy írják
Breki33
kicsit, volt olyan kártyám régebben
mike0013
nekem ati 9600 pro de semmi belassulás😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Sajnos visszajátszásoknál nagyon belassul. ATI 9800 a karim.
és a Geforce TI 4200-as? gyöngébb lenne?!😊
Jól nézz ki
Breki33
na ilyen lett

GEforce TI 4600-on

profilehez nem nyúltam csak az iniket írtam át illetve a locale ini-ben átírtam
a RENDER_QUALITY-t, de sztem ez nem fontos

és a cfg-ben is javítottam dolgokat ha kell kirakom, de elég teszt vezió

Breki33
tudom, de hátha jön egy új ember mint pl annó Sammy
Aha, én az ilyenekhez nem hiszem, hogy értek:S.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Breki33
engem zavar, ha ronda, de most csak anyira zavar, hogy megmutassam hátha valaki megcsinálja P

itt van a fû fsh

Breki33
most máshol vagyok

azért megnézem
Szép<#eljen>,de én megvagyok elégedve a jelenlegi gyeppel is. Tényleg jók, amiket készítesz, de nemtom:S...én úgy vagyok a játékokkal általában, hogy nem piszkálok bele, jó az eredeti és iazából ezzel a Fifával sincs semmi bajom, csakúgy, mint a 2006-tal.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nekem Geforce 6600-al nem mûködik a blur, bármit csinálok.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

The Hedgehog
Breki: #3370

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
ebbõl ilyet lehetne

regi

új

The Hedgehog
aham az világos, de a driver profile-ban miket állítottál be? screenshot?

Breki33
volt korábban egy bug mikor így vitte sokáig
Breki33

magyarok csinálták
Breki33
#2998-tõl olvass vissza ott leírtam
Breki33
t229__0_0_0.fsh-es filéket kell pl bigguival kiszedni a zdataból (megnyit kijelöl, export)

namármost 154 darab van mindegyikben legalább 5 fûminta (külön)

EZ fsh-editorral megnézhetõ

154*6 darabot kéne cseréli (nem teljesen azonosak az fsh-k)

itt egy alap fû
The Hedgehog
Valakinél van ilyen effekt, hogy közeli képeknél a játékos mögötti hátter elmosódik? Eddíg csak PS2-n láttam ezt, de több gamestaros PC-s képen is látható és kiváncsi vagyok milyen videókari kell ehhez, mert sztem marha jól néz ki...

Valaki?

Breki33
M I<#idiota><#hehe>

lobig
ez nagyon komoly. ügyes.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

lobig
ilyet láttatok már? mindig is tudtam, hogy csal a fifa, de hogy ennyire... 😄

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

törölt hozzászólás
Álmodj errõl<#hehe>

buldozer99
de jo lenne ha ma lehetne szedni!😊))

Forca Barca

lobig
ez aranyos. részlet a fifahungary fórumról:

"Halljátok, hogy lehet komolyabb cseleket csinálni mint pl a Ronaldinho féle bokacsel meg ehez hasonlókat. Aki vágja ezeket leírhatná. Köszi"

Nyomogatol minden gombot összevissza, mint az atyaúristen. Én is egyszer-kétszer tudtam komolyabb cselt csinálni, hogy nyomogattam egyszerre mindent. Többet se sikerültek, de majd a teljesbe lehet gyakorolni reggeltõl estig.

Amennyire néha felb**sza az agyam nálam már ellenség<#gun><#mf2>
A lövõcsel baromi nagy úgy be lehet az ELLENSÉGET szopatni vele hogy öröm nézni.

Fyrex
ellenfél

ellenség háborúban

Avanti Crociati!

ok kösz majd még próbálkozok.Egyebek?

hunbasser
a lövõcselt d+s-el csinálta.mielõtt még ellõnéd,megnyomod az s-t,és csinál egy ilyen lövõcselt

ReaL MaDRid x siempre

ugyan ezt kívánom neked is amit te nekem
a cselnél úgy kell csinálni hogy viszed az ellenség kapuja felé simán és rányomod a siftet és az iránynyilat és akkor csinál ilyeneket?
Mert ha igen akkor nekem baszik cselezni hanem elindul arra amerre a nyilat nyomom
<#falbav><#falbav><#help><#help>

lobig
CSEL:

GÓL:

Kaplan
Persze, minden kiadó szétszór a sajtónak olyan példányokat amiket a megjelenés elõtt néhány héttel letesztelhet. Szerinted a Gamestar és a Fifahungary, hogy tudta már ezt megtenni? Semmiképp nem torrenttel, meg letöltéssel 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Firerock
BETA???
én ilyenrõl eddig csak az msn-be meg a kül.kiegeknél hallottam
FIFA07 BETA??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

😄
Kaplan
Semmi gond, legközelebb picit jobban figyelj, köszönöm.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

sry

jo. tuggyuk h hülye vagy és hogy asse tod mi az a torrent de ennyire nem kéne reklámozni a szart!! Jo?
nem veszed magad észre h hülyeségeket irkálsz be?
téma lezárva😊
GTheo
Fifa 07 beta?ált minden gamebõl megszerzik a betáját asszem...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Firerock
akk mér jelenik meg magyarországon késõbb?
sztem azért mer a magyart még meg kell csinálni!
jut eszembe a GS hogy tudta megcsinálni azt a videót?erre kíváncsi lennék

Kaplan
Itt már adtam Firerock választ a kérdésedre.

vagyis ha letöltöd az angolt benne van a magyar
elvileg alapból benne van a magyar is!!!!!!!
Firerock
mint az a 06-ba volt