FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
De ilyent csináltatok már?

Lehman bevágta😄
GO CHELSEA! NOKIA 5800 ♥♥♥♥♥♥
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
lehet hogy a pes annyira nem színes de a játékélméy és a menete pótol
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
azért úgy látom vannak még okos emberkék
de legalább hazudott volna értelmesebbet
<#falbav>#falbav>
ReaL MaDRid x siempre
De amugy sztem jó lesz ez a 2007 de azért a pes 6 az megint jobb lesz.ez van a fifa le van maradva egy évvel.
az értelmesebbje már rég felfogta hogy 29 elõtt nem lesz ebbõl semmi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mondjuk lehet,h õ a ps2-es verzióban próbálta a manager módot,de ezekután már ha megszólal,az bûn...
ReaL MaDRid x siempre
nem igaz hogy 5 napot még nem tudtok várni.
azzal hogy csak itt hergelitek egymást semmit nem értek.
de hát ti tudjátok.én nem is pörgök rajta majd 29e után letöltöm mert akkor biztos hogy jó lesz.
Tisztelet a kivételnek.!!!
Az kurvajó lenne már bocsánat.
Van benne valami hunbasser amit mondasz...Le tudjátok írni hogy a gifes gólokat hogyan rakjátok be?Néztem a 06 faqjába de ott valami nem kóser
meg jó lenne,ha nem menne át a topik "kinek-van-kedve-játszani-velem?"-be.
sztem bõven elférnek itt a gólok,sõt,talán verseny is lehetne:"ki lõtte a legszebb gólt?" ezzel csak annyi baj van,h nem tudja senki sem bizonyítani,h tényleg az illetõ lõtte e a gólt,vagy csak youtubeon találta.
ReaL MaDRid x siempre
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
sztem az lehet a baj,h felvétel után megnézted lejátszóval,és nem léptél ki a lejátszóból,tehát a fájl használatban van,és ezért nem tudja megnyitni
ReaL MaDRid x siempre
Megy a játék és õ meg csak áll és nem is tudtam irányítani amikor passzoltam volna szal vannak itt még érdekes dolgok...
mégegyszer leírom annak,aki még nem tudná:szabadrúgásnál Y-t megnyom,odajön a játékos,aztán Y+D a játékos átugorja,sorfal felugrik,aki meg a labdánál áll az lövi el.ennél volt az a bug,h a labdát átugró játékos eltolta a labda mellett állót 😄
ReaL MaDRid x siempre
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mert nekem csak a 05 be volt az de 06 óta már nem sajna
És be lehet állítani hogy a jobb analóg legyen mert akkor olyan cseleket lehetne nyomatni...
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
#acm
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit