36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Tom Tom
    Landreu vagy kicsoda nem csak védésbe eredményes

Hajdú B erre:"Persze hogy bennt van a labda"
    Majd megszakadtam
  • hunbasser
    laptopon nem fog normálisan menni sajnos,de lehet,h kidobnak rá egy patchet majd
  • blur55
    állítsd a sebességet normálra hátha azzal van a baj
  • zolee67
    Sziasztok!

A notebook-omon baromi gyorsan futnak a játékosok!
    Így lehetetlen normálissan játszani.
    Mi lehet a gond help plz!!!!!!
  • ToCsEk
    Végre sikerült megynernem ezt a kupát:
  • Sebi83
    Thanks kollégák!
  • DjCooll
    az meccstől függő nálam:)HA kis csapat ellen vok akkor mindig ez van.
  • hunbasser
    a nagyon szar játékosok kevesebb pénzért is maradnak,csak legyen meg 5 évre a szerződésük,azt viszontlátásra.én a fél csapatnak levettem a fizuját,mégis maradtak
  • Firerock
    hát te hülye vagy:D
  • Zizou5
    hát ha csak azt köti ki h 3 játékos, akkor keressd meg a legrossszabb játékosiad, azok ugyis örülnek ha maradhatnak a SERIA A ba és azoknak adj max lovet és kevés évre, ha nagyon szorul a hurok!
  • Sebi83
    Sziasztok emberek!
    Juventus második szezonom Seria A és az igazgatóság azt kéri tőlem hogy legalább három játékossal kössek három évnél hosszabb szerződést de akármennyi fizetést adok nekik akit eddig megpróbáltam mindenki visszautasítja! no comment. Sajna az nincs benn a tárgyalási előzményekben hogy mi nem tetszik nekik de a vezetőség minden harmadik héten ezzel baszogat Please help anyone!!!
  • Zsolti9014
    egyetértek, FIFA-val kb. 5 éve tolom, de PES-sel is immár 2 éve. Szerintem a 2 tökéletesen megfér egymás mellett, sőt jól kiegészítik egymást, grafikában nekem a FIFA jobb volt, de gameplay-ben a PES megveri. (szerintem). Igaz a PES 6-ot még nem tudtam beszerezni, de ami késik, nem múlik.
  • Breki33
    Először is továbbra is Breki

Másodszor hát igen aki másfél órát szán egy játékra annak nem a Pes a játéka

Ezelatt még a gyakorlást se lehet végigcsinálni és ugye ez az alap.
    Ez a menüs dolog meg, egy játékban nem a menü a lényeg de mutatok én neked olyan menüt hogy csak nézel.

Hangokra annyit hogy már egy hete kijött rá egy patch eredeti szurkolóhangokkal és nagyon jól szól a diavolóóóóóó.

Énis nagy fifás voltam ugye a kezdetekkor együtt vittük szinte a Fifahungary-t Hedgével meg másokkal, de rászántam időt hogy megismerjem.

Te másfél óra alatt szerintem a tizedét se láttad annak, hogy a játék mit tud, sőt szerintem az irányítást se lőtted rendesen be.

Szval a te dolgod, hogy mivel játszol, te leszel egy élménnyel szegényebb, de ne szarozz már le valamit amit nemis ismersz.

Mégegyszer mondom ez nem fifa, hogy másfél óra után már a legend patchet keressük. Gondolkozz el hát egykori nagy fifás mondja ugyanezt és talán jobban ismerik mindkét programot.
  • Tom Tom
    Ronaldo megállíthatatlan

