FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
locale.ini pedig itt
NEVERENDING_GAME=0
WINDOWED=0
RESOLUTION=1024x768x32
RENDER_QUALITY=7
NO_SECOND_YELLOW=0
NO_IMMEDIATE_RED_CARD=0
LINESMEN =1
REFEREE =1
OFFSIDES=1
BOOKINGS=1
INJURIES=1
DIFFICULTY_LEVEL=1
GAME_SPEED=1
TIMEDISPLAY=1
VISUALINDICATORS=1
RADAR=1
WIDESCREEN=0
Köcce
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas> Dátum: 2006.09.24. 22:37 Adta: Hmuda
"geci buzik vagytok ti tudjátok remélem fasz cimbálók hihihihi geciómó"
Én nem vagyok túl elnézõ, fõleg ha ennyire nem értesz a szóból.
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas> Dátum: 2006.09.23. 20:54 Adta: Kandurex
"te kis geciszáju buzi mit képzelsz magadrõl lófasz fejû ki geci takarodj te a forumrl bosnyák cimbáló hallod te vagyaz a verebes gabi hihihi az egész DG FORUM EGY GECI"
<#felkialtas>#felkialtas> Dátum: 2006.09.23. 13:00 Adta: Kandurex
"te fasz nem cd key hanem a játék elõtti indításkor fog kérni egy reg kódot!!!!faszcimbáló kis gecik vagytok mindannyian buzi cigányok" stb. stb.
Stílus, hõbörgés a fórumon, nem otthon vagy.
ReaL MaDRid x siempre
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
esetleg ellátták vmi védelemmel a dvd-t,és se másolás,se írás?érdekes lenne
ReaL MaDRid x siempre
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ill.szavazás volt,de nem lett belõle semmi
ReaL MaDRid x siempre
Hunbasser?
Lehmannal a gólt beginneren rúgtam és így szlalomozgatva...
Rohadtsokat próbálkoztam de csakösszejött😄
valaki segítsen..........
JASC Animation Shop 3
Hogy én is tehessek be gólokat. A Fifa 06 faq-ban lévõ linkrõl én valamiért soha semmit nemtok letölteni:S...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Jóvanna most csinálom elõször...
Az a vörösfejû vagy v. persie vagy sendoros mert aki csinálta a peccset elrontotta a bõrük textúráját...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De addig is érjétek be ezzel:
bátyámmal állatkodtunk egy kiscit😄