36657
-
Tom Tom #11568 Landreu vagy kicsoda nem csak védésbe eredményes
Hajdú B erre:"Persze hogy bennt van a labda"
Majd megszakadtam -
#11567 laptopon nem fog normálisan menni sajnos,de lehet,h kidobnak rá egy patchet majd -
blur55 #11566 állítsd a sebességet normálra hátha azzal van a baj -
zolee67 #11565 Sziasztok!
A notebook-omon baromi gyorsan futnak a játékosok!
Így lehetetlen normálissan játszani.
Mi lehet a gond help plz!!!!!! -
#11564 Végre sikerült megynernem ezt a kupát:
-
Sebi83 #11563 Thanks kollégák! -
#11562 az meccstől függő nálam:)HA kis csapat ellen vok akkor mindig ez van. -
#11561 a nagyon szar játékosok kevesebb pénzért is maradnak,csak legyen meg 5 évre a szerződésük,azt viszontlátásra.én a fél csapatnak levettem a fizuját,mégis maradtak -
#11560 hát te hülye vagy:D -
#11559 hát ha csak azt köti ki h 3 játékos, akkor keressd meg a legrossszabb játékosiad, azok ugyis örülnek ha maradhatnak a SERIA A ba és azoknak adj max lovet és kevés évre, ha nagyon szorul a hurok! -
Sebi83 #11558 Sziasztok emberek!
Juventus második szezonom Seria A és az igazgatóság azt kéri tőlem hogy legalább három játékossal kössek három évnél hosszabb szerződést de akármennyi fizetést adok nekik akit eddig megpróbáltam mindenki visszautasítja! no comment. Sajna az nincs benn a tárgyalási előzményekben hogy mi nem tetszik nekik de a vezetőség minden harmadik héten ezzel baszogat Please help anyone!!! -
#11557 egyetértek, FIFA-val kb. 5 éve tolom, de PES-sel is immár 2 éve. Szerintem a 2 tökéletesen megfér egymás mellett, sőt jól kiegészítik egymást, grafikában nekem a FIFA jobb volt, de gameplay-ben a PES megveri. (szerintem). Igaz a PES 6-ot még nem tudtam beszerezni, de ami késik, nem múlik. -
#11556 Először is továbbra is Breki
Másodszor hát igen aki másfél órát szán egy játékra annak nem a Pes a játéka
Ezelatt még a gyakorlást se lehet végigcsinálni és ugye ez az alap.
Ez a menüs dolog meg, egy játékban nem a menü a lényeg de mutatok én neked olyan menüt hogy csak nézel.
Hangokra annyit hogy már egy hete kijött rá egy patch eredeti szurkolóhangokkal és nagyon jól szól a diavolóóóóóó.
Énis nagy fifás voltam ugye a kezdetekkor együtt vittük szinte a Fifahungary-t Hedgével meg másokkal, de rászántam időt hogy megismerjem.
Te másfél óra alatt szerintem a tizedét se láttad annak, hogy a játék mit tud, sőt szerintem az irányítást se lőtted rendesen be.
Szval a te dolgod, hogy mivel játszol, te leszel egy élménnyel szegényebb, de ne szarozz már le valamit amit nemis ismersz.
Mégegyszer mondom ez nem fifa, hogy másfél óra után már a legend patchet keressük. Gondolkozz el hát egykori nagy fifás mondja ugyanezt és talán jobban ismerik mindkét programot. -
Tom Tom #11555 Ronaldo megállíthatatlan
bátyám ezután a gól után földre vágta a gamepadot és teljesen idegbeteg lett:P -
Tom Tom #11554 breki...
azért én sem vagyok akkora barom hogy úgy ítéljek meg egy játékot hogy nem is jáccottam vele.Vagy 1.5 órát játszottam vele és a menüje se teccik a hagngok se benne és áttekinthetetlen számomra hát még maga a meccs:S.Szóval nekem mint nagy fifásnak a pes baromira nem jön ben sehogy se.Max amikor kiviszik hordágyon a játékost ha lesérül de semmi egyéb.
Fifa szerintem sokkal jobb a bugjaival eggyütt mint a pes... -
Zoli930810 #11553 Azt hogyan lehet visszahozni, mer incs a beállításoknál sem!!! -
Zoli930810 #11552 Jaaaaaaaaaaaaa! :D
Én egyszer tudtam csak azzal jáccani, de aztán nem láttam többet, helyette a piros Nike labda az alap! A T90 Swift -
#11551 ...
ez alapból benne van... -
#11550 elindítod a telepítőt, utána kérni fogja a kódot, akkor írod be, amikor kéri. -
Zoli930810 #11549 Te honnan szerezted azt a labdát ami a képen van??? Az a fekete csíkos! -
ForeverUTD #11548
-
WartHogSon #11547 Hello!
Logitech Wingman Rumblepad gamepad-om és néha meccs közben az irányzék használatakor magától elkezd cselezni a játékosom, és nem megy, hanem helyette cselez, de úgy, hogy nem lehet irányítani merre menjen. Meg néha olyan is van, hogy mikor passzolok és a másik játékosom átveszi a labdát, egyből elfordul balra és megy előre. Próbáltam úgy, hogy minden USB-s eszközömet kihúztam, kivéve a COM portba bedugott adatkábelt.
Mi lehet a gond? -
#11546 No problem -
ForeverUTD #11545 Jó én ehhez nem értek -
ForeverUTD #11544 És arra nem tudsz vmit h mit csináljak mert ha elindítom a Fraps-t h felvegyek el kezd szaggatni és nem lesz jó a felvétel
-
#11543 ??
ez az egész zdata-m, hogy adnék másikat? P -
ForeverUTD #11542 De akkor se jó. Breki nem tudnál másik füvet adni?
-
ForeverUTD #11541 -
11Lajos11 #11540 Hello valaki tudja az online kódot? -
#11539 Nem úgy volt hogy ezek ki vannak javítva a játékban??:S
-
#11538 zdata34 kell simán felül kell írni -
ForeverUTD #11537 ja nem Z_data hanem Zdata_v sorry
-
ForeverUTD #11536 HI
Letöltöttem a FAQ-ból a gyep patchot úgy csináltam ahogy leírták csak azt nem értettem hogy hogy írjam felül a z_data07-tet amikor a patchba Z_data34 van. Előre is kössz -
Curesz #11535 bammm...bocs nem neked akartam irni hanem a thanatossnak még1szer bocs, csak félrenyomtam:S
és Tom Tom neked meg scak annyit, hogy sztem midnenki döntse el maga h leakarja tölteni szal ... -
#11534 szerinted szar
szerintem meg nem ment vele a játék ezért beírtad ezt
tipikus semmi konkrét csak leszarozom mert nem megy
többször elmondtuk, hogy ezt nem öt perc után kell megitélni főleg kezdőnek -
#11533 Ha arra gondoltál hogy én használtam fel akkor rábas*tál mert nekem meg van eredetibe ez az egyik a másik meg abból gondoltam hogy reloaded kód hogy az utólsó négy karakter:8RLD.
RLD=Reloaded. -
#11532 Mért?
-
Curesz #11531 állj má le háháháháhheehe bazd akkora lámát interneten még nem látta mint teh[ -
Tom Tom #11530 De amilyen okos vagy beírtad a kódot ide a fórumba és ha valaki felhasználta baszhatod az egészet mivel csak a kód a lényeg a tok pedig szart se ér...A pest ne töltsétek le nagy kalap szar az a játék.
Nagyon ratyi az egész.Fifa ezerszer jobb -
#11529 szerintem aludjál egyet, lehet, hogy jót tenne:)