FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
kösz
Ha én leszedtem az elsõ megjelent FIFA 07-t és ahhoz leszedem ezt a magyar kommentet + a magyra nyelvi fájlt, akkor ez teljesen egyezni fog azzal, ami egyben lehet leszedni?
nem najon tom
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
1.
Töltsd le ezt a pakkot majd a benne lévõ fájlokat így másold és nevezd át (persze elõtte csinálj a régiekrõl biztonsági másolatot):
dat_hun.big -----> Fifa07könyvtárad\DATA\AUDIO\DAT_ENG.BIG
hun.db -----> Fifa07könyvtárad\DATA\CMN\FE\ENG.DB
hun_memc.loc -----> Fifa07könyvtárad\DATA\MEMCARD\ENG_MEMC.LOC
2.
Ezt szedd le és másold a DATA\AUDIO könyvtárba felülírva a régi fájlt (biztonsági másolatot elõtte ha akarsz csinálj).
ENNYI!
Mégegyszer nem írom le!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
most töltöm a kommentárt!
köszi mindenkinek!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
az összes meccs magyar?
hogy kell megcsin. hogy hagyar legyen??
miért?
probably have to beg because the lad doesnt have alot of time of his hands lol
FRENKIE! - WE NEED YOUR AMAZING PITCHS WHEN THE GAME IS RELEASED BUDDY!
jajjj PP
a második mondatot le tudja valaki nekem pontosan fordítani?
ja és ezzel kapcsolatban valaki privátban kérdezett vmit kérném újra
Tudom hogy ti már a magyar kommentárral foglalkoztok de nekem megtudná adni valaki hogy honnan lehet letölteni a fifa07-et???
Elõre is köszi.