bátyám ezután a gól után földre vágta a gamepadot és teljesen idegbeteg lett:P
  • Tom Tom
    breki...
    azért én sem vagyok akkora barom hogy úgy ítéljek meg egy játékot hogy nem is jáccottam vele.Vagy 1.5 órát játszottam vele és a menüje se teccik a hagngok se benne és áttekinthetetlen számomra hát még maga a meccs:S.Szóval nekem mint nagy fifásnak a pes baromira nem jön ben sehogy se.Max amikor kiviszik hordágyon a játékost ha lesérül de semmi egyéb.
    Fifa szerintem sokkal jobb a bugjaival eggyütt mint a pes...
  • Zoli930810
    Azt hogyan lehet visszahozni, mer incs a beállításoknál sem!!!
  • Zoli930810
    Jaaaaaaaaaaaaa! :D
    Én egyszer tudtam csak azzal jáccani, de aztán nem láttam többet, helyette a piros Nike labda az alap! A T90 Swift
  • hunbasser
    ...
    ez alapból benne van...
  • Zsolti9014
    elindítod a telepítőt, utána kérni fogja a kódot, akkor írod be, amikor kéri.
  • Zoli930810
    Te honnan szerezted azt a labdát ami a képen van??? Az a fekete csíkos!
  • ForeverUTD

• WartHogSon
    Hello!

Logitech Wingman Rumblepad gamepad-om és néha meccs közben az irányzék használatakor magától elkezd cselezni a játékosom, és nem megy, hanem helyette cselez, de úgy, hogy nem lehet irányítani merre menjen. Meg néha olyan is van, hogy mikor passzolok és a másik játékosom átveszi a labdát, egyből elfordul balra és megy előre. Próbáltam úgy, hogy minden USB-s eszközömet kihúztam, kivéve a COM portba bedugott adatkábelt.
    Mi lehet a gond?
  • Attila8805
    No problem
  • ForeverUTD
    Jó én ehhez nem értek
  • ForeverUTD
    És arra nem tudsz vmit h mit csináljak mert ha elindítom a Fraps-t h felvegyek el kezd szaggatni és nem lesz jó a felvétel
  • Breki33
    ??

ez az egész zdata-m, hogy adnék másikat? P
  • ForeverUTD
    De akkor se jó. Breki nem tudnál másik füvet adni?
  • ForeverUTD
  • 11Lajos11
    Hello valaki tudja az online kódot?
  • DjCooll
    Nem úgy volt hogy ezek ki vannak javítva a játékban??:S
  • Breki33
    zdata34 kell simán felül kell írni
  • ForeverUTD
    ja nem Z_data hanem Zdata_v sorry
  • ForeverUTD
    HI
    Letöltöttem a FAQ-ból a gyep patchot úgy csináltam ahogy leírták csak azt nem értettem hogy hogy írjam felül a z_data07-tet amikor a patchba Z_data34 van. Előre is kössz
  • Curesz
    bammm...bocs nem neked akartam irni hanem a thanatossnak még1szer bocs, csak félrenyomtam:S
    és Tom Tom neked meg scak annyit, hogy sztem midnenki döntse el maga h leakarja tölteni szal ...
  • Breki33
    szerinted szar

szerintem meg nem ment vele a játék ezért beírtad ezt
    tipikus semmi konkrét csak leszarozom mert nem megy

többször elmondtuk, hogy ezt nem öt perc után kell megitélni főleg kezdőnek
  • Attila8805
    Ha arra gondoltál hogy én használtam fel akkor rábas*tál mert nekem meg van eredetibe ez az egyik a másik meg abból gondoltam hogy reloaded kód hogy az utólsó négy karakter:8RLD.
    RLD=Reloaded.
  • Attila8805
    Mért?
  • Curesz
    állj má le háháháháhheehe bazd akkora lámát interneten még nem látta mint teh[
  • Tom Tom
    De amilyen okos vagy beírtad a kódot ide a fórumba és ha valaki felhasználta baszhatod az egészet mivel csak a kód a lényeg a tok pedig szart se ér...A pest ne töltsétek le nagy kalap szar az a játék.
    Nagyon ratyi az egész.Fifa ezerszer jobb
  • vmvr
    szerintem aludjál egyet, lehet, hogy jót tenne:)