FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tapasztalt már valaki olyat, hogy elmosódik a kép? Nem tudok rájönni, hogy mi miatt. Elképzelhetõ, hogy a Tft monitorom miatt? Benq737s válaszidõ: 16 másodperc. Lehet ez a baj? Más játéknál nincs gond
Forza Italia
ne szivasd szegény gyereket mert rohamot kap

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Gyovai
fifa az lessz,csak kérsdéses h mikor de sztem magyar kommentrá islesz

Fyrex
komoly

most jött a hír

elmarad az egész

lehet h fifa sem lesz ....

Avanti Crociati!

Gyovai
komolyan??

Fyrex
nem

soha nem lesz

kamu volt az egész

omg... 1,1X

Avanti Crociati!

Gyovai
nemérdekel..

Gyovai
amit feltesznek torrentre például vagy netre abban lessz már magyarkommentátor?

Fyrex
igen, rendkívül sok szavazatot kaptunk, jó esélyed van a végsõ sikerre!!!

Avanti Crociati!

Gyovai
jah,

Gyovai
vaalaki tud már valami információt?

zmeor
Jó lenne már a full-al játszani!!!<#buck>

leszarom a konfigod...

Fyrex
pont azzal foglalkozunk 😛

Avanti Crociati!

Gyovai
témával kéne foglalkozni

zmeor
Ki lesz a befutó?<#hehe>
lehet fogadni!

1. PLATINO 1,2X

2. Gyovai ( gyerekek féle hsz-k) 1,2X

3. Sam87 1,8X

leszarom a konfigod...

Meglehet...PLATINO és Gyovai tutti<#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunbasser
elég erõs mezõny,sztem inkább holtversenyben vannak <#hehe>

ReaL MaDRid x siempre

Akkor már 3 versenyzõnk van a fõ láma díjért<#idiota><#hehe>. Jelenlegi állás:

1. PLATINO<#hehe>

2. Gyovai ( gyerekek féle hsz-k)<#hehe>

3. Sam87

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fyrex
de nem létezik ilyen demo!!!!!... nincs magyar nyelv egyik demoban sem...

Avanti Crociati!

GTheo
lehet választani nyelvet, és nincs ott a magyar :S:S:S:S:S msnre jössz? ott segíthecc😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Firerock
jahh
a video(a GS-es)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

zmeor
asszem a fifahungary ról is lehet szedni!
de én torrentrõl szedtem le!

kb 90 mb

leszarom a konfigod...

Fyrex
nem létezik ilyen...

Avanti Crociati!

Firerock
hol lehet meghalgatni a magyar kommentárokat?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

GTheo
Letöltöttem azt a demot amiben állítólag van magyar de nekem nincs :S:S:S:S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zmeor
na meghallgattam a magyar kommentárokat!

érdekes hallani magyarul a riportereket. Én nekem ami nem jött be az a hangsúly.
meg a Torghelle nevet olyan idegesítõen mondják be!<#nyes>
de amugy jó

leszarom a konfigod...

Hát nekem is ez van csak nekem a 1280x1024 az optimális szal ha arra állítom akkor nincs semmi se radar se játékos nevek stb...
Lehet magadnak mezt szerkeszteni??????
Avass be kérlek lobig!!

Ja, hogy már ma vagy holnap? 😊)

Muhaha 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Hát de játszak 800x600ba? vagy 640x480ba? o_O nem lehet megbuherálni vhogy?
lobig
már mûködik a kit raptor, juhéjj, csinálok jó kis mezEt magamnak... (:

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

A radar csak 1024-es felbontás feleet csúszik el.
Azt olvastam fh fórumon hogy az ea hivatalos oldalán le lehet tölteni a fifa 07-et 30 fontért...

Nekem is szaggat az animáció, de ha 16 bitre rakom, akkor az animáció is szépen fut, csak sajna akkor nekem fölcsúszik a radar meg a player status bars majdnem a képernyö közepéig -.-
zmeor
óóó kérlek kérdezd meg hatodszorra is!!! Légyszííí!! <#mf2>

leszarom a konfigod...

ProGabe
vagy esetleg holnapután,vagy azután,esetleg jövõ hét közepe,ja és a forrásom maga az EA feje...<#bohoc>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mor3llo
Grusi, nem kötelezõ elhinni, nem mondtam h mindenki higyjen nekem.Nekem tök8 h h ércelõdsz velem, nem érdekel.Továbbra is tartom, ma, vagy holnap már fennt lesz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
van még pár ilyen progi,nézz szét fh-n,próbáldd ki mindet

ReaL MaDRid x siempre

buldozer99
Szerintem is!Torrent sztem lehetséges már ma!
Legalábbis REMÉLEM!

Forca Barca

A demoexpandert már próbáltam, de a szaggatás az nem szûnik meg az animációk alatt ha azzal állítom be. Ha leveszem az élsimítást csak akkor szûnik meg, de hát úgy elég ratyi.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

bubu13
Szerintem már este lehet tölteni!

EEE 1899

hunbasser
sztem már holnap fent lesz 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szedd le a demoexpandert a fifahungary-rõl

ReaL MaDRid x siempre

külföldön úgytudom hogy ma jelenik meg. Az EA Games-es játékokkon általában nincsen valami trükkös másolásvédelem, így nem fog napokba, hetekbe telni a feltörése. A Tippem az, hogy max vasárnapra kijön... Remélem
Kéne egy kis segítség!
Geforce 6800 as kártyám van ezen gondolom a legjobban kell hogy mennyen majd a fifa. De köztudott hogy a DEMOkban nem lehet felbontást, és grafikát voltoztatni. A felbontást fel szeretném rakni 1280*1024*32 re és highra úgy hogy ne szagassaon az animációknál. Ehez mit kell átállítani a config fájlokban? Vagy valaki eltudna küldeni egy configfájlt amibe ezek be vannak állítva?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

bubu13
Digitally purchase and download the game ready for unlocking on release day!
Ez mit jelent?

EEE 1899

Nem, epp errol van szo, csak nehanyan valamiert fejukbe vettek ezt.

Nem hiszem, hogy hirtelen meg fog jelenni elötted az asztalon sõt még a boltba se nagyon hanem max warez!!

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

mér ma fog megjelenni?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Veled mizu? Már negyed hét, és sehol a "warez", hát mi van itt?

Mor3llo
grat, fantasztikus nagy gól 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú