36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• examinee
    Nemtudnám megszokni hogy ott csak 4 gombb van ráadásul olyan elrendezésben..
  • hunbasser
    a játékosok fizuja túl magas,vegyél le belőle.ya,nem tudsz,mert nincs pénzed.ki fognak rúgni,majd az újdonsült klubodnál figyelj erre
  • littleNorbi
    menedzser módba.
  • littleNorbi
    Eddig az összes meccsett megnyertem, de a fizetésem negatív.Miért van ez ?
  • Mayorpapa
    a csukákat boot raptor nevű progival lehet majd betenni, ami tudtommal még nem jelent meg
  • Csabesz6
    kösz.deh a csuka?
  • hunbasser
    fuck.akarom mondani faq
  • Csabesz6
    tiszteletem.
    fh-rol leszettem a csukacsomagot. azt fathbuilderrel leht importálni? müxik az valakinek? jah és van vmien rendes fű?
    thx
  • sapkafej
    ezek a gamepadok nekem egyáltalán nem tetszenek
    a jó öreg dualshock a legjobb sztem. (jó, ezeket nem is próbáltam, de kinézetre sztem nem vmi jauk)
  • james69holden
    SPEED LINK Bullfrog Gamepad SL-6540

sz.tem már nem is lehet kapni
  • bigapó
    ez is elég komoly. mija neve? nem láttam ilyet a a boltok listájában
  • james69holden
    én ezzel tolom a sportjátékokat:

lassan 3 éves, jó drága volt mikor vettem :p
  • hunbasser
    ezzel szerettem tolni anno psxel,de az analógkarral nem voltam kibékülve sohasem :) nem tudtam megszokni

• Zoli930810
    Hol lehet a megvett labdákat használni?
  • hunbasser
    ha már gamepad.nekem ilyenem van

ASSDAD?FAS

ez is csak azért van,h legyen,ha kell.kemény 1400 ft volt
  • hunbasser
    ez mennyibe kerül? :) és a másik 2?
  • DaemoonHunter
    Tök jól néz ki a szemüveg a játékosokon! Végre már nem csak egy sötét papírlap hanem "valódi" üveg van benne. Szerintem naon sokat fejlődött a grafika az elődjeihez képest.
  • Curesz
    LOL kézhűtéssel:D
  • thomasthomas
    hi!

tudnátok segíteni?(#10692)
  • Ramore
    Ez az Xbox kontrollerre hasonlít szerintem. Árulják már itthon?
  • bigapó
    most mindenféle reklám és vitaszítás nélkül az miért van, hogy a rumblepad2 egyik helyen 6455 péz, a másiknál meg 11988??? az utóbbit aranyozott gombokkal adják? ...

off vége, megy tovább On-ként :)
  • Breki33
    Logitech ChillStream játékvezérlő ventilátoros kézhűtéssel [2006. szeptember 11., hétfő 08:37]
    írta: alesi
    A Logitech egyedülálló kontrollere a meleg napokon és a legszorosabb versenyhelyzetekben is meggátolja a játékos tenyerének izzadását.
    A játékvezérlő belsejében egy 40 milliméter átmérőjű ventilátort helyeztek el, mely szinte hangtalanul látja el feladatát. A lapátok a termék alján elhelyezett rácson keresztül szívják be a levegőt, mely aztán a széleken található kivezető nyílásokon át távozik, ezzel hűtve a játékos kezét. A légmozgás három fokozatban kapcsolható.

A ChillStreamen a megszokott nyolcirányú billenő- és a számos programozható gomb mellett két analóg botkormányt is elhelyeztek. Az USB-csatolójú eszköz Windows XP és Vista operációs rendszer alatt használható, ára 39,99 dollár, az európai piaci bevezetés ideje szeptember.

A Logitech ChillStream megoldásának alapja egy a markolatba beépített, gyakorlatilag hangtalanul dolgozó 40 milliméteres ventilátor, ami a vezérlő két oldalán elhelyezett három‑három szellőzőnyíláson át keringeti a levegőt, így a légáramlat pontosan a játékos ujjaihoz, a hüvelykujj tövébe és tenyér belsejébe jut. A levegő áramlásának mértéke két fokozatban szabályozható, vagy akár ki is kapcsolható.

A Logitech ChillStream vezérlő kétféle, a Sony új, nagy teljesítményű játékkonzoljának kifinomult megjelenéséhez illő külsőben lesz kapható: ezüst‑metál és fekete színekben. A szellőzőnyílásokat kívülről mindkét változatnál fémes díszítés borítja. A ChillStream játékvezérlő gumírozott, csúszásmentes felületei biztos fogást, az ergonomikus kialakítás pedig hosszabb távon is kényelmes használatot ígér.

• Curesz
    sztem ez má tul van kombinálva... én rumblepad2öt használok
  • bigapó
    jól néz ki. ez melyik fajta?
  • Attila8805
    Hát én azér maradok a rumblepadnál
  • Breki33
    dehogynem, olyasmi mint a rumblepad csak feljebb van az analóg

• fenegyerek1
    Sziasztok! Nem tudjátok honnan lehet letölteni a 07-hez a régi MU mezeket? A 06-os nem jó hozzá.
  • Kmarha
    azt se tudod mikor hova nyúljál rajta :DDDD
  • Breki33
    ilyet használt már valaki?

• Breki33
    énsem :-)
  • bigapó
    ja tényleg. téged kérdezgettelek a dual action gamepad-ról vagy nem? legalább 200 hsz-el korábban volt, már nem emlékszem:)
  • lobig
    kezdem utálni, hogy a 16-oson belül simán lerántanak és a bíró észre sem veszi!!!
  • Breki33
    gamepad of course
  • cold-fire
    hali tudtok hamachi szobá mondani?
  • bigapó
    és ehhez mi kellett? gamepad vagy billentyű? ha bill., akkor használtad a csavarás gombot?
    hasonlót lőttem már én is, csak érdekelne a Te verziód is:)
  • Neoncsoves
    nincs analóg kar rajta :(
  • thomasthomas
    pontosabban ezeket raktam be:fifa07_langhun.zip de a menüset nem mert az elvileg benne van a csomagban=>a faq ir egy másikról is azt pedig nem tettem be....ez lenne a gond vagy mi?(pedig amit nem raktam be az kisebb)
  • Gyocsika
    Van nekem egy gamepadom de ezt még a gép hátuljába kell bedugni és nem tudom normálisan a vezérlőpultba bekaribláni mindig ugrál a menü meg ilyenek valaki tud segítni?
  • thomasthomas
    hi!
    sikerült xboxon magyarítani a játékot, minden oké..DE: ha a játák opciók-ba megyek a menüben(nem játék közben), beállítom ,és az elmentés után lefagy ....így van ez akkor is , ha uj profilt akarok létrehozni.....vki tudna segíteni?

előre is kösz
  • Breki33
    Egy szép átlövésgól

lehet szavazni P