36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• emikrisztian
    Vki segitse plz plz!! Hawerommal tudtunk eddig neten játszani de most már napja nem tudunk mert nem jó vmiért! az se jó ha gazda vagyok és azse ha ő a gazda! Ienkor mivan?? Ipvel nincs baj plz ha tudtus segitsetek
  • emikrisztian
    császtok
  • bandika016
    Akinek routerje van az nem lehet gazda? Én próbálnék direkt IP-én játsazni de hiába mek rá a gazdára a hever meg utánna a kapcsolódásra mindig azt irja ki hogy a kapcsolódás sikertelen.nem tudtok segíteni
  • bandika016
    Azt nem tudjátok hogy a 07 Kit Raptoraba a barca milyen néven szerepel mert sehogysem találtam kerestem már:FC Barcelona,Barca,Barcelona néven és átnéztem az egészet is de nem találtam. lécci ha tudtok segítsetek.
  • Kaplan
    Látom unom vs. nem unom a téma. Megmondom őszíntén én fél szezon alatt megúntam a faszba. Semmi érdesség. Pl. ezek a frappáns kérdések lehetnének minden meccs után. Meg kicsit interaktívabb lehetne az összes. Pl. egy forduló előtt az előző forduló összes meccsének kisebb összefoglalója.
    Vagy ilyen kis apróságok amik feldobhatnák a dolgot.
  • Breki33
    mondjuk a szövegrész azonos
  • Breki33
    illetve az ő nickjének írását
  • Breki33
    nem te az EAUK_Protagonist-ot másolod be az EA fórumról ez pedig nem onnan van
  • Davidsned
    EAUK_Protagonist
    EA Admin
    Posted: 18 Oct 2006 14:59
    The patch is now in the final stage of testing, and should there be no new issues arising we'll be set to release it very soon. We do not envisage any further delays at this time.

We very much appreciate the patience shown during the delay of this patch, and have reported already that the length of wait has not been satisfactory however we are committed to ensuring that patch release resolves problems rather than causing any new ones.

A tesztelés uccsó fázisába került a patch, és amennyiben nem lesznek további hibák (valószínű), hamar kiadhatják (gondolom még péntekig). Nagyon nagyra értékelik a türelmünket, jelentették h túl hosszú volt a várakozási idő.:) Azonban továbbra is hűek ahhoz, h ne legyenek további bugok a patchben is.
    :DDD
  • Davidsned
    Ezt 16-án írták, már bemásoltam egyszer. :) De tökmind1, sztem továbbra is "still in testing process".
  • Breki33
    de igen sorry

a commentáror mellet lévő filok amiket át kellett nevezni
  • nyiriz
    "hát egy tippem van, hogy amikor felraktam a rostert angol lett
    és akkor visszamásoltam a magyar nyelvi file-t akkor lett angol újra"
    Ez nem villany. Ugye azt akartad írni, hogy visszaraktad a magyar nyelvi file-t, és akkor lett magyar újra? :)) Vagy nem? :)
    És melyek a magyar nyelvi file-ok, amiket be kell másolni, hogy ne kelljen újrainstallálnom a játékot, ha a legközelebbi FileMaster-es generálásnál újra angol lesz a game?
  • C Ronaldo07
    az lemaradt h én pedig imádom a fifákat
  • Curesz
    hogyha ezt megcsinálom akko mivan?

"Ok, I'm sure many notice a slight stutter in the game, even with a powerful computer (as if its not running smooth). Well, that can be fixed and I have done so (I hope it works for you also, it should as I tested it with a couple different computers).

All edits have been done in the "cfg_pc_h.ini", "cgf_pc_m.ini", and "cgf_pc_l.ini" files found in
    "C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA 07\data\cmn" or wherever you installed FIFA 07 to.

Here are the changes.

Changed RENDER_RATE_MODE from 7 to 2 (this makes the game run smoother when you make long passes or any time the camera moves to follow the ball, you'll love how much smoother it is).

EDIT: If anyone wants to understand why this is 2 instead of 7, I will explain this now. While using FRAPS, I noticed when "RENDER_RATE_MODE = 2", its as if it forced FIFA 07 to try and stay at a steady 60fps (very little change, 55-60fps). When "RENDER_RATE_MODE = 7", I noticed it bounce around all over the place, it wasnt doing a good job of keeping a steady framerate (anywhere from 45-85fps), hence why it seems jerky. Remember I am talking about gameplay and not the cutscenes (they seem to run lower not matter what setting)." (socceraming forumrol van)
  • C Ronaldo07
    énis már unom 1kicsit pedig nincs meg túl rég óta
  • Tom Tom
    én csak azért unom mert ha ki is kapok akkor újrakezdem vagy kilépek...
    Szóval így nem túl izgi a game
  • hunbasser
    én nem :P
  • hunbasser
    faq-ba beraktam a fűpatch linkjét,de azért multispeedet megkérném,h a txt-ben javítsa már át a zdata_07-et zdata34-re,ya és a frameworknek a verziója ami kell az asszem 1.1.44-es vagy mennyi...
  • mikiking
    Csatlakozom !
  • Cairass
    3 nap alatt azért én nem tudom megunni!
    Már a második karrieremet kezdem az angol 2. ligában.
    Onnan már felvezettem egy csapatot a premier ligába, s ott a 9. helyen végeztem.
    Mindez profi szinten(bill.-el), a legtöbb meccset lejátszva...
    A karrier módon kívül viszont nem ad semmit sem a játék, és rengeteg idegesítő hiba van benne(feltartás, hazaadás, stb)!
  • Breki33
    énis kezdem
  • Pisti1026
    nemtom mit lehet annit játszani a fifába, én 3 nap alatt megúntam!!!!
  • hunbasser
    végülis nem ezzel van a baj,hanem azzal,h ez itt senkit nem érdekel sztem,max a prison breakeseket.és köszönjük lobignak is a közérdekű információt :)
  • Kaplan
    Srácok, ha nem tettem volna elé az OFF feliratot még ok. Meg még az, hogy 4 éve lassacskán már. Öt éve itt vagyok. Egyetlen egy hibát sem követtem el... Úgyhogy. Erről ennyit ;)

