36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Tom Tom
    ha 2 napig a gép elkőtt ülsz és mindent szimulálsz kiviszed simán, de úgy sztem szar a játék
  • Tom Tom
    Nekem most olyanok vannak hogy átmegy a kapufán a labda és a háló is kijukad...Jaja y+d
    Baromi szép mezeket csináltam!!Az egyik olyan mint a portugál a másik ilyen barcás narancs de odabasz!!

• gabi89
    30 szezont kell végigtolni,hogy kiprögesd.
    Azért megnézném,hogy milyen játékosok vannak a 30.-dik évben :D
    Mostani játékosok közül senki
  • Attila8805
    Ja és egy kicsit lehet lemaradt de a kezéről pattant be
  • Attila8805
    Itt egy "gyönyörű" szép kapusbravúr!
  • Burdi
    mivel lehet így megcsavarni?
    y+d?
    me az nálam nem nagyon müxik
  • mikiking
    az valami hibás lehetett
  • Curesz
    volt itt egy ygerek aki 6nap alatt végigtolta a 15 szezont
  • DjCooll
    van aki már kiis pörgette na?:)
  • Curesz
    mien elegáns bokamozdulat
  • mike0013
    szép kifli;)
  • Tom Tom
  • hunbasser
    itt válaszd ki a routered típusát,utána meg a fifa 2006-ot.valószínű,h a fifa 07 is ezt a portot használja,itt képekkel ábrázolja,h mit kell csinálnod,h átirányítsd a portot
  • mikiking
    szerintem igazából ugy el rúgná a térdét hogy behugyozna a csákó, biztos vinnék a sebészetre !!!!
  • gyuri00
    www.portforward.com ebből soakt értek nem vok valmi nagy angolos de azért kössz:D
  • hunbasser
    igen.www.portforward.com,vagy játssz hamachival
  • gyuri00
    ha routerem van akkor be kell állítani valmit hogy directip-n keresztül tudjak játszani?:S
  • Tom Tom
    Nekem olyan volt hogy hátradom kapusnak akivel futek egy picit rúgom ki és telibe kapja rooney-t akiről bepattan:S
    Aztán gyorsan rúgtam nekik 3at
  • hunbasser
    hasonló nekem is volt,szerencsére abból nem lett gól,de a csatár beállt a kapusom elé,az meg belé lőtte,szerencsére ott volt cannavaro és kisegített.az viszont nem fair,h a gép játékosa be tud állni a kapusom "elé" amikor kézből rúgja ki,én meg nem.vagy van vmi módja,h én is csinálhassak ilyet?
  • hunbasser
    a nem gyengéért sry.
    a trükknél meg nem az a lényeg,h hányszor lehet megcsinálni,hanem az,h nincs annyi időd,h megfordulj és még "futva" kettőt.főleg,h nem sokkal a feje felett megy el a labda.a fifában dinho várja,h jöjjön a labda,igazából meg sietned kell,h a megfordulás után elérd
  • Curesz
    ezzel az 1 szerencsétlen góllal kaptam ki a Blacburn ellen a kupába (Oldhammel vok), közeb végig én támadtaam:@.

• miilann
    ha arra gondolsz amire én akkor Y+D
  • Burdi
    csáátok

nincs kedvem visszaolvasni ezért v.ki elmondaná h szabadrúgásnál az odahívott játékos milyen bill.komb. lépi át a labdát ilyesztésként utána ellövi a másik játékos?
    Remélem lehet érteni
    a FAQ-ban nem nagyon láttam...
  • Davidsned
    EAUK_Sentience
    EA Admin
    Posted: 20 Oct 2006 14:53
    The latest information we now have is that the patch is not going to be released today or this weekend. Beyond that we don't anticipate the wait being much longer as it is in the final stages of testing now.

Once again, we apologise for any frustration the wait is causing, we will continue to update this thread as soon as we hear any further patch news.

Lefordítani szinte felesleges, mert nagyjából ugyanaz, mint amit eddig mondogattak: nem lesz ma pecs és a hétvégén sem, de persze a tesztelés végső fázisában van, bocsánatot kérnek megint a várakozásért és persze tájékoztatnak ha lesz vmi.
  • gabi89
    Én meg a 4.dik évben na
    Amúgy ez senkit se érdekel ám.
  • Tom Tom
    A nem gyenge a kakára vonatkozik de ne is zavartasd magad...
    Robinhósat csak a csavar miatt toltam be.
    Amúgy igazad van baromira nem lehet megcsinálni egynél többször max valami lufi labdával.
  • hunbasser
    az 1. kép az annyira nem élethű,h nem igaz...aki próbálta már ezt a trükköt élőben,az tudja,h a labda sokkal gyorsabb,és más ívet is ír le a labda,nem h még kettőt lépni van idő,szal ez szarul lett a játékban megcsinálva.a 3. meg hát...edzésen biztos kidobta a kapus a lasztit.ebben mi a nem gyenge?
  • Tom Tom
    Cső skacok én is jó rég voltam itt...
    Ennek örömére rakok pár gifet

Így is lehet...

Nem gyenge...
  • hunbasser
    ez nagyon fontos volt :P amúgy én is 2.évemben járok
  • hunbasser
    akkor próbáldd azt,h először a mezeket,utána a füvet :P
    biztos vagy benne,h a mez rontja el?
  • Curesz
    nah én most ki kísérleteztem...mielőtt beraktam volna a mezeket de az uj fű már rajta volt akko midnen jol ment, de miután beraktam a mezeket megin kidobott, asszem a mezeket nem rakom fel többet
  • Hasan01
    má 2. évemet taposom menedzser módba
  • hunbasser
    lehetsz,csak hamachi kell hozzá,viszont hálózatban nekem sem működik hamachival,de direct ip működik,csak akkor a hamachis ip-t kell használni.hamachi linket találsz a faq-ban,leírást hozzá,h mire való,azt meg asszem itt a topikba is benyomta vki,keress rá,h hamachi,vagy pedig googlen a magyar lapok között
  • MRREASON
    ha valaki jönne akkor gamelni, vegyen fel msnre [email protected]
  • MRREASON
    cső srácok, nem akar vki nyomni egy meccset, vki, akinek nincs rootere, me nekem van, szal gazda nem lehetek...
  • hunbasser
    most ugyanezt a cselt csinálom éppen :)
    csak most sztem adok nekik egy pár órát -.-
  • gabi89
    Biztos 15perc alatt kipihenték magukat
  • hunbasser
    egy érdekes dolog,inkább bug:játszok manager módban,látom,h a játékosaim fele kissé fáradt,sokuknak sárga az a kicsi csík.nem cseréltem semmit,hanem mentettem és kiléptem.aztán most 15 perce újból elkezdek fifázni,mit látok?az összes játékos csíkja zöld,és alig fáradtak
  • hunbasser
    az ea most ad ki egy patchet a fifához,ami javít sokmindent
  • DaemoonHunter
    Akkor inkább várok egy másik patchra. Egyszer talán kiadnak egy olyat amiben kevésbé feltűnő bugok vannak