36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• ForeverUTD
    Sziasztok már megint itt vok:D
    Kössz hogy múltkor olyan türelmesek voltatok velem. Na mindegy
    Megint van egy kérdésem:
    Amikor jáccok és a Fraps-t elindítom el kezd szaggatni a játék. Ha megnyomom az F9-t hogy hadja abba a felvételt megint nem szaggat mi lehet a baj?
  • HAYES
    Helló!

Az lenne a kérdésem hogy a játék csak kéztőcsonttörés nevű sérülést ismer, vagy ez csak nálam van így. már legalább 10 sérült játékost néztem, mindnek ugyanaz a problémája, arról nem is beszélve hogy mikor lecserélik akkor sántikálva vánszorog le a pályáról.

Van erre valami megoldás?
  • hunbasser
    kölcsönadni/kölcsövenni tudomásom szerint 1 évre lehet...és ezért nem kérhetsz pénzt,ez neked azért jó,mert nem kell fizetned a fizetését,és nem a kispadon ücsörög,talán még több ponttal térhet vissza,mint amennyivel elment.meccsenként ha sok pénzt akarsz keresni,akkor vedd le a játékosok fizetését(ugye szerződéshosszabbítással),olyan szponzort válassz év elején,amely meccsenként a legtöbbet fizeti,és a stadionigazgatót,vagy mi a francot meg fejleszgesd,mert minél jobb ez az ember,annál több szurkoló megy ki a meccsre,és több bevételed lesz a jegyekből
  • nYoMi
    HAlo! Srácok ha kölcsönadok egy játékost azér kérhetek pénzt? És ha kölcsönadtam azt hol tudom megnézni hogy mikor jön vissza?? Amúgy meccseken hogyan tudok sok pénzt szerezni? Ha valaki tud segíteni vlmiben pls irjon. Thx
  • ddomi87
    sziasztok
    én most szereztem meg a játékot...iso fájba van-minden korrekt-daemo toolssal be-elkezdi telepíteni...
    de a telepítés közben kiírja h az egyik fálj-assin.big(vagy vmi ilyesmi)-vel baja van és nem tudja másolni...
    volt-e már ien probléma vakinken és h oldottátok meg?
    köszke
  • hunbasser
    az eredeti játékhoz kapsz kódot...ezzel tudod magad regelni,és akkor tudsz nyomulni onlineban,meg interaktív ligában.a többszemélyes teljesen más,azt tudsz játszani tört verzióval is.
  • tamos95
    mi van ha nem eredeti játékkal regisztrálom magam?
  • tamos95
    valaki belép a több személyes modba?
  • Zsolti0603
    Kösz, de megnéztem és nem jó, nekem az a kód kellene ami a mellékelt kézikönyv hátoldalán van! azt ha megtudnád adni nagyon hálás lennék!
    Mégegyszer kösz
  • bigapó
    ne fáraszd magad, aki meg akarja próbálni és aztán tanulni gamepad-dal kezelni a gémet - mint pölö Én - annak úgysem kell meggyőzés:) a többi meg le van csokizva...
  • Attlen
    ugy értem akkor minek kellet volna analog??? nézzz utána ugyis láttom nincs jobb dolgod sg-n kivül, szorni a kicsi életedből az időt..
  • tamos95
    ha nem eredeti a játék akkor a több szeméjes játék megy?
  • Count Adyn
    ja azért ne legyünk naivak emberek:D
  • tamos95
    ja
  • henman
    Szeritem nem kell annyira félni ettől a "csak akkor játszhatok onlike ha eredeti a játék".Előbb utóbb ugyis kijön valami crack amivel lehet online meg interaktív módban játszani.
  • tamos95
    Ha valakinek megvan az eredeti exe file az létszi küldje el:
    msn:[email protected]
    e-mail:[email protected]

elöre is köszi
  • Breki33
    minek analog........??

ez a kérdés mindent elárul

és az akkori analóg nélküli gamepadokat nem lehet összehasonlítani
    a mostaniakkal, pont a két analóg a lényeg

talán nézz utánna mi a különbség a digitális és analóg mintavételezés között.....

• Attlen
    hát nem is volt ha jól emlékszem nekem 6 gombos volt. minek analog? az nem mondtam csak, azt, hogy gamepad ha kell még midnig megvan de ugyebár régebbi és a mostanni gépekbe nem lehet csatlakoztatni.,.
  • Zoli930810
    Nekem is van gamepadom, de én még egyenlőre elleszek a bill-el!
  • Breki33
    vezetékes de van benne force
  • cselt
    Oké köszi. És ebből a rumblepad 2-ből nincs olyan ami vezetékes és nincs benne force?
  • Breki33
    Saiteknál mindig jönnek, hogy ez nem megy vele az nem megy vele

én logitech rumblepad 2-est
  • mike0013
    köszi:D
  • examinee
    Yes i know! ::D
  • hunbasser
    direkt azért írta :P
  • examinee
    De jó poén volt:D
  • examinee
    Ebbe az a jó hogy az eredeti fifa cd kulcs 4 jegyűekből áll és nem 5 jegyűekből!

A másik az hogy sokat ér vele hisz a login név kéne meg a pass: ezzzel azt éri el hogy semmit hisz kiirja majd neki hogy cd key in use!

Másik az hogy nem ide írnád közösbe neki az eredetidet... szval ha hülye elhiszi neked és majd rájön hogy 4 jegyes nem 5...
  • cselt
    A Saitek P880-ról mi a véleményed? Nekem nem kell hogy forceos legyen elég egy alap amivel kellemesen el lehet játszogatni fifával meg nhl-el.
    Vagy ha azt mondod ez se jó akkor mit ajánlanál?
  • mike0013
    :DDDDD opsz, hát nem elirtam ^^
  • hunbasser
    AS_D:?AS_D:AS 0lama XD
  • mike0013
    egy fene, csak mert nem használom megadom:
    tessék haver: fk26m-21j5k-sh2nd-11ju4-0lama
  • Zizou5
    srácok, ugyebár nekem nem eredeti a játékom, de van eredeti accountom! felrakom a fifát, és elvileg tok jáccani a neten, ha megcrekkelem! de ugy nem lehet patchelni, ezért ujra felraktam a fifám, megpatcheltem, az végigment tehát jol lepatcholtam, aztán, ugy mivel nem műxik, rányomom a cracket, belépek, és se az interaktív liga, se csapatfrissiés se semmi nincs! mit csináljaK?
  • Breki33
    szerintem gyűjtsél még vagy ugy jársz mint a nevetős emberke.....
  • Breki33
    pedig sokkal kényelmesebb

persze jó gamepaddal
  • Breki33
    értelmes hozzászólás

98-ban még nemis volt rendes két analógos korrektul működő gamepad

7-8 évig játszottam bill-el azóta is teszteléskor sokszor, szval ne akard nekem bemesélni, hogy egy kétállapotú irányítás jobb mint egy analóg

menj autót vezetni bill-el ilyen hozzáállással
  • gabi89
  • DjCooll
    Bármerre forgattam a játékost hogy hova rúgja nem volt ellenfél se kapu se az én embereim persze csak ő:)Ezt azért kicsit durva:(:SS

Ma játsszottam az első szeonom a Watforddal és máris egy kis hiba:)
  • cselt
    Milyen controllert érdemes venni a fifához? Nem túl sokat szánnék rá 2-3 k. Valami ötlet?
  • hunbasser
    én pl most nyomtam gamepaddal,manager módban együtt nyomultunk haverral :) 3. meccs után azt hittem,h leesik az ujjam
  • Csabesz6
    jáj