FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most veszem észre, hogy feldobták a magyar verziót is Fifából:

FIFA.07.Hungarian-iMMXpC = 3.07 GB

Akkor uninstall régi Fifa, mivel ez nem mûködött valamiért, ugyanis felûlírtam az audio-ba lévõt, ám most meg fullra nincs kommentár a mecs alatt.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Breki33
szerintem a windows miatt P

de azért ilyen kérdésekhez illene konfigot írni
Breki33
nekem is hasonló

nem próbálunk egy online-t?
Hy mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem h miért nem indul el a game! Kiírja hogy a fifa07exe hibát észlel ezért leáll. Légyszi segítsetek!!!
Elõre is köszi!
Maldini
Akinek esetleg sikerült kicsomagolni a magyar Fifát irja már le légyszi hogysikerlült mert nállam csak 01-töl 66-ig van rar fájl és nincs 00-ás és elvileg azzal kéne.

Kaplan
400+ új komment, Hedgehog, hunbasser, Breki meg még egy-két ember kommentjeit elolvasom a többi nem érdekel. Megnézem milyen lett ez a magyar kommentátor. Tegnap este játszottam 4 meccset. Mintha másabb lenne mint a demo volt, vagy nem tudom. Furcsa érzés kerített hatalmába...Kicsit olyan 06nak tûnt még. Bár ez tuti csak az én hülyeségem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vazz nem indul el crackelés után se a játék:S

Breki33
érdekes, hogy a kapusneveket nem mondja

amúgy mit írtál át a filében

azon filózom, hogy a demohoz volt egy patch amivel jobb lett a hang többet beszélt a kommentár
lehet jó lenne teljesben is
ja sry audio-t nem másoltam át😄

átmásoltam úgy ahogy HEDGE leírta, magyar a menü minden csak nincs semmi kommentátor😞

valami ötlet?

The Hedgehog
szívesen, majd otthon én is tesztelem a dolgot

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
nálam jól mûxik, mégegyszer köszönet a feltöltõknek

érdemes a mecshangokat feljebb venni kommentátort kettõvel lejebb sokkal valósághûbb

én fulra raktam a mecshangokat
GoKu x
talán EZ!

LasCar16
Faláb, ment privin... nem tom kitömöríteni vmi crc hiba... pénteken majd megveszem😛

#acm

Mor3llo
húúú de naon kemény ez a magyar kommentátor...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabi89
google a barátod.Bár szerintem még nincs NoDVD crack.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

GoKu x
thx

gabi89
Ha rar-ok akkor Winrar megnyitod az elsõ rart és megadod,hogy hova tömörítse ki.Ennyi!

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Hello.
Tud valaki FIFA 07-hez olyan cracket ami után nem kéri a DVD-t?
GoKu x
commanderba talán?

GoKu x
igen

Breki33
rar-ok?
gabi89
TC

GoKu x
rapidsharen amit letöltök cuccosokat, hogy kell összefûzni?

Igen, észre vettem és sry.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nem szóltam sry, visszakeresve találtam rapidshire-s linket, csak várni kell, míg letellik az 1óra.

Mondom én, hogy jó lenne ezeket betenni a FAQ-ba😛.

Breki33
már feltette
Maldini
Köszi

Nerkem ez a depositfiles.com nem akar mûködni. Visszaszámol, letöltöeném, kidob egy msáik oldalt és nem jelenik meg, mert a kiszolgáló nem található. A linkelt cucc pedig újból elkedzett visszaszámolni és semmi, ugyanaz. Már háromszor próbálkoztam. Feltennéd a rapidshire-re?:S

gabi89
Winrar-ba állítsd be,hogy hibás fájlók figyelmen kivül hagyása ha így se megy akkor a hibás fájlokat töltsd le újra.

Breki33
visszarakod a mentést..........
igen igen lécci vki<#vigyor2><#vigyor2>

gabi89
olvass vissza le van írva.

gabi89
olvass vissza le vaní írva.

Maldini
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni,hogy a Fifa 07 magyart hogy lehet kicsomagolni mert ezt irja ki (fifa07.part01.rar: A tömörített adat CRC hibás IMMXPC-FIFA07.ISO-ban. A kötet sérült).1-töl 66-ig ezt írja ki.Köszönöm segítségeteket.

Naxos
valaki leírná hol lehet kikapcsolni a blurt??? semmi értelme sincs csak a gépet húzza...

gabi89
Volna egy 5letem a sok l*ma miatt a banner alá v. a FAQ ki kellene írni,hogy lehet berakni a magyar kommentátort ha angol verziód van.

Breki33
az ip cím azonosítja a számítógépet a hálózaton

lehet fix illetve dinamikus
Breki33
hányszor mondjuk el még?

fizetõs szarokat ne írjatok ide
Atti12
õõõ.. az, mi is? <#hehe>

Breki33
fix ip?
Mor3llo
big thx a kommentátorért 😊 aki meg nem tudja letölteni, várja meg a visszaszámléálást, írja be a kódot amit a visszaszámlálás után kiír, és töltse le..

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Atti12
Hi! Akinek már lejött a kommentár, az nem tudná valahova feltölteni nekem? rapidshare valamiért nekem nem számol vissza. Azt irja hogy várjak 39 percet, de 39 perc mulva ujra elöröl kezdi. Valakinek valami ötlet? :/

gabi89
wanadoo.n*tipar.hu-ról is le lehet kapni a magyar verziót.

lehet hogy hulye kerdest teszek fel de elore elnezest kerek... 😊
Minden mecset kozvetiti magyarul a jatekosok neveit ertem ezalatt hogy bemondja e..: )
Breki33
nfo file kód generátor stb...........

mind mind rajta van
The Hedgehog
itt van fent tudtommal és slussz, könyörögj h rakja fel vki máshová

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Szevasztok,valaki küldje már el a kódot priviben ami kell a telepítésnél...

Yrda
érdekes nekem már tölti 😊

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1