36658
-
szerintem aludjál egyet, lehet, hogy jót tenne:) -
thanatoss #11528 sziasztok
ezt most nem értem, nem lehettek ennyire almák, a szobámban az asztaolmon a tok. Nem tudjátok ellopni! De segytsen vki, hogy kell elindítani evvel a kóddal... -
Sőt az szereintem csak egy sima reloaded kód. -
Búcsút mondhatsz a kódodnak azt már valaki használja. 
-
elloptad-e?:D
szenyó
-
hát most már ezzel a kóddal nem fog menni ;) -
thanatoss #11523 sziasztok
lenne egy nagyobb probélmám, most vettem egy gépet és kaptam hozzá fifa2007tet. Van a borításon, a dvd lemez megett egy kód: TBEW-3UX8-UKA4-5UKY-8RLD. Segítsetek, ezt hova köll beírni hogy elinduljon? Köszi előre is. -
theodor #11522 Hi.Nekem állandóan kikapcsol a monitor játék közben és utánna semmi reakció le kell resetelni a gépet.Miért van ez?Más játéknál ez nincs így minden más tökéletesen megy csak ez nem -
van benne egy olyan funkció,hogy keresés név szerint,és meg lehet venni olyan pléyákat akik nem eladók -
Jóreggelt
Kellene egy kis help az átigazolásban.
1.Játékosra nem lehet keresni?
mondjuk, nemtudom, hol játszik, de megakarom venni
2.Csak azokat a játékosokat lehet megvenni akiket a gép ad ki átigazolási időszakban?
3 -

-
ENTER-t próbáltad:)? -
isotec #11517 Hi!
Van egy olyan gondom, hogy feltettem a magyar változatott és elindítás után bejön a bejelentkező kép, háttérben eg csajjal meg felül lehet választani nyelveket (zászlóval együtt), de nem tudok továbblépni. Egyetlen egy gomb van csak (az x) és azzal csak kilépni lehet a játékból. Ha jól gondolom, hiányzik egy gomb, amivel tovább lehetne lépni. Vajon miért van ez? VOlt valakinek ilyen? Köszi -
kössz, igen. -
a barcával vagy?akkor nem fogják neked odaadni robinhot,ugyanis rivális csapattól nem vehetsz játékost,simán elküld a Real a p***ába :) és igazuk is van -.- -
nYoMi #11514 Milyen mutató? Hol találom meg? Amúgy thx a sok helpet. Tárgyalási előzményeket megtaláltam majd meglesem benne akkor hogy mit kér. Tőlem 99milláért akarják most Messit megvenni. -
Tom Tom #11513 Ja és nézegesd azt a mutatót hogy hogy áll a tárgyalás -
Tom Tom #11512 ennyi pénzért ne csodálkozz...
Én messit 75 milláért és 150 ezres fizuval vettem meg 10%-os góljutalommal... -
hosszabbítsd meg a szerződéseiket még időben :P
nYoMi:tárgyalási előzményeknél(az angol nevét nem tudom,de az átigazolások menüpontban van) írja.ráklikkelsz ott robinhora,és írja majd,h mi kínja van.vmikor nem a zsé a kevés,hanem az,h nem akar 5 évre menni,vagy csak kölcsönbe szeretne menni,esetleg 2 év neki túl kevés,meg hasonlók is lehetnek.vagy még az is lehet,h szimplán nem akar eligazolni,mert jól érzi magát,vagy pedig kevesli a fizetést,vagy a klubja kér többet érte -
nYoMi #11510 Köszi. Amúgy egy játékosnak a követelményeit nem lehet megnézni? Meg akarom venni pl. Robinho kap 60millát 120ezres fizetés 5%gól..erre nem jön átt, visszautasítja -
Azt nem tudja valaki mitől függ hogy mikor vonul vissza egy játékos, nekem tö fiatalok is mennek:( Van erre valami orvosság vaon?
-
Miért nem bírok annyit licitálni egy játékosra amennyit csak akarok?Nincs vmi megoldás erre ? -
amikor ajánlanak árat,először elfogadod,ha mégegyszer ráklikkelsz,az a felfelé nyíl az az,h többet kérsz a játékosért -
Zoli930810 #11506 Valaki please adjon meg egy oldalt, ahonnan lehet füveket letölteni!!!
Pl. azt a BL-es füvet! -
Zoli930810 #11505 Ez szép Lobig! Kivel lőtted? Deco? -
blur55 #11504 na sikerült végre valahára
kösz a segítséget -
ezt le kéne futtatni
windows upd
illetve ezis érdemes lenne
link -
blur55 #11502 direct ip-s játéknál leáll a generic host win32 akármi - minden egyes alkalommal. a tűzfalakat kikapcsoltam, ilyenkor mi a hiba és mit lehet ezzel kezdeni?
-
rumos #11501 na megvan a PES6, szóval Fifa07 uninstall fog következni, de utoljára kérdezek még: megcsinálom a hiányzó átigazolásokat kézzel, indítok egy új bajnokságot, erre a játékosok úgy vannak mint előtte. barátságos meccsen pedig már firssen. és ez most így hogy? -
egy távoli bomba
-
ajánlani tudom a magyar nyelvűt:) -
van benne valami
csak ne terjessze a hülyeségeit itt -
ForeverUTD #11497 Alap játékom van
-
ForeverUTD #11496 Alap játékom van
-
Zoli930810 #11495 Bakkker, én csak ilyen kicsi szarra tom megcsinálni a felvételeket! -
Zoli930810 #11494
Shevchenko-val lőttem... átlagos gól, de azért na!
-
nYoMi #11493 Köszönöm a gyors választ! Na most a stadionigazgatót hol tudom fejleszteni? Mert ami az Office-ban van Staff upgrades nekem minden 10esen van. NEkem ugye angol még. AZt hiszem nincs több kérdésem. Maximum, annyi hogy amikor elkezdődik a transfer season. Ugye sokan jelentkeznek a játékos megvételére. Na most ott lehet x-re pipára és egy fel fele nyilra állíttani. Ennek mi a jelentősége? Itt vagy kölcsönadom vagy eladom, vagy mijez? -
Zoli930810 #11492 Jön vki Hamachira jáccani???
Network Name:CHELSEA07
Network Password:fifa07

-
Nekem olyan problémám van,hogy kifagy a monitor egy-két játék után!! Ezt miért van???? -
Alap játékod van, vagy van felrakva valami javítás hozzá?