[Vagy elküldjem nektek ezt privátban?]
  • BIZ0906
    létezik ám privát írás is
  • hunbasser
    ezt muszáj volt beírni
  • nagy chris
    köszi :)
  • Kaplan
    Off : Lobig hol tartasz? Én már várom, hogy 23án leadja a FOX a következő részt :) Most nem adták két hétig Baseball miatt.
  • BIZ0906
    FAQ a banner jobb felső sarkánál
  • hunbasser
    be is lesz,csak most nem sok időm van,talán este,akkor lehet,h berakom a kézikönyvet is,meg egy-két dolgot,amit hasznosnak találtok
  • nagy chris
    töltöttem csukákat de hogy lehet berakni öket a játékba ?
  • multispeed
    még mindig csak azt tudom mondani, hogy ha jól rakod fel a dolgokat akkor nem lehet semmi gond. nekem pl sima alap fifával is besszaggatot néha, új driver, directx jót tett neki.
  • Kmarha
    nekem is volt ilyen.. egyrészt egy újrainditás jót tett neki mindig. Aztán leszedtem a raptor kittet, meg egy tábla beimportáló progit amit fölraktam, és azóta nem jelentkezik a probléma.

Viszont 45 perc játék után néha beszaggat. De a játék újrainditásával megint kapok 45 perc jó játékot.. szóval újraindit, játszik, újraindit van :D Többé semmit nem rakok fel a játékhoz, semmi extrát, patchet, progit.

Talán majd a magyar bajnoki patchat kiprobálom, ha meglesz.
  • mikiking
    Nagyon helyes ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
  • lobig
    tegnap este nem fifáztam mert be kellett hoznom a prison breakes lemaradásomat, de ma este asszem bepótolom...
  • zse1977
    Tudja valaki, hogy miért gyors a játék a laptopomon?(Amilo) Az öcsémnek más fajta laptopja van és nála működik rendesen.
    Ha valakinek van ötlete kérem írja le, hogyan lehetne megoldani.
    Láttam, hogy nem csak nekem van ez a problémám. Átállítottam mindent, de még mindig. Nagyon gáz.
    Köszi
  • mikiking
    Hát ha már megtetted mind1, és thx
  • Breki33
    és én fordítsam neked? PPPPP
  • Breki33
    hát egy tippem van, hogy amikor felraktam a rostert angol lett
    és akkor visszamásoltam a magyar nyelvi file-t akkor lett angol újra

de elvileg a zdatatól nem lehet angol

a tökéletes fű attól van, hogy cserélődött a mintás fsh így minden fű kb ugyanolyan szép, ezenkívűl csak a szín cserélődött

a to24 mindegyikre vonatkozik esetleg rá lehet rakni az fch patchet akkor valamelyikben más fű lesz, de ugye megint kiakadhat

nálam régebben a Stamford BNridge esti nem volt jó
    vki meg a Stade Gerlandot mondta

amúgy aki használja az új füveket és utánna látja a régit újra gondolom érti miért zavar
  • nyiriz
    Breki!

Beraktam a füveket, nagyon állat, ahogy most kinéz. :) Sokak nevében is köszi. :) Egy dolgot furcsállottam, hogy itt már nem annyira szembetűnő a fű kopottsága, nálam a leggagyibb stadionnak is tökéletes füve van :), de ez "izlések és pofonok" kategória.
    Viszont a berakásnál egy kis gond volt. Nem tudom, hogy te/ti tapasztaltátok-e ezt. Ha a FileMaster-rel generáltam újra a zdatákat, akkor a játék angol nyelvű lett, nem is lehetett visszaállítani magyarra, és újra létre kellett hoznom egy profilt, mintha most kezdtem volna először játszani a játékkal. Csak un- és reinstall segített. Többször is megnéztem (volt időm installálgatni:D), kimondottan a generálás után lett angol a játék. Ha viszont a FathBildert használtam, akkor meg ment minden normálisan. De erről ugye meg azt mondtátok, hogy fagyást okoz egy-két stadionnál. Leírnátok pontosan, hogy melyik stadionnál, milyen napszakban, melyik csapatnál történhet fagyás, hogy le tudjam tesztelni?
    Előre is köszi. És thx még1x a füvet. :) (Csak a yard ne olvassa ezt. :D)