36657
-
#10528 #10507 és #10514 nem idevaló...erre ott van a gólok,cselek,videók topik... -
#10527 aha
és yo??
nicnsenek komlikáciok? -
#10526 sry -
#10525 én ugyanilyet lőttem Cannavaroval
csak nem birom belinkelni
mert rohadtul akadozik a fraps felvételnél(ha vki tud helpet akkor plz) -
#10524 én ugyanilyet lőttem Cannavaroval
csak nem birom belinkelni
mert rohadtul akadozik a fraps felvételnél(ha vki tud helpet akkor plz) -
#10523 na ilyet fifában nem csinálsz, mert saját térfélről csak felszabadít... -
#10522 hehe, nálam is elbasz**ott, mikor minden pecset meg izét fel- meg beleraktam a játékban. most csak a fű a szép meg egy-két új reklámtábla van... -
bonyek #10521 Help me... -
#10520 Hello !
Most értem haza, még nem próbáltam ki a játékba.. majd megnézem!
Gondoltam amire hazaérek már valaki kipróbálja :) és okosabb leszek én is :) -
#10519 hát pedig ezt egy foci-szerető embernek már látnia kellett volna :P
ráadásul sport1-en élőben volt ez a meccs,láttam is :) -
bonyek #10518 Halihó...Az lenne a kérdésem,hogy hogy lehet pontot szerezni a játék során,és azt hol látom,hogy éppen mennyi pontom van?Mert láttam,hogy a rajongói boltba vannak jó kis cuccok..Köszi előre is... -
#10517 sugárzás?:O nekem rumblepad 2esem van vezetéknélküli....:) -
#10516 Vmi olyat raktál fel a fifához amit nem kelett volna vagy rosszul raktad fel. -
Curesz #10515 vagy nem is ott lép ki, hanem mikro hazai páélyán akarok elnn ia barcával de idegenbe meg jo:S -
#10514 Ezt nézzétek meg :) -
Curesz #10513 a nou campba miért lép ki:S??? -
nonstop noob #10512 szerintem nálad hibádzik vmi.. hmm -
lipio #10511 Hellosztok! FEltettem a magyarositást,tök jó meg minden..de meccs közben a kommentátor kb egy mondatot mond el..ennek igy kell lennie vagy csak nálam rossz?? >>
HELP<< -
Curesz #10510 A patchben a HIGH, HIGH EDITED LOD, és a HIGH NoPost fx or DOF mibe különbözik egymástól? -
Sebi83 #10509 Szevasztok képzeljétek most fejeztem be a második szezonomat a WBA-val feljutottam a PL-be 4 szintű edző vagyok. De váltani akartam ezért otthagytam őket gondoltam ilyen spanyol közepes jó szintű cspathoz vagy némethez biztos felvesznek aztán a francokat A legjobb csapat a jelentkezők között az osztrák Red Bull Salzburg volt no comment nem értem mi kellett volna ahhoz hogy esetleg elmehessek egy Atleticohoz vagy pl egy Werderhez -
#10508 mi az a "Kígyó tér" amit Hajdu B. mindig kiabál, hivatalosan hol van? -
#10507 mekkora bugos gól P -
#10506 egyik új szerkesztó az fh-n azt szajkózza, hogy ne rakjanak fel kiegészítőt azok akik online játszanak mert kiakad
sztem ez baromság grafikai kiegészítőtöl ha jól rakjak fel tehát alapból nem lépeget ki nem akadhat ki.
Természetesen rosternak adatbázisnak egyeznie kell, valamit pl új cinematic se legyen. -
#10505 hm..jól néz ki -
#10504 valaki kipróbálta már a telepítős pipolt a füvekkel?
akár online -
-
#10502 NYUGODJÁL MÁR MEG!HA JÁTSZANI AKARSZ INTERAKTÍV LIGÁBAN,VEDD MEG A JÁTÉKOT!ingyenélő... -
#10501 a rumblepad 2 jobban megéri mint a dual action, nem a rezgés miatt -
#10500 felesleges
elem
+sugárzás -
#10499 lol -
#10498 HI all megjött a Logitech wingman rumblepad 2 -őm -
barcafiu #10497 Valaki ki nem használja az interaktív ligákat légyszi küldjön nekem egy regisztrációs kódot:DNagyon fontos lenne -
#10496 jó véleményed van róla? - IGEN.
be lehet állítani rendesen és használható is a fifa07 alatt? - IGEN.
nincs benne rezgés ugye? - IGEN.
mondjuk fociba nem is kell szerintem... - NEKEM SEM HIÁNYZIK... -
#10495 Szép gól
Ez már nem lassú,normál,gyors mód hanem fénysebesség mód :D
-
#10494 nah semmi közbe rájöttem... kurva szépek a mezek... -
#10493 jah és még annyit kérdeznék hogy ezt raptor izét amit írt a readme-be hogy kell használni? -
#10492 hali!
lehet, hogy beújítok egy ilyen logitech dual action-re. jó véleményed van róla? be lehet állítani rendesen és használható is a fifa07 alatt? nincs benne rezgés ugye? mondjuk fociba nem is kell szerintem... -
#10491 aha
és a vezetéknélküli nem jo? -
#10490 köszi szépen,és bocs... nem figyeltem akkor -
#10489 Breki korábban már linkelte...
Download
én is ezt használom