FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yrda
most megint uninstall mehet ehh 😊

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

akyyy
nagyon jó magyarul😊 magyar kommentáraink isteniek😊 vannak még hiányosságok, az igaz, de szinte minden percét élvezem, sose nyomom ki a videókat amig beszélnek =) és maga a game is frankó

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

gabi89
Hát akkor nálad vana bibi mert másnak ment!!!

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Yrda
nekem nem mûködik a magyar komment.
átmásolom amit kell utána meg nincs kommentár
pff

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Váá nemigaz miközben rakom fel a magyart kiírja hogy a z_data 14 file nem található vagy mit tom én :S Most kb fél órát ezzel fogok szenvedni hogy az anogolt átrakom bele ...... hhmmm elveszi a kedvemet :S

please valaki segítsen leszedtem ezt a breki féle magyarosítást és semmi magyar kommentátor aki tud segíteni vegyen fel msn re címem:[email protected]

bubu13
A wanadoon a hungarian-immxpc az játék vagy mi?

EEE 1899

grosso90
és nem 4 filet hanem 3at ir

Firerock
FH-n mikor lesznek cuccok a teljes játékhoz??

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

grosso90
figy én pont oda tettem mindent és á is neveztem cska nem beszél semmit ez a szerencsétlen... te honnan szedted le?

asszem megvan.Jee!A gamecopy-n volt, csak nagyon eldugva.Köszi a segítséget!

Reeeal Maadrid!!!!

matyi08
sztem nem kell átállítani semmit. a 4 fájlt nem egy helyre kell bemásolni, nézd át a readme-t, hogy hova kell másolni. abban annyi a hiba, hogy nem írja, hogy át kell nevezni.

grosso90
én is wanadoorol szedtem de nállam ott a crack... pff

Hogyan lehet átállitani 32 bitrõl 16 bitesre??

grosso90
matyi hallod betettem mindent ahogy irta aztán átneveztem eng-re és magyar a felirat de szinte semmi kommentár nem tudod h lehet e vmit állítani ha mennyit beszéljen vagy vmit fél napom erre ment rá erre a q*va szinkronra most meg nem vmi jó pls help

matyi08
akkor töltsd le a linkrõl, amit adtam. egyébként ha reloaded-est töltötted, kell lennie.

mertmég nincs fenn rajta

Reeeal Maadrid!!!!

matyi08
mert most terhelt a szerver, mindenki a fifát tölti.

vazzze nincs crack mappa 😞

Reeeal Maadrid!!!!

matyi08
akkor miért kérdezted, mikor ott van rajta a crack? ha ott nézted meg elõször, le is tölthetted volna egybõl!

PESFAN
Figyelj!

Mi fasz van a wanadoo-val?
Régen maxon jött minden, most meg kurva béna.
Egyszer 250, aztán 0 meg 70 ingadozik és lassú.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

matyi08
az audio.big-et is átmásoltad? egyébként nekem folyamatosan beszél.

A gamecopyworldön már néztem,azvolt az elsõ dolgom,deazért kösz

Reeeal Maadrid!!!!

grosso90
nállatok sem beszél ez a hajdu b mert nállam semmit 10 percenként benyög egy nevet de azon túl semmit mi lehet a baj bemásoltam átneveztem ahogy irta...

matyi08
nem reloadedes-t, hanem Crack mappát.

Golyo69
Crack mappát keress
azon rajta kell lennie 😄
az va nekem is

GGMU

matyi08
vagy itt rákattintasz valamelyik mirrorra.

Elvileg Reloadedes mappát kell keresni,de nemtalálok olyat.

Reeeal Maadrid!!!!

Sracok, en is kerdeznem, hogy hol lehet 16 bites szinmelyseget beallitani?

Fontos lenne, koszi

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

matyi08
rajta kell, hogy legyen a dvd-n.

matyi08
ha félpercenként beírod, akkor sem lesz jó. ha valaki tudja, majd válaszol.

Vki nemtud nekem cracket mondani h hol találom????Lééééciii

Reeeal Maadrid!!!!

Gyovai
gyerekek akkor most akkor a blackdown oldalrol amit szeedek a magyar verzito az hibás tehátnemjo??

grosso90
srácok feltettem a szinkront megy is csak alig beszél normális ez? 5 percenként mondt egy nevet hajdú b azt annyi...

Gyovai
gyerekek akkor most akkor a blackdown oldalrol amit szeedek a magyar verzito az hibás tehátnemjo??

Én a w***dooról szedtem az angol verziót.Abban hol vvan a crack???Lehet,hogy hülye vok és nem találom....

Reeeal Maadrid!!!!

Fyrex
zinternetrõl

Avanti Crociati!

Hát szerintem nézd meg mivel én ugyanazt szedtem le és nekem semmi bajon nem volt vele kitömöritettem bemountooltam és play game magyarul!

vki nemtudja, hogy cracket honnan lehet szedni hozzá?

Reeeal Maadrid!!!!

Fyrex
statisztikák-bajnokság állása

Avanti Crociati!

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Fyrex
nagyon zsíros és változatos ez a magyar kommentár

egy dolog ami nem teccik, h az angolban sokkal több játékos név hangzik el, amik a magyarban nincsenek meg

és mivel ugye a Parmaval tolom, elég sok a "holtidõ" a kommentárban, de remélhetõleg ez évrõl évre bõvülni fog

max respect a Hajdu B. & Faragó duónak

Avanti Crociati!

Attila8805
HI all lehet valahol menedzser módban tabellát nézni?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Golyo69
aha

GGMU

Gyovai
akkor baszhatom??

Golyo69
NEM
CRC hibát ír ki
és amiatt lekorlátoztak 😞

GGMU

Gyovai
én innen szedem http://new.coldweb.hu/reg.php ez jo?????????????????magyar verzito,?,

matyi08
sztem a w**adoo-s az nem crc-s, nem hirdetnék annyira.

hunbasser
megint 105 új üzenet...nem fogom tudni visszaolvasni az egészet,mert már 400 hsz van(vagy több),amit el sem olvastam.volt felém vmi kérdés/kérés akár faq-val kapcsolatban is?

ReaL MaDRid x siempre

Én is leszedtem a Magyar verziót és semmi probléma nem volt vele.