FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pár bünti pont pihenésre késztetné szerintem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mike0013
xDDD valószínûleg😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hjah és még csak most fog igazán beindulni a sok hülye kérdéssel:S...

mike0013
hát nem csoda😊 napi 100-200-300 HSZ van itt😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

buldozer99

Legnépszerûbb témák

1. FIFA 07
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. 18 Wheels of Steel Haulin
4. Football Manager
5. Pálcikaember animációk
6. '80 as évek zenéi
7. GTR 2 - FIA GT Racing Game
8. SG's first Connection: Miskolc
9. Hány LED ég a szobádban?
10. Battlefield 2

Forca Barca

HY all! Ps2-re már lehet vhonnan szedni? Mer találtam egy 1.62 Gb-osat de van egy 1.62Gb-os demo endlessen is(exclusive demo) :S

buldozer99
lehet😊<#idiota>
REMÉLEM!

Forca Barca

Hi.szerintetek még ma fennt lesz torrenten?
gyógyszer,sry.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nah jah....lol...lecsapni?Inkább valami nyugtató kéne neki, meg egy kis okosító gyõygszer, hogy ne írjon ilyen lámaságokat<#hehe>.

Egyetértek<#idiota><#idiota>
És még hogy föl volt háborodva:"te beképzel bunkó;lecsapnám simán a gyereket"
...segfej

Istenem Platino, idén te vagy a topikbarma-díj nyertese...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Jaja olvasni tudni kéne...
Én is elkezdtem szedni mert kivi vagyok milyen mert még eggyel se játszottam.

lol....idióta<#hehe>..Tiger Woods PGA Tour 2007 és nem Fifa 07 te állat. Olvasni tudni kell<#idiota><#hehe>.

Nemtom mi lehet a baj. Simán feltettem és elindult. Relodead-es verziód van? Mert nekem az van és semmi gond sincs vele. De írd be problémád a Tiger Woods PGA Tour 2007-be...van olyan topik. Ott talán valaki tud segíteni.

hallod én meg a 08 játszok ennyire hülyének nézel te beképzel bunkó vagy!!! nem is kell ilyenekkel foglalkozni mert azt hiszik keények de lecsapnám simán a gyereket<#vigyor1><#gun><#boxer><#beka2>
üdv az a kérdésem hogy nemtudtok olyan honlapot ahol azt tudom megnézni hogy az usaba mennyibe kerül a játék? elõre is köszi a válaszokat

Nálam valami gáz van vele, mert amikor elkezdek játszani minden fekete, csak a pálya kis térképe rendes.
Breki lehetne pontosan hogy mit is írtál át: Köcce
Én már tegnap letöltöttem<#hehe> és tetszik<#eljen>.

Fake.

Amúgy hívtam 576-ot, már lehet kapni ma.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Breki33

de állítólag demo
Breki33
az új demo nálam annál jó lett
buldozer99
ps 2 verzió már van torrenten!

Forca Barca

Breki33
leírtam a kép alatt
P

egy új kép

Thx, valóban így már nem szaggat, bár arra is van orvosság hogy a radar és a player status bars fölcsúszik? Mert így 16 biten ez jött elö =(
LasCar16
Game Boy Advance
Megjelent
GameCube™
Megjelent
Mobile
Megjelent
Nintendo DS
Megjelent
PC DVD!!!!!!!!!!!
Megjelent
PlayStation2
Megjelent
PSP
Megjelent
Xbox 360
Megjelent
Xbox
Megjelent

#acm

Brekki33 hogy lett olyan a graf?
Breki33

Tiger Woods PGA Tour 07 már lehet szedni
Hát ha ezek után nem lehet én tökön szúrom magam😄<#idiota><#idiota>

Meg van a megoldás a lassulásra, a színmélységet 16 ra kell rakni és akkor maxon mehet az anti aliasing és a antisotropic is.
Breki33
ma tudtommal a PS2-es jelent meg ami fent is van torrenten
mike0013
te meg, hogy raksz rá elsimítást😄?

mike0013
elfelejtették frissíteni😛

Nemtom mit izéltek. easports.com-n az Out now-nál vagy minél nincs, csak alúl ez:

Coming Soon:
NBA Live 07 Pre Order
Tiger Woods PGA Tour 07 Pre Order
FIFA 07

Vagys hamarosan😛. Bár az lehet akár ma is. Szóval én nem láttam, hogy 22-dikén jelenik me, bár lehet, hogy csak nem figyeltem:S.

Hát ha ezek után nem lehet én tökön szúrom magam😄<#idiota><#idiota>

jugen
jedikkel is lehet játszani? 😄

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Szép jó reggelt mindekinek!
Van egy kis problémám, remélem a full verzióba nem lesz így, de most (ati 9800pro karim van) az animációk szaggatnak. Midnen játékot 4szeres simítással és 4szeres szûréssel játszok, és ment is midnen. Ha csak a szûrést hagyom a fifánál, akkor az is megy tökéletesen, de amint rárakom az élsimítást, akad o_O Ha rárakom szürést viszont bluros (Y) Másnak is van ilyen problémûája vagy a rendszerem bicebóca<#confused>
én megmondtam ma jelenik meg
http://www.electronicarts.hu/games/9138/
Bocs,csak itt van irva...
Breki33
Kit Raptor 2GK for FIFA 07 Demo!

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=5659

DS SoundPatch for FIFA 07
This sound patch made by don_sheru for improves FIFA 07 Demo sound experience. For instance you can hear the voice of players more clearly ( even when they call less) and crowd volume is high which creates a more realistic atmosphere.

link
mike0013
hát lehet...

Simán
De sztem megint az lesz mint tavaly a 06nál hogy van olyan 2-3 készforrás aztán 10ezer letöltõ azt 1-2 kb/seccel fog jönni szóval legjobb esetbe is 2 nap kb.
Legalábbis nálam ez lesz...

The Hedgehog
ok thanks kipróbálom!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

mike0013
akkor este már jön is torrentrõl😄

mike0013
és ott hol😛?

Most nézem az EA oldalát hogy mikor jelenik meg oda az volt irva hogy 22.-én most már nem az van,hanem az hogy megjelent 😄
lobig
nekem úgy volt és volt blurom, most átraktam maximum-ra mindkettõt és még mindig van blurom és a kép is szebb és nem is szaggat be.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Demoraptorral...