FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megnyomod a shiftet de tartsd nyomva és csinálj a ronaldinhoval menet közbe + (2x)felfele nyilat vagy (2x)lefele gyorsan...pl vágod felfele nyil egyik irány lefele másik irány ahogy kijön...
Lehet cselezni, csak megváltozott. Azt hiszem shift+ egy darab irány nyomásával már nem történik semmi, minimum kétgombos az összes kombináció, még a szimpla elhúzás is.

Vagy nem így van, hozzáértõk? Én nem vagyok annyira kompetens

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

ezt egy még más írta kb a 2829 nél de nekem is ue a problémám szal légyszi HELP

én 1xerûen nem tok cselezni...nem értem hogy kell. most akkor a shiftet kell nyomni és közbe irányt , de ezt ütemre vagy folyamatosan?

Hát igen,igazad van,Y+D-vel belsõvel lõnek a játékosok...

Fyrex
billen játszok PP

Avanti Crociati!

Pace control vagy jobb analóg?

mike0013
nice goal!😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Fyrex
Y+Dvel nem egészen így lõ 😊)

és akkor odaírtam volna

Avanti Crociati!

Szép gól!
Simán D-vel lõtted vagy y+d?

Fyrex

Avanti Crociati!

Kaplan
Kedves Sam83 ez itt egy fórum, nem chat! Ha egy kérdést felteszel várj egy csöppet a válaszra, bár ilyen felesleges kérdéseket amit az ember 5 perc ráfordítással választ kaphat rá. Nincs értelme.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minek az?

fifahungary.com fiam
hunbasser
ha 1x kérdezed meg,akkor is válaszolnak rá...pl fh-n biztos fent van.

ReaL MaDRid x siempre

honnan kell leszedni a mezcsinálóT???????
HI!
Szerintem mindenki döncse el, hogy letölti vagy megveszi én is remélem, hogy ma már fenn lesz torrenten meg ilyen helyeken mondjuk az a szerencés akinek meghívós oldala van pl én 😄😄.És az, hoyg eltöltöm nem aszt jelenti , hogy nem veszem meg mert én is szeretném, hogy jövõre is leyen magyar......
Tehát mindenki döncse el mit akar és úgygondolom, hogya fifa 07 nagyonjó lett és végre nem az 1hangú ráviszem a labtár 5 üldöznek és paranélkül betolom a kapuba.
Ahhogy olvastam töbnyire megvagytok ti is elégetve a demo alapján a játékkal és természetesnek tarot , hogy vannak akik a pes-t favorizálják én is lefogom tölteni a 6-ot és majd alkotok véleményt ról.
Mind továbbiakban is próbálok egíteni és góljaimmal majd a teljes gamma megjelenését követõen gazdagítani a gyüjteményt.
Köszi!!!

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

internet
Mor3llo
Énis ismerem, csak az a gáz h nem onnan vettem...amúgy szellemes vagy, grat¢¢

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ehh bocs nem neked ment hanem a #3506 sorry😄
😄DDD

ProGabe
"1: elég jó forrásból tudom h mikorra várható a warez"

én is(mint mindenki) ismerem az nforce.nl-t 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gercse
sztem erre #3506 ment a hsz

Smuge
Egy dolog miatt fogom megnézni a 07-et , a magyar kommentár páros miatt csak és kizárólag . Amugy szvsz semmi extra , ugyan olyan ocska a fifa mint az elmult 3-4 évben semmi érdemi fejlõdés . Majd talán a 08-ba ahol valami evoluciorol beszélnek , ugy legyen.

