FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Kirúgta a labdát!"... ez mi?... ehelyett jöhetne egy "Gyönyörû felszabadítás!!!" felkiáltás. A gyakran elsütött "Fejében az ereje"-t már nem is említem. Csapatneveket nem mondják ami zavaró nagyon.
Van ezen mit csiszolni jövõre. Remélem fognak is...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Email: [email protected] | Msn: Akinek kell megadom privátban
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
REmélem segitettem valamit, de nem vagyok még programozo szinten😄
Úgy vettem észre, hogy nem csak a FIFA07 telepítõje, de az NHL07 telepítõje is rosszalkodik, viszont a Madden NFL 07 az jó. És azért kérném a segítséget, mert félek, hogy akkor majdnem az összes EA-telepítõ rossz lesz 😞
Naszóval a hibajelenség:
Berakom a telepítõ-dvd-képfájlt a deamon-toolsba (G:\), normálisan elindul a telepítõ, kódot kér, stb.... Kiválasztom az Advanced User-t, hogy oda telepítsem ahova én szeretném. A következõ képernyõn így beállítom a mappát ahova én szeretném telepíteni, majd amikor tovább mennék a Start menüben való elhelyezés ablaka után, azt írja ki kivétel mindegyik ablakra, hogy nem tudja létrehozni a könyvtárat, menjek vissza és válaszzak megy másik könyvtárat. MINDEN könyvtárra ezt írja ki. Csak akkor települ fel, ha a Typical User-t választom, ilyenkor a c:\program files\ea sports\fifa 07\ könyvtárba telepít minden gond nélkül. Viszont ha az Advanced User-en belül én adom meg ezt a könytárat (pontosan ugyanezt), akkor már nem engedi telepíteni. Próbáltam ékezetes nélkül, szóköz nélkül, nem G:-ról hanem H:-ról, semmi sem mûködött. Vadonat új rendszer van -másfél napos-.
Kérlek segítsetek, mert nem szeretnék majd a többi játékkal is így szórakozni (NFS, NBA, stb).
Valahogy segítsetek már EZT a problémát MEGOLDANI és ne kikerülni, mert azt már segítséggel sikerült megcsinálni.
köszönöm!
Minden segítséget várok!
[email protected]
Elõreis Köszönöm!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Letöltöttem azt amit írtatok.
kicsomagoláskor dobálja fel a crc hibákat és eltûnik amikor végzett.
ez mitõl van?
mi a megoldás?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Ultra hatalmas respect nekik, amiért elvállalták a kommentári állást a Fifa 07-ben<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
szerintem
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Akinek megvan a box verzió használja hozzá a pc-s fifa magyarítást és kommentárt kivéve memcard mert akkor kifagy!!! Át kell nevezni az angol megfelelõjére a fájlokat, kitömöríteni az xboxos iso-t, felülírni a fájlokat visszacsomagolni, kiírni és játszani😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
FIFA.07.Hungarian-iMMXpC..ez a magyar fifa..ezt szedjétek OFF 😊
honnan töltitek a fifát?
<#integet2>#integet2>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
én is majd leszedem majd ezt a FIFA.07.Hungarian-iMMXpC -t.
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1
nekem ha bajnokságot kezdek (mindegy milyet) kilép. valaki tud segíteni ?
angol verzsön van meg átírt fileokkal.. elõre is thx..
Nem értem mi olyan nehéz azt megcsinálni, élvezet Hajdút és Faragót hallgatni ^^
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1