36657
-
#10488 nem tud valaki adni egy linket ahonnan vmi jobb Juventus mezt le tudok szedni? mert ami alapból benne van a játékban,sztem kicsit mosottas és poligonszegény... a Juve nem ezt érdemli!! -
#10487 vagy linkeled -
nyiriz #10486 Bocs, ezt nem figyeltem. Köszi, hogy szóltál, legközelebb ügyelek rá. -
#10485 érdekes, de a gifek mérete ne haladja meg az 1 MB-ot!!! -
#10484 -
#10483 találtam egy ilyet : fifa-detail-settings patch, feltöltöm valahová (az ini fájlok vannak benne több változatban a különböző grafikai részlességek szerint megbütykölve, hogy ne legyen akadás )
fifa-detail-settings.zip (7kb)
-
nyiriz #10482 Hasonló gólt sikerült nekem is összehozni. :)
Szögletből kivágódott a labda, gondoltam még rábombázok egyet, mert már csak másodpercek voltak hátra, és Beckham érdekesen ért bele a labdába. :)
Ugyanez Beckham szemszögéből.
Ami az érdekes az az, hogy a gólt követő bejátszásban Beckham nagyon ünnepeltette magát, mint aki tevékenyen részt vett a gól elérésében. :))) -
#10481 Jah, kijött a patch! -
#10480 jó az
de pl az a gamepad nincs rendesen bekonfigurálva -
#10479 Logitech Rumblepad 2 meg a jézuska a lagjobb -
#10478 egy érdekesen esett gól
-
#10477 mehekkora luft.
-
#10476 hát a PES:)
ja nem ezt kérdezted?:)
Szerintem a DualShock2 usbs átalakítóval...logitech csak kormányban jó...gémpadban felejtős
-
#10475 ilyen már nekem is sokszor volt -
#10474 Hát igen van ez így.Bezzeg ha nem a gép csinálja hanem a játékos akkor egyből 11-es -
Drend #10473 Hali!
Beraktam a Debrecent, de ha játszatni akarom lefagy/kilép a program... Járt már így vki? -
#10472 a kaputól 6 méterre, nem fújta le a bíró, hajdú b. meg "felszabadííít a véédőőő", hát kössz...
-
#10471 Szerintem ágyból nem is lehet normálisan játszani :D -
#10470 gondolom sok ember játszik ágyból... :/ -
#10469 Kicsit Király Gabira emlékeztet a második potya:) -
#10468 Hello én is most veszek egy logitech wingman rumblepa 2-őt neked a három közül ha nem sajnálod a pénzt rá akkor Logitech® Cordless Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad ezt ajánlanám mert ezzel kényelmesebb jáccani a
vezetékek hiánya miatt és így akár ágyból fekve is jácchatsz -
#10467 F.C. Barcelona -
#10466 A második lol
Tisztára mint tegnap a Bl-be :) -
#10465 nem tudom melyik a jobb, mert nekem csak egy dual action-öm van. az például tök jó, szerintem. -
#10464 :) -
#10463 Melyik a jobb?
Logitech® Cordless Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad
Logitech® Dual Action™ Gamepad
v ez??
Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad
jézuska(lol)
vki csak tuggya
vagy nemláttyátok mit írok????????
mer senki le se szarja -
#10462 bocs, hogy offoltam. ígérem többet nem fordul elő!
de most jöjjön aminek jönnie kell:
ez így 3:0-nál
ez pedig 5:0-nál, kicsit össze voltak zuhanva... :)
-
#10461 tekerni? hát az iránygombokkal szvsz -
superkenny #10460 Skacok valaki magyarázza már el értelmesen mivel lehet tekerni mer a FAQ már olvastam de úgy nem jó!!!!!! -
#10459 úristen...:D -
#10458 Nekem csak egy költői kérdésem lenne egy érthetetlen problémához:
FAQ-ból leszedtem a KitRaptor-t, Export Home kit, szerkesztés, Import, Rebuild, de amikor betölti a meccset, akkor home és away mez ugyanaz, méghozzá az általam szerkesztett!
Mit rontok el?
Annyit hozzáfűzésként, hogy más csapat mezét akarom berakni... -
nyusz #10457 ebben sajna nemtok segíteni -
bandika016 #10456 Értem hogy hogy kellene jáccani de nem akar elindulni.ehhez kéne segítség.mindent megcsináltunk és mindig azt írja ki hogy a kapcsolódás sikertelen. -
#10455 szisztok! most töltöttem le a demót és azt szeretném megkérdezni hogy tom beállítani hogy magyar legyen a kommentátor? -
#10454 mezt meg te tudsz csinálni vmi jó grafikus progival,meg van adva a séma,amire teheted a dolgokat,és ezt rakod be a kit raptorba.kit raport meg sztem fifahungaryről vagy már fifás oldalról lehet leszedni...tudod,google...
fű pedig faq-ban.de ha ilyeneket kérdezel,100% h nem fogsz tudni füvet csinálni... -
#10453 faq -
bandika016 #10452 A havernak van routerje.És én lennék a gazda de nem tunk jáccani.A haver meg az ő haverjával tudot jáccani.Akkor csak nálam lehet a baj. -
#10451 Melyik a jobb?
Logitech® Cordless Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad
Logitech® Dual Action™ Gamepad
v ez??
Logitech Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad
jézuska(lol) -
#10450 hy!
Honnan lehet leszedni a KIT RAPTOR-t???
Hogyan kell mezet csinálni vele????
Hogyan lehet füvet csinálni???
1000000 köszi!!!!! -
nyusz #10449 nekem is routerem van és csak kapcsolodni tok gazda nem tok lenni, úgyh sztem az a baj! Figy baarátaimmal 3an szeretnénk 1*erre játszani neten ipvel 3gépen. Azt lehet?