Mivan? Mit jósolok?
azé elárulhatnád honnan a rákbol tudod?vagy csak jósolsz?igy csak kikészidet a várrandó embereket😄
Kaplan
Jó nincs gond, szólás szabadság van. Mindenki azt mond amit akar. Meglátjuk mi les z ma ennyi.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Mor3llo
1: elég jó forrásból tudom h mikorra várható a warez
2: légyszi ne szólj bele h mit mondok
Aki nem hiszi, az ne higyje...senkinek sem kötelezõ..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hát én halomra ütyködöm magam de mindig fölcsúszik a radar meg a player status bar o_O próbáltam már midnent de semmi se jó, 16 biten fölkúszik a képernyö közepére :S
Kaplan
Fel kell hívni a CD galaxist, elméletileg 576ban már lehet kapni.

mama2
Válaszólna valaki a kérdésemre????

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Kaplan
Lehetõleg NHL,NFL,NBA,Tiger Woodsról ne itt beszéljünk. Köszönöm.

Ezt igy nem lehet összehasonlitani,csak ha a Konami is csinálna egy NFL játékot.Vagy jégkorongot.De hát megkegyelmeztek az EA-nek...<#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Megvan az NFL is, és az is jó, de azért az nhl-t hoztam példának mert az áll közelebb a szivemhez. De egy szó mint száz, jó lett az nhl is, az nfl is meg végre valahára a fifa is
arra válaszoltam hgy már lehet szedni a tiger 07 okos de mondom azt kívánom neked amti te nekem<#worship>
buldozer99
az NFL 07 télleg nagyon ott van!

Forca Barca

ProGabe
OFF

ha már nhl:ha kicsit is konyítasz az amerikai focihoz,vagy pöttyet is szereted,nézd meg a NFL 07-et,simán a legjobb sportjáték!!semmi még csak a közelébe sem ér szvsz(bezony-bezony,veri a PES-t is),persze ebben vastagon benne van hogy amcsiknál ugyebár ez a nemzeti sportág,ennek a licence is csak az EA-nek van meg,szal tényleg nagyon jóra kell csinálniuk!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Köszi, de azt is próbáltam, no use. 😊

ProGabe
ez szerintem hülyeség,mármint nem az ha igazit akarok akkor azt csak igazából tudom csak<#buck>,hanem az hogy csak állatkodásra jó,esetleg ha arra törekednének hogy SZIMULÁCIÓT csinálnának és nem arcadot akkor ezt nem így gondolnád te sem.semmi köze a valósághoz egy félpályáról belõtt gól(most tekintsünk el Xabi Alonsotol,az egy állat,gondolom mindenki látta mit mûvelt a hétközin).pl NFL-ben,NBA-ben lehet ezeket állítani,ha akarod full arcade szerû a játékmenet,ha akarod szimuláció,jó lenne egy ilyen fifába is,had örüljön mindenki 😊

lobig

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Na, utoljára a postprocess-témáról: Van itt valaki, akinek Geforce 6600-as kártyával sikerült elõcsalogatni az effektet? Én bárhogy próbáltam, 16 - 32 bitben, akárhogy írtam át a config-iniket egymásra / stb, nem tudtam elõhozni. Az átvezetõ képek akadoznak, tehát gondolom "valami van ott", de elmosódás az nincs.

Help pliz.

mama2
És mikor jelenik meg? Mer én a cd galaxis-nál néztem és ott 29.-e igaz ez??

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Szerintem nagyon jó lett ez a fifa. Én pesezek (neten) szóval elkezdhetném oltani a fifát de nem teszem mert nagyon tetszik. Végre szakítottak a fifára jellemzö sablonos dolgokkal, lehet változatos támadásokat vezetni és gólokat lõni. Szomszédommal szoktunk játszani egymás ellen és nagyon élvezzük, az EA most télleg kitett magáért (és nem csak a fifára gondolok, az nhl is jó lett)
hy konnan lehet leszedni azt a mezszerk progcsit???
Kaplan
A bug a játékban van, nem a letöltött verzióktól függ. Senkinek nincs még meg a játék szóval nem tudunk álláspontot foglalni.

mama2
És nagyon ronda lesz? Rondább lesz mint a fifa06? És eredetiben is annyi lesz benne a bug amit ti a letöltött verziónál tapasztaltatok??? Vagy csak ez a sok bug azér van mer le lett töltve???

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.