FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végülis mindegy, jahh. De, ha eltolják nekem ezt is majd és lesz október valahányadika én akkor....<#violent><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kaplan
Értelmetlen mostmár, COD2nél asszem jóval elõbb rakták ki, akkor volt értelme. Most 5 nappal elõtte már nem igen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Amúgy mit szólnátok egy számlálóhoz a topikba?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

menj már<#idiota><#hehe>

Jaja😄
De ilyent csináltatok már?

looooool

Fyrex
nagyon unatkozol? 😄DDD

Avanti Crociati!

Lehman bevágta😄

<#eljen><#hehe>. Én már csak számolom a napokat és 29-dike után...<#ravasz1><#finom><#eljen><#worship><#hawaii><#hehe>

Bedibeni
Valaki tud segíteni hogy kell cselezni a 2007 demóba!!😞

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

Mor3llo
nem tud érdekelni hány évvel van lemaradva..FIFA forever 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
nem kell nagyítani,hármat mondott 😛

ReaL MaDRid x siempre

meg is látszik
lehet hogy a pes annyira nem színes de a játékélméy és a menete pótol
ProGabe
a fifa producerének(!!) bevallása szerint a lemaradás 3-4(vagy 5,nem tudom pontosan) év!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pfff
azért úgy látom vannak még okos emberkék
de legalább hazudott volna értelmesebbet
<#falbav>
hunbasser
még volt a topiknyitása után nem sokkal egy srác,aki azt állította,h neki már megvan,mert az ea-nél dolgozik vkije -.-

ReaL MaDRid x siempre

mindegy de úgyis lesznek lköttek akik kérdezik😄
De amugy sztem jó lesz ez a 2007 de azért a pes 6 az megint jobb lesz.ez van a fifa le van maradva egy évvel.
ProGabe
ha visszaolvasol láthatod hogy platinon,gyovain+1-2 csak néha-néha betérõ idiótán kívül senki sem "pörög" kivéva ha õk írnak be valami okosságot,mert arra mindenki ugrik 😄
az értelmesebbje már rég felfogta hogy 29 elõtt nem lesz ebbõl semmi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
mit nem értesz benne?😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
jó,de nézd már meg mit csinál platino...
mondjuk lehet,h õ a ps2-es verzióban próbálta a manager módot,de ezekután már ha megszólal,az bûn...

ReaL MaDRid x siempre

arsnl
Engem most már nem izgat, mert tudom, hogy akkor jön ki és az gyorsan eltelik.De ezek a "gépelõttülöknagymenõvagyok" egyedek úgy felhúzzák az agyam....amúgy sztem jobb lett a 06-hoz képest, de még mindig messze vana pes-tõl.Minden estre én maradok a FIFA-nál...

De most mit pörögtök ennyire???
nem igaz hogy 5 napot még nem tudtok várni.
azzal hogy csak itt hergelitek egymást semmit nem értek.
de hát ti tudjátok.én nem is pörgök rajta majd 29e után letöltöm mert akkor biztos hogy jó lesz.
Tisztelet a kivételnek.!!!
arsnl
hát te ritka hülye gyerek vagy(bocs)<#mf1><#mf2><#ejnye1><#gun><#wilting><#banplz><#falbav><#boxer>

ProGabe
takarodjál már el innen plz,kösz<#mf2>

ProGabe
az a bizonyos ff extension
de vannak külön oldalak is erre,pl a keepvid

kicsit jó a manager mod<#nyes>nagyon király a game!!!!
Hogyan??
Az kurvajó lenne már bocsánat.
Van benne valami hunbasser amit mondasz...Le tudjátok írni hogy a gifes gólokat hogyan rakjátok be?Néztem a 06 faqjába de ott valami nem kóser

jótube<#idiota><#hehe>

matyi08
pontosabban a firefoxnak.

matyi08
de lehet, a mozillának van egy ilyen kiegészítõje.

jóutuberól nem lehet letölteni. vagy?
DaemoonHunter
Igazatok van. Énis ezen az állásponton vagyok. A 06-nál is ilyesmi volt. Miután egyre több bug jött elõ, kihalt az egész topik.

Fyrex
fölösleges

Avanti Crociati!

hunbasser
felesleges mégegy topik.gondolj bele:megjelenik a játék,2 hétig fényezzük a gamet,utána meg arról lesz szó,h ilyen bug,olyan bug van benne...és aztán?
meg jó lenne,ha nem menne át a topik "kinek-van-kedve-játszani-velem?"-be.
sztem bõven elférnek itt a gólok,sõt,talán verseny is lehetne:"ki lõtte a legszebb gólt?" ezzel csak annyi baj van,h nem tudja senki sem bizonyítani,h tényleg az illetõ lõtte e a gólt,vagy csak youtubeon találta.

ReaL MaDRid x siempre

Mor3llo
Nekem is volt ilyen problémám.Én beállítottam h ne vegyen hangot, és azt hiszem vegye 30 v 40fps-sel..és jó lett 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Majd valaki csinálhatna egy fifa 07 szép gólok topikot és akkor ott megmutatjuk egymásnak a góljainkat.

Najó veszek egy olyan dual izét 5 rugó azt majd azzal nyomom mert a billentyûm lagg

hunbasser
vmi olyasmi,h az xy.avi nem létezik,vagy nem olvasható,kérlek ellenõrizd a fájl nevét és a belépési akármit(gondolom itt a jogokra gondol,h lehet,h nincs jogod megnyitni,csak a rendszergazda nyithatja meg meg ilyen faszságok)
sztem az lehet a baj,h felvétel után megnézted lejátszóval,és nem léptél ki a lejátszóból,tehát a fájl használatban van,és ezért nem tudja megnyitni

ReaL MaDRid x siempre

Nekem meg tegnap egy ilyen szabadrúgás után ronaldinho teljesen leblokkolt, mintha megsértõdött volna hogy nem õ rúgta a szabadot<#nyes><#nyes>
Megy a játék és õ meg csak áll és nem is tudtam irányítani amikor passzoltam volna szal vannak itt még érdekes dolgok...

hunbasser
pont tegnap lõttem olyan gólt.

mégegyszer leírom annak,aki még nem tudná:szabadrúgásnál Y-t megnyom,odajön a játékos,aztán Y+D a játékos átugorja,sorfal felugrik,aki meg a labdánál áll az lövi el.ennél volt az a bug,h a labdát átugró játékos eltolta a labda mellett állót 😄

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Nekem a 06ba is a jobb analóg volt a csel.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nekem van egy gamepadom ami már egy picit lestapált és azt szeretném kérdezni hogy nektek a cselezés a dual actionon a jobb analóg???
Mert nekem csak a 05 be volt az de 06 óta már nem sajna
És be lehet állítani hogy a jobb analóg legyen mert akkor olyan cseleket lehetne nyomatni...

Kaplan
Már elõre látom, mindenki ezt fogja nyomni online... Volt ilyen bug a 06ban, be is lett tiltva a használata nemzetközileg.

lobig
nekem is dual actionom van. meg vagyok vele elégedve.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

LasCar16
csak nálam nem mûködik rendesen a ball manager?😞 amúgy az fvm-n nemsokára lesz Real Madrid patch

#acm

gabi89
Szép

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

asfa
Man Utd - Milan 2-1 miután egyenlitettek elsõ mozzanatom Rooney lepasszolta Sahanak aki........

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Zizou5
sztem, majd megnézzük a teljesebe, majd ott tuti lesz 11es gyakorláésa.

gabi89
Annak én is örülnék de szerintem nem lehet.Sõt biztos nem lehet 😞

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

amugy ha ilyet 11-eskor is lehetne, mint az arsenalban, huuuuuuu, az igen jó lenne

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit