36657
-
#10688 amúgy ti milyen szinten játszotok? vklasszis szinten? -
#10687 ha lenne rajta analóg kar.... ilyen (ill. hasonló) nekem is van... -
Curesz #10686 most toltam egy meccset, és az ellenfél kapusa végig tök jól védett erre a végén nem is tudom micsinált....és ezze la góllal kaptak ki:
-
#10685 FIFA 07 XBOX 360 HiRes InGame
This 12 minute short film shows you the final version of FIFA 07 @ XBOX 360. The video contains a whole sightseeing tour through the entire FIFA 07 menu (excellent designed by the way) and the full match between FC Barcelona and Manchester Utd.
This is really a must see, the most authentic insight look into FIFA 07 at the xbox360 you can get. And it's in perfect quality, High Resolution (and therefore 50 mb, but it's worth it).
http://fpad.filefront.com/?http://files.filefront.com/t+fifa07+x06+play/;6049602;;/fileinfo.html -
#10684 ha valaki akar olcsón gamepadot ami jó is
-
#10683 a befelé csavarást én sem tudom. a pattintás meg simán futás + SHIFT+irány -
TommoT #10682 #10677
köszönöm
ezt teszem
ettől függetlenül elárulhatnád, mégis hogyan csináltad? nem hiszem, hogy rájövök, hogyan csavartad befele meg emelted meg a labdát a passz után
annyit nem tudom vele játszani -
#10681 gyakorolj -
#10680 visszaolvasásról pont te beszélsz? no comment... -
#10679 ha visszaolvasnál...
a laptop miatt gyors
ez jelenleg orvosolhatatlan... -
Kecskeee #10678 Hali, feltettem laptopra a gamet hogy öcsémmel zúzhassuk 2en, de a laptopon baromi gyors a játék. Tettem fel új ati drivert, de még úgyis, hiába állítom lassúra 1xrűen irányíthatatlanul gyors, ha a grafot feltolom magra úgy akad hogy else indul, ha a simításokat kiveszem és csak a sima grafot tolom fel akkor már 1 fokkal jobb de még mindig nagyon gyors. Esetleg tud vki segíteni?? -
#10677 ha rárakja a vezetőség egyik játékosodat az átig.piacra,akkor vedd le.klub átigazolási listája->és itt változtasd meg a státuszát.
ha külföldi játékost akarsz venni,akkor átigazolási piac->keresés,és itt a bajnokságot átállítod amelyikre szeretnéd,vagy a "Bármelyik"-re.
itt beállíthatod azt is,h mekkora legyen a játékos pontjainak minimumja és maximumja,a pozíció és játékstílus alapján is kereshetsz,és legalalul a státuszt is állítsd bármilyenre,mert nem biztos,h egy 85 feletti balhátvéd az átigazolási piacon lesz,de attól függetlenül megveheted,csak gondolom többet kér a klubja,mert amúgy sem akarták eladni -
TommoT #10676 a felpattintást meg a befele csavarodó beadást hogy?
én még kezdő vagyok ilyenekben:) -
TommoT #10675 hali
segítsetek pls
menedzser módban hogyan tudok külföldi csapattól játékost venni?
az átigazolási piacban csak német van
és ráadásul külföldi csapatok olyan játékosomat akarják megvenni, akit nem is raktam ki a piacra
szóval hogyan ajánlhatok szerződést külföldi csapatba? -
#10674 egy vonal -
#10673 mentettél a menedzser módban(Menedzser mód mentés,angolul meg Manager mode save,ha nem tévedek)?aztán amikor be akartad tölteni,hát ugye betöltés(load),és ott egy olyat kellene látnod,h menedszer-<és amilyen nevet adtál mentéskor>
ilyen problémával még nem találkoztam,de más már igen,de nekik nem tudom h oldódott meg ez.
esetleg az lehet még,h a Dokumentumok mappát áthelyezted máshová,és ebben vannak a fifa 07 mentései.
nekem olyan volt,h eljretettem a dokumentumok mappát,és akkor nem látta a fifa sem,nem tudott hová menteni -
Finkoo #10672 lehet hogy láma a kérdés, de valahogy durván nem tom visszatölteni a bajnokság mentését...
a profilt betölti de nem tudom folytatni a bajnokit... pls. help... -
mikiking #10671 Nagyon szép,csak egy cseppet lesgyanus !!! -
#10670 nice :) -
#10669 Eto'o indítja és fejezi be az akciót
-
Neoncsoves #10668 megnyertem az olasz kupát palermoval... -
#10667 OKé szóval éán voltam a mert eddig elsiklottam felette. -
#10666 És az meilyk menüpont alatt található?
-
Skylime #10665 statisztikáknál kell megnézni -
#10664 csak én vagyok láma vagy tényleg nem lehet megnézni a tabellát vagy az hogy kia gólkirály?
Ha nem lehet akkor ezt elrontották. -
WartHogSon #10663 az egyik nap olyan volt world class-on, hogy az ellenfél egyik védője megállt a kapufától pár méterre és nem mozdult, így les se volt -
#10662 dede.. ő az :D -
Tom Tom #10661 Hatalmas:D
Ez nem Alan Smith???? -
#10660 No, remélem másnak is van ilyen "sokoldalú és arcú" játékosa mint nekem :)
legalább egy kis mosoly lenne a szája sarkában :) -
Tom Tom #10659 meccsen valahogy mindig elrontja vagy a védő elfejeli vagy egyszerűen meg se csinálja:S
De rajta vagyok az ügyön:P -
#10658 nah most már megvan:D
thx a helpet -
#10657 Szép
Csináld meg meccs alatt is :D -
#10656 jól átk*rtad a fejét :D -
Tom Tom #10655 Na ez hatalmas:D
-
Tom Tom #10654 ejj ez elszartam...Egy bazinagy kifli volt benne és úgy csapódott le...
D+q+y -
Tom Tom #10653 Állítsd át az y-t valami közelebbi kényelmesebb billenytyűre pl r vagy f.
Én az R-t szoktam meg már 2002 ben is az volt nekem.
Gyakorold csak barcával majdcsak belejössz.
-
#10652 nekem mindig egyenesen lő csak. vagy közben még irányt is kell nyomni?
-
#10651 nekem nem jó az y+d se a csavarásra se a szabadrúgásnál
-
Curesz #10650 #6722 -
#10649 Persze, annak semmi értelme. Viszont én a 2006-ban lenyomtam két karrier módot, azaz 2×15 évet, ezért a teljesen azonos játékmenet miatt ez már egy kicsit unalmas, persze azért játszom kitartóan, de még csak az első idény 3/4-edéig jutottam el.