36657
-
#34128 nekem olyan gondom van, hogy mikor el indítom, a profil létrehozásig megy, aztán mikor választani kell nehézségi szintet asztalra dob vissza. mondjuk kínos, mert megnyitja az origint, amin elég sok játék van bf3 stb.., amik origin-ek :) van erre valami megoldás? -
#34127 Szabadrúgást mivel kell benne csavarni?? Eddig nem sikerült:/ -
gszp #34126 Egyelőre nekem is csak ezek vannak. Na mindegy, ha találunk, linkelünk! -
#34125 Miért dob ki .exe hibával? Nekem meg van eredetiben és originre is feltöltöttem a kódot? -
#34124 Ezek vannak
-
gszp #34123 Szia Breki!
Te találtál esetleg olasz, japán, koreai, arab, svéd kommentárokat?
Én nem próbáltam az editort, bemásoltam a fájlokat+a Fidel-féle data7.biget és működik mindegyik kommentátor. -
#34122 ez a karrier profival nagyon jó lett
marseillel kezdtem te kölcsönadtak clermonthoz, -
#34121 S:S:szar lehet -
#34120 másnál működik a FHL-BH-Editor ? -
#34119 Be kell állítani alternatívra a billentyűzetet, akkor tudod állítani
vagy elég a buttonsettinges ini-t átmásolni 12-ből.
De tényleg érdemes gamepadot venni :DD -
#34118 12-ben rúgja Rooney a labdát, úgyhogy jól írta. -
#34117 12-öt? -
#34116 Üdv! Valaki tudna segíteni abban hogy feltettem a Fifa 12-t és minden szép és jó aztán jön a kapcsolat ellenőrzése majd Rooney elrúgja a labdát és kidob! tudja valaki mi a megoldás? próbáltam hogy nem ékezetes mappába tettem frissítettem a driverokat .. -
Tomyh #34115 Hát ez a rész nagyon jól sikerült.Végre egy jó focis game:-)
Már várom,hogy jövőhéten online játszam!
Évek óta nem vettem meg se Fifa-t se Pes-t de ez azonnali vétel annyira tetszik:) -
Romanzidan #34114 üdv all....valaki meg tudja mondani,hogy a vezérlést hogyan tudom átállítani a nyilakra?mert az összes gombot sikerült kiosztanom,de a nyilakat sehogy sem engedi,pedig csak a billentyűzetet választottam egér nélkül....thx -
#34113 Még ha csak be-be akadna, de nekem kb folyamatos 20-25 fram/sec érzetem van. Darabos... -
#34112 Hát, én megpróbáltam mindent, de a meccsek alatt még mindig be-be akad a játék, elég zavaró... eddigi részekkel semmi baj nem volt. -
#34111 ugye akiknek akad a játékbeállitásokban fifaconfig-ban beállították a dolgokat?
aero stb........ -
#34110 Lehet tölteni. -
#34109 természetesen a windows 7 re gondoltam -
#34108 *még
Nem tudom, hogy sikerült idekeverni egy telefonra írt OS-t. :D -
#34107 WP7re mlg fifa sincs. -
#34106 Nem. A játékban kell letiltani, driverben engedélyezni. -
toltam egyet amatőrmódba :D
sztem így meg már túl könnyű -
#34103 mondjuk pápa szemmel biztos észrel ehet venni
nekem nincsen baj a szememmel, hál istennek -
#34102 És ez így van!
A legtöbb nőnek pl az sem számít hogy fullHD, vagy sima SD minőségben néznek valamit. Tapasztalatból mondom. ;) -
#34101 nekem nincs burtál gépem
x2 245 2,9 meg 2 giga ram 4670 1gb
és xp-m van, minden tökéletes semmi szakadás meg akadozás nincs,
de elhiszem, hogy neked baja van, azért kérdeztem az oprendszert wp7 szar
igaz néha nem elérhető online a játék, de ez gondolom az ea szervezerek hibája de minden tökéletes
-
#34100 :DD:d
jól van akkor :DD: -
#34099 Persze este kipróbálom ezeket. Kíváncsi vagyok. Hátha. A remény hal meg utoljára.
Közben külföldi fórumokon azt javasolták, hogy XP-n nincs ilyen baja. -
Neoncsoves #34098 nem spóroltál semmit, ugyanis neten továbbra sem tudsz játszani -
#34097 enable force antialising és disabling AA ??
Ez nem ellentmondás? -
#34096 Ennek semmi köze a warezhoz. Az animáció késik. Van, aki észreveszi, van aki nem, nem mindenkinek egyforma a szeme. -
#34095 ez csak a körítés
akiknek akad és úgynevezett micro lag van
try setting the fifasetup.ini on Mydocs or wherever it is, and put SCREEN_SLEEP = 16 .
A másik a szokásos
http://www.sendspace.com/file/euti3m
Enable: force triple buffering and vsync in Fifa 13. Nvidia and ATI Control Center--> enable force antialising.
And disabling AA i fixed the micro sttutering. -
#34094 Ja, és tegnap nem is tudtam rangsorolt meccset játszani. Minden meccse elején kiírta, hogy megszakadt a kapcsolat az ellenféllel.
Tegnap előtt meg az EAFC nem volt elérhető. Szóval... -
#34093 mekkora szerencsém van nem igaz,lemondtam a warez fifáról,és találtam egy oldalt ahonnan kb 7 ezerért lerendelem,reggel felmegyek cib netbankba,nézem mennyi kessem van,de valami fura érzés rámjött,felmentem "magra" és látom kintvan a warez :DDDDDD mekkora mák geci spóroltam 7k pénzt :D am jó a gém,látványra odavan téve rendesen,és a hangulata is gecijó,allianz aréna csodálatos,5.1-en az az érzésem mintha ott ülnék a stadionban gecijó a gém tavaszra lemegy 3-4k-ra a cdkulcs megveszem -
#34092 Már próbáltam vsynckel vacakolni, frame limit 30, 60, végtelen. Triple buffer.
Mindent próbáltam.
Semmi nem segít.
Vsync nélkül a menü már jó volt, de a játék képe "szétesik" a hiányában.
Sehogy sem jó. -
#34091 Nekem sem warezolt. Az egyetlen játék amit minden évben megveszek, az a FIFA.
2 gépen szoktam játszani. Az egyik konfig ami az aláírásomban van.
Azon viszonylag elfogadható, de még azon sem tökéletes.
A másik egy core2duo 2.4GHz, asszem, 2 giga ram, geforce 8800GTS.
Na azon számomra élvezhetetlen. A 12 pedig tökéletesen fut azon is.
Win7 64bit mind a két gépen.
Legfrissebb driverek. -
#34090 nekem minden ok
mondjuk nekem nem warezolt van:D:D:D -
#34089 A menü késik, meg az fps sem ok, hiába van normális vas. Lehet a vsynckel kéne mahinálni a beállításokban. A demoval nem volt ilyen gond. -
#34088 milyen oprendszered van?