36658
-
jáj 
-
lol, Istenem..... -
Mivel nincs eredeti játékod azért nem tudsz online játszani!!!
Mindenkinek aki nincs tudatába a dolgokkal felhivom figyelmét hogy online részt csak eredeti cd-kulccsal lehet játszani!!-> azaz vagy megveszed vagy haverod odaadja vagy egyéb esetek..., -
Te hülye vagy ember?Vki aki megveszi eredetiben neked csak ugy szerinted be fogja pötyögni a kódot? -
Attlen #11445 Aha kb 1998 ota van gamepadom hülye vagyok és azota nem tanultam vele meg játszanni pl fifa 99,2000,2001 avval nyomtam de meguntam....szar a gamepad ..DE nyugodtan nyomj gamepadal majd jokat röhögök rajtad hahahaha.. -
blur55 #11444 valaki mondja már meg hogy kell cselezni gamepaddal! a cseles videóból nem jöttem rá semmire, mert a gamepad nem csinál semmit se bármerre nyomom -
dehogy jobb játszani
ez csak az mondja aki nem tud mergtanulni rendesen gamepaddal
-
Zsolti0603 #11442 Hello!
Nekem a Fifa 07 regisztrációs kódja kellene ami az eredeti játék hátoldalán van! Akinek megvan az pötyögje már be!!!
Kösz -
Attlen #11441 héát igen és billel sokall jobb játszanni pl van nekem egy elég jó gamepadon és nem használom semmire mert billel imádok játszanni:)) -
billentyűzettel is lehet tudatos és szép cseleket csinálni...csak gyakorolni kell -
Hopsz elírtam
-
egyelőre nem egyenlőre :)
a tortát osztod egyenlő részekre :p -
Egyenlőre semmilyen progival mert a soundmaster06 nem jó 07-hez és más progi még nincs. -
hello milyen progival lehet meghalgatni, módosítani, (kiszedni, újat betenni) a kommentátort a fifában? VAn ez a soundmaster06 de nemtom h működik e a 07el, de azé kérdem mert nekem a demo van meg és azzal nem működik....kommentáljátok legalábba beírásomat
-
Grusi #11435 sok szerencsét a cselezéshez, szerintem billel szinte lehetetlen dolog tudatosan benyomni a helyes trükköt. Sajnos, mert én is billel tolom, a padom már rég bemondta az unalmast :) -
matehoki #11434 oké, a faq-ban ,megtaláltam a billentyű kombinációkat.Bocsánat, csak most vettem észre. -
matehoki #11433 Sziasztok
Nagyjából végig néztem a topicok, de nem találtam olyat hogy hogyan lehet billentyűzeten cseleket csinálni.Elég régóta próbálkozok, de eddig nem sikerült rá jönnöm hogy mivel lehet.Ezért kérem a segitségeteket! -
faq-ban benne van :) -
köszi,nem kell a reklám... :P inkább lehetnél fair az általam szervezett bajnokságban,rendesen le kéne játszani a meccseket... -
Az első crack még olyan volt, hogy kellett a DVD is
De aztán csináltak olyat is, ahol már nem kell.
Szerintem, gamecopyworld-ön megtalálod -
destroyer91 #11429 segitökész népség van itt mondhatom.. -
destroyer91 #11428 segitökész népség van itt mondhatom.. -
destroyer91 #11427 segitöhész néspg van itt mondhatom.. -
törölt hozzászólás -
törölt hozzászólás -
Nem tudom találkoztatok-e már vele, de eredeti Fifa07 online játék nem működik, ha felinstallálom az IE 7-et.
Egyszerűen, visszadob az asztalra, kilépve a játékból.
Az IE 7 uninstallja megoldotta a problémát. -
vensz1 #11423 Tudna valaki segíiteni??
Nincs háttérképem a menü alatt, illetve zöld alapon a File not found felirat látszik.
Előre is köszönöm! -
hello milyen progival lehet meghalgatni, módosítani, (kiszedni, újat betenni) a kommentátort a fifában? VAn ez a soundmaster06 de nemtom h működik e a 07el, de azé kérdem mert nekem a demo van meg és azzal nem működik....plííííz kommentáljátok legalábba beírásomat
-
destroyer91 #11421 vki segitsen má légyszives..... -
Flower #11420 Közvetlen link! -
Flower #11419 Újoncoknak:
FIFA 07 manual/magyar nyelvű kézikönyv innen letölthető:
http://rapidshare.de/files/36235162/fifa07_manual.pdf
Benne tippek, trükkök, taktikák, stratégiák... -
szapor #11418 http://gportal.hu/portal/tlklan/ -
theodor #11417 Nekem olyanokat csinál a game, hogy néha egyből néha 1-2 meccs után kikapcsol a monitor és vége vagy reset vagy semmi. -
destroyer91 #11416 ja és nem reoladedes verziom van vmi más -
destroyer91 #11415 csá mindenki!!nemrég beszereztem a fifa 07-t elvileg alapbol magyar kommentáros,crackes verzio.Na már most ha felteszem és becrackelem akkor is azt irja ki utána h tegyem be a dvd-jét a gémnek....gondolom rossz a crack de ha vki tud vmi megoldást vagy h mi a gond kérem irjon elöre is kösz -
:o te megvetted a játékot?nem néztem volna ki belőled AS_D:?ASDAS: -
hello
mi az, hogy erősítsem meg a bejelentkezésemet, mielőtt onlinejátszanék?
ez valahogy nem világos
-
faq
a banner JOBB FELSŐ SARKÁBAN van,igen,rá kell kattintani(előre szólok,mielőtt megkérdeznéd) -
Tom Tom #11411 -
BIZ0906 #11410