36657
-
Vercetti 1 #10126 ja megvan megnézem köszi
-
mikiking #10125 fent banner , jobbra , olyan kamó betükkel irva , ne keljen már képet beraknihozzá ! -
Vercetti 1 #10124 és az hol van? -
#10123 ja,mostmár én is látom,h csak bmp-t lehet.most importáltam be a real adboardokat,meg is nézem -
mikiking #10122 nyisd ki a FAQ-ot , és ott minden csel le van irva !!! -
Vercetti 1 #10121 ha tudtok mondjatok valami jó cselt és a kezelését a bill-en köszi -
Vercetti 1 #10120 mert nekem akkora hülyeséget ír hogy forgasd a trükk kart de ilyen nekem nincs -
mikiking #10119 nem is akár hogy -
Vercetti 1 #10118 pédául hogy kell ellépni vagy lefordulni a védőről? -
#10117 jah :D elég sok csel van :D -
Vercetti 1 #10116 szasztok a fifa 07-ben tudtok cselezni pc-n? -
#10115 nem hagyom abba. ha van kérés csinálok szívesen. tudomásom szerint csak bmp. Pedig jó lenne, ha lehetne gif-et is... -
#10114 abba ne hagyd az adboardok készítését!sőt szívesen segítek,értek a ps-hez.ebbe az adboard importáló progiba csak bmp-ket lehet betenni?mert szívesen csinálnék animált adboardokat is -
#10113 át kell írni a real madrid adboard ID-jét a DB Master-rel a fifa.db-ben, és azt a számot kell megadni az adboard importerben... ahova .bmp-ket tudsz beolvasni... -
#10112 a fifa.db-ben a csapathoz tartozó adboard ID mezőt módosítva, berakhatsz minden csapathoz sajáthoz egyedi adboardokat... -
#10111 kösz!ha vki olaszul tudó lefordítaná az alattuk lévő szöveget,akkor be is nyomom a faq-ba -
#10110 Nem tudom,hogy van de a 2GA Adboads Importer-el csak bajnokságokhoz lehet reklámtáblákhoz beimportálni emg néhány csapathoz külőn.Szóval ha a Real reklámt. akarom akkor nem csak a Bernabeuban lessz hanem az összes spanyol csapat stadionjában az van.Amúgy a reklámtáblák melyik zdatában vannak?? -
#10109 próba
-
#10108 jó ötlet... -
#10107 adsz egy összefoglaló címet aztán bármit csinálsz belerakod
ja a góljaidat nyomhatod a gif -es topicba -
#10106 na egy ilyenre már vágytam, szép kis csomag... köszi!!! -
#10105 jah, ok, de sztem felesleges, mert nem hiszem, hogy ezzel fogom tölteni szabadidőmet, egy párat csinálok, oszt jól van... -
#10104 senki se tudja? #10081 -
#10103 Goalkeeper AI Patch
The guys over at FIFA Portugal have released a new AI patch for FIFA 07. This patch updates the goalkeepers AI in FIFA 07 and makes them much more stronger, no more stupid reactions.
Copy the included files into your EA SPORTS/FIFA 07/data/cmn folder.
limk -
#10102 a soccergamingon, a saját munkáidnak nyiss külön topicot -
http://www.fifa.imro.pl/download/monkey/07-pm.zip -
#10100 nem értem. ne rakjam be máshova, ha ide is berakom? -
#10099 Extended German Commentary
posted by DaKaTotal on 13.10.2006, 01:54
This late evening you get a special download today. rapidler1 has created an Extended German Commentary for FIFA 07.
It is mixed of the commentaries of FIFA 07, FIFA WC 2006, FIFA 06, UEFA CL 05/06 and FIFA 2005. This is exactly the commentary priority. That means: Commentaries out of older games do not replace any comments of FIFA 07. There are only added things which are not included to FIFA 07.
With this patch the vocabularies of the German FIFA 07 commentators is tripled! If you want to listen to more commentary variety. you can download this 601 MB big, but recommend download!
http://www.fifa4fans.de/downloads/onelink_e.php?showid=356 -
#10098 csak az a baj, hogy mióta rossz, azota raktam bele cuccokat... -
#10097 rájöttem, hogy nem is az volt rossz, hanem "CSAK" a Nou Camp... -
#10096 [size=7] FIFA 07 - Utility[/size]
Visto che nessuno ancora ha aperto il thread sulle utility del 07...lo apro io :D
EA Traxx Converter
Utility che permette l'estrazione dei file musicali all' interno di Fifa07 e così ascoltabili da qualunque player ;)
DB Master 2.3 by Rinaldo
Il mitico Rinaldo sforna il nuovo DB Master per aprire il Database di Fifa
File Master 2.0 by Rinaldo
Il File Master permette di esplorare all'interno dei file grafici di Fifa
Kit Master 627 by Rinaldo
Sempre Rinaldo ci regala un programma che permette di convertire i Kit dal 06 al 07 ;)
[b]
2GF Flag Center
Questo programma di Bajlo consente di importare bandiere in 2gf (256*128).
2GA Adboads Importer
Sempre da FWP arriva l'importer di cartelloni pubblicitari.
Turf Importer
Utility di Hrvoje Baylo che è capace di importare nuovi manti erbosi all'interno di Fifa.
Turf Importer Fix
Questo fix corregge alcuni bug del Turf Importer.
Fifa Data 2007 by Ludo
Consente di modificare il fifa.db e tante altre cose per aggiornare il nostro Fifa.
07 Popups Manager by Monkey Dragon
Questa utility modifica i popups, cioè la grafica televisiva.
07 Menu Working by Monkey Dragon
Ottimo programma che permette di modificare i menu, loghi, facce, minikits e altro.
07 Match Explorer by Monkey Dragon
Aggiunge 30 Opzioni a Fifa, alcune molto interessanti e utili.
-
#10095 -
-
#10093 ehhh Gera fél évre lesérült. miért? :D -
#10092 nagyon belejöttél,szépek! -
#10091 nem szaggatt...csak pl. magas részletességen már nem jó,meg azért elkélne egy új videokari mert ez cseppet elavult -
#10090 800x600-ban játszok közepes részletességgel...highon már nem látom az átvezető videókat,csak feketeség van -
#10089 szépek lettek végre valaki rájött hogy sötét háttéren is látszódnia kell az elektronikusnak
viszont az sg-n ne más topicjába rakd azt nem szeretik jogosan -
#10088 elég a zdatamentést illetve az urtoljára módosított zdata-t -
#10087 nem a mez rossz hanem a berakás
énis kérdeztem annó ezt a MIlan meznél, de senkise válaszolt