36657
-
#34087 hát a való életbe se adják meg mindigXD -
#34086 Na, ugye. Lassú lett. Szerintem is direkt.
Már a menün is érezni, hogy nem a régi sima futású. Meccs alatt meg, mintha direkt lassítva lenne. Alacsony a framerate.
Semmi nem indokolja a látványban, hogy lassabb legyen. -
#34085 ugyan még csak a demóból, de azért elég érdekes, hogy ezt nem adta meg :)
-
#34084 hogyne lenne ötlet...
meg kő venni a dzsíforsz 28 at meg a core 20 quad 80 magos procit 16 terra rammal hogy menjen... másképp mi értelme lenne mindig új hardvereket venni, a ha nem a játék és hardvergyártók lennének összepacsizva a hátunk mögött? :) -
#34083 valakinek van ötlete mitől lehet, hogy a '12 simán futott, ez meg 800x600-ba minimumon játszhatatlan? -
#34082 Remélem lesz camp nou mod meg valami normális fű. :D Pl. olyasmi mint a #34050 :) -
kjhun #34081 És a Termékverzió?? Mennyire friss az RLD-s akkor? Hibák vannak benne? -
zsilka péter #34080 1.0.0.0 De van hogy írt már 1.2.0.0-t is. Pedig frissítettem Origin-en keresztül. -
pcgammer #34079 Eszméletlen Jó játék lett :)))))
-
kjhun #34078 Aki eredetivel tolja, mennyi a fifa13.exe verziószáma??
A törté: 13.1.1184026 (A fájlverziónál meg: 1.1.0.0) -
#34077 Ja, aki nem olvas nfot annak biztos nehéz. Egyébként működik, bár még csak egy friendlyt toltam le, de jó lett. :) -
#34076 készüljünk, jönnek a kérdések, hogy miért nem indul a tört fifa :D -
#34075 Igen, pontosan ez volt a baj vele. Azért kérdeztem, hogy fejlődött-e...
De bőven jó angolul is, régen is jó volt. -
#34074 De bizony :D -
#34073 csak nem? :o -
#34072 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!FIFA.13.INTERNAL-RELOADED -
zsilka péter #34071 Nem csak a kommentátorral voltak gondok. Nagyon sok embernek a frissítés előtt fagyott, akadozott, nem indult a játék, stb. Amit most sikerült is megoldani meg nem is. Van akinek még mindig fagy, akad, stb. Jó lenne tudni a frissítés changelog-ját, hogy miket javítottak. De megéri megvenni amúgy. Nagyon jó. Talán a legjobb FIFA. -
#34070 bőven megteszi
de ez a magyar kommentátor utáni siránkozás, istenem:D:D
kb. 5 éves gyerek szintjén vannak a szövegek, forintot nem érnek -
#34069 angol is szar
talán a 2010hez volt egy jó dél-Amerikai, az jó volt :DD -
#34068 "Viszont elég sok problémáról olvasni a neten...Ezeket javították már?"
milyen problémákra gondolsz? kommentárt át kell másolni a dvdről és akkor lesz angol kommentárod ami tökéletes, még a következő mecccset is bemondja stb. stb.
"illetve a magyar kommentár mennyiben fejlődött mondjuk a 2011-20112-höz képest?"
semit nem fejlődött, sőt vissza fejlődött csapatonként egy nevet tudnak kb. de nem is értem ezt a magyar kommentátorozást
alapból egy kalap szar volt az egész, már a 07 be meguntam mikor friss dolog volt még
nagy szar az egész, angolt a jó -
#34067 Terv szerint megvenném a nálunk kapható DVD változatot.
Viszont elég sok problémáról olvasni a neten...Ezeket javították már?
Visszaolvasva többen írtátok, nincs kommentár, úgy kellett vele bűvészkedni...vagy ez másik verziónál volt?
Illetve a magyar kommentár mennyiben fejlődött mondjuk a 2011-20112-höz képest?
-
#34066 arra várhatsz -
#34065 Jó lenne ha nem linkelgetnétek a fake meg vírusos szarokat, be lesz írva, ha van release. -
#34064 -
#34063 érdekes, ők még nem írták ki -
#34061 basszameg akkor nincs mese,valahonnan egy kulcsot bekell szerezni,milyen oldalt ajánlottok,hol a legolcsóbb jelenleg? -
#34060 pedig úgy látszik. kénytelen leszek 6.5k ba megvenni ;) -
#34059 betojok ha nem bírnak cracket csinálni hozzá :c -
#34058 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hoopsz. mik ki nem derülnek. fejlődik az EA! :D
It’s been a while since FIFA 2013 came out for PC, and it seems that EA nailed it in
anti-piracy protection for the game, because until now according to several sites
on the Internet, it has not yet had their protection and thereby breached Fifa
2013 continues to be played only with the original.
EA may have found a way to stop piracy in the games’. this
is a difficult question to answer, but for now vai winning the fight
with the protection of his game Fifa 2013.
-
#34057 Én mindig érzékeny voltam az apróbb beakadásokra és társaikra. De ez a hangokkal is így van... -
#34056 Na akkor olyan vagy mint én. :)
Ha nem vajpuha sima a futás, észreveszed.
Engem zavar. -
#34055 Na, akkor nem csak én érzem ezt... elég fura lett ez a FIFA, az online rész tökéletes, a körítés, stb. De maga a meccset nekem kicsit szoknom kell. -
#34054 Erről beszélek itt, de le lettem hurrogva.
Lassabb mint a 12 volt. Nem olyan szép lágy a futása... -
#34053 Balotelli nyilatkozata a FIFA 2013-ról:
"Az új FIFA annyira élethű lett,hogy ha Robbennel vagy és az X-et nyomod akkor se passzol!.." -
zsilka péter #34052 Akinek esetleg nem kompatibilis a gamepad-ja a játékkal annak itt a működő megoldás. Csupán 2 perc: http://www.youtube.com/watch?v=Zw0XTx9gGWg Kipróbáltam és eddig nekem nem működött a jobb kar, most viszont már igen. Ezáltal lehet cselezni illetve tizenegyest védeni. -
#34051 Meccs közben nektek is tapasztalható egy kis mikroszaggatás? -
#34050 ez sokkal szebb lenne
-
#34049 lol :D na eltakaritom amit csinaltam:DD -
#34048 :DD -