36657
-
BIZ0906 #11408 a bannerban a jobb felső sarokban -
ForeverUTD #11407 Lehet h én vok a hülye de hol a p*csába vana FAQ? -
nyiriz #11406 Az megvolt, azzal nem volt gond. :)
Csak a kommentárt nem tudtam megoldani.
Viszont egyszer sikerült úgy generálnom, hogy magyar maradt. Nem tudom, pontosan hogy csináltam, asszem a generálás után valamit még felpakoltam, és arra ráeresztettem egy FathBildert. Azaz a két generálás között nem indítottam el a játékot. És mint említettem korábban, ha FathBilderrel generáltam a füvet, akkor magyar maradt. Persze akkor a Barca stadionnál lefagyott. Viszont így a két generálás után ment minden normálisan.
Most kérdezheted, hogy akkor most miért kellett újra kezdenem mindent? :) Hát sajna kijött a hivatalos patch, ami csak szűz FIFA-ra volt nekem hajlandó rátelepülni. Ez van. :)) -
Tom Tom #11405 Amit Breki ajánlott az még meg is javította a fifmám mert mindig csak úgy engedett kilépni ha ctrl+alt+del aztán leállítom most meg minden fain! -
#11404 most nem kommentátor berakásárol beszélünk hanem a menü magyarosításáról
ez csak egy vagy két sima file -
Zsolti0603 #11403 Hello!
Lenne egy kérdésem!Hogy lehet neten jáccani a fifa 07-tel? És milyen programoknak kell fentlenniük a gépen? Köcce -
nyiriz #11402 De lehet, hogy nekem az. :))))
Egyszerűen nem szólalt meg az istenadta. :))
Meg hát, ha belegondolok, itt valami tényleg nem stimmel. Ha egy eredeti magyar nyelvű játéknál generálok valamit, akkor átvált visszavonhatatlanul (file másolást kivéve :P) angol nyelvűre? :S Fura! -
#11401 van a Pipol patchal együtt lévő telepítős érdemes kipróbálni nálam azzal együtt is jó -
#11400 Ez lenne az 1. kiegészítő. -
#11399 mint mondtam nem feltéve ha nem tömöd meg más kiegészítőkkel illetve a leírás alapján rakod be
azt nem garantálom hogy 80 mez felrakása után nem lép-e ki P -
#11398 ez egy file visszamásolása
nem olyan bonyolult P -
nyiriz #11397 Amikor FileMasterrel regeneráltad a zdata34-et, utána nem lett angol a játék? Mert én még még mindig ezzel kínlódok. Bocs Breki, de a magyarosítás nem ment. Meg jobban szeretném eleve magyarnak tudni a játékot, ha már megvettem, mint crackelve magyarosítani. -
#11396 Az előbb említett gyep patchot ha felrakom nem fog kilépni? Egyszer már jártam így, de nem ezzel a patchal. Érdemes feltenni? -
bandika016 #11395 Na most akkor melyik melyik:
FIFA07_EASTEU_HU
FIFA07_DD_EASTEU_HU?
Melyik downloader?
-
Tom Tom #11394 jaja:D
sokkalta szebb így a game ajánlom mindenkinek
-
#11393 Akkor már érted miért mondtam a tiédre, hogy szántóföld -
Tom Tom #11392 azt a gyep patch.rart ami asszem a fqba van csak eddig nem vettem észre.
Ahol be kell másolni a big34est -
blur55 #11391 valaki mondja el hogy kell hamachival fifázni! mert amikor mi próbáltuk, nem tudtunk networkön csatlakozni, és csak játéknevet lehetett beírni - szóval nem ment -
kösz -
#11390 melyik változatot raktad be?
illetve melyik módszerűt -
Tom Tom #11389 Breki isten vagy!!!
Baromi szép lett a füvem és érthető is volt ahogy meg kellett csinálni szóval le a kalappal!!!! -
#11388 minek?
ez a demohoz van -
#11387 és ehhez adsz linket?
-
#11386 Breki ezt tedd fel újra pls mert törölték.Előre is köszi -
#11385 Minek a hamachi???? Van már online patcher ami a DIP-et javitja... -
#11384 Amugy meg az baromság hogy egy eredeti exe-vel tudsz majd onlinba játszani... -
#11383 Szeretném feltenni a FIFA07_EASTEU_HU_Patch-et!!!
Hát persze hogy nem tudod feltenni mert ez az ea dawnloadernek a patche...
FIFA07_DD_EASTEU_HU -> ez a fifa07 patche!
Kéri hogy keresd meg az exe filet a régir, azt megkeresed kijelölöd és lám felmegy a pach! -
#11382 Tűzfal a hibád! Mert cseréli a fifa07 . exet -
#11381 Beizzítottuk a hamachit és játszottunk egy meccset:
-
#11380 1. FAQ
2. NE használjátok a Turf Importert
Mióta jónéhány hét késéssel kirakták a fifahungary-ra mindenki használni akarja holott már az egész zdata-t feltöltöttem és nemvalószínű, hogy aki azt se tudja miért nem indul el jobbat készít.
MIért egyszerűbb ezzel szórakozni mint egy zdata-t simán bemásolni vagy telepíteni?
-
ForeverUTD #11379 HI!
Lenne 2 kérdésem:
1. Hogy csináljátok meg a cseliteket gif formátumba? Mivel importáljátok ki a játékból?
2. Nem indul a Turf importerem. Másnak is van ilyen gondja? kell hozzá vmilyen progi vagy mi a baj?
-
#11378 honan tudjam?
kb fél perc visszamásolni -
#11377 szerintem igen
de ki kéne próbálni -
BIZ0906 #11376 Akinek van eredeti játéka az elküldené nékem az exe-éjét a mail-omra [email protected]? -
liverpool123 #11375 akko má nem is fog müködni a fifa ha igy hagyom? -
#11374 ez nekem jött?
eredeti exe, és warez gém, ez így összehozható?
-
#11373 nemtudom
egyszer próbáltam azóta pedig kijött ugye a jobbik P
én ha lenne rá időm felraknám újra a magyart és crackelés nélkül megnézném -
#11372 szimulálsz egy DVD-t aés azon rajta van -
Davidsned #11371 Eredeti exe-vel és mini image-el működik a patch? -
liverpool123 #11370 nekem torrentes és nincs dvd-m hozzá -
#11369 miért, ha eredeti exét bemásolok, akkor működni fog?:)