36658
-
Akkor inkább várok egy másik patchra. Egyszer talán kiadnak egy olyat amiben kevésbé feltűnő bugok vannak
-
nyusz #10608 hali!
figy ha csinálok a játékban eg ycsapatot a játékban megtalállható arcokkal mezekkel és elmentem akkor ip címes multyba tudok vele játszani más ellen? -
elvileg jobban fognak védeni a kapusok,de az a helyzet,h az is bugos.azt hiszem ezo volt az,aki betett egy képet,a kapuralövésnél a kapus meg sem mozdult,és a fejéről vágódott be a labda,meg breki belinkelt egy videót,ahol a kapus 60 m-es gólt kapott,meg sem mozdult,sztem az is a kapus patch egyik bugja lehet.
közben találtam a fifában mégegy bugot:Ronaldo fut rendesen,hajt,sőt,még a középpályáig is vissza szokott jönni :D -
teljesen normális,ha windowedben játszol.ha a locale.iniben a windowed-et átállítod 0-ra,akkor teljesképernyősön fog futni,de ha windowedben akarsz játszani vmi oknál fogva,és zavar a tálca,akkor csináldd azt,h vagy elrejted,vagy kikapcsolod azt a funkció,t minden ablak előtt legyen(vagy vmi ilyesmi) -
mikiking #10605 majd megfogom ne félj te attól ! -
:D mond meg neki :D -
Sziasztok! Érdemes felrakni vmi kapus AI "tuningot"? Vagy csak elrontja a játékot? -
mikiking #10602 na az előb olvastam valami sértőt, valaki azt irta, hogy örüljön ha megy az fx 5200 -ason., annak üzenem, hogy nyalja meg a golyóm, mert nekem is fx 5200-asom van 128 mb-s , és 1024 en jáccom, és meg sem akad, és feljebb sem akad meg,csak ugy nekem nem teccik ! szal 
-
nekem nincs ötletem:) PS2 őn játszok:) -
emikrisztian #10600 segitsetek már pls! miért nem tudok mással játszani a fifával?? eddig ment hawerommal és mostmár nem megy:( pedig ip és gazda meg volt forditva is..ő gazda én kapcsizok ienkor mivan?? PLS HELPPPPPPPP -
emikrisztian #10599 császtok
-
Hé én nem is a Brekiére kattintottam hanem Andrews-éra
-
Ok és itt mit kell nézni?
-
na remélem sikerül
klikk -
Mért nekem is megy maxon és tökéletes. -
Sorry.
-
Na így néz ki.
-
az ahonnan te lődözöl
amúgy főleg vizilabdában használják
érdemes rákeresni........... -
ha azt kérded hova
http://picsplace.to/ -
jolvan örömmel latom h nem csak en nem tom h mi az a kígyótér ^^ -
Hát igen Van der Sar nagyon szar kapus a fifába -
aha.
De ha meg mondod hogy honnan lehet feltölteni képet.akkor belinkelem. -
windowed-ben van? -
Ezt nem tudjátok miért van az hogy ha belépek látszik a tálca?
Köszi szépen. -
én+ ennél feltünőbben nem tudom P
szval ha valaki segítséget kér ne neki álljon még feljebb -
ugyanezt mondtam én is...csak a helyett egy,szal így néz ki:"jaj,baszod...üss már egy k*rva entert..."
de erre sztem nem lett volna nagy dolog rájönni,a segítőkészségről meg annyit,h én csináltam a faq-ot,és a bannerben meg ott van az is,h mielőtt kérdeznél...és ott vagy h FAQ,kb 16-18-asra saccolom a betűméretet -
djseki #10583 köszi müködik csak vannak még segítőkész emberek köszi szépen -
djseki #10582 köszi +porbálom -
"-Ha rákattintok valamire a meccs menüjében ezt írja ki:Ez a lehetőség csak akkor érhető el,ha egy csapatot irányítasz a megfelelő vezérlővel. - Nyilakkal menj rá az általad használni kívánt funkcióra,és Enterrel nyisd meg."
idézet a FAQ-ból
-
közbe kipróbáltam ugyanazt a meccset lejátszani nem menedzser módban és ott érdekes nem fagy! ki érti ezt -
djseki #10579 csak úgylátom senkit nem érdekel a poroblémám :( -
djseki #10578 de most úgynéz ki helre jött -
djseki #10577 mi a f@szt csináljak ha mindig fagy a fórum legalábbis most
-
nálam már megin valami gebasz van... :/
Fifa07.exe hibával elszáll egyből ahogy töltené be a meccset
Breki füvét raktam fel egyedül majdnem egy hete.
eddig simán ment nem tom most mi lehet a kínja -
remek AI -
innen pl
http://www.fifakorea.net/pds2/detail2.html?id=105&lang=en&ca=200000&page=1&flag=&keyword=&sc_title=&sc_memo= -
hello Mr.Ronaldinho Drogba Shevcsenko C.Ronaldo.ezeket hívjuk rosternek,ha a faq-ot átfutottad volna,és nem csak beböfögted volna kérdésed,akkor látnád,h a faq-ban van kétfajta,ajánlom neked a 2.verziót,illetve a bannerben találsz linkeket,esetleg megpróbálhattad volna a fifahungary-n -
jaj,baszod...üss már a k*rva entert... -
Ronaldinho #10571 Sziasztok!
Adatbázis frissitést honnan lehet letölteni?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: Drogba -
brrrrrrrrrrrrrr