FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
Nos kipróbáltam a magyar kommenttel is a játékot és felüdülés, de tényleg... Bár megmondom õszintén nekem még így sem dob akkorát a játékon, hogy ki is tolja annak szavatosságát. Igazából örülhetünk, hogy végre magyarul szólal meg a két riporter, de látszik, hogy azért még mindketten elõször csináltak ilyet. Kevés az átélés és két ilyen volumenû alaktól ez egy kicsit furán hat. És erõs a gyanúm, hogy elõre kapott szövegkönyv alapján dolgoztak, mert néha egész blõdségeket képesek mondani.

"Kirúgta a labdát!"... ez mi?... ehelyett jöhetne egy "Gyönyörû felszabadítás!!!" felkiáltás. A gyakran elsütött "Fejében az ereje"-t már nem is említem. Csapatneveket nem mondják ami zavaró nagyon.

Van ezen mit csiszolni jövõre. Remélem fognak is...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Mr k

Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban

nightsucker
Hello lécci segitsetek a magyar vezio van meg és a direct x miat nem engedi felteni az irja ki hogy neki a legujab kell de az van fent akinek sikerült megoldani lécci válaszoljon

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Mr k
A válasz: Vedd meg. Ne nyavajogjatok már itt egyfolytában, vegyétek meg ha nem jó a tört...

lobig
Deco-val kicsit betekertem a szögletet rövidbe:

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Gyovai
a 27 es fájl hibás..

Gyovai
aztmondták h gylehetne h beállitom a winrarba h a hibás fájlok figyelmen kivül hagyása de nemtalálom sehol ..

Ezt taciboynak irtam

Hár probáld meg ugy hogy ha van wincomandered vagy totalkommandered, abbol megprobálni elinditani tehát nem autorunba hanem belépsz ebbe a programokba a virtuális meghajtoba ás onnan a seetup.exe-vel vagy létre hozol egy üres mappát és ugy abba telepited be.(mivel azt mondtad nem tudja létre hozni a célmappát).
REmélem segitettem valamit, de nem vagyok még programozo szinten😄
Gyovai
császtok leszedtem a magyar fifát és crc hibát ir ki tömöritésnél hogylehetne ezt kijavitani kösz

Sziasztok. Na akkor elmondom mi az én problémám (még mindig), annyian olvassátok ezt a fórumot, hátha nem csak nekem jelentkezik ez a hiba!
Úgy vettem észre, hogy nem csak a FIFA07 telepítõje, de az NHL07 telepítõje is rosszalkodik, viszont a Madden NFL 07 az jó. És azért kérném a segítséget, mert félek, hogy akkor majdnem az összes EA-telepítõ rossz lesz 😞
Naszóval a hibajelenség:
Berakom a telepítõ-dvd-képfájlt a deamon-toolsba (G:\), normálisan elindul a telepítõ, kódot kér, stb.... Kiválasztom az Advanced User-t, hogy oda telepítsem ahova én szeretném. A következõ képernyõn így beállítom a mappát ahova én szeretném telepíteni, majd amikor tovább mennék a Start menüben való elhelyezés ablaka után, azt írja ki kivétel mindegyik ablakra, hogy nem tudja létrehozni a könyvtárat, menjek vissza és válaszzak megy másik könyvtárat. MINDEN könyvtárra ezt írja ki. Csak akkor települ fel, ha a Typical User-t választom, ilyenkor a c:\program files\ea sports\fifa 07\ könyvtárba telepít minden gond nélkül. Viszont ha az Advanced User-en belül én adom meg ezt a könytárat (pontosan ugyanezt), akkor már nem engedi telepíteni. Próbáltam ékezetes nélkül, szóköz nélkül, nem G:-ról hanem H:-ról, semmi sem mûködött. Vadonat új rendszer van -másfél napos-.
Kérlek segítsetek, mert nem szeretnék majd a többi játékkal is így szórakozni (NFS, NBA, stb).
Valahogy segítsetek már EZT a problémát MEGOLDANI és ne kikerülni, mert azt már segítséggel sikerült megcsinálni.

köszönöm!

Minden segítséget várok!
Császtok, tudom már nagyon unalmas de nekem nem rég jött le. Valak irja már be a címet ahonnét lelehet tölteni a hun szinkront, vagy küldje el e-mailen :
[email protected]
Elõreis Köszönöm!
Nemtom, nekem nagyon bejön<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Golyo69
delete...

GGMU

PESFAN
nálam nagy a baj.
Letöltöttem azt amit írtatok.
kicsomagoláskor dobálja fel a crc hibákat és eltûnik amikor végzett.
ez mitõl van?
mi a megoldás?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

examinee
Hát azért még van mit fejlödnie a magyar kommentnek..

Nagyon jó amit Hajdú B. és Faragó R csinál a géjmben<#eljen>. 9kor feltettem a magyar Fifát és idáig nyomtam megállás nélkül. Tök jókat poénkodnak<#hehe> és nem késik a szövegük, szerintem kifogásolhatatlan a munkájuk<#eljen>.

Ultra hatalmas respect nekik, amiért elvállalták a kommentári állást a Fifa 07-ben<#eljen><#worship><#worship>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Egész tûrhetõ de azért valami lelksedést vihettek volna még +-ba
szerintem

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

rorr
Emberek!!! Xbox tulajdonosok!

Akinek megvan a box verzió használja hozzá a pc-s fifa magyarítást és kommentárt kivéve memcard mert akkor kifagy!!! Át kell nevezni az angol megfelelõjére a fájlokat, kitömöríteni az xboxos iso-t, felülírni a fájlokat visszacsomagolni, kiírni és játszani😊

gabi89
bye

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

nagyon jó játék. 😊 NAh mentem aludni bye!jó8

gabi89
Nem rossz bár játékmenetet leszámítva nem sokat változott.Még mindig PES 4ever

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

BaziJoe
Na Szerintem nagyon jo a game még Windows Vista alatt is nagyon jol megy!!!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Attila8805
HOl lehet menedzser módban megnázni a Tabellát?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

bubu13
DE még le kell szedni hozzá a többi fájlt is a 20 után

EEE 1899

gabi89
Tudjuk tudjuk már egy napja ez megy 😄

hali
FIFA.07.Hungarian-iMMXpC..ez a magyar fifa..ezt szedjétek OFF 😊

gabi89
Nálad vana bibi mert nálam ilyen még sose volt.Mivel töltesz le??

Megörülök!!! Qrva rapidshareeeee !!!! Folyton megáll a letöltés!!!!!! emmá tényleg siralmas..mija facé nem lehet innen tõtteni??? !!!
Mr k
<#eljen><#dumcsi>

Mr k
Na holnap már én is letöltöm 😊 Csak eddig vártam hogy érdemes-e. 😊

gabi89
A ziiinteeernetrõõõõõl <#love11><#banplz><#banplz><#lama>

Shane
MIndenkinek mennek a bajnokságok csak nekem nem?? 😞

Mr k
Internetrõl 😊

CoD23
hi
honnan töltitek a fifát?
<#integet2>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Yrda
valakinek van már magyar verzió?
én is majd leszedem majd ezt a FIFA.07.Hungarian-iMMXpC -t.

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Shane
haj.
nekem ha bajnokságot kezdek (mindegy milyet) kilép. valaki tud segíteni ?
angol verzsön van meg átírt fileokkal.. elõre is thx..

fenegyerek1
A fifa06-hoz is kiadták,remélem ehhez is ki fogják adni.

Gyovai
tényleg az usb -ss menû ugrálos patch van valahol??

wanadoon hol a pack???

Kaplan
Az az igazság, hogy Hedgehog olyan szinten szájbarágósan írta xD
Nem értem mi olyan nehéz azt megcsinálni, élvezet Hajdút és Faragót hallgatni ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

és a pack az hol van mert én nem látom a wanadoon:S

matyi08
és a wanadoo-ról szedtem le a reloadedest, az audio.big-et az nem tudom honnan, de nem a rapidshare-s linkrõl, az a packot meg rapidshare-rõl. és van négy fájl, de abban benne van a szöveg, és az audio.big is. biztos, hogy leszedted azt is? mert azt külön kell. de ha van kódod wanadoo-ra, akkor ott van egy pack, amiben elvileg minden bennevan, töltsd le, és próbáld azzal.

Yrda
arra gondoltam, ha az angolt kitörlöm vagy átnevezem,akkor jó lesz?

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Szedjétek le a magyar kommentárost... nem éri meg küszködni azzal...

Yrda
nekem sincs

nekem sincs kommentár mikor átmásoltam:S

Hmm idáig jó elkezdtem csinálni hogy kimásolni meg minden és közben elkezdtem rakni és most átment azon a fájlon szerencsére 😊 Most 29%nál jár... Jah és köszi azoknak akik felrakták a játékot 😉<#worship><#worship><#worship><#worship>

fenegyerek1
Sziasztok!Feltettem a játékot,de ugrálnak a menük.Feltehetõleg az usb-s bill.+egér miatt mint a fifa06-ban. Nme tudtok valami patchet hozzá?

Yrda
mi kell átnevezni?
amiket átmásolok?