36657
-
BIZ0906 #11770 http://www.fifaonline.hu
beregelsz és feljelentkezel a fo 07-re és van ott egy java alapu mic és szóval ott van minden -
60ibalint #11769 Sziasztok!
Hol találok embereket akik ellen neten játszhatok?van vmi chat vagy vmi?vagy h megy ez?:D avassatok már be pls
előre is köszi -
BIZ0906 #11768 akkor inteligens a géped meg a játékod -
#11767 ahha persze
-
#11766 hát könyen lehet:) -
BIZ0906 #11765 feltetted a patchet? a hivatalosat? -
Tom Tom #11764 grafikai probléma semmi más.Vagy szerinted hajat növesztett majd levágatta? -
#11763 Hello!
Itt ez a két kép!A játékosomnak egyszer csak haja lett mert előtte ugyan csak csont kopasz volt!!Most meg már nicsn haja mint azt látjátok!Ez sztetek mért van??
-
#11762 Na mind1
van egy olyan opció, h csapat exportálása, utánna hova birom importálni, mire jó ez ? -
Corleone55555 #11761 Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy vettem egy Genius Maxfire-G12U Vibration Gamepadot és nem cselez vele a fifában semmilyen módban!A PES-ben viszont működik!
Segítsetek légyszi!
E-mail:[email protected]
Köszi
-
#11760 annak meg mi értelme van...ilyen a valós életben sincs amit te akarsz. -
#11759 de én menedzser módba akarom. -
#11758 csinálsz magadnak egy bajnokságot... -
#11757 Az angol ligával játszok menedzser módba, de arra nincs vmi megoldás, pl. patch, hogy az egész világ csapatai ellen játszhatok? -
#11756 sztem úgy akarta érteni,h minél tovább nyomod a lövés gombot,annál erősebben lövöd,és minél tovább nyomod az iránygombot,annál jobban szélre lövi(vagy kapu mellé) -
#11755 "gondoltál arra hogy a lövés erősége attól függ mennyire erősen nyomod a gombot?"
esetleg, ha analóg gombjaid vannak.. ;)
-
#11754 q-val lehet stadiont választani!! akkor mikor a csapatot választod ki!
c-vel pedig a fellállást!! gondolom tudod mikor lehet :D -
#11753 Kérdésem lenne, elnézést, ha volt már. Szóval, direkt ip játékban hogyan lehet stadiont választani, ill. hogyan lehet a felállást váltogatni? (4-4-2, 3-5-2, stb) -
Fox44 #11752 Kosz!) -
zveko #11751 mivel kell a labdát csavarni? valaki? -
#11750 nálam is ezvolt^^ -
#11749 én lecseréltem az alap fehér/fekete/kék-piros csukákat, de a pályán a pléjerek minden meccsen egyszínű cipőben nyomják vagy a fehérben vagy a többiben, és minden meccsen a másik...érdekes..^^ -
#11748 Srácok mért van az, hogy Boot Raptorral beteszem a csukákat és pl: a 3. csukára /Ronaldo féle csukát/ teszem és az csak akkor jelenik meg ha a játéko 3. csukára van állítvan .Tehát ha előre vagy hátra lépek már nem jeleníti meg aképet. Mért van ez? -
#11747 Egyik átigazolasi időszak nyáron van Jun. 1-től szept1-ig tart a másik pedig a téli ami januárban van. -
#11746 kerdes: 06ban tudtam ugy jatszani, hogy a bal oldali analog karral iranyitottam a figurakat, a jobb oldalival pedig cseleztem. A 07ben ha nem az iranygombokkal iranyitok, akkor nem nem mukodik a skill stick(a cselezes). Mer van ez? -
Fox44 #11745 Reggelt!
Az atigazolasi idoszak mettol meddig tart? thx -
#11744 #11667 -
sümi32 #11743 crack már +volt! nincs vmi patch?? -
#11742 császtok hogykell a stadiont beállitani mikor kezdőrugás modba jáccok köszi -
ForeverUTD #11741 Talán crackelj! -
#11740 Jó ég.. gondoltál arra hogy a lövés erősége attól függ mennyire erősen nyomod a gombot? talán probáld meg épp hogy csak megnyomni egyszer ;) -
sümi32 #11738 Csáó! nem tom h ki találkozott már ezzel a problémával: letöltöttem sok kicsit részben a játékot aztán az összeset kicsomagoltam egybe aztán +int kicsomagoltam és utána feltettem a játékot eddig minden ok de amikor elakarom indítani akk kiírja h kérem helyezze be a lemzet a meghajtóba.., és most nem tom h micsi.. :S vki azt mondta h nero-val +tom azt csinálni h azt a fájlt +írom képfájlba, de amikor rámek h írás akk kiadja a cd meghajtót h tegyek be cd-t de ezt nem tom mert ugye a fájl 3,5GB nekem +nincs dvd írom,olvasom! szal nem tom h micsi! vki tudna segíteni?
-
Tom Tom #11737 Ne bántsuk Sanyit ő egy igazi magyar futballcsillag!! -
#11736 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy... A 11-est hogyan kell lőni? Mert honnan tudom, hogy milyen erősen lövöm a lasztit? Mert nem mutatja az erősséget, mint régen volt, hogy ilyen kis "csíkkal" jelezte! Aztán most kb nyomom a rúgás gombot és vmelyik nyilat! Van valami titok, trükk? Vagy ennyi? -
Spike31 #11735 van már vlmi megoldás a hivatalos patch feltételére,h működjön is? -
Prank #11734 torghelle (térden rúgja az ellenfelet) -
faláb #11733 Szerinted,vagy biztos? -
#11732 sztem robinhonak is van.meg talán ibrahimovicnak
és persze bianco -
faláb #11731 Tudtok olyan játékost ankine van olyan plusz csel mint C. Ronaldonak és Ronaldinhonak? -
#11730 egyébként aki nem jött rá a tudatos ollózásra:most gyakoroltam fifában és bedobásnál kipróbáltam,mi van,ha a játékos a kapunak háttal áll,és a labda jön felé,és nyomok egy y+d-t(ugye finess).azt vártam,h majd megfordul,és rálövi,de nem:ráollózta,csak csínján kell vele bánni(mármint a lövéserősséggel)