FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33

locale.ini pedig itt
NEVERENDING_GAME=0
WINDOWED=0
RESOLUTION=1024x768x32
RENDER_QUALITY=7
NO_SECOND_YELLOW=0
NO_IMMEDIATE_RED_CARD=0

LINESMEN =1
REFEREE =1
OFFSIDES=1
BOOKINGS=1
INJURIES=1
DIFFICULTY_LEVEL=1
GAME_SPEED=1

TIMEDISPLAY=1
VISUALINDICATORS=1
RADAR=1
WIDESCREEN=0
Breki lécci írd le neked hogy lett olyan fasza a graf.
Köcce
hogy kell letölteni?
Breki33
Real Madrid Team Patch

http://downloads.gamingaccess.com
<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Láttam<#worship><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hunbasser
Na,PLATINO kolléga egy hét pihenõt kapott,jobb is így neki

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> Dátum: 2006.09.24. 22:37 Adta: Hmuda
"geci buzik vagytok ti tudjátok remélem fasz cimbálók hihihihi geciómó"

Én nem vagyok túl elnézõ, fõleg ha ennyire nem értesz a szóból.

<#felkialtas><#felkialtas> Dátum: 2006.09.23. 20:54 Adta: Kandurex
"te kis geciszáju buzi mit képzelsz magadrõl lófasz fejû ki geci takarodj te a forumrl bosnyák cimbáló hallod te vagyaz a verebes gabi hihihi az egész DG FORUM EGY GECI"

<#felkialtas> Dátum: 2006.09.23. 13:00 Adta: Kandurex
"te fasz nem cd key hanem a játék elõtti indításkor fog kérni egy reg kódot!!!!faszcimbáló kis gecik vagytok mindannyian buzi cigányok" stb. stb.

Stílus, hõbörgés a fórumon, nem otthon vagy.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
azért vegyél levegõt is 😊

ReaL MaDRid x siempre

LSSAHPAUL
akkor beszerzek egyet! thx.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Kaplan
Na végre, kilettek törölve a dolgok, bár az oltásom nem kellett volna, az most kivételesen nekem is tetszett ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

csákány skacok szedjétek le torrentõl a ps2 és emulátorral megy de nem az igazi de a magyar kommentár ott van nagyon!!!!csak az a baj emulátorral néha indul el sajna de remélem 29 kijön ésnormális pc verzióban lelehet szedni

Volt benne egy kifli<#gonosz1>

lobig
talán az elsõ nem finesse-s távoli gólom olyan 30 méterrõl:

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Fyrex
áááá....

leginkább a polcról

Avanti Crociati!

Firerock
ha svájcba kinnvan akk honann lehet leszedni??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Mégegyszer,Fifa 07 kép Svájcból:

én billel is nagyon jol nyomom, szétetetek mindenkit akivel eddig játszottam.
Breki33
gamepad
Jah, no majd visszarakom<#hehe>

LSSAHPAUL
Még most szeretném megkérdezni, mielõtt megjelenik a game ( mert akkor napi 500 üzenet lesz ) hogy gamepad-el vagy billentyûzettel lehet jobban tolni szerintetek ? (utoljára a fifa2000-rel játszottam, akkor joy volt a nyerõ)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

games4ever
minél hosszabb videót raksz be annál többet kell várni, nálam pl qrva sokat mivel elég xar a gépem, de a gépedtõl függ h mennyit aztán megcsinálja a képeket belõle, csak sokat kell várni...

Azt a cuccot, amit elõbb belinkeltetek, leszedtem, feltettem, beakartam tenni a felvett vidit és elkezdett futni kék csík...valami readme-t írt ki a progi és totál belassult a gépem, úgyhogy rögtön leszedtem, megvagyok én fórumra betett gólok nélkül is<#hehe>

Jah, ok, thanks!<#wave>

Kinn van az száz,hivatalos fórumba már képeket is raktak be...

hunbasser
hát,sztem ha kint lenne svájcban,akkor bizony torrenten is fent lenne...
esetleg ellátták vmi védelemmel a dvd-t,és se másolás,se írás?érdekes lenne

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
viszont csak a 05-ös
games4ever
szívesen. english de gondolom má észrevetted😊

Mor3llo
amúgy lehet nem tudjátok, de leírom még1x..svájcban már bizony kinnt van PC-n..😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hunbasser
nem,még nincs házigazda,nem szavaztunk meg senkit :S
ill.szavazás volt,de nem lett belõle semmi

ReaL MaDRid x siempre

Lehet....vagy demo expander vagy egyéb proogi vagy simán local file-ba beírod
Zizou5
demo expander. www.fifahungary.com

Jah, demoba hol a rákba lehet szint fokozatot állítani?:S:S

Thanks!<#wave> Remélem nem német,mivel német oldal a link<#hehe>

Na most akkor ki is a házigazda?
Hunbasser?
Lehmannal a gólt beginneren rúgtam és így szlalomozgatva...
Rohadtsokat próbálkoztam de csakösszejött😄

games4ever
hi nem tudom hoggy lehet feltelepíteni a 07 demo v.2-t
valaki segítsen..........

Breki33
amúgy a breamsteren van számláló
Breki33
Breki33
Valaki tudna adni ehhez linket?

JASC Animation Shop 3

Hogy én is tehessek be gólokat. A Fifa 06 faq-ban lévõ linkrõl én valamiért soha semmit nemtok letölteni:S...

Zizou5
1V1?

Kaplan
Senderos. :S

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Valamiért kétszer rakta be:S
Jóvanna most csinálom elõször...
Az a vörösfejû vagy v. persie vagy sendoros mert aki csinálta a peccset elrontotta a bõrük textúráját...

Attila8805
Ezt csak én látom úgy vagy mindkettõ ugyan az<#vigyor4>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ki az a vörös fejû Arsenalos?

Sztem is jó ötlet a számláló...
De addig is érjétek be ezzel:

bátyámmal állatkodtunk egy kiscit😄

Kaplan
Akkor legyen négy napra 😉 Mire megcsináljátok lesz 3-2 nap 😄DD Sok értelme lesz 😊

Akkor meg legyen számláló<#idiota><#hehe>. De én nem csinálok, nem értek hozzá😛.

buldozer99
jó ötlet!

Forca Barca

vmvr
Szerintem jó ötlet.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix