FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
azért továbbra se igyunk elõre én azt mondom, nehogy csalódni kelljen

de nem lenne rossz 😛

Avanti Crociati!

Mor3llo
12000

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

totti10
mennyi lessz?

hajrá,lilák!

Mor3llo
ÁÁÁÁÁÁ mit nem adnék érte!!!!!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Breki33
tehát így

PLAYERSHADOW_ENABLED = 0
PLAYERSHADOW_USELOWENDSOFTSHADOWS = 1
Breki33
A játékosokról levéve a shadows-t szerintem jobb lett

DarkJedi
gyerekek én ma voltam benn az 576-ban, és aszonták, holnap érkezik a game. tutira

És tényleg!!! Most néztem az 576-on eddig az volt FIFA07 elõrendelem. Mostmár az van hogy megveszem. Tehát akkor kiadták, vag nem?

ProGabe
hülyeségeket beszélsz ugye tudod!?ez x-box 360,ami eleve HDTV-re optimalizált,szal hidd el ez így néz ki

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Count Adyn
Hm ha ugylesz mint 06 ban, hogy B ligában kell kezdeni, legalább mehetek 1bõl a Juve hez😄 Ennyi elõnye csak volt a történteknek^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

lobig
azért ez a tv-tõl is függ...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Nézzétek meg a screenshotok topikban NHL képeimet. Ott megtudták úgyahogy rendesre elkészíteni a nézõket...pff, itt még nem. De attól függetlenül jó lesz a 07

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

grizzly21
jol néznek ki de ezek elõre renderelt képek, sose fog igy kinézni a játék.
fõleg xbox ugye tvre van kötve ahol a felbontás miatt már alapbol fos az egész

HELLO NEM TUDJATOK HOGY LEHET FELRAKNI A 07 DEMO v2-T?????kösz

akyyy
neekm az a gáz, hogy tök egyformák...az oké h nem lehet végtelen számú, de azért egmyás mellet 3-4-5 azonos emberke ne legyen már....

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hunbasser
hát,elvileg pénteken jön ki...valószínû,h még aznap feltölti vki torrentre "mivel õ akar lenni az elsõ" 😊

ReaL MaDRid x siempre

na remélhetöleg ezen a héten már játszunk a fifa07-tel
LasCar16
azé van pár ember aki ül..de a számozás télleg gas

#acm

hunbasser
sztem pont nem.csak azt furcsálom,h állnak.egy normális futballmeccsen mindenki ül,kivéve az ultrák(de ezek nem ultrák 😊)

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
A 06-hoz készült gamepad teszt

http://www.fifa4fans.de/gamepads.php

Érdekes, hogy az a pad nyert amit én például nemis használok
Amit meg használok bent sincs csak a vezeték nélküli ami pedig felesleges sztem
DJ Bee18
mondjuk más játékok már ennél is jobbak... hát a számozás hogy néz már ki??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DaemoonHunter
Mámint az xbox360-as képeken

DaemoonHunter
A háttérben a nézõk úgy néznek ki mint a halottak<#idiota>

Breki33
persze P

ProGabe
09 már 100% hogy ilyen lesz,de 08-ra is már tervezik,de arra szerintem még nem lesz ebbõl semmi 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DaemoonHunter
Remélem a fullba nem lesz meg az a bug, hogy bedobásnál a játékos keze fölött kb 4,5 cm-el lebeg a labda:S

Barni
pc-re miért nem ilyen a grafika? 😞

Avanti Italia!

hunbasser
ya,ezek xbox360-as képek...

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
....<#szomoru1><#szomoru1> karácsonyra kérek egy XBOX360t--HD TV-vel😛PP

#acm

ProGabe
most ezeket minek,xbox 360-asok nem?+szétcseszik a tápikot :\

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Milan...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jah..:S...de egy Mialn meccsen nekem akkoris hablatyolt valamit a büntetésrõl a riporter demoban. Na minegy, sry és thanks a listát!<#wave>

#4105-re ment, sry<#hehe>, vagy pedig a #4098-ra, oly mindegy<#hehe>

<#rolleyes><#lama><#taps><#hehe>

Lassan egy éve vettem marha jól bírja (kapott párszor mikor vesztésre áltam😊 és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Ez egy nagyon korrekt pad, grat hozzá

Nekem sajnos ez túl busás összeg, amúgyse fifázom annyit 😞

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

hunbasser
tényleg.nem is figyeltem a kép linkjét 😊

a Real Madrid packrõl meg annyit,h egy az egyben fifa 06ból importált...
és Ronaldo annyira jó,h kitûnik az egész meccsen,a védõket úgy eszem meg,ahogy akarom,olyan gólokat lövök vele,h ihajj...fõleg úgy,h kirugásnál lepasszolom az egyik védõnek azzal meg Q+W-vel indítom Ronaldot,õ simán otthagyja a védõket,onnantól meg csak be kell vágnom.nameg nem egyszer elõztem meg valdést Ronaldoval,szóval...ez is furcsa volt

ReaL MaDRid x siempre

Nekem Ati 9600 pro-m van és majdnem 1giga RAM-om és minden tökéletesen megy 1280x1024x16-on úgy hogy a Anti-Aliasing és a Anisotropic Filtering is 2szeresre van véve. A blur effektel van gond mivel 16os színmélységnél teljesen elmosódik az egész kép a bejátszásoknál 32es színmélységnél pedig blur effekt nélkül is akadnak a bejátszások. Ha az Anti-Aliasing autómatára veszitek akkor menni fog szaggatás nélkül mindenhogy csak akkor kockásak az emberek azt meg én speciel nem nagyon szeretem.
Én most vettem nemrég ez a gamepadot nemrég 10.214ft, ez olyan közepes ár ennél van olcsobban si meg drágábban is .

Breki33
Breki33
ezek nem az én képeim egy német fórumról vannak

csak énis ezeket láttam meg amik eléggé zavaróak
ProGabe
csak a juve került le a b-be
listák

Akkor megveszed hetfon 😊 Annyit már csak tudsz várni 😊 Amúgy ha nem is a tescoban, de az 576 shopokban biztosan lesz elég kópia, nem kell aggódni.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

LasCar16
remélem pénteken nem esnek sokan vásárlási lázba:S, suli után egybõl rohanok a Tescoba megvenni a gamet:S ...de a legjobban attól félek h. kiraknak vagy 10db-t:S...<#wilting>

#acm

Firerock
kb